Bildirim
HTC SENSATİON XE Vs. SONY ERİCSSON XPERİA ARC S
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
44 dk. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
htc tabikide -
sony ericsson xperia arc s şıklıkta 10 numara
ama
HTC Sensation XE de özellikleri bakımından üstün -
oha sende varya 2 tel arsında dunya fark var arc s in agır basıcak yonleri foto çekİmidir dış goruntunun şıklıgıdır ve arayuzudur kullanmakdan zevk alınıcak bir telefon arc s ama işi kağıt uzerine dokersensensation xe ezip geçiyo ozellikler konusnda arc s i -
arkadaşlar ben de aslında 2si arasında kaldım. Bence ses önemli yani kulaklığa verdiği ses ama HTC'nin dış görünüşü gerçekten kötü. Ne yapsam diye düşünür oldum açıkcası -
quote:
Orijinalden alıntı: nacres1978
arkadaşlar ben de aslında 2si arasında kaldım. Bence ses önemli yani kulaklığa verdiği ses ama HTC'nin dış görünüşü gerçekten kötü. Ne yapsam diye düşünür oldum açıkcası
sensation daki karizma hangi telde var tasarım dizayn muhteşem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: @2101
quote:
Orijinalden alıntı: nacres1978
arkadaşlar ben de aslında 2si arasında kaldım. Bence ses önemli yani kulaklığa verdiği ses ama HTC'nin dış görünüşü gerçekten kötü. Ne yapsam diye düşünür oldum açıkcası
sensation daki karizma hangi telde var tasarım dizayn muhteşem
bugün baktım da sony'nin yanında hiç neredeyse. Aslında bi yerde fiyat cazip hale getiriyor sony'i -
Fiyat farkını gözardı edersen HTC -
XE'deki tasarım hangisinde var telefonu alıp inceledinizmi? O büyüklükte ekraın olupta tek elle kolayca kullanılabilir ve ivmeli tasarımı nasıl kötü olur. -
htc de çift çekirdek var -
İnceleme siteleri ve kendi yorumlarıma göre;
HTC XE;
+ Sense arayüzü daha başarılı
+ Donanım daha iyi
+ Ekran gorilla glass
- Fiyatı daha yüksek
- Bazı incelemelerde cihazın sinyal kaybına uğradığı özellikle alt kısmından tutunca bu sıkıntının yaşandığı belirtiliyor
- Vasat kalitede video kaydı
- Vasat kalitede fotograf çekimi
- Ekran görüntü kalitesi ARC S 'e göre zayıf
ARC S;
+ Tasarımı daha güzel
+ Ekran doğru açı ile bakıldığında daha kaliteli görüntü sunuyor.
+ Fiyatı daha uygun
+ Video çekimi daha başarılı
+ Fotograf kalitesi HTC'ye göre biraz daha başarılı
- Donanımı zayıf
- Ekran bakış açısı sınırlı, uygun açıdan bakılmadığında vasat.
- Ön kamera yok
- Akıllı arama yok
Ben Arc S tercih edeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Helldancer
HTC XE;
+ Donanım daha iyi
+ Ekran gorilla glass
- Fiyatı daha yüksek
- Bazı incelemelerde cihazın sinyal kaybına uğradığı özellikle alt kısmından tutunca bu sıkıntının yaşandığı belirtiliyor
ARC S;
+ Tasarımı daha güzel
+ Fiyatı daha uygun
- Donanımı zayıf
- Ön kamera yok
- Akıllı arama yok
Ben Arc S tercih edeceğim.
BU LİNK SANA EN DOĞRU SEÇENEĞİ SÖYLEYECEKTİR
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-arc-S-vs-HTC-Sensation-XE
YUKARI .:.
Sony Ericsson Xperia arc S Sony Ericsson Xperia arc S %32 20 kişi bu ürünü tercih etti
vs
HTC Sensation XE HTC Sensation XE %68 43 kişi bu ürünü tercih etti
-
@Dreampark
Tercih yapacak arkadaş ben değilim, konu sahibine yardımcı olmak açısından yabancı site incelemeleri ve şahsi görüşlerimle kısa bir derleme yaptım.
Ben kendim yakın zamanda ARC S alacağım, fiyat avantajı ve tasarımı nedeniyle. Amacım donanım olsa HTC XE alırdım kesinlikle. -
quote:
@Dreampark
Tercih yapacak arkadaş ben değilim, konu sahibine yardımcı olmak açısından yabancı site incelemeleri ve şahsi görüşlerimle kısa bir derleme yaptım.
Ben kendim yakın zamanda ARC S alacağım, fiyat avantajı ve tasarımı nedeniyle. Amacım donanım olsa HTC XE alırdım kesinlikle.
Anladım dostum bende yanlış yönlendirme yapılmasın diye yazayım dedim yoksa ince ayrıntılara girdikmi sony çok ezilir. HTC cihazlarına her zaman en önce yazılım güncellemelerini yapmıstır. Diğerleri sonradan gelir. Biz android 4e geçince sonra çok bakarlar ki detek size en az 6 ay sonra gleir o zamanlar biz bir üst versiyonuna daha geçmis bile oluruz
-
quote:
HTC XE;
+ Donanım daha iyi
+ Ekran gorilla glass
- Fiyatı daha yüksek
ARC S;
+ Tasarımı daha güzel
+ Fiyatı daha uygun
- Donanımı zayıf
- Ön kamera yok
- Akıllı arama yok
Ben Arc S tercih edeceğim.
videoda biri 1080 p cekiyor biri 720p xe nasıl vasat oluyor ?eleştirmek için yazmadım merak ettim
-
@Stroma,
Tıpkı fotograf boyutlarında 5Mp 8Mp olduğu gibi videoda da 720p yada 1080p olması tek başına kalitede etken değildir, sadece pixel büyüklüğünü ifade eder.
Arc S de video çekim kalitesi daha yüksek ayrıca çekim esnasında titreşim engelleme özelliği de bir hayli iyi.
Dediğim özelliği alttaki video'da 1:54 de adamın birisi motorsikleti ittirirken arkadan kamerayla yürüyerek çekim yapıldığı esnada fark edebilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dreampark
quote:
@Dreampark
Ben kendim yakın zamanda ARC S alacağım, fiyat avantajı ve tasarımı nedeniyle. Amacım donanım olsa HTC XE alırdım kesinlikle.
Anladım dostum bende yanlış yönlendirme yapılmasın diye yazayım dedim yoksa ince ayrıntılara girdikmi sony çok ezilir. HTC cihazlarına her zaman en önce yazılım güncellemelerini yapmıstır. Diğerleri sonradan gelir. Biz android 4e geçince sonra çok bakarlar ki detek size en az 6 ay sonra gleir o zamanlar biz bir üst versiyonuna daha geçmis bile oluruz
Bende iki cihaz aynı sınıfta sayılmaması gerekir ama SE'nin şuan için en üst cihazı ARC S olduğu için kıyaslamaya tabi tutuluyor. S2 vs XE olsa çok daha mantıklı bir kıyaslama olabilir.
HTC benim nazarımda çok kaliteli bir markadır, ürünlerini de oldukça beğenirim. Bu cihaz da donanım konusunda ARC S'e göre daha güçlü ancak ben fiyat/performans olarak değerlendiriyorum ve ARC S daha avantajlı geliyor.
HTC XE seçene de "neden onu seçtin" demem zira herkesin telefon için planladığı bir bütçesi vardır, hayırlı olsun demekten öteye gitmem.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dreampark
quote:
@Dreampark
Bende iki cihaz aynı sınıfta sayılmaması gerekir ama SE'nin şuan için en üst cihazı ARC S olduğu için kıyaslamaya tabi tutuluyor. S2 vs XE olsa çok daha mantıklı bir kıyaslama olabilir.
HTC benim nazarımda çok kaliteli bir markadır, ürünlerini de oldukça beğenirim. Bu cihaz da donanım konusunda ARC S'e göre daha güçlü ancak ben fiyat/performans olarak değerlendiriyorum ve ARC S daha avantajlı geliyor.
HTC XE seçene de "neden onu seçtin" demem zira herkesin telefon için planladığı bir bütçesi vardır, hayırlı olsun demekten öteye gitmem.
Haklısın tamamen katılıyorum aynı segment değiller ve sgs2 xeye rakip bir cihazlarıda yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X