Bildirim
HTC Sensation XE Z715e
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DüşünürTr
HTC Sensation XE Z715e telefonu 01.12.2012 tarihinde aldım telefonun içinden dr.beast kulaklık çıkmadı çıkması gerekmıyormuydu bi yardımcı olabilirmisiniz?
Hayırlı oldun nerden ve kaca aldınız. Bendede çıkmadı ne yazık ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: delidolu44
quote:
Orijinalden alıntı: DüşünürTr
HTC Sensation XE Z715e telefonu 01.12.2012 tarihinde aldım telefonun içinden dr.beast kulaklık çıkmadı çıkması gerekmıyormuydu bi yardımcı olabilirmisiniz?
Hayırlı oldun nerden ve kaca aldınız. Bendede çıkmadı ne yazık ki
vatan computer 1000 tl -
Kulaklık çıkmıyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaklık ek siparişlerle veya özel olarak getirilmiş telefonlarda çıkıyor, veya yakınlarda htc bayisi varsa (türkiyede htc bayisi var mı bilmiyorum ama) +450 Liraya alabilirsiniz. 1000 liraya alınabilecek iyi bir alternatif. Hayırlı olsun :)
Dediğim gibi 1000 lira değil de 1500 lira verseydiniz telefonun yanında bir de headset kulaklığı olurdu, değer mi? Pek değmez bence.. 100-120 liraya aldığım senheiser cx200 de aynı işi görüyorken Beats Audio almanın pek bir yararı yok bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X