Şimdi Ara

HTC Sense ağırlıklarından kurtuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC Sense ağırlıklarından kurtuluyor

Android işletim sisteminin akıllı telefon pazarına girişi ile birlikte HTC, Samsung gibi firmaların stok arayüzden uzaklaşarak tüketicinin ilgisini çekecek özelleştirilmiş arayüzler kullanmaya başladığına şahit olmuştuk. Yıllar boyunca kullanıcıya yönelik yeni unsurlar arayüze eklendikçe ortaya hantal ve ağır yapılar çıkmaya başlamıştı. 

Özellikle Android 5.0 Lollipop ile birlikte ekosisteme hakim olan sadelik ve akıcılık temaları bu özelleştirilmiş arayüzleri de etkiledi ve üreticiler ilk günkü arayüz konseptine geri dönmenin yollarını arar oldu.

Android dünyasında en beğenilen kullanıcı arayüzlerinden birisine sahip olan HTC, rakipleri gibi hantal yapıdan kurtulmuş ve ihtiyaç duyulan en temel unsurları kullanıcıya sunacak yeni bir arayüz üzerinde çalıştığını duyurdu. HTC ürün şefi Nigel Newby-House, mühendislerin kısır bir döngü içerisinde arayüzü yeniden tasarlama işini bırakmalarını ve gerçekten kullanıcılara bir anlamı olacak unsurlar sunmalarını istiyor. 

HTC’nin yeni Sense arayüzünde odaklanacağı unsurlar BlinkFeed, Zoe ve temalar olarak sıralanıyor. Bunlardan sonra arayüzü hantallaştırmayacak şekilde diğer unsurların eklenmesi düşünülüyor. Zaten hali hazırda saat, hava durumu gibi pek çok Sense uygulaması HTC cihazları için Google Play üzerinde indirmeye sunulmuştu. Bunların dışarıda bırakılması ve kullanıcı tarafından sonradan kurulması sağlandığında hedeflenen hafif bir arayüz mümkün olacaktır.  

• Arayüzünden herkes memnun, fiyat fazlalığından kurtulması gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde samsun silkinse.

• Tasarımda da fazlalıklardan kurtulmalı. Mesela altta fiziksel buton konulduysa ve tonla boşluk varsa ekranda neden sanal butonlar var?
    Htc yazısı için de ekstradan bir satırlık daha boşluk eklenmiş mesela. Fazlalık kısımlar atılarak daha nazik bir cihaz yapmalılar diye düşünüyorum.
    Yoksa arayüzü saf androidden sonra en akıcı arayüz.
  • Ne kadar hafif ve akıcı bir arayüzü olursa olsun bana kesinlikle hitap etmediğini anladım. Bir daha HTC cihaz kullanmayı düşünmüyorum.
  • Sen git, One A9 da 2150 mAh batarya kullan.
    Sonra istediğin kadar ağırlıktan kurtul fark etmez.

Nasıl yaparız da, batarız diye ellerinden geleni yapıyorlar...

• "Ne yazık ki çerçeve değil resim arıyorum"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk öne sony sonra htc. ikisinin arayüzleri de gayet iyiydi zaten
  • Arayuzleri bence ios gibi stabil çalışıyor htc nin ele almasi gereken kismi fiyat tir bide yeni bir tasarim lazım artık....

• doğru düzgün bir telefon tasarlasanız keşke...

m7 gibi ama çerçeveleri daha ince ve 5.5 inç ekranlı bir telefon yapmak çok zor sanki

• Hah bir sense kalmıştı bozmadıkları. Casuslar iş başında, önce tasarımını bozdular şimdi de HTC yi HTC yapan Sense arayüzünü perişan edecekler. Şimdiden söylüyorum yarın bir gün htc batar da hangi firma satın alırsa bütün bu kötü gidişatın arkasında o firma var derim. Aynen microsoftun Nokia'ya yaptığı gibi...

• iPhone varken kafam rahat. Öyle devamlı ram boşalt, yok alan temizle, yok format at derdi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc batmak istiyorum diye bağırıyor bu ne

• Eyvahhhh şimdi de sense arayüzü ile oynuyor htc... Tasarım gitti çöp oldu , senelerdir devam eden batarya sorunu aynen duruyor ve şimdi de sense arayüz gidiyor... Bakın yazıyorum buraya bunlar tasarımın içine etti şimdi sırada arayüz var . bunun da içine edecekler... 3,5 aya kalmaz HTC satılıyor, HTC batıyor, gibi haberleri bol bol okuruz buradan...

• arayüzü akıcı bir telefon yapıyorlar daha neyi hedefliyorlar

• Devlet htcyi ucuza kapatsın bari de yerli telefon kullanırız bu gidişle satılacak bunlar geçen tanıttıkları iphone çakmasından sonra belli oldu

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    cihaz amoled farkındaysan ips e göre daha fazla pil tasarrufu yapıyor
  • Haaaaaa. O zaman kesin fazla fazla bile gelir! 2150 mAh pil. Biraz azaltsınlar. Bu kadar da fazla! ama...
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    haaaaa ya mail atta htc ye azaltsınlar senin için
  • Gerek kalmadı. Telefonu sattım. Ayın 5 inde götürüp vereceğim kısmetse.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.