Şimdi Ara

Htc sim kart gormuyor acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün operatör değişerek Türk telokoma geçtim söyle ifade edeyim sim kart taktığım zaman okumuyor sim kart yok diyo sim kartta problem olabileceğini düşündüğüm den değişim yaptık 3 kez değişim yapmamıza rağmen sonuç alamadık sim kartı başka telefona taktığımda sim kart aktif telefonda ise bütün operotorlerin sim kartti tanımlama yaptık telofondada her hangi problem olmadığı servis tarafindanda teyit edildi söyle söylemem gerekiyor benim aktif sorunsuz hattım benim sorunsuz telefonumda, kart gözükmüyor diyor... benim aklım almadı artık bi yardımcı olursanız çok sevinirim...

Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcpplc

Arkadaşlar Merhaba

Dün operatör değişerek Türk telokoma geçtim söyle ifade edeyim sim kart taktığım zaman okumuyor sim kart yok diyo sim kartta problem olabileceğini düşündüğüm den değişim yaptık 3 kez değişim yapmamıza rağmen sonuç alamadık sim kartı başka telefona taktığımda sim kart aktif telefonda ise bütün operotorlerin sim kartti tanımlama yaptık telofondada her hangi problem olmadığı servis tarafindanda teyit edildi söyle söylemem gerekiyor benim aktif sorunsuz hattım benim sorunsuz telefonumda, kart gözükmüyor diyor... benim aklım almadı artık bi yardımcı olursanız çok sevinirim...

Saygılarımla

Hocam sim kartı tam taktığınıza emin misin?Yada sim slot yerine tam girmiyor olabilir bu nedenle okumuyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.