Şimdi Ara

HTC Tattoo | Ana konu, Destek, Paylaşım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
1
Favori
19.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında root olmada da WW-Rom yüklenebiliyor. Ben yükledim. Ancak Win7'de sorun çıkıyor. XP'de yapabildim.
  • WW-Rom da Türkçe var mı acaba yoksa ingilizce mi. Cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axix252506

1. Root İşlemi gerçekleştirmek cihazı garanti dışı bırakır mı?
    Evet. En azından Vodafone'dan alınan cihazlarda. Vodafone Türkiye ROM bulursam garanti dışı da kalmayacağız :)

renatgad

hocam aşağıdaki linktekiler resmi romlar değil mi? sondan üçüncüsü vodafone tr 1.67 diyorda.acaba bir bakabilirmisin ben tam anlamıyorumda . Ayrıca bende dün vodafone lu Tattoo aldım. Telefonu kullanışlı hale getirmek için ne yapmalıyım. Market falan yok:( yardımlarınızı bekliyorum. link altta

http://shipped-roms.com/shipped/Click/

bu linkteki türkiye için olan romu kurduğumuz taktirde garantiye gönderirken sorun yaşar mıyız? yani tekrardan üzerinde oynanmamış gibi gösterebilir miyiz?

• o linkteki türkçe rom kurulmuyor çünkü bozuk. ama kurulsa sorun yaşamadan telefonunu garantiye gönderebilirsin tabiki
  • TR olan ROM dosyasının boyutu diğerlerinin üçte biri zaten.
    Bundan dolayı ben herhangi bir ROM u kurup üzerine de bu ROM u kurmnak gerek diye düşünmüştüm.
    Deneyen var mı?
  • Merhaba,arkadaşlar bende vodafone kampanyasından tattoo alan kişilerden biriyim lakin bu benim ilk pda deneyimim olduğu için program nasıl yüklenir,telefonun mesaj sesini nasıl mp3 formatında bişey seçebilirim ve alarmlarda neden telefon birkez çalıp susuyor ve de sesi bu kadar az çıkıyor gibi sorunlar yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: axix252506

WW-Rom da Türkçe var mı acaba yoksa ingilizce mi. Cevaplarınız için teşekkürler.

Türkçe desteklemeyen farklı dillerdeki romlar için Morelocale 2 uygulaması probleminizi çözecektir
  • sorucam diyorum hep unutuyorum. istediğimiz mp3ü nasıl mesaj melodisi yapıyoruz? 1-2 program denedim ama beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • Tattoo mu alsam Samsung i5700 Galaxy Lite mi?
    Tattonun kronik bir sorunu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

Tattoo mu alsam Samsung i5700 Galaxy Lite mi?
    Tattonun kronik bir sorunu var mı?

Pda da kesinlikle HTC dünyada bu alanda 1 numaralar.

Beni de ekleyebilir misiniz. Bende artık tattoo kullanıcısıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordt

sorucam diyorum hep unutuyorum. istediğimiz mp3ü nasıl mesaj melodisi yapıyoruz? 1-2 program denedim ama beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

müzik çalarda zil sesi yapmak istediğin müziği aç. o çalarken menu tuşuna bas. ekranın alt kısmına gelen seceneklerde zil sesi yap seceneği var. ister telefonunun çalma zili ister kişiye özel zil yapabiliyorsun. istersende şarkının istediğin kısmını kırpıp yapabiliyorsun;) umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardak

quote:

Orijinalden alıntı: fordt

sorucam diyorum hep unutuyorum. istediğimiz mp3ü nasıl mesaj melodisi yapıyoruz? 1-2 program denedim ama beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

müzik çalarda zil sesi yapmak istediğin müziği aç. o çalarken menu tuşuna bas. ekranın alt kısmına gelen seceneklerde zil sesi yap seceneği var. ister telefonunun çalma zili ister kişiye özel zil yapabiliyorsun. istersende şarkının istediğin kısmını kırpıp yapabiliyorsun;) umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet dediğin gibi telefon melodisi ya da kişiye özel melodi olarak belirleyebiliyorsun fakat ben mesaj melodisi olarak belirlemek istiyorum

neyse küçük bir araştırmayla buldum. hemen açıklayayım.

sd cardınızın içinde notifications diye bir klasör yaratıyorsunuz ve kullanmak istediğiniz melodiyi bunun içine atıyorsunuz. daha sonra
    SMS bölümüne girip menü>ayarlar>ses seç ekranına girip melodinizi seçiyorsunuz (SMS>menu>settings>select sound)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordt -- 11 Ağustos 2010; 19:12:53 >

• Şimdi arkadaşlar acemiliğimi mazur görün yanlış anlamadıysam bu root ve rom işlemleri sonrası android sürümünü yükseltmiş oluyoruz telefonun değil mi?
  • root işlemi için yükseltiyorsun sürümü. root işlemiyle telefon üzerindeki tüm haklara sahip oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renatgad

root işlemi için yükseltiyorsun sürümü. root işlemiyle telefon üzerindeki tüm haklara sahip oluyorsunuz.

Peki hocam androidin bi üst sürümünü nasıl yüklüyoruz tüm bu root-rom işleri illa gerekiyor mu?
  • ya arkadaşlar vodafonela elime yeni geçti tel 2 sorum olcak 1.si vodafonela gelenlerde hafıza kartı olmuyor mu? 2.si bir türlü arka kapağını açamıyorum telin sanki kaynak yapmışlar kimse açamadı aileden acaba farklı bi şekilde mi açılıo gayet kullanım kılavuzundaki gibi denedik ama bi sıkıntı var sanırım yardımcı olursanız sevinirim
  • Telefonu ben de ilk aldigimda acamadim.daha sonra yutupta birisi paylasmis nasil acacagini:) kisaca anlatayim.
    Ekrani sol avuc icine bakicak sekilde yerlestir.
    Daha sonra sag avcunun iciyle arka kapagi ittir. Bulursam videoyu paylasirimhttp://www.youtube.com/watch?v=IH_uqaF_y5U

Hatta buldum.ayrica root islemini verilen kart ile sorunsuzca yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordt -- 13 Ağustos 2010; 0:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknkula

ya arkadaşlar vodafonela elime yeni geçti tel 2 sorum olcak 1.si vodafonela gelenlerde hafıza kartı olmuyor mu? 2.si bir türlü arka kapağını açamıyorum telin sanki kaynak yapmışlar kimse açamadı aileden acaba farklı bi şekilde mi açılıo gayet kullanım kılavuzundaki gibi denedik ama bi sıkıntı var sanırım yardımcı olursanız sevinirim

evet vodafone la gelenlerde hafıza kartı oluyor ama ilginçtir hafıza kartı takılı geliyor. yani kapagı actıgında telefonun sag tarafında 2 gb lık hafıza kartını goreceksindir. (yoksa sadece benimki mi takılı geldi:) ) kapağı açmak içinde arkadaşın dedigi gibi. telefonu sol avuc içine ekran avucuna bakacak sekilde yerlestir. sag avucunlada arka kapağı yukarıya dogru ittir. başka türlü bende acamadım;)

• 2nize de çok tşk ederim arkadaşlar kapağı açamadığım için hafıza kartını da görememişim iççinden çıktı hafıza kartı teknik servisi falan aradım ordan oraya yönlenirken bi hal oldum sonuç alamadım. Foruma attıım msj aklıma geldi bi girdim işlem tamamdır çok tşk ederim tekrardan
  • sormak istediğim bir şey var:) kullandığımız programları kategorilendirecek klasörlendirecek bir program var mı? özellikle oyunları bir klasöre koysak iyi olacak. (klasör derken 7 ekranın herhangi birinde değil. açılan programlar menüsünde)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.