Şimdi Ara

HTC Tattoo | Ana konu, Destek, Paylaşım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
19.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayni sorun bende de var,bluethoot baglantisi saglayamiyorum nokialarla.Digerleri ile de henuz denemedim ancak bir cok yabanci sitede,bir cok tattoo kullanicisi da ayni problemi yasamislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaiKiseN

Ayni sorun bende de var,bluethoot baglantisi saglayamiyorum nokialarla.Digerleri ile de henuz denemedim ancak bir cok yabanci sitede,bir cok tattoo kullanicisi da ayni problemi yasamislar

Arkadaşlar peki napacaz bu olayı eğer bu olayı çözen bir arkadaş varsa yardımcı olursa çok mutlu olacaz.Yeni sürümümü beklememiz gerekecek bende anlamadım yapmadığım olay kalmadı ama bir türlü olmuyor...
  • malesef 1.6 versiyonunda bluetooth ile dosya transferi yapılamıyor.
    Ama pc ye ya da bluetooth ulaklığa bağlanabilirsiniz.
    froyo ile bu sorun aşıldı diye biliyorum.
    yani yeni custom rom lardan birini yüklemeniz gerekiyor.
  • froyo ile oluyormus sanirim,bende oyle duymustum.
  • Peki arkadaşlar bu froya denen olayı nasıl yapacaz türkçemi peki bu yazılım.Bu custom romda camera ve radyonun çalışmadığı söyleniyor.Doğrumudur detaylı bilgilere nereden ullaşabiliriz.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminserin

Peki arkadaşlar bu froya denen olayı nasıl yapacaz türkçemi peki bu yazılım.Bu custom romda camera ve radyonun çalışmadığı söyleniyor.Doğrumudur detaylı bilgilere nereden ullaşabiliriz.Teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_40825788/mpage_2/f_/key_//tm.htm#41584714
    bu linkte konuyla ilgili detaylı anlatım var. göz atarsanız yardımı olacaktır mutlaka.
  • hcdr yenı romu 1.7 burada ;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723255

ındırmek ıcın ;
    http://rs922. rapid share. com/files/416068877/HCDR.ROM_v1.7.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 31 Ağustos 2010; 2:55:58 >
  • bende htc tattoo aldım yeni ancak telefonuma çağrı geldiğinde sesi çıkmıyor, bunun nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirimm...
  • Arakdaşlar,elimde satılık tattoo var,garantisi deva etmektedir,daha 2 aylıktır,aklınızda bulunsun.450 TL istiyorum...
  • Bende htc tatto aldım.
    Telefondan çok memnunum.
    Ancak fotoğraf çektikten belli bir süre sonra albümlerde fotoğraflarım çizgi şeklinde görünüyor. Kısaca fotoğrafları görüntüleyemiyorum.
    Şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar kiminle konuşursam konuşayım karşıdaki kişi kendi sesini dinlediğini söylüyor. Bu telefondan kaynaklanan bir problem mi acaba? Problemse vodafone shop a geri götürecem, eğer problem değilse root işlemine başlayacağım. Fikri olan varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty

Arkadaşlar kiminle konuşursam konuşayım karşıdaki kişi kendi sesini dinlediğini söylüyor. Bu telefondan kaynaklanan bir problem mi acaba? Problemse vodafone shop a geri götürecem, eğer problem değilse root işlemine başlayacağım. Fikri olan varmıdır acaba?

eskiden kullandığım bir samsung telefondada bu yankı problemi vardı. yazılım guncellemesi ile duzelmişti ama tattoo da boyle bir sorun yaygın olarak olmadıgı için guncellemesi yoktur cıkmayacaktırda. benim tavsiyem aldıgınız yere goturup durumu anlatıp hatta denetip degiştirmeniz yönünde olur. çünkü bu yankı normal birsey degil ve ayıplı ürün olarak değerlendirilmelidir bence.
  • Bugün programları teker teker kaldırarak tekrardan kontrol ettim.
    Wardak hocam sizin paylaşımınızdaki Phone Recorder soruna sebep oluyormuş. Kaldırınca düzeldi. Bugün WW rom bulup atarım herhalde ama ana paylaşım başlığındaki link çalışmıyor
  • Arkadaşlar bende Vodafone kampanyasından bir Tattoo aldım. Telefon çok güzel daha önce antika olmuş olan Sonny P990İ kullanıyordum. Şimdi sorum şu olacak; Androit sistemi için program ve oyun vs. yüklemesi için nerelere başvurabilirim, ikincisi burada yayınlanan ve barkod numarası veilen bir video incelemesi var. Buradaki barkod nasıl kullanılıyor.
    Bilgi vereceklere şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum. Bu arada listenize benide eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahriseco

Arkadaşlar bende Vodafone kampanyasından bir Tattoo aldım. Telefon çok güzel daha önce antika olmuş olan Sonny P990İ kullanıyordum. Şimdi sorum şu olacak; Androit sistemi için program ve oyun vs. yüklemesi için nerelere başvurabilirim, ikincisi burada yayınlanan ve barkod numarası veilen bir video incelemesi var. Buradaki barkod nasıl kullanılıyor.
    Bilgi vereceklere şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum. Bu arada listenize benide eklerseniz sevinirim.

internette pek çok sitede uygun programlar bulabilirsin. telefonunuzda sanırım market yok. market yerine benzer uygulamalar olan slide me app.store gibi programlar yukleyebilirsiniz. barkod olayına gelincede bu bahsettigim market benzeri uygulamalarda aratırsanız bulursunuz. o programı çalıştırıp barkodu okuttugunuzda o uygulamayı indirir. yanlız bunun için bildigim kadarıyla market uygulaması gerekiyor. o barkod okuyucular sadece market ten indirebiliyor diye biliyorum.

• slm..
    hb yorumlarında 2.1 e yükseltiğinde multitouch desteklediği yazılmış..
    doğrumudur çoklu dokunma varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

slm..

ne yazık ki böyle bir durum imkansız her ne kadar 2.1 multitouch özelliği olan bir yazılım olsa da tattoo nun donanımı resistive ekrana sahip olduğu için bu imkansız.
  • merhaba.bende tattoo kullanıcısıyım ama sıkıntı var.bazı arkadaşlar zil sesinin kesildiğini söylemiş benim de alarm sesi 1 kez çalıp kesiliyor titreşim devam ediyor.bir türlü çözemedim.yardımlarınızı bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alejandro34

merhaba.bende tattoo kullanıcısıyım ama sıkıntı var.bazı arkadaşlar zil sesinin kesildiğini söylemiş benim de alarm sesi 1 kez çalıp kesiliyor titreşim devam ediyor.bir türlü çözemedim.yardımlarınızı bekliyorum....

aynı sorun bendede var :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

slm..

Malesef mümkün değil :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.