Şimdi Ara

HTC Tattoo | Ana konu, Destek, Paylaşım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
19.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zil sesi yapma ile ilgili sorun yaşamıştım sonradan kendim çözdüm.bu sorunu yaşayıp çözemeyen olursa diye paylaşmal istedim.diyelimki bir kişiye zil sesi atamak istiyorsunuz.müzik dinler gibi müzikçaları açıp menüye bastığınızda zil sesi yap diyor ve ordan da kişi için yap gibi bir seçenek seçiyorsunuz.sorunum şuydu.bunları yapıyordum ama atadığım kişi ilk aradığında müzik normal çalıyor ama ikinci aradığında ya da sessize almışsam ilkinde sonra kapatıp tekrar aramışsa eğer o zaman hiç müzik çalmıyor sadece titriyordu.atanmış zil sesini ikinci kere görmüyordu.sorunu şu şekilde hallettim.atamak istediğiniz zil sesini önce telefonun genel zil sesi olarak müzik çalarda menüden ayarlayın.sonra telefonun ana menüsünden kişilere girin.o kişiyi düzenleyin,zil sesi atamayı seçin.şimdi size telefonun orjinal müziklerini gösterecek ve birde müzik çalarda genel zil sesi olarak atadığınız müziği gösterecek.buradan o zil sesini seçip atama yaparsanız sorun kalmıyor.telefon tanımlamış oluyor.4 5 kişi için tek tek bu işlemi yapmak zorunda kaldım ben.önce ayrı ayrı herkese atayacağım müzikleri zil sesi yaptım sonra listede göründü.garip ama işe yarar bi işlem oldu.birkaç eksiği var gibi androidin ama herşeye rağmen harika bir yazılım.olacak okadar diyoruz :)

• cevabınız için teşekkürler dediğinizi yaptım fakat sorun hala devam ediyor şimdi de download starting diyor progress bar çıkıyor 10sn sonra download unsuccessful diyor. ki internette bu sorunu yaşayan binlerce insan varmış ve google bu hususta hiçbirşey yapmıyor

quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

@ fordt
    ayarlar menüsünden market e girin.
    oradan da uninstall updates gibi birşey olması lazım.
    onu tıklayınca artık marketten indirme yapabilmeniz lazım.
  • Bende Tattoo kullancıısıyım bende :) ama çömez kullanıcıyım henüz ve nefret ediyorum vodafonedan
  • Merhaba arkadaşlar menide ekleyin. Hemen başlıyorum rom lamaya.
  • Merhaba uzman arkadaşlar,

Eğer market dışında başka bir yararı olmayacaksa, mevcut 1.6 rom'da kalmak daha iyi değil mi?
  • telfon için söylenmesi gereken bişey varsa oda süper olduğu ancak herzamanki gibi türkiye teknoloji cahili kaldı ne 3g ne market nede başka bişey onca özelliğe sahip bu telefonda hiçbiri kullanılamıyor yazık...
  • bende hemen hemen bütün romları denedim suan 2.1 pancake kullanıyourm kamera ve radyodan vazgeçtim "whatsapp" isimli muhteşem yazışma programı yüzünden ilerde kamera ve radyoya çözüm bulabilrler kanımca :D bakalım tabi ben vodafonluyum 3 aydır 6 ayı doldurup kontratlı bi iphone alcam :D bakalım hayırlsıı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagge

telfon için söylenmesi gereken bişey varsa oda süper olduğu ancak herzamanki gibi türkiye teknoloji cahili kaldı ne 3g ne market nede başka bişey onca özelliğe sahip bu telefonda hiçbiri kullanılamıyor yazık...

kesinlikle katılıyorum dediğinize. insanların kullanmadıkları teknolojiye para yatırmasına gerçekten üzülüyorum. misal adam gidip iphone alıyor sadece konuşuyor, mesajlaşıyor. ne appstore dan haberi var ne de başka bişeyden varsa yoksa hava atmak. inanın tattoo elim ayağım oldu 3g paketm var sürekli internete bağlı zaten google servislerini kullanan biriyim telefonu elimden düşürmüyorum. ve bu durumu gören bazı iphone sahibi arkadaşlarım bakıp aaa ne güzel şeyler yapıyor senin telefonun falan diyip sinir ediyorlar beni bre deyyus elindeki makina androidden daha fazla yazılım/program desteğine sahip bi araştır et. ama yok olmaz iphone sadece prestij objesi olarak kullanılıyor. hatta eminim bir çok sahibi kontorlu kullanıp eksilerde dolanıyor.

bu olay sadece telefon için geçerli değil. bilgisayar, fotoğraf makinası, televizyon vb. gibi elektronik ürünler için geçerli kullanmayacaksanız, öğrenip kullanmaya çaba harcamıcaksanız almayın paranız cebinizde kalsın

• arkadaşlar benim sürekli telefon belleği azalıyor tarayıcının önbelleğini falan temizliyorum sürekli ama olmuyor. Alan azaldı diye bir ikaz var ekranda sürekli araştırdım bir çözüm bulamadım böyle bir sıkıntı yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazulan -- 2 Kasım 2010; 10:17:40 >
  • listeye benide yazabilirsiniz, telefonu aldım fakat elime cuma günü geçecek ;) o zaman daha detaylı yorum yazarım , umarım sorunsuz birşekilde kullanırım ;)
  • arkadaşlar, htc'nin de teyit ettiği kadarıyla resmi bir güncelleme çıkarmayı planlamıyorlar.
    Bu arada forumda aratıp, bulamadım.
    Takvim programı yatay olarak kullanılamıyor mu?
    benim takvim programı telefonu çevirdiğimde otomatik olarak yatay pozisyon almamakta. Bu normal midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxscan123

arkadaşlar, htc'nin de teyit ettiği kadarıyla resmi bir güncelleme çıkarmayı planlamıyorlar.
    Bu arada forumda aratıp, bulamadım.
    Takvim programı yatay olarak kullanılamıyor mu?
    benim takvim programı telefonu çevirdiğimde otomatik olarak yatay pozisyon almamakta. Bu normal midir ?

bendede takvim yatay olmuyor sanırım yatay kullanılmıyor.
  • hmm. çok teşekkürler cevap için.
  • arkadaşlar ürün elime dün akşam geçti beklediğim gibi bir cihaz ama birşey hariç bluetooth , başkabir telefondan kendime birşey atmak için , cihazı buluyor at diyorum ama tattooya bağlanamıyor iptaldiyor , ama cihazlar buluyor birbirlerini , 5700 XM ve 5800 XM ile denedim başka telefonlarla denemedim ama bu ikisinden tattoo bluetooth la birşey atacaktım olmadı acaba neden sizdede oluyormu? nasıl düzeltebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keynes666

Selamlar
    Vodafone dan alınmış bir HTC tattoo muz var.
    Msn kurmadık. bu konuda yardım edebilirmisiniz. MSn yazıp 7038 e mesaj attık. Vodafone dan gelen cevap telefonun msn i desteklemediğiydi.
    bu telefona Msn kurulamazmı yada nasıl kurulur ?

ikinci bir soru ucretsiz olarak kullanabilecegimiz bir Navigasyon programı tavsiyeniz varmıdır ?

Teşekkürler....

MSN için Nimbuzz programı işinizi görecektir
  • Selam Arkadaşlar,

Telefonu root'layıp bir süre önce Modaco ROM yükledim ancak Türkçeleştirmek istediğimde kurduğum morelocale 2 hero'da yakaladığı başarıyı yakalayamadı. Tattoo için bir locale uygulaması bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pislick67

arkadaşlar ürün elime dün akşam geçti beklediğim gibi bir cihaz ama birşey hariç bluetooth , başkabir telefondan kendime birşey atmak için , cihazı buluyor at diyorum ama tattooya bağlanamıyor iptaldiyor , ama cihazlar buluyor birbirlerini , 5700 XM ve 5800 XM ile denedim başka telefonlarla denemedim ama bu ikisinden tattoo bluetooth la birşey atacaktım olmadı acaba neden sizdede oluyormu? nasıl düzeltebilirim.

Mevcut yazılımla maalesef bluetooth transfer yapmıyor. Yazılım yükseldiğinde düzeldiği söyleniyor ama ben hala orjinal yazılım kullanıyorum. 2.1 yükleyen arkadaşlar sana cevap verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazulan

quote:

Orijinalden alıntı: pislick67

arkadaşlar ürün elime dün akşam geçti beklediğim gibi bir cihaz ama birşey hariç bluetooth , başkabir telefondan kendime birşey atmak için , cihazı buluyor at diyorum ama tattooya bağlanamıyor iptaldiyor , ama cihazlar buluyor birbirlerini , 5700 XM ve 5800 XM ile denedim başka telefonlarla denemedim ama bu ikisinden tattoo bluetooth la birşey atacaktım olmadı acaba neden sizdede oluyormu? nasıl düzeltebilirim.

Mevcut yazılımla maalesef bluetooth transfer yapmıyor. Yazılım yükseldiğinde düzeldiği söyleniyor ama ben hala orjinal yazılım kullanıyorum. 2.1 yükleyen arkadaşlar sana cevap verecektir.

bende orjinal sürümü kullanıyorum bazıları sorun yapıyor garanti iptal diyor fln yazmış ondan 2.1 yapmadım, herşey güzel fakat şu bluetooth olayı :S
    cevap için sağol ;)

• bana biri telfonun eksilerini yazabilr mi ona göre alıcam telfonu .

bide 350 liraya alıcam. sizce alsamm mı?
  • ikinci el?, sıfır al bence ürün çok hoşuma gitti yakın zaman önce bende aldım ve memnunum bir sorun yok tavsiye ederim ;)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.