Şimdi Ara

HTC Tattoo | Ana konu, Destek, Paylaşım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
19.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nFinityROM v1.01 ve SPQRom 0.6 romlarının türkçe desteği var diğerlerini denemediğim için bilmiyorum.

güncel romlar içinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=698576

ve bi dolu uygulamahttp://htc-tattoo.handster.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sienen -- 5 Aralık 2010; 1:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienen

nFinityROM v1.01 ve SPQRom 0.6 romlarının türkçe desteği var diğerlerini denemediğim için bilmiyorum.

güncel romlar içinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=698576

ve bi dolu uygulamahttp://htc-tattoo.handster.com/

uygulama sitesindeki çoğu uygulama ücretli, free olanlarda da adam akıllı birşeye rastlamadım güzel uygulamaların hepsini ücretli tarafa atmışlar.

• arkadaşlar bu sitedeki uygulamalar ve oyunlar bedava, güzel şeyler var gibi ben indiriyorum birazdan yükleyeceğim cihaza indirdiklerimi.

http://gallery.mobile9.com/c/htc-tattoo-softwares_2490/1/

EK= Arkadşalar bu cihazın kendi içinde bi dosya yöneticisi yok mu?? Telefona attığım .apk uzantılı dosyalara nerden tıklayacağım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhant2005 -- 5 Aralık 2010; 7:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhant2005

arkadaşlar bu sitedeki uygulamalar ve oyunlar bedava, güzel şeyler var gibi ben indiriyorum birazdan yükleyeceğim cihaza indirdiklerimi.

http://gallery.mobile9.com/c/htc-tattoo-softwares_2490/1/

EK= Arkadşalar bu cihazın kendi içinde bi dosya yöneticisi yok mu?? Telefona attığım .apk uzantılı dosyalara nerden tıklayacağım??

RootExplorer yüklemen lazım telefona ;)
  • Es File Explorer'ı yükledim gayet güzel çalışıyor...
    Arkadaşlar birde sizde yüklü olan yararlı programları ve güzel hoşunuza giden ve sizde yüklü olan oyunları burada paylaşırsanız sevinirim. Böylece ortak bi download alanı oluşturabiliriz.
  • quote:

Es File Explorer'ı yükledim gayet güzel çalışıyor...
    Arkadaşlar birde sizde yüklü olan yararlı programları ve güzel hoşunuza giden ve sizde yüklü olan oyunları burada paylaşırsanız sevinirim. Böylece ortak bi download alanı oluşturabiliriz.

Es File Explorer'ı denicem bakalım hangisi daha iyiyse onu kullanırım bende
  • birde arkadaşlar, marketi kullanabilmek için world wide roomu yüklemek istiyorum(1.6) ancak konuda birkaç söylenti vardı, vodafone tr orjinal romu olmadığından dolayı cihaz garanti dışı kalır deniliyordu?
    Bu konudaki son durum nedir? ww roomu yükleyip garantiye göndereceğimiz zaman tekrar orjinal vodafone tr roomu yükleyebilirmiyiz?
  • vodafone 1.6 yüklü romu uçurduğun zaman garanti gidiyor, bende yazdan beri vodafone 1.6 rom'u bulmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepss

vodafone 1.6 yüklü romu uçurduğun zaman garanti gidiyor, bende yazdan beri vodafone 1.6 rom'u bulmaya çalışıyorum.

Bende çok araştırıyorum bu konuyu bu arada yazdan beri arıyormuşsunuz ;) forumda kimsenin haberi yok herhalde herkes vodafone 1.6 Rom yok biliyor bende hatta forumda bazı yerlere yazdım Vodafone 1.6 Rom diye aranaynlar için demekki görmediniz ,alın size HTC'nin kendi sayfasından Orjinal Vodafone 1.6 Rom ;) bu Rom'un linkini Vodafone HTC Tattoo sayfasındada veriyor ;) açıklama linkde var ;)

http://www.htc.com/tr/SupportDownload.aspx?p_id=292&cat=2&dl_id=1064

ROM Upgrade for HTC Tattoo (Vodafone)
    serbest bırakma tarihi: 2010-11-24 Kategori: ROM güncelleme

An updated ROM is now available for HTC Tattoo(Vodafone) users to download. As always, HTC is committed to providing customers with the best possible mobile experience.

Yükleme Talimatları:

ROM Version: 1.67.184.60

1. Hardware Requirements (PC)

1 GHz or higher processor clock speed recommended

512 MB of RAM or higher recommended

Super VGA (800 x 600) or higher-resolution video adapter and monitor

150 MB of available free hard disk space

USB 2.0 is required

2. Software Requirements - Supported Operating Systems (PC)

Windows XP Home / Professional / Media Center Edition Service Pack 2 and 3 (32-Bit)

Windows Vista Ultimate / Enterprise / Business/ Home Premium/ Home Basic Edition (32 & 64-Bit) Service Pack 1

Windows 7 Ultimate/ Professional/ Home Premium / Home Basic Edition (32 & 64-Bit)

3. Installation Instructions

Before you proceed the ROM Update Utility (RUU), please confirm the following items:

(1) This software upgrade is a newer version than what is currently installed on your phone. If it is the same version and your phone is operating normally, there is no need to reinstall the software.

To check what version is installed on your phone, press Home > Menu > Settings > About phone > Build number, and note the Build number.

(2) HTC Sync has been installed on your PC. HTC Sync can be found on the MicroSD card that was shipped with your phone. You can also download and install HTC Sync atwww.htc.com/www/support/

(3) Your phone is connected to your PC using a USB cable. The PC must recognize your phone. You will see a sync icon in the taskbar once the phone has been connected.

(4) Standby and hibernation mode on your PC has been disabled.

(5) Close all running applications on the PC.

(6) The Screen unlock pattern has been disabled, press Home > Menu > Settings > Security and uncheck Require pattern

(7) Make sure that the battery level of the phone is at least 30% (at least 3 green blocks). To check the battery level, tap Home > Menu > Settings > About phone > Status > Battery level.

(8) Once the RUU is downloaded, launch the application on your PC and follow the instructions on screen.

Warning!

* Please note that this upgrade will erase any data stored on the phone. We recommend that you back up all your data before performing this upgrade.

* The update will take up to 10 minutes, DO NOT interrupt the update process, make/receive phone calls, disconnect the phone from the PC, or press any buttons until the process has been completed.

* Click View Readme when executing the ROM Upgrade Utility (RUU) to view detailed upgrade procedure, error message information or Q&A.

KARŞIDAN YÜKLE: Bu yazılımı yüklemek için lütfen aşağıdaki adımların takip edin:
    1. Seri Numarası:
    Ürün S/N'yu nerede bulabilirim?
    2. Lütfen, aygıtınız için en uygun dosyayı seçin:
    --Lütfen Seçin--

• İyi Akşamlar;
    Htc Tattoo'da çektiğim resimler bir süre sonra siliniyor veya resimler açılmıyor bu olaya taktım, resimler biliyorsunuz snslik o anda oluyor sadece vede önemli bir resim flnde olunca.... kendi kendine ya siliniyor yada açılmıyor bu konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi acaba?
  • Telefonu alalı 1ay olduysa şuana kadar çektiğim resim adedi 10ise şuan Sıfır hiçbiri yok çektikden bir süre sonra kayboluyor yada dediğim gibi açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pislick67

Telefonu alalı 1ay olduysa şuana kadar çektiğim resim adedi 10ise şuan Sıfır hiçbiri yok çektikden bir süre sonra kayboluyor yada dediğim gibi açılmıyor
    />

yazılım ile alakalı bir durum gibi gözüküyor, cihazı yedekleyip fabrika ayarlarına dönüş yapın o zaman sorun hallolur diye umuyorum.
  • quote:

quote:

Telefonu alalı 1ay olduysa şuana kadar çektiğim resim adedi 10ise şuan Sıfır hiçbiri yok çektikden bir süre sonra kayboluyor yada dediğim gibi açılmıyor
    />

yazılım ile alakalı bir durum gibi gözüküyor, cihazı yedekleyip fabrika ayarlarına dönüş yapın o zaman sorun hallolur diye umuyorum.

ya cihazda zaten hiçbir değişiklik yapmadım ki alalıdan beri böyle zaten rom vs yüklemedim n'olcak bilmiyorum
    />

• arkadaşlar lütfen benide ekleyin...hemde türkçe ekran kayboldu nasıl geri getirecem yaaa???
  • quote:

/>

Aynı sorun bende de oluyor.Usb kablosunu bilgisayardan bir anda çektiğiniz zaman meydana geliyor diye düşünüyorum.Bi satamadım şu telefonu.Alacak varsa hemen satayım.
  • arkadaşlar temmuzdan beridir htc tattoo sahibiyim.

telefon son günler de usb den hafızaya attığım mp3 leri görmemeye başladı. ilk başlarda sd kart yok dedi. daha sonra sd kartı formatlayıp yeniden mp3 leri attığım da müzik bulamadı yazıyor, player ı açtığımda. sorunun kaynağını bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngallagher -- 24 Aralık 2010; 20:44:51 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinty -- 8 Ocak 2011; 12:17:18 >
  • bu cihazi önerir misiniz arkadaslar ?
  • ben bu cihazı almanızı önermem.
    cihazı mayıs ayından beri kullanıyorum.
    yurtdışından almıştım.
    verdiğim paranın karşılığını aldım ama şu anda alınmasını pek mantıklı bulmuyorum.
    nedenine gelirse, yavaş yavaş tüm programlarda "android 2.x " versiyonlarında çalışır ifadelerini görmeye başladık.
    resmi 2.x güncellemesi yok, ve custom rom lar da yüklendiğinde kamera, bluetooth, radyo gibi donanımlar çalışmıyor(du, en son hangi durumda bilemiyorum.)
    bence androidli telefon alınacaksa google markalı olanlar tercih edilmesi, çünkü tüm güncellemeler önce o telefonlara geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

bu cihazi önerir misiniz arkadaslar ?

valla telefon güzel hoş özellikleri iyi ancak arkadaşın dediği gibi üst modeller daha güzel ve herşey ile uyumlu
    alacaksan htc desire al derim (1200 civarında sıfırı)
    bütçen kısıtlı ise tercih edebilirsin tabi ki
    bu cihazı almayı düşünürsen de benim cihaz üzerinde konuşuruz istersen
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.