Şimdi Ara

HTC Tattoo | Ana konu, Destek, Paylaşım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
19.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bir Tattoo kullanıcısıyım.Fakat Vodafone Tattoo kullanıcısıyım.Telefonumun versiyonu:1.6 . Androidmarket ve birkaç program yok.Biraz araştırdım ve 2.2/2.1 versiyonda androidmarket kullanılabiliyormuş.
    Ben kendim rom atacağım.Fakat tekrar aynı versiyona getirmem mümkün mü ? ve rom konusunda hangi yazılımı kullanıcam nasıl yapıcam bilmiyorum.
    Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
  • sizce bu telfon multimedya için alınırmı? yoksa sadece iş kullanıclarına mı hitap ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dargmen

Merhaba arkadaşlar.
    Bende bir Tattoo kullanıcısıyım.Fakat Vodafone Tattoo kullanıcısıyım.Telefonumun versiyonu:1.6 . Androidmarket ve birkaç program yok.Biraz araştırdım ve 2.2/2.1 versiyonda androidmarket kullanılabiliyormuş.
    Ben kendim rom atacağım.Fakat tekrar aynı versiyona getirmem mümkün mü ? ve rom konusunda hangi yazılımı kullanıcam nasıl yapıcam bilmiyorum.
    Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

2.2/2.1 versiyonda bazı özellikleri kullanamıyorsun diye biliyorum, ayrıca garanti dışı kalıyor diye okudum çoğu yerde, bluetooth yok 1.6 da yani kullanamıyorsun ama 1.6 versiyonda (market yok diye diyorum) android için bazı siteler var oradan oyun ve uygulama indirip telefona atabiliyorsun bizzat ben öyle yapıyorum çünki benimki 1.6 ki 2.1/2.2 yapmayı düşünmüyorum.Geri dönme olayıda olmuyor yani 1.6 vodafone rom a geri dönemiyorsun ...

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41 sizce bu telfon multimedya için alınırmı? yoksa sadece iş kullanıclarına mı hitap ediyor?

multimedya olarak kullanıyorum ben fakat iş olarakda işini görüyor tercih meselesi ;) zaten banada ikisi lazım ve sorunsuz işimi görüyor, e-posta vsvs hepsini kontrol ediyorsun... :)

• buraya benide ekleyin bende htc tattoo kullanıcısıyım
  • iyi günler. 24 kasım itibari ile vodafone 1.6 Rom resmi sitede indirilmeye sunuldu.
  • Tattolarda zaten 1.6 rom vardı?
  • bu htc tattoo hafıza kartına nasıl programları yükliye bilirim app2sd programını söylüyorlar bulamdım bitürlü yada başka program varmı yardımcı olsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekBozok

Tattolarda zaten 1.6 rom vardı?

olduğunu bizde biliyoruz da. vodafone tr 1.6 yoktu. yani rom larda sıkıntı çıkınca orjinal roma dönemiyordun. şimdi o risk kalktı ortadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axix252506

quote:

Orijinalden alıntı: TekBozok

Tattolarda zaten 1.6 rom vardı?

olduğunu bizde biliyoruz da. vodafone tr 1.6 yoktu. yani rom larda sıkıntı çıkınca orjinal roma dönemiyordun. şimdi o risk kalktı ortadan.

Haklısın nüansı kaçırmışım!

HTC Tattoo Romların tümünü bu adreste bulabilirsiniz:
    http://shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Click

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekBozok -- 27 Kasım 2010; 16:19:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: candostun

bu htc tattoo hafıza kartına nasıl programları yükliye bilirim app2sd programını söylüyorlar bulamdım bitürlü yada başka program varmı yardımcı olsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazulan

quote:

bu htc tattoo hafıza kartına nasıl programları yükliye bilirim app2sd programını söylüyorlar bulamdım bitürlü yada başka program varmı yardımcı olsanız

ben rootexplorer kurdum telefona htc sync ile daha sonra, telefonu usb ile bir daha bağlayıp bu sefer dosya transferi diyoruz sonra hafıza kartının içine atıyoruz daha sonra telefona 1.işlemde kurduğumuz rootexplorer menüden açıyoruz ve hafıza kartına giriyoruz attığımız app dosyasını açıp kuruyoruz ;) ben böyle yaptım ve böyle biliyorum farklı birşey bilen fln varsa söylesin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pislick67

quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazulan

quote:

ben rootexplorer kurdum telefona htc sync ile daha sonra, telefonu usb ile bir daha bağlayıp bu sefer dosya transferi diyoruz sonra hafıza kartının içine atıyoruz daha sonra telefona 1.işlemde kurduğumuz rootexplorer menüden açıyoruz ve hafıza kartına giriyoruz attığımız app dosyasını açıp kuruyoruz ;) ben böyle yaptım ve böyle biliyorum farklı birşey bilen fln varsa söylesin ;)

Böyle yapınca hafıza kartınamı kuruyor. Bence telefon belleğine kurar yine :)

• ben araştırdım öyle biliyorum yanlışda olabilir, eğer başka bilen varsa yazsın dedim zaten ;)
  • arkadaşlar listeye benide ekleyin, şu an itibari ile bir htc tatoo sahibiyim :) Görüşmek üzere...
  • İyi Günler;
    HTC Tattoo 1.6 Vodafone Rom yüklü olan cihazımın Rom yükseltmek istiyorum market vs gelmesi için 2.1 \ 2.2 vsvs bu hususda 3 sorum olacak

1) 2.1\2.2 Rom attığım taktirde çalışmayan birşey olacak mı cihazda ? Kamera,Radyo vsvs , (1.6'da Bluetooth çalışmıyordu bunda çalışır mı?)
    2) 1.6 Vodafone Rom'u değiştirdiğimiz taktirde garanti dışı kalıyormuş, ben yinede 2.1\2.2 Rom attım fakat herhangi bir nedenden dolayı tekrar 1.6 Vodafone Rom'a geri döndüm böyle bir durumda garantim yinede iptal mi?
    3) 2.1\2.2 Rom attığım tatktirde telefon türkçe mi olacak ? , Bazı yerlerde türkçe 2.1 Rom yok deniliyor doğrumudur?

1.6 Vodafone Rom'u yükseltme sebeblerimden bazıları ise;
    1) Bluetooth sorunu, 1.6 da bluetooth alışverişi olmuyor maalesef
    2) Android Market olmaması 1.6'da android market yok
    3) Daha yeni, görünüm açısındanda estetik olan 2.1 Rom'a geçmek istediğimden

Konu hakkında bilgi sahibi olan, sorularımı cevap verebilecek olan DH üyelerinin cevaplarını bekliyorum iyi günler .... ;)

• quote:

İyi Günler;
    HTC Tattoo 1.6 Vodafone Rom yüklü olan cihazımın Rom yükseltmek istiyorum market vs gelmesi için 2.1 \ 2.2 vsvs bu hususda 3 sorum olacak

1) 2.1\2.2 Rom attığım taktirde çalışmayan birşey olacak mı cihazda ? Kamera,Radyo vsvs , (1.6'da Bluetooth çalışmıyordu bunda çalışır mı?)
    2) 1.6 Vodafone Rom'u değiştirdiğimiz taktirde garanti dışı kalıyormuş, ben yinede 2.1\2.2 Rom attım fakat herhangi bir nedenden dolayı tekrar 1.6 Vodafone Rom'a geri döndüm böyle bir durumda garantim yinede iptal mi?
    3) 2.1\2.2 Rom attığım tatktirde telefon türkçe mi olacak ? , Bazı yerlerde türkçe 2.1 Rom yok deniliyor doğrumudur?

1.6 Vodafone Rom'u yükseltme sebeblerimden bazıları ise;
    1) Bluetooth sorunu, 1.6 da bluetooth alışverişi olmuyor maalesef
    2) Android Market olmaması 1.6'da android market yok
    3) Daha yeni, görünüm açısındanda estetik olan 2.1 Rom'a geçmek istediğimden

Konu hakkında bilgi sahibi olan, sorularımı cevap verebilecek olan DH üyelerinin cevaplarını bekliyorum iyi günler .... ;)

Merhabalar,

İlk ben cevap vereyim istedim, telefonu yalnız iki saatten beridir kurcalıyorum fakat son bir kaç gündür bu başlık altında ki mesajları okumuşluğum vardır.

Android 2,1 veya 2,2 yüklerseniz radyo ve kameranız çalışmayacaktır, bildiğim kadarı ile tüm özelliklerinin çalışır olduğu bir 2,1 veya 2,2 yayında değil.

Diğer sorularınızın cevaplarını bende bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhant2005

arkadaşlar listeye benide ekleyin, şu an itibari ile bir htc tatoo sahibiyim :) Görüşmek üzere...

hayırlı olsun erhant ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhant2005

arkadaşlar listeye benide ekleyin, şu an itibari ile bir htc tatoo sahibiyim :) Görüşmek üzere...

hayırlı olsun erhant ;)

Çok teşekkürler... :)
  • cevabın için saol ;) tüm sorularımı cevap verebilecek üyeleri bekliyorum ;)
    __

Telefon kullanışlı fakat TR dekiler kullanamıyor :( Rom yüklesem olurmu olmazmı bozulrmu derdi garanti derdi birde kamera radyo pff :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msz067 -- 4 Aralık 2010; 15:26:04 >
  • quote:

ben araştırdım öyle biliyorum yanlışda olabilir, eğer başka bilen varsa yazsın dedim zaten ;)

sormak isteediğim siz şu an hafıza kartına kurabiliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.