Şimdi Ara

HTC Tattoo | Ana konu, Destek, Paylaşım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
19.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef arkadaslar artık vazgectim SE aldım :)
    ama yorumlariniz için tesekkur ederim bakarsiniz belki 3 4 aya kadar degiştiririm ona göre bilgim olmus oldu htc tattoo hakkında hepinize ayri ayri tesekkur ederim arkadaslar :)
  • hayırlı olsun.
    eğer htc forumu olmasaydı lg optimus alın diyecektim ama uygun düşmez diye yazmadım.
    se de hangi modeli aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

hayırlı olsun.
    eğer htc forumu olmasaydı lg optimus alın diyecektim ama uygun düşmez diye yazmadım.
    se de hangi modeli aldınız?

lg hayatta kullanmam hocam bir kere aldiydim basima gelmeye kalmadi lg kadar sorunlu problemli bir cihaz görmedim hocam :)
    k850i yi cok övduler hocam bakalım n86 yanına kardes olarak aldık nasıl olucak bakalım yarin gelince inceliyecegim :)
    tesekkurler hocam :)
  • acil bişey sormak istiyorum. Bi kaç gün içinde HTC Tattoo alıcam 2. el. Vodafone Satışlı.
    Ancak satıcının söylemesine göre 1.6 yurtdışı ROMunu kurmuş, ve Vodafone ROM'unu geri yükleyebildiğini söyledi, böylece garanti de iptal olmuyormuş.
    ROM Yapıldıktan snra dediği gibi geri çevirmek mümkün mü? Geri çevrildiği Garanti tarafından anlaşılır mı ? Bi sorun olur mu?
    Ayrıca faturası yok ama garanti belgesi var dedi. Bi sorun olur mu? Acil cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim
  • slm herkese acill yardımınızı bekiyorum.. root ve recovery işlemlerini rnd rehberine gore kusursuz yapmama ragmen amon-ra ekranını bir türlü açamıyorum lütfen yardımmmmm.. (htc world wide rom yüklememe ve gold card yapmama ragmen)
  • @ArAp-YMN;
    geçen aylarda vodafone romu resmi siteden indirilmeye sunuldu.
    onun için herhangi bir romdan vodafone rom a dönüş sorun olmaz diye düşünüyorum.
    ama deneyip tecrübe edenler mutlaka vardır. daha iyi cevap verebilirler.
    ama servisin rom yüklenip yüklenmediğini tespit etme konusunda bir şey diyemeyeceğim.
  • herhangi bir sorun olmuyor
    başka rom kurulduğu bile belli olmuyor
    bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinty -- 8 Ocak 2011; 12:17:58 >
  • 4 sayfayı okudum ancak sms sorunu yaşan görmedim.Sms attığımda karşı taraftan sms geldiği zaman karşı tarafın attığı smsin saati yanlış göstermekte.Haliyle durum böyle oluncada benim attım smse gelen cevap farklı bir kısımda gözükmekte araki bulasın uzun yazışmaların arasından.Böyle bir problem yaşayan varmı bilmek istedim.İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 9 Ocak 2011; 11:58:41 >
  • arkadaslar, markete bağlanamadığım için istediğim oyunları anında indiremiyorum tabi ki..
    Arama sonucu ulaşıyorum ama ulaşamadıklarım var..
    "Super Mario Bros. + Hunt Duck" adı altında geçen oyunu yani bildiğimiz ateridekinin aynı olan mario ve ördek avlama oyununu arıyorum. Varsa elinde olan falan ya da link ?
    Çok teşekkür ederim şimdiden..
  • benim de bir sorum var mms gönderemiyorum. turkcell kullanıyorum ne yaptıysam ettiysem mms gönderemiyorum. mms olmayınca vcard falan da gönderemiyorum insanlara. bu sorunu yaşayan birileri var mı? ya da vodafone için olan mms ayarları nasıl acaba??? ona bakarak turkcell i ayarlayabiliriz. teşekkürler
  • Htc tatto alcaktım ama bakıyorumda bi çok sorun var uğraş dur yok şunu duzelt yok şunu yukle gelemem ben oyle işlere Yine nokia alacak gibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazareko2

Htc tatto alcaktım ama bakıyorumda bi çok sorun var uğraş dur yok şunu duzelt yok şunu yukle gelemem ben oyle işlere Yine nokia alacak gibiyim

tattoo donanım olarak geri kalmaya başladı açıkçası. nokia da hangi modele baktınız bilmiyorum ama htc wildfire ada bakmanızı tavsiye ederim. android cihaz alınacaksa artık minimum 2.1 mumkunsede 2.2 destegi olan cihazları tercih etmek mantıklı olacaktır;)
  • Arkadaşlar sorunumu hala çözemediğim için gittim samsung omnia 2 aldım.Tattooyu tabiki satmadım iyikide satmamışım.Ikisinide satıp Legend falan almayı düşünüyorum.Android gerçekten çok anlaşılır ve kullanışlı bi sistem wm kullandıktan sonra bunu daha iyi anladım...
  • Benide ekleyin bende tattoo kullanıcıym bakalım neler yaşıycaz win. mobile ile az ugrasmadık
  • benim paylaşmak istediğim telefon durup dururken fabrika ayarlarına dönüyor. melodiler default oluyor. last.fm, grooveshark,note everthing gibi uygulamalar açılmayıp silip tekrardan kurmak zorunda kalıyorum. telefon hala and.1.6 halen kırmadım.

hatta daha kötüsü note everthing e yazdığım bazı önemli notları da açamıyorum. bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. teşekkür ederim.
  • arkadaşlar
    htc tattoo ya 2.1 gücellemesi çıktı mı resmi olanı
  • bana geçen gün fota güncellemesi var yüklemek istermisiniz diye sormuştu?
    kabul ettim ama değişen birşey olmadı.
    bendeki alet belçikadan alınma olduğu için versiyonu 1.67.1100.7 idi.
    güncelleme bilgisinde de telefonunuz 1.67.1100.7 e güncellenecek diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardak

tattoo yla ilgili başka bir başlıkta paylaşmıştım ama ana konu burada olduğu için buradada paylaşayım. içinde pek çok işe yarar program bulabilirsiniz. özellikle telefonu market uygulaması olmadan kullananların cok işine yarayacaktır bence.
    Not: İçindeki uygulamalar kendi upload ım değildir herhangi bir virus vs durumunda sorumluluk kullanana aittir. (gerci ben kullanıyorum oyle birşeyle rastlamadım ama nolur nolmaz. gunahı boynuma kalmasın )

DOWNLOAD LİNK:
    http://www.4shared.com/file/195982232/f538b4dc/android_uygulamalar_son_hali.html
    OYUNLAR

Guitar Hero : Milyonların sevdiği gitar Hero oyunu cep telefonunda. İsterseniz online müzik gurubu bile kurabilirsiniz.

İlightr : Zippo çakmak uygulaması

Hyber Space : Hareket sensörüyle oynayabileceğiniz bir top oyunu

MÜZİK & VİDEO & RESİM

Television : Nationagal Geography belgesellerini izleyebileceğiniz bir televizyon uygulaması

SPB TV : Canlı televizyon izleyebileceğiniz program ( TRT ( 1,2,3,4,5,6,Çocuk ve yabancı tv kanalları )

Aviplayer : DivX filmlerinizi tam ekran oynatabileceğiniz program

PocketDJ : Kapsamlı dj programı ( mp3 lere mix atabilme , şarkıdan şarkıya geçiş yapabilme )

Listen : Online radyo ve müzik dinleyenileceğiniz program

Photo Voult : Fotoğraflarınızı gizleme ve şifreleme programı

Camera Zoom : Kamera yakınlaştırma

A2B-GPS : Çektiğiniz fotoğrafların arka planına GPS konumlarını kaydetme

EKSTRALAR

Sosyal Ağlar : Ebuddy MSN , Skype , Facebook , Twitter yazışma programları.

Gmote : Cep telefonunuzdan bilgisayarınızdaki müzik arşivinize ulaşmanızı ve bu müzikleri telefondan dinlemenizi sağlayan.

Ultimade Voice Recorder : Görüşme ses kayıt ve sesli not kaydedici

Gbolcker : İstemediğiniz numaraları engelleyen program .

Barcode Scanner : Barkod tarayıcı

Xtreme Speed : Cep telefonunuzdaki internet bağlntı hızını görebilirsiniz. 3G yi test edebilirsiniz.

Backup : Cep telefonunuzdaki tüm bilgilerinizi yedekleme programı ( kişileri , smsleri , takvim bilgileri , müziklerinizi , banka hesap numaralarınızı vb. )

eRay : Hafıza bilgilerinizi , batarya kullanım bilgileri ve ses ayarlarına ulaşabileceğiniz bir program.

SimCard : Cep telefonu hafızanızdaki kişilerinizi SIM kartınıza kopyalama programı

AppStore : Cep telefonunuzdan ücretsiz uygulamalar yükleyebileceğiniz alternatif market uygulaması

Geogable : Kapsamlı pusula uygulaması

SÖZLÜK VE BENZERİ YARARLI UYGULAMALAR

Phrase Bonk : Türkçe – İngilizce günlük konuşmaların seslendirilmiş hali

Translation Relaxçion : Türkçe dahil yaklaşık 50 dilde cümle çevirici

Global Factbook EU : Avrupa ülkelerinin ayrıntılı bilgileri

( harita , ekonomisi , nüfusu , coğrafi bilgileri vb. )

Documents To Go : Word , Excel dosyalarınızı açabilme ve düzenleyebilme programı

PDF Scanner : Fotoğraflarınızı PDF olarak tarayabileceğiniz program

HandyCalc : Kapsamlı hesap makinesi

dostum bu link ölmüş
    arkadaşlar elinde bu apss olanlar yeniden yükleyebilir mi

bu arada henüz 2. el bir tattoo aldım ve android e yeniyim hnüz
    neler yapmam gerekiyor acaba

modlu rom yüklemeden birçok özellikten nasıl faydalanabilirim acaba

gerçi elemanın biri orjinal rom üzerine güzel bir rom yapmış ama
    yine de garanti dışı kalsın istemiyorum

[ROM] MondoROM | Q v0.1 | Deodex'd, UI candy
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850867

gayet güzel bir roma benziyor ve 1.6 üzerine olduğu için
    tüm özellikler çalışıyormuş
    sadece bluetooth OBEX çalışmıyormuş

• belki haberi olmayanlar vardır, onlar için ufak bir bilgi;
    htc tattoo için 2.2 ve 2.3 romlarda kamera ve fm radyo kullanamama sorunu ortadan kalktı arkadaşlar.
    artık 2.2 ve 2.3 romlarda camera ve fm radyo kullanılabiliyor.
    şuan nfinitygb v0.82 kullanıyorum rom olarak. android 2.3.
    gayet hızlı ve stabil.
    kamera var. foto çekebiliyorsunuz. sadece foto çekmeden önce ön izlemesi yok.
    fm radyo ise tüm fonksiyonları ile çalışıyor.
    zaman içinde daha da geliştirilecektir diye düşünüyorum.
  • bu çok güzel bir haber.
    bende hem tattoo var hem de touch2 var. geçen gün neredeyse satacaktım
    touch2 yı neyse vazgeçtim :)

benim tatoo da orjinal rom yüklü. cihaz garantili olduğundan custom rom yğklemeye korktum.
    acaba froyo 2.3 yüklesem mi diyorum.

@ucanturk45
    sen ne gibi değişiklikler hissettin 2.3 te. farkediyor mu?
    ayrıca radyo ve kamera olayını nasıl hallettin?
    2.3 e geçsem tekrar orjinal roma dönebilirim değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.