Şimdi Ara

HTC Tattoo | Ana konu, Destek, Paylaşım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
19.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pislick67

Bunu denedımde olmadı bağlanmadı maalesef
    Telefonu USB ile PC'ye bağladım, İnterneti açtım, bağlanıyor diyor kalıyor

adım adım bana da tarif etsen hocam :) nasıl yapacağimida bilmiyorum bir denemek istiyorum

birde arkadaşlar aydın'da tattoo kullanan var mı? bir ricada bulunacağımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I907 -- 18 Temmuz 2011; 8:54:58 >
  • Aydın'da değilim ama şöyle anlatmaya çalışayım,
    Telefonu usb ile pcye bağladığımda, 3 seçenek geliyor bunlar;
    1-HTC Sync
    2-Disk Sürücüsü
    3-Mobil Ağ Paylaşımı

Mobil Ağ Paylaşımını seçtiğinde, bilgisayarın telefonun üzerinden bağlanıyor
  • anladım benim istediğim tam tersi :( telefon üzerinden bilgisayara bağlanmak istiyorum

bir çok htc modelinde mevcut zannedersem. mesela desire için
    http://www.htc.com/tr/howto.aspx?id=12411&type=1&p_id=324
  • Pardon ben yanlış anlamışım sabah sabah :) daha uyumadımda
    Orada belirtilenleri denedinizmi efendim ?

Telefonunuzu bir bilgisayar aracılığıyla İnternet'e bağlama (İnternet Geçişi)

Telefonunuz için bir veri tarifeniz bulunmuyorsa veya bir Wi-Fi ağına erişiminiz yoksa, bilgisayarınızın İnternet bağlantısını kullanarak telefonunuzla çevrimiçi olabilirsiniz.
    Bilgisayarınızı modem olarak kullanmadan önce bilgisayarınıza HTC Sync yüklediğinizden emin olun.
    Bilgisayarınızın İnternet'e bağlı olduğundan emin olun.
    Önemli: Bilgisayarınızın İnternet bağlantısı için kontrol edilecek iki nokta. İlki, yerel ağınızın güvenlik duvarını kapatmanızı öneririz. İkincisi, bilgisayarınız İnternet'e PPP aracılığıyla bağlanıyorsa (örn. Dial UP, xDSL ya da VPN), İnternet Geçişi yalnızca TCP protokolünü destekleyecektir.
    Verilen USB kablosunu kullanarak telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
    PC'ye bağlan ekranında, İnternet geçişi öğesini seçip, Bitti öğesine dokunun.

• Şimdi çıkmam gerek, akşama girerim.
    Eğer sorunuzun cevabını akşam ben girdiğimde hala alamamış olursanız bende bir bakarım, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, zaten forumda bunu bilen arkadaşlarımız illaki vardır, yardım edeceklerdir ;)
  • arkadaşım çok teşekkür ediyorum yardımların için :) ama şöyle bir durum var ki usbyi telime bagladiğimda internete bağlama seçeneği telefonda malesef çıkmıyor
  • Telefonun modeli neydi ? Kablosuz ayarlarında bu konuyla ilgili birşey gördünüz mü? veya baktınızmı oraya hiç ?
  • tattoo kullaniyorum malesef göremedim ilgili ayarı. ama yapmak istediğimi söyleyim :) belki daha farkli bir yöntem ile yardımcı olunabilir bana :) şimdi bir arkadaşımıza doğum günü süprizi yapacağız. ve bizden ümidi kesmesi için kendimizi şehir disinda göstermemiz gerekiyor. bunun için facebook statü kısmında yerini bildir olarak aydın gözükmesi gerekiyor.

telefon ile evdeki interneti kullanip proxy ile kendimi aydinda gösterip facebookta aydında gözükecektim. ama malesef telefonu evdeki nete baglayamadim.

durum böyle yani
  • Bizim cihazda bu özellik yok sanırsam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pislick67

Bizim cihazda bu özellik yok sanırsam :D

ben kullanabiliyorum ama :) benim tattooda var ya :) ama ankarada olduğum için ankaradan başka bi yer yapamiyorum
  • Nasıl yapabiliyorsun :D ben yok sandım :D
  • facebooka giriş yaptiğimda statü kısmının altında yerini bildir diye bir link oluyor. ona tıkladığın zaman bulunduğun yere yakın imler gözüküyor onlara tıklayıp yayınlayabiliyorsun
  • Onu biliyorum ama birtürlü uygulayamadım yerimi bildire tıkladığımda bir süre bekletiyor daha sonrada bağlantı koptu diyor
  • arkadaşlar telefonunuzu kablosuz modem olarak kullanabilirsiniz. Bunun için linkteki uygulamayı yüklemeniz yeterli. Uygulama bir kablosuz ağ yaratıyor ve bilgisayarınızdan bağlanabiliyorsunuz. Üstelik oldukça hızlı ve kabloya gerek kalmıyor. İşte link

https://market.android.com/details?id=android.tether

Uygulama için telefonun root edilmiş olması gerekli. Hala root'suz telefon kaldı mı bilmiyorum :)
  • Garanti olayından dolayı benim telefon 1.6 Vodafone Rom hala
  • arkadaşlar bende bir tattoo kullanıcısıyım benimkide vodafone market uygulamalarını kullanamıyorum ve sıkılıyorum haliyle telefondan aranızdan birir lütfen bana gold kart yapmak dahil rom yüklemem için gerekenleri bana adım adım anlatırsa çok ama çok sevinirim ...
  • Forum ölmüş dostum. Bende root yaparken sorunlarla karşılaştım yardım eden bulamadım. Vazgeçmek zorunda kaldım. Sonra buldum ama ben yapmadım. Durumun varsa sat yenisini al. Yinede yardımcı olur ama ekstra sorunla karşılaşırsan yardım eden bulamazsın. Forumda araştır Htc Tattoo Root işlemi anlatılmış pdf dosya halinde indir bak ve Kamera Radyo vs tüm özellikler çalışan rom mevcut onuda xda araştır uğraş orda yapılması gerekenler yazıyor zaten. Kolay Gelsin.
  • Htc tattoo kullanan arkadaslara bi soru

Ben 2 tane aldım bu telefondan ve ikisininde sorunları aynı

-----Bluetooth veri transferi yapmıyor
    -----Alarm çalışsada sadece titriyor
    -----zil sesi tekrarlamıyor

Bu sorunları yaşayan var mı ? Ben bunların butun htc tattoo larda kronik olduğunu biliyorum acaba yanılıyormuyum ?
  • Bluetooth 1.6 Vodafone Rom'da kullanılmıyor. Rom yüklemeniz gerek. Forumda anlatımları mevcut. Alarm bendede sadece titriyor.. Kısa süre sonra kapanıyor. Zil sesi de aynen bendede aynı.
  • Bluetooth 1.6 Vodafone Rom'da kullanılmıyor. Rom yüklemeniz gerek. Forumda anlatımları mevcut. Alarm bendede sadece titriyor.. Kısa süre sonra kapanıyor. Zil sesi de aynen bendede aynı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.