Şimdi Ara

HTC Tattoo | Ana konu, Destek, Paylaşım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
19.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rom yedeklemeyi istediğiniz zaman alabilirsiniz.
    bunun için kurtarma programları (amonra vb.) var.

ben nFinityGB v0.90 rom unu kullanıyorum ama bugün v0.91 i çıkmış.
    link vermek yasak olabilir diye link vermedim ama google da nFinityGB v0.91 şeklinde aratınca kolaylıkla bulursunuz.
    orada yedekleme, kurulum vs. hepsi detaylı şekilde anlatılıyor.

değişikliklere gelince, bir kere hız artıyor.
    bunda htc sense i kullanmaması da bir etken diye düşünüyorum.
    ikincisi ve benim geçme sebebim, artık birçok programın android 2.x şeklinde bir bağımlılığı olması.

eğer bu gibi zorunluluklarınız yok ise kendi orijinal romu gayet yeterli.
  • aslinda orjinal rom yeterli ama avi ve divx filmlerde
    cok kasma yapiyor oynatmiyor.

flash videolarda android sorunlu sanirim.

yokmu bu video isinin cozumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 17 Mart 2011; 19:24:42 >
  • ben ne bu aleti nede 3g modelini wirelesse baglayamadım gitti
  • beyler eger almak isteyen varsa 7 ay önce aldıgım tattoo mu son 450 tl ye bırakcam.hiçbir sıkıntı yok bütün aksesuarlarını garanti belgesi faturasını verecegim. rom yüklenmemiş orjinaldir. Satma sebebim android den sıkıldım ve malum blutooth ve alarm ın kronik sıkıntıları.Gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz hiçbir sıkıntısı yok temizdir.İstanbuldayım.Elden teslim edilecektir.
  • 2 gündür tattoo kullanıcısıyım ve 2.3'e yükseltme rom işlemleri yapacağım fakat sd kartım yok micro sd kart kaça kadar destekliyor mesela 16 gb alsam kabul edermi yoksa boyutun önemi yok mu acemiliğime verin teşekkürler.
  • 2.3 e yukseltince hangi ozellikleri calismayacak dostum ? kamera blutooth vs vs ?
  • Bir yerde bulmustum bütün özellikler çalışıyor sadece kamere ön izlemesi yok denmişti oda sorun degil o kadar bana göre gps bluetooth felan wifi hepsi takır takır mış fm radyodada tıkanıklık oluyormuş gereksiz olduğu için ondada sorun yok fakat şu sd kartı birisi cevaplasa :)
  • abi ozaman süpermiş ya bende araştırmalara baslayayım ama fazla tattoo kullanıcısı yok galiba baksana
  • nfinitygb v0.82 Romu 2.3 Ve kamera fm çalışıyormuş netten bunu arattırdığında bulursun hiç te telefonu satma telefonun malzemesi çok iyi ve yükseltince market gelince telefondan başını kaldıracağını zannetmem tattoo kullanıcıları bayağı vardı fakat konuya bakmıyorlar konu biraz üste çıksın gelirler ve androidden anlayanlarda biraz daha bilgi verirlerse iyi olur.
  • valla dostum rom nasıl yüklenir vs araştirip dedigini yapicam. insallah olursa satmam tabiki çok memnunum çünkü
  • dostum dedigin 2.3 e yukseltme icin bütün programları indirdim fakat android sdk tools bi türlü yükleyemedim ve deli oldum ya ..java jdk tool kurulu degil diyor halbuki kurmuştum..google danda bi sonuc cikaramadim.sende oyle bi sorun olmadı mı
  • Kardeşim yanlış yere tıklıyorsun sdk manager la bir işin yok android sdk yı indirip c ye çıkartacaksın c deki dosya adı AndroidSDK olcak sonra komut istemini açıp başlat çalıştır cmd yaz enter la gelir Sırasıyla cd\ cd AndroidSDK cd tools abd devices yanlız ben çok sorun yaşadım çözümü htc sync bunu indir son sürümünü sonra kur C programlar htc dosyası tıkla htc syns 3.0 tıkla orda adb Adbwinapid.dll adpwinusbapid.dll atl71.dll AutoPlayControl.dll dosyalarını AndroidSdk Tools Dosyanın içine at öyle komut istemi çalıştır ve adımları izle anlatım pdf dosyası aşağıda.
    PDF DOSYASI HERŞEY ANLATILMIŞ BURADAN İNDİR Renatgad Paylaşımı Alıntıdır Dosya.

• evet dostum yaptım dedigini saol..adb devices da problem var ..dedigin dll leri indirip deneyecegim..tesekkür ederim
  • wwe orjinal rom yuklemek için 95 mb lik bi dosya indirdik onu mu setup layacagız önce
  • Hayır ilk önce adb dll leri hallet sonraki işte wwe rom kurma dostum Pdf yardımcı olmalı
  • tattoo nun android sürümü kaç acaba ? güncelleme oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dRake^

tattoo nun android sürümü kaç acaba ? güncelleme oluyormu?

1.6 ile geliyor. resmi bir guncelleme yok ama root/rom işlemleri ile 2.2-2.3 e kadar cıkıldı die biliyorum (belki daha üstüde vardır ama tattoo kaldırabilir mi bilmem)
  • Merhaba arkadaslar
    benim 2.3.4 ve cyanogenMod 7.1.0. yüklü fakat ayarlardan birini kurcaladım ne yaptığımı bilmiyorum .... ekranın sağ üst köşesinde bir sürü yazılar gelmeye başladı... sistem cpu android samsung gibi şeyler yazıyor bir sürü ama kaldıramadım.... hangi ayardan olmuş olabilir... şimdiden çok teşekkürler.
  • arkadaşlar bende bir htc kullanıcısıyım. ama bir sorunum var. telefonu pcye usb ile bağlayıp adsl bağlantım ile telefondan internete bağlanmak istiyorum bu ne kadar mümkündür? bu konu da yardımcı olabilecek var mi?
  • Bunu denedımde olmadı bağlanmadı maalesef
    Telefonu USB ile PC'ye bağladım, İnterneti açtım, bağlanıyor diyor kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.