Şimdi Ara

HTC Tattoo | Ana konu, Destek, Paylaşım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
19.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla üstad sonuna kadar gidecem boyle bi saçmalık olmaz . Şimdi anakart değişecekmiş beklemedeyim . Sorunun anakartla çözülecegini hiç sanmıyorum nede olsa verdiyon aynı . Anakartda olmassa hiç olmaz artık ve 3. yollamamda ne yapacaklar acaba ? ben farklı bir model talep edecem bakalım nolacak
  • tükoder e basvurup ücret talep ettim
  • htc tattoo nun ramini yukseltmek mumkun mu? mumkunse nasıl ve nerden yapılıo bilgilisi olan varsa acıklarsa sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamisli

tükoder e basvurup ücret talep ettim

sonuç ne oldu ve hangi şikayetler ile başvurdun konu hakkında bilgi verirmisin. tşk
  • Öncelikle kesinlikle TÜKODER e basvurup zaman ve para kaybetmeyin ..

Ayrıca yeni yasaya göre 4 kere arızaya verilen telefonlardan ücret talep hakkı oluyor.( aynı arızadan 2-3 kere verilme maddesi kalkmış)

Yapmanız gereken Kaymakamlığınızdaki Tüketici mahkemesi bölümüne gidip servis kagitlarinizla ve faturanızla gidip form doldurmak okadar ..

Sonra heyetin toplanacagi tarih veriliyor yaklasık 20 gün sonra falan .. Benim 12 Aralıktı.. Heyet onayladı..25 ocak oldu hala karar elime ulaşmadı..ptt bekliyorum 10 gündür..

Karar geldikten sonra aldığım yere gidecegim..Ayrıntılar bu kadar ..sonraki aşamalarda bilgilendiririm sizleri ama karara itiraz edemezler bence ve para vermeme gibi

lüksleri yok.Eger olursa icraya gitcem
  • arkadaslar ben de de bu cihazdan var
    aldigimdan beri 1.6 ile kullaniyorum

yokseltme icin once root etmem gerekiyor sanirim
    ama xp sp2 olan makinem yok

win7 de yapamiyor muyuz simdi

ayrica 2.1 e yukselttigimizde calismayan bir bilesen var mi?

gps
    fm radyo
    foto
    video
    v.s.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 15 Şubat 2012; 18:29:43 >
  • beyler cihazın parasini aldim bu arada ..o parayla i9100 s2 aldim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.