Şimdi Ara

HTC Touch 3G kullananlar kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
13.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc touch 3g için orginal yeni rom yayınlandı

htc nin web sayfasından indirilebilir.
  • Fezader arkadaş İGO 08 Touch 3G ile mükemmel uyumlu ve harika bir GPS programı. Üstelik türkçe ve sesli. Sana önerebileceğim tek program şu an için İGO.
  • Ehaberdar arkadaşım İGO 08 nasıl yükleneceği ile ilgili sana yardımcı olabilirim ancak şu an tatilde olduğum için muhtemelen önümüzdeki hafta olabilir. Burdan haberleşebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mahiro

Ehaberdar arkadaşım İGO 08 nasıl yükleneceği ile ilgili sana yardımcı olabilirim ancak şu an tatilde olduğum için muhtemelen önümüzdeki hafta olabilir. Burdan haberleşebiliriz.

ilgine tesekkur ederim. ben bi kactane ıgo 8 ındırdım ama ya kurmayı beceremedım yada ındırdıgım program cihaza uyumlu degil. eger yardım ederseniz cok sevinirim. bu arada bende wm 6.1 yuklu
  • Arkadaşlar Touch 3G güncelleme çıktı. İndirip kurabilirsiniz. Kurulum için activeSync ile usb den bağlı olmalısınız ve kur aşaması bitene kadar bağlantıyı kesmemelisiniz. Restarttan sonra cihazınız açılacak bir süre yükleme yaptıktan sonra ekran ayarları için ekrana dokunmanızı isteyecek.

Bunun dışında iyi program arşivi nereden bulabilirim?

Özellikle ücretsiz bir navigasyon var mıdır?

Bir de bu telefonda QuickGPS ne işe yarıyor bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuncAksoy -- 13 Temmuz 2009; 12:38:16 >
  • Ehaberdar ve Tuncaksoy arkadaşlarım Navigasyon programı için için bana pm atın. yardımcı olmaya çalışacağım.
    Tunç arkadaş QuickGps İnternet üzerinden yerini belirleyen, Navigasyon Programlarına yardımcı bir programdır.
  • Selamlar,

Bende geçen gün itibarıyla HTC Touch 3G sahibi oldum. İlk başlarda biraz yadırgadım gibi oldu ama şu an çok memnunum. Gerçekten süper bir cihaz. Özellikle SPB Shell Mobile 3.0 ı yükledikten sonra olay koptu. Bir de HTC Keyboard (Phone Pad) ile Turkkçe T9 özelliği kazandırdım.

Gerçi HTC sitesinde yeni ROM versiyonu var. Sanırım bir native olarak Türkçe T9 destekliyor. Güncelleme yapan varsa deneyimlerini okumak isterim.

Şu anki problemim Navigasyon programı. Garmin XT Mobile 5.02 yükledim ama bir turlu ilaclayamadim. Diğer programları da tam olarak bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler
  • Selamlar,

Arkadaşlar bu telefonun ekranını yan çevirince ekranda otomatik yan dönüyor mu yoksa ben mi beceremiyorum? Özellikle skyfire programında çok işe yarardı diye düşünüyorum.

Bilgisi olan varsa sevinirim.

Teşekkürler
  • boe1iz cihazda yer çekimi özelliği maalesef yok.
    Navigasyon için sana önerim İGO 8. Gerçekten harika bir program.
  • Selam,

İGO8 i nereden bulabilirim (Son map ve çalışan haliyle. Hep parça parça veriler var sağda solda) Yardımcı olursan sevinirim. Birde Skyfire landscape olarak çalışıyor mu?

Bilgi verebilirsen sevinirim.

Teşekkürler
  • mobilturk.org ye bakabilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: boe1iz

Selam,

İGO8 i nereden bulabilirim (Son map ve çalışan haliyle. Hep parça parça veriler var sağda solda) Yardımcı olursan sevinirim. Birde Skyfire landscape olarak çalışıyor mu?

Bilgi verebilirsen sevinirim.

Teşekkürler

• Mahiro, paylaşımın için çok teşekkür ederim. Yazdıklarını aynen uyguladım. Problemsiz bir şekilde çalıştı. Daha önceden Sygic MCGUider v7.70 kullanıyordum. Fakat İGO ara yüzü ile cidden daha iyi ve kullanışlı. Sadece GPS cihazını buldurmada problem yaşadım. MCGUider da otomatik buluyordu. İGO da ise port ve frekansı manuel ayarlamak gerekiyor sanırım. Değerleri bildiğim için girdim ve direkt çalıştı.

Birşey sormak istiyorum. Baya kurcaladım ama çözemedim. Bizim cihazlarda internete girerken, browser 'ı yatay şekilde kullanma şansımız yok mu? Ne Opera'da ne de Skyfire'da böyle bir seçenek bulamadım. İGO da bile bu ayar var ve isterseniz ekranı yatay ayarlayabiliyorsunuz. Aynı şekilde CorePlayer'da da var bu ayar.

Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • Yekucur arkadaşım cihazda maalesef yerçekimi sensörü bulunmuyor. Ancak internetten ve forumlardan araştırıp program yükleyerek bunu halledebilirsin.
    Ancak ekran 2.8 inch olduğu için çok ta gerekli değil bence..
  • Sarumar kardeş yukarıda Touch 3G için bazı programların paylaşımını yaptım. Eğer istediğin programlar varsa ordan indirebilirsin. Ayrıca forumlardan araştırarak Uygulama ve oyun bulabilirsin.
    Bu arada İGO'yu tekrar upload edip burdan yayınlayacağım.
  • Mahiro, yabancı sitelerde baya araştırdım. HTC Touch 3G'ler de Touch Flo özelliğinin düzgün çalışması için işletim sistemi registry sinden ilgili ayarı default kapatmışlar. Phm regedit adında bir program kurdum ve registry den ilgili ayarı aşağıdaki gibi değiştirdim.

"HKLM\System\GDI\ClearTypeSettings\OffOnRotation" from "1" to "0"

"HKLM\System\GDI\Rotation\HideOrientationUI" from "1" to "0"

Telefonu kapatıp açtığımda, Ayarlar->System->Ekran sekmesinde Dikey-Yatay ayarı çıktı. Ayarlar->Kişisel->Tuşlar menüsünden Tuş1 'e ekranı döndür özelliği ekledim. Böylece opera browser 'ı açtığımda sol tuşa basılı tuttuğumda ekran yana dönüyor. Bence çok daha kullanışlı oldu. Dediğin gibi eksta program yüklenerekte ekran yan dönebiliyor.
  • Yekucur güle güle kullan.
    Arkadaşlar Mobile Shell 3.0 arayüz programı isteyen varsa bana pm atabilir. Bilenler bilir cihazı bambaşka bir hale getiren çok güzel ve kullanışlı bir arayüz programı.
  • yapılan yardımlar için çok teşekkürler, ben telefonumda outlook hesabımda gmaili kullanmak istiyorum ama bunun için yapmam gerekenleri bi türlü beceremedim, özellikle etki alanı gibi yerlere neler yazmam gerekiyor???şimdiden teşekkür ederim.
  • bu model de 3G ayarı nasıl video görüşmeli arama yapamadım....turkcell kullanıyorum..
  • bu modelde görüntülü konuşma özelliği yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: hece

http://forum.donanimhaber.com/m_30657612/mpage_1/key_//tm.htm#31016688

bu cihazı kullanan bir arkadaş yukarıdaki başlıkta bayaa bi paylaşım yapmıştı.

Pek kimse rağbet göstermedi diye paylaşım yapmayı bırakmıştım.

Br şeyler paylaşalım derseniz ben hazırım...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.