Şimdi Ara

HTC Touch 3G kullananlar kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
13.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Emre çok iyi olur. Cihazı kullananlar giderek yaygınlaşıyor.
  • Touch3G nin önünde kamera varmı?
  • yaw bu aleti bilgisayara takıyorum içini göremiyorum hangi programı yüklemem lazım. kendi cd lerinde sadece yedekleme programı var.
    acil yardım lütfen.
  • Theone kardeş cihazı bilgisayara taktığında cihaz ekranında seçenekler çıkar karşına. Depolama birimini seçersen direk olarak Hafıza kartı içeriğini görürsün. Hem cihazın içini hem hafıza kartını göreyim diyorsan o zaman bilgisayarına Active Sync programını kurmalısın. Bu programı da heryerde bulabilirsin.
    İronman cihazın önünde kamera yok ve doğal olarak görüntülü görüşmeyi desteklemiyor.
  • Touch3G nin önünde kamera varmı?

Cevabını bulamadım....
  • yok maalesef touch 3g ile görüntülü konuşma yapılamıyor
  • antivirüs ne kullanıyorsun arkdşlar.

bir de ekşi sözlüğe girerken gprs bağlantısına geçio alet sayfa açılmıyor. bu sorunu daha önce belrtenler olmuştu nasıl çözdünüz olayı acaba.
  • Theone Antivirüs programı olarak AirScanner'ı kullanıyorum ve çok memnunum öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahiro -- 5 Ağustos 2009; 14:32:34 >
  • Spb Mobile Shell 3.0 isteyen arkadaşlar! Lİnk aşağıda buyrun.
    http://ra...share.com/files/266453248/Spb_Mobile_Shell_3.cab.html Noktalı yerlere ne yazacağınızı biliyorsunuz. Dosyayı indirdikten sonra cihazı bilgisayara bağlayın. Active Sync programını veya cihazın ekranındaki seçeneklerden depolama aygıtını seçin. cab dosyasını cihazın hafıza kartına atın. daha sonra cihazdan programı çalıştırın. otomatik olarak cihazın kendi hafızasına kurulum yapacaktır. Cihazı kapatıp açın işlem tamamdır. Artık cihaz bambaşka bir hal alacaktır. Güle güle kullanın.
  • mahiro kardes emeklerıne ve ılgıne cok tesekkurler
  • Cagdasoruk kardeş mobile shell kurulumunu yaptıysan programın tescilli olup olmadığını menüsünden hakkında kısmından kontrol et. 15 günlük deneme sürümü de olabilir. Ancak endişelenmene gerek yok tescil için gerekli olan seriallari bende mevcut.
    Ayrıca Spb'nin bende çok kullanışlı başka programları da var. İstersen onları da upload edebilirim.
    www.spbsoftwarehouse.com sayfasından programları inceleyerek hangisini istediğini belirtmen yeterli. Birçok program var hepsi de çok kaliteli. Dilersen bu sayfadan istediğin programın 15 günlük deneme sürümlerini indirebilirsin. Bu programların serial numaralarını internetten bulup tescilleyebilirsin.
    Hepsi olmasa da bir kısmı bende mevcut.

• Arkadaslar elinizde guzel oyunlar varsa yuklerseniz sevinirim.
  • Slmlr,

Vodafon 3G ye acik Touch 3G si olan arkadaslara sorum var;

Ekranin en ustundeki satirda '3G' isaretini gorebiliyor musunuz?

Benimkinde sadece 'E' gorunuyor..

'3G' gorunuyorsa phone menusundeki 'Band" ayarlariniz nasil?

Ya da baska bir ayar mi gerekli?

Ilgi gostereceklere simdiden tesekkurler..
  • HTC Touch 3G si olup da Vodafone dan 3g ye bagli hic arkadas yok mu?

Burasi nasil klub?

soru bir onceki mesajimda...
  • Selam,

Turkcellde aynı problemi yaşamış birisi olarak sana şöyle bir önerim olabilir inşallah işine yarar:

Ayarlar / telefon / band

orada band seçimini otomatik yapınca 3G'ye geçiyor telefon.
  • arkadaşlar iyi günler bende bi arkadaşımdan htc touch 3g cihazından aldım , şu an için memnunum ancak bi sorunum var, yandaki ses ayarı en üst seviyede olmasına rağmen konuşma esnasında karşı tarafın sesi çok az geliyor hafif gürültülü ortamda hiç duyamıyorum gibi birşey acaba bu sesin bi ayar yeri vs.varmı. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler iyi günler.
  • sagol hax..
    halloldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 14 Eylül 2009; 15:44:53 >
  • yandaki ses ayarı hem sistem sesini artırıyor hemde konuşma sesini eğer siz sistem sesini artıtıryorsanız

fark edebilir

ben kullandığımda sesten hiç şikayetçi olmadım .

gayet netti. ,

quote:

Orijinalden alıntı: rakkaya80

arkadaşlar iyi günler bende bi arkadaşımdan htc touch 3g cihazından aldım , şu an için memnunum ancak bi sorunum var, yandaki ses ayarı en üst seviyede olmasına rağmen konuşma esnasında karşı tarafın sesi çok az geliyor hafif gürültülü ortamda hiç duyamıyorum gibi birşey acaba bu sesin bi ayar yeri vs.varmı. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler iyi günler.
  • selamlar telefonu yeni aldim. bu telefonda flac dinleyecek bir program kullanan var mi ? ben telefonun kulaklik cikisina duzgun bir adaptor bulamadim. o yuzden stereo bluetooth bir kulaklik almayi dusunuyorum. stereo bluetooth kulaklikar ile flac dinleyen var mi ses kalitesi yeter li mi ? A2DP bunun icin yeterli mi ?

simdiden tesekkurler.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben dün itibariyle ikinci el bir HTC Touch 3g sahibi oldum, iyi de yaptım zannediyorum

Alet Turkcell tarafından getirilen özel rom'lu makinelerden. Dolayısıyla orjinal Windows Mobile 6.1 ile arasında bir fark var mıdır bilmiyorum. Kafama şu takıldı: Bazı kaynaklarda, Windows Mobile 6.1 üzerinde standart outlook mobile olduğu yazıyor, bende ise yok. Olmaması çok da problem değil aslında ama bana çok lazım olan outlook'taki görevler (tasks) ile eşitleme fonksiyonunu kullanamıyorum, çünkü cihazın hiç bir yerinde görev takibi ile ilgili bir seçenek bulamadım. Acep ben mi yanlış bir şey yapıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.