Şimdi Ara

HTC Touch 3G kullananlar kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
13.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben ortalama olarak 7 aydır htc touch 3g kullanıcısıyım ancak baya bir süredir cihazımla ilgilenmedim..

şimdi cihazın güncellemelerini yapmaktayım..

ve cihaz ile ilgili hiç bir şey bilmememkteyim..

sizlere sorularım olacak ve bana yardım ederseniz hepinize bol dua ederim

1- htc touch 3g cihazıma windows 6.5 yükleme şansım var mı var ise nasıl ve ne şekilde yükleyebilirim.

2- Spb_Mobile_Shell denilen programı nasıl ve şekilde cihazıma kurabilirim ve faydaları nelerdir..

3- navigasyon programı olarak ne kullanmam lazım..

4- touch flo yu çok kullnışlı buluyorum ancak herhangi bi şekilde güncelleme yaptığım takdirde silinmesinden korkuyorum korkum yersiz mi acaba..

5- oyun ve diğer bir çok programa nereden ulaşabilirim..

6- cihazımın kasası biraz tahrip gördü ve kalemi de yok bunları nereden ve ne şekilde temin edebilirim ?

şimdiden eğer bana cewap veren arkadaşa ve yardım edene çook teşekkür ederim..

• Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben de bu telefonun çok sıkı bir kullanıcısıyım. Uzun süredir yaşadığım, Türkiyede uygun kılıf bulamama sorununu nihayet çözmüş bulunmaktayım. Hem çok şık, hemde kılıfta iken dahi telefonun çaldığını duyduğum bir kılıf buldum ve bolca satın aldım. Elimde bu kılıflardan ve araba şarj cihazlarından mevcut. Kılf tamamen deri. Aşağıdaki linklerde sahibinden.com da satışa koydum. İhtiyacınız varsa irtibat kurabiliriz.

Kılıf:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-kilif-htc-touch-3g-icin-deri-kilif-ekran-koruyucu-jelatin/detay

Araba şarj cihazı:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-sarj-cihazi-htc-orjinal-arac-sarj-cihazi-28303769/detay

Arkadaşlar bunu reklam olarak algılamayın. Ben telefoncu fln değilim. Sadece bu sorundan kurtulan biri olarak touch 3g kullananlara bir faydam dokunsun istedim.

Hepinize iyi geceler...

• slm arkadaşalar 2.el htc touch 3g aldım ilk defa windows mobile kullanıyorum.telefonda orjinal rom kurulu.telefonun hafızası 256 mb diye biliyorum hard reset attığım halde 93 mb kullanım alanı var ve 65 mb sini kullanabiliyorum.192 mb olan ram de 123 mb kullanım alanı var.programları hafıza kartına kuruyorum ve tel hafızasıda azalıyor.böyle devam ederse bir süre sonra tel hafıza dolcak telefon uyarı vercek.telefon hafızasının azalmaması için ne yapılabilir ve nasıl arttırılabilinir 256 mb gibi bir alan varken rom kurulduğunda zaten azalıyor ama program kurulurkende azalıyor bu telefona sınırlı sayıdamı program yükleniyor.
  • hocam tam bir haftadır gece gündüz uğraşıyorum bir türlü beceremedim. en sonunda ayarları bozup hardrestart atmak zorunda kaldım hanımla papaz oldum çaresizim yardımcı olursam minnettar olurum. detaylı bir anlatım yaparsan sevinirim ben igo v8.3.4.102680 5 ekim2010 var yeni indirdim. SAYGILAR
  • htc 3g t3232 navigasyon kuramıyorum igo 8 indirdim yardım lütfen kafayı yemek üzereyim
  • igo8 sorunsuz çalışıyor. setup dosyası şeklinde değil de tüm dosyaları indirip öyle çalıştırdım rutin kullanıyorum.

WM 6.5 yükleyen oldu mu arkadaşlar?

Kılıf ve stylus hatta full kasa değişikliği için gitti gidiyorda hepsi bulunuyor.
  • OKANBARDA kardeşim, benimkinde aynı sorun üç kere oluştu. Telefonum şu an KVK da tamirde. bu sabah bıraktım. sanırım yazılımında bir sorun oluşuyor. Çıldırtıyor insanı değilmi? sebebini soruyorum söyleyende çıkmıyor. eğer sen öğrenirsen banada söyle.

SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU SORUNUN SEBEBİNİ BİLEN VARMI BU SİTEDE? NE DÜŞME NE ÇARPMA, NEDE SIVI TEMASI VAR. TELEFONU KAPATIP AÇTIĞINIZDA BU SORUNLA KARŞILAŞABİLİYORSUNUZ. SİYAH EKRANDA "SMART MOBİLE" YAZISI ÇIKIYOR VE CİHAZ AÇILMIYOR. YAZILIMINI BOZACAK NE YAPMIŞ OLABİLİRİMKİ. TELEFONA KORSAN PROGRAMDA YÜKLEMEDİM.VALLA Bİ YARDIMCI OLSANIZ ÇOK HAYRA GEÇER. SON OLARAK ŞUNU SÖYLİYM IPHONE TAMAMEN SHOW BU TELEFON HARİKA, TEKNOLOJİ HARİKASI. AMA BİDE ARIZALANMASA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahricin -- 9 Mart 2011; 16:20:05 >
  • fahricin bu telefonda değil ama hp rw 6824 kullanıyordum onda aynısı olmuştu, bir iki defa servise verdim en sonunda yenisini verdiler maalesef yan, bi sorun bulunamamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezader

fahricin bu telefonda değil ama hp rw 6824 kullanıyordum onda aynısı olmuştu, bir iki defa servise verdim en sonunda yenisini verdiler maalesef yan, bi sorun bulunamamıştı

İnşallah banada yenisini verirler. böyle zırt pırt yazılım yüklerlerse ne anladım ben o işten. ödediğim internet parası boşa gidiyo onamı yanayım, herseferinde tel hafızasındaki numaralar, resimler, smsler siliniyor onamı yanayım, takoz 3310a kaldım onamı yanayım. Telefona elim gidiyo bi bakıyorum 3310, e yılan oynayayım bari diyorum. yılanamı yanayım. Valla yaktın beni HaTiCe Touch 3G
  • arkadaşlar kullanan birileri varsa lütfen yazar mısınız buraya? birkaç şey sormak istiyorum da?
  • kullanıyorum evet:)
  • ben bir türlü wirelesse bağlanamadım sıyıracam arkadas şifreyi giriyorum ya sekreter modemi kapalı diyor ya başka bişi özel bi ayarlama yapmak gerekmi bu cihazla wirelesse girebilimek için
  • bu cıhazın sııfırı hala var gecen sıtenın bırınde gordum bu cıhazı 500 tl dıyorlar almak ıstyeyenlere
  • Bir mediamarkt'ta görmüştüm ben de hala satılması ilginç gerçekten:))) ama sorunsuz kullanmaya devam...
  • bu cihaza ait Turkcell romu lazım... hem Turkcell hem de HTC romu sitelerinden kaldırmışlar...

arşivinde olan varsa bir indirme linki paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.