Biraz geç oldu ama ben telefonu yeni aldığım için ancak bakabildim :D aynı sorundan ötürü Telsim'i aradım ben, sim kartınız 3g desteklemiyor, bayiye uğrayıp kart yeniletmeniz gerekiyor dediler. İşlem için ücret alınmıyormuş ama pek inanasım gelmedi benim, gidince görücez
Scaat Arkadaş telefonun hayırlı olsun güle güle kullan. Doğru seçim yaptığını şimdiden söyleyebilirim. Bende de aynı cihaz var yani Turkcell üzerinden satılan.. Kullandığım cihazda oldukça stabil bir rom mevcut yani gayet hızlı ve sorunsuz. Cihazda Outlook Mobile var. Programlarda Messaging bölümünde olması lazım. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Her türlü mail'i Word,Excel, Powerpoint ve pdf uzantılı dosyaları desteklediği için attachmentleri ile birlikte görüntüleyebiliyorum ve üzerinde değişiklik yapabiliyorum. Ancak senin cihazında outllok olmasa bile internetten indirip cihazına kurabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: scaat
Merhaba arkadaşlar. Ben dün itibariyle ikinci el bir HTC Touch 3g sahibi oldum, iyi de yaptım zannediyorum
Alet Turkcell tarafından getirilen özel rom'lu makinelerden. Dolayısıyla orjinal Windows Mobile 6.1 ile arasında bir fark var mıdır bilmiyorum. Kafama şu takıldı: Bazı kaynaklarda, Windows Mobile 6.1 üzerinde standart outlook mobile olduğu yazıyor, bende ise yok. Olmaması çok da problem değil aslında ama bana çok lazım olan outlook'taki görevler (tasks) ile eşitleme fonksiyonunu kullanamıyorum, çünkü cihazın hiç bir yerinde görev takibi ile ilgili bir seçenek bulamadım. Acep ben mi yanlış bir şey yapıyorum?
acaba wm 6.5 için rom çıkarır mı HTC? veyahut türkçe yada ingilizce rom resmi olmayan rom çıktı mı?
arkadaşlar selam touch 3g kullanıyorum dün şarjı bitti birdaha açılmadı cihaz şarj olmuyor daha önce bu problemi yaşayan varmı?
htc touch hd aldım outlooktaki tüm numaraları senkronize edip telefona yükledim ama bir türlü a'dan Z'ye isim olarak sıralamıyor sıralama kriterinde isim yada şirket var isimi seçiyorum soyisme göre sıralıyor biri yardım etsin arayacam kişiyi bulana kadar soyismi hatırlamaya çalışıyorum çok zor oluyor....
Arkadaslar bir sorum var mailler geldigi zaman direk telefona nasil geliyor? alma gonderme suresini 5 dakikada bir ayarliyorum yinede mailler gelmiyor :( yardimci olursaniz sevinirim... tesekkurler simiden...
mail konusunda yardimci olabilecek biri yok mu?
htc touch 3g den memnunmusunuz kullanan arkadaslar tvasiyenıze göre alacagım artık yoruldum her aksam pda arstırmakdan
Amigo Selam! Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Cihazdan oldukça memnunum. küçük ve oldukça kullanışlı şık bir cihaz. Yüklediğim programlar sayesinde bambaşka bir hal aldı. Benim önerim bu cihazın özelliklerine göz at. Eğer beklentilerini karşılayacağını düşünüyorsan hiç düşünme. Netice itibariyle piyasada bir çok alternatif PDA mevcut ama hepsinin özelliklerine göre fiyatları da değişiyor. İstersen benim cihazı sana satabilirim. :))
Çok severek kullandığım cihazlardan biri. İnsana üçük geliyor ilk başta ama zamanla ideal bir tasarıma sahip olduğunu anlıyorsunuz. Fişek gibi hızlı bir cihaz. Şimdi touch hd kullanıyorum ama 3g hala aklımın bir köşesinde.
Mail alıp vermede sorun yaşayan arkadaşım tekrardan ayarları kontrol etsin. Mesajlar nereye depolanıyor hafıza kartı mı tel belleğimi. Otomatik dolaşım diye bir ibare olması gerekiyor cihazda, maillerin devamlı gelebilmesi için açık olması lazım. Nodata benzeri bağlantıları kapayan bir prog çalışmıyor olması lazım. Hiç olmadı mail hesabını kaldırıp tekrar kurduğunda ayarlar sıfırlanıyor olmalı. :)
selam arkadaşlar
bende htc touch 3G var cihazıma tomtom 8.4 veya 8.5 yükleyebilirmiyim.
yükleyemiyorsam ise en yüksek hangi versiyonunu atabilirim.
teşekkürler.
Turkcell rom'unu nasıl kırabiliriz? touch flo 3d yükleyebilen var mı? teşekkürler...
Kardeş yardımcı olmak istiyorsun bir sorum var emre özel kardeşim ben facebooktaki videoları izlemek istiyorum ne yapmam gerekir ne yüklersem seyredebilir flash player filan mı hafıza kartı kaç gb kaldırır piyasada bulunurmu cevabını bekliyorum sabırsızlıkla
sbp mobile shell 3.5 u kurmani tavsiye ederim. telefon kullanimini bayağ kolaylaştırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: maviket
Kardeş yardımcı olmak istiyorsun bir sorum var emre özel kardeşim ben facebooktaki videoları izlemek istiyorum ne yapmam gerekir ne yüklersem seyredebilir flash player filan mı hafıza kartı kaç gb kaldırır piyasada bulunurmu cevabını bekliyorum sabırsızlıkla
Skyfire programini kurarsan izleyebilirsin...
Facebook a nasıl girmeliyim tarayıcıma yer-imi olarak mı eklemeliyim yoksa youtube programı gibi telefonumdaki program listesindeki gibi mi telefonuma eklemeliyim lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar telefon kapandı ve açılmıyor. smart mobiltiy ekranında kalıyor. Tam açılmadığı için rom yükleyemiyorum haliyle. Ne yapıcam ya kafayı yiğcem .
arkadaşım 16 gb kart kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım piyasada var
dertlere derman ben garmin mobile xt yi yükledim sorunsuz çalışıyor yani memnunum