Şimdi Ara

HTC Touch HD FULL - ABARTI İNDİRİM - TAKAS İMKANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kutusu, bütün aksesuarları full,

Jelatinli, kesinlikle çiziksiz, %100 cillop durumda HTC Touch HD satılıktır, pasaport kayıtlıdır

Telefonla ilgili ne desem bilmiyorum yani olmayan özelliği yok gibi bişey.

HTC Touch HD FULL - ABARTI İNDİRİM - TAKAS İMKANI

Fiyat: 799 Lira

PM'de problem warsa cagatay.yildiz@gmail.com ekleyebilirsiniz.

Takas imkanı

Telefon, 100-150 liralık, annemin kullanabileceği cinsten basit telefonlarla takaslıktır. Takasa sayabileceğim maksimum miktar 150 liradır, dolayısıyla lütfen iphone 3G ile takas eder misin demeyin. Ederim, ama 150 liraya sayarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 5 Ocak 2010; 12:58:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşlar bunla ilgili mesaj atmaya gerek yok diyodum da, bikaç özel mesaj aldım bunla ilgili dolayısıyla bir açıklama yapmam gerekti; bazı arkadaşlar "senin referansın yok nası güvenicez" filan diyorlar. ben bu referans sistemi getirildikten sonra hiç ürün satmadım, dolayısıyla sistemde referansım görünmüyor ancak profilime bakarsanız belki 50 kişi vardır sorunsuz alışveriş yaptığım, o listedeki herkese sorabilirsiniz

• pm gönderdim...
  • Ben de bu cihazdan aldım gayet kullanışlı tavsiye edilir. Hayırlı satışlar.
  • güzel fiyat iyi satışlar.
  • diamond almasam kesin alırdım ıyı fıyat güzel cihaz
  • Cİhaz cok güzel.. Fiyat da normal bence.. sunu söylemek gerekirse ismi cok bilinmedigi bu fiyatlarda yoksa ederi daha iyi sırf reklam olsun diye etiket olsun diye iphone alanlar neden bu cihazı almazlar sasıyorum.. HTC bir dev ama HD si bi baska.. Kolay gelsin hocam.. iyi satıslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah para olucak alıcam şu telefonu. Gerçi telefon demeye bin şahit ister bu alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematiche

Cİhaz cok güzel.. Fiyat da normal bence.. sunu söylemek gerekirse ismi cok bilinmedigi bu fiyatlarda yoksa ederi daha iyi sırf reklam olsun diye etiket olsun diye iphone alanlar neden bu cihazı almazlar sasıyorum.. HTC bir dev ama HD si bi baska.. Kolay gelsin hocam.. iyi satıslar

Cunku ondan WM var. Sirf bu bile yeterli almamak icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLyMaymun

quote:

Cİhaz cok güzel.. Fiyat da normal bence.. sunu söylemek gerekirse ismi cok bilinmedigi bu fiyatlarda yoksa ederi daha iyi sırf reklam olsun diye etiket olsun diye iphone alanlar neden bu cihazı almazlar sasıyorum.. HTC bir dev ama HD si bi baska.. Kolay gelsin hocam.. iyi satıslar

Cunku ondan WM var. Sirf bu bile yeterli almamak icin.

hiç bir şekilde katılmıyorum bu görüşe; hangi amaçla kullanacaksanız telefonu ona göre seçersiniz. eğer oyuncak istiyorsanız iphone alırsınız yok daha profesyonel takılacaksanız wm tabanlı cihazlara yönelirsiniz.

wm tabanlı cihaz alacaksanız da htc' den şaşmayacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

hiç bir şekilde katılmıyorum bu görüşe; hangi amaçla kullanacaksanız telefonu ona göre seçersiniz. eğer oyuncak istiyorsanız iphone alırsınız yok daha profesyonel takılacaksanız wm tabanlı cihazlara yönelirsiniz.

wm tabanlı cihaz alacaksanız da htc' den şaşmayacaksınız

xperia a da iyidir ben kullnıyorum

• pm
  • Xpreiayı da üreten HTX diye biliyorum ama yanlısım varsa düzeltin.. Bu arada fiyat daha da uygunlasmıs :) Kolay gelsin..
  • hocam pm attım ama hala okumamıssınız giriş te yapmanıza ramen
  • quote:

Xpreiayı da üreten HTX diye biliyorum ama yanlısım varsa düzeltin.. Bu arada fiyat daha da uygunlasmıs :) Kolay gelsin..

evet xperia htc touch pro tabanı üzerine htc tarafından üretilen bir cihazdır. htc üretmekte sony ericsson markasını yapıştırmaktadır üzerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

quote:

Xpreiayı da üreten HTX diye biliyorum ama yanlısım varsa düzeltin.. Bu arada fiyat daha da uygunlasmıs :) Kolay gelsin..

evet xperia htc touch pro tabanı üzerine htc tarafından üretilen bir cihazdır. htc üretmekte sony ericsson markasını yapıştırmaktadır üzerine

da konu yanlış yerde:)
  • PM'ler cevaplandı.

• Hocam piyasasını bitirdin cihazın valla

Yine de alan yok enteresan..
  • bende HD2 bakıyorum.. inş. alıcam.. çok güzel makine bunlar yaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.Lincoln

Hocam piyasasını bitirdin cihazın valla

Yine de alan yok enteresan..

arz talep meselesi abi naapacaksın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.