Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ettim hallettim titreşim olayını..

evet internete sadece wiress ağı bulunan yerden girmek istiyorum.. diğer türlü kontur düşecek diğer işlemlere kapatmak istiyorum tlf bu nodata yapabilir anladığım kadarıyla...

peki hava durumuna girdiğimde hep konturmu düşücek??... zaten dünden beri şimdi anladım biyere girince kalan kontur kalan kontur diyip duruyo hava durumuymuşş meğer... eee napıcam ben şimdii menülerde gezerken oraya yanlışlıkla gelince 2dk gitmio ekrandan kalan kontur 5 saniyede bir çıkıyo delirtti benii:)))
  • Arkadaşlar merhaba ,

sizlerden pil durumu ile ilgili görüş almak itiyorum , çünki benim Touch HD fazla kurcalamadığım halde 1 gün bile zor dayanıyor , sizde durum nedir....?
  • Bence biraz forumu okumayı dene sorularının çoğu mevcut :)
    hava durumu için settingsden auto update kapat

pil bende 2 güne yakın rahat gidiyor ama cihazın cok yeniyse bir kaç kez tam boşaltıp doldurmayı dene

quote:

Orjinalden alıntı: cihantezman

teşekkür ettim hallettim titreşim olayını..

evet internete sadece wiress ağı bulunan yerden girmek istiyorum.. diğer türlü kontur düşecek diğer işlemlere kapatmak istiyorum tlf bu nodata yapabilir anladığım kadarıyla...

peki hava durumuna girdiğimde hep konturmu düşücek??... zaten dünden beri şimdi anladım biyere girince kalan kontur kalan kontur diyip duruyo hava durumuymuşş meğer... eee napıcam ben şimdii menülerde gezerken oraya yanlışlıkla gelince 2dk gitmio ekrandan kalan kontur 5 saniyede bir çıkıyo delirtti benii:)))

• teşekkür ettim..

inan bana forumu hd ile ilgili açılan her konuyu daha tlf almadan talan ettim.... aldıktan sonrada her satırı tekrar okudum bu hava durumu ve menü titreşimle ilgili daha önceden açılan bilgi göremedim benmi yanılıyorum yada kaçırdığım başlıklarmı var alıntı yapabilirmisin...sorduklarımdan sadece nodata program bilgisi mevcuttu onuda dile getirirken programla değilde menüden varmı die belirttim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihantezman

teşekkür ettim..

inan bana forumu hd ile ilgili açılan her konuyu daha tlf almadan talan ettim.... aldıktan sonrada her satırı tekrar okudum bu hava durumu ve menü titreşimle ilgili daha önceden açılan bilgi göremedim benmi yanılıyorum yada kaçırdığım başlıklarmı var alıntı yapabilirmisin...sorduklarımdan sadece nodata program bilgisi mevcuttu onuda dile getirirken programla değilde menüden varmı die belirttim..

hoşgeldin öncelikle aramıza...

o konularla ilgili fazla yazılmamış olabilir..Titresim ve hava drumununun kontör harcaması HD nin yani donanımsal ayarlarından iptal edildigi icin konusu gecmemistir...Basta GTI arkadas ve diger tum arkadaslar sorulara acık..Bende soruyorum

• Arkadaşlar,

Bu HTC'nin aksesuarlarını Türkiye'de nerden bulabilirz ozellikle, USB data kablosu ve pil.
    Türkiyede ozellikle arıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydındoruk

Arkadaşlar merhaba ,

sizlerden pil durumu ile ilgili görüş almak itiyorum , çünki benim Touch HD fazla kurcalamadığım halde 1 gün bile zor dayanıyor , sizde durum nedir....?

evet bencede birkac defa sarj olayına gir..wireless,bluetooth yada bazı programların acık mı kalıyor bi kontrol et..o kadar kısa sure gitmemesi lazım..hepimiz bir pda oolmasına ragmen sarjından menmunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 14 Ocak 2009; 16:14:34 >
  • sanada teşekkür ettim bu başlığın 2 demirbaşında birisi olarak ozi kardeş..

Haklısın bu konular basit aslında ama ingilizce olmayınca bide çok fazla karıştıramadım vakit bulamadım açıkcası.. bide ilk wmli tlf kullanışım, wm çok detay ve ayrıntı içeriyor, güzel ama zor:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkerercan

Arkadaşlar,

Bu HTC'nin aksesuarlarını Türkiye'de nerden bulabilirz ozellikle, USB data kablosu ve pil.

gittigidiyor.com bunun icin ideal..ben de yakında bir iki urun koycam oraya insallah..
  • OZİ kardeşin dediği gibi kullandığımız cihaz bir pda o yuzden alışmak cok zor ama alıştıktan sonra bırakmak imaknsız üstelik buda HD gibi bir cihazsa daha oncede denedim farklı cihazlar ama hep sıkılıp 1-2 ayda sattım ama ozellikle HTC nin son serileri olayı aştı ne iphone nede başka bir cihaz kesmiyor çünkü platformları cok farklı elimizdeki cihaz bir bilgisayar hertürlü genişlemeye açık diğer cihazlar playstation yada wii yada uydu receiver gibi kendi alanlarında uzmanlaşmış ama cok kısıtlı imkanları olan cihazlar en güzel tarafı ise hergün deişimlere açık olduğu için cok uzun bir süre sıkılmadan kullanılabilecek bir cihaz !!!!

Cihazınızı deneme yanılma yontemiyle kurup silip reset atıp öğreneceksiniz bisde boyle yapıyoruz Bu arada olmazsa olmaz programlar (bence)

XML Contact backup (Rehber Yedek ama)
    Resco File explorer (Dosya Gezgini)
    Resco Photo wiewer ( Foto Goruntuleme)
    Nodata (GPRS ve internet bağlantı açıp kapama)
    Core Player (Media oynatma)
    Sprite yada Spb Backup (Yedek alma)
    İGO yada TOMTOM navigasyon

NOT: Reason Ustanın Diamond Bölümünden alıntıdır

CİHAZ İLK ROM YÜKLEDİĞİNİZDE veya HARD RESET YAPTIĞINIZDA İLK YAPILACAKLAR :

Buradaki ayarları aklıma geldiği kadarı ile kendi yaptığım ayarlardan yazdım.. Deneyimli PDA kullanıcılarının ihtiyacı olmayabilir.. Ama aramıza yeni katılan arkadaşlar mutlaka faydalanacaklardır.. Farklı önerilere de açığız tabiî ki…

1 – Settings’den “Owner Name” giriniz.. (Bu önemli çünkü hemen her registry işleminde bu isim kullanılacak)

2 – Connections Setup’dan “Enable Auto Configuration” iptal edin.. ki her açılışta mesaj gelmesin..

3 – Regional settings’i Türkiye olarak ayarlayın..

4 – Task Manager’den "Button"” seçeneğinden "“End Programs by tapping X"” seçin..

5 – “Screen” settings’den "“Text Size"” ortaya ayarlayın..

6 – Kendi zil seslerinizi “My Documents”, “My ringtones” içine atıp “Phone” settings’den atamasını yapın..

7 – “Weather” içinde mevcut şehirleri silip kendi şehirlerinizi kaydedin ve Settings’den “Download weather automatic” seçeneğini iptal edip, “download weather when roaming” seçin.. ki her bu Tab’a geldiğinizde roaming uyarısı (avea kullanıcılarına) veya update etmeye çalışması gibi sorunları kaldıralım..

8 - Avea kullanıcıları için GPRS-EDGE ayarı :

Sırasıyla;
    - Start / settings / connections / connections
    - add a new modem connection
    - enter a name for the connection: “Avea Internet”
    - select modem: Cellular Line (GPRS/3G) next (gprs)
    - Acces Point Name: “internet” / next
    - User name: “internet” /
    - password : “internet” /
    - Domain: internet /
    - Finish / ok

9 – Youtube video ayar :

"Settings ----> Connections-------> Wi-Fi----> Network Adapters------>IEEE 802.11b/g Compatible Wifi Adapter----->Name Servers ----> DNS : 208.67.222.222" ... Ayrıca settings'den (Youtube proğramını açtıktan sonraki "*" benzeyen üst taraftaki simge ile "High Quality" seçerseniz videolar yüksek çözünürlük ile gelecek... Eğer edge vs. kullanırken youtube izleyecekseniz tekrar otomatik ayarlara alırsınız...

10 – Wireless’i açıp şifrenizi girin.. (Weather update yapabilirsiniz)

11 – POP3 Mail hesabınızın bilgilerini girin.. (Mail ekranında “new account” seçeneği ile…)

12 Bilgisayar ve activesync bağlantılarınızı yaparak contact list vs.. yüklemelerinizi yapın..

13 – Önce resco Explorer ve Resco klavye proğramlarını yükleyerek sonra diğer proğramlarınızı yüklemeye başlayın..

14 – Proğram listenizde görünmeyen proğramları görebilmek için Windows\Start Menu\Programs içine kısayol atmanız gerek.. Bu işi resco Explorer otomatik yapıyor.. Araştırırsanız menülerde var.. Yada kendiniz dosyayı “copy” diye kopyalayıp “paste shortcut” ile bahsettiğim klasöre yapıştırabilirsiniz..

bunlar olmazsa olmazlar bence bunu haricindekiler keyfekeder ve bu programların hepsi forumda mevcut (Ömürboyu Deneme sürümleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 14 Ocak 2009; 17:05:47 >

• Beyler selam bomba oyunları emulatorler sayesinde oynayabiliriz linkin tamamını inceleyip fikirlerinizi rica edebilirmiyim ustadlar

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3043631

Konu ile ilgili youtube görüntüsü ABİ manyak bi olay yaaa

http://www.youtube.com/watch?v=CL2mUeR2KOQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalo -- 14 Ocak 2009; 18:49:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

Arkadaşlar,

gittigidiyor.com bunun icin ideal..ben de yakında bir iki urun koycam oraya insallah..

Acıkcası ebayden USB data kablosu aldım. Ancak sadece şarj ediyor aleti. Uyduruk bişey. Sync için uygu ndegil cihazı tanımıyor. Bizim miniUSB kablolar kaç pin olması gerekıyor? 11 pin kanımca...
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Acıkcası ebayden USB data kablosu aldım. Ancak sadece şarj ediyor aleti. Uyduruk bişey. Sync için uygu ndegil cihazı tanımıyor. Bizim miniUSB kablolar kaç pin olması gerekıyor? 11 pin kanımca...

kardeş orginal kutudan cikan usb kablonda bir sorun mu var? ya da aldığın data kablosunu farkli bir ozellikli mi? eger bildigimiz sadece senkron olayı icin diyorsan...bence sorun olmaması lazım ben bir suru usb kablo denedim hic sorun yasamadım.Ama senkronize ederken setting\connections\usb to pc deki enable faster data sync tıklı olmaması gerekiyor..
    activesync tıklı,birde lazım olur diye en alttaki tıklı..
    yapmışsan bunları bağlanmıyorsa,Micrasoft avtivesync 4.5 kurulu olması lazım belki sebep odur..
    yinede olmuyorsa bazı usb yuvaları pc deki..sorun olusturabiliyor,sarj etse bile tanımama olayını yapıyor,değişik yuvalar dene..
    yine olmazsa tekrar bakarız..

• Astraware Sudoku v1.41 WVGA
    800x480

http://anonym.to/?http://rapidshare.com/files/182862644/ASv1.41.WVGA.rar

http://rapid share.com/files/182597140/Astraware_Sudoku_v1.40.CAB serial

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 15 Ocak 2009; 21:36:53 >
  • Slm arkadaşlar. Sizlere bir kaç sorum olucak. Öncelikle ben daha çnce hiç pda kullanmadım, ama kesinlikle bu aralar alıcam ve buda %90 HTC TOUCH DIAMOND olucak. 2 aydır falan araştırıyorum ve türkiyeye gelmesi için bekliorum. Takıldığım konular;
    1) Dokunmatik olayında ekran hassasiyeti nasıl, kullanımda zorluklar oluomu.(Iphone la karşılaştırmak istemiorum ama fazla fark varmı) Bide gerçekten HD mi?
    2) Kaleme çok ihtiyaç duyuluyomu.
    3) Cihaz Türkiye'ye sanırsam 1500tl ve üzerinden satışa çıkacağı için. Yurtdışı almayı düşünüorum ama sanırsam türkiye garantisi olmayacağı için allah göstermesin bozulma durumlarında falan ne yapabilirz. Açıkcası Türkiye yada yurt dışı çok fark edermi?
    4) Aslında cvp belli ama 2 aydır incelediğim cihazlar, Iphone, Omnia, hakkındaki bilgilar azda olsa N98, Nokia 5800XM, HTC Touch HD. sizce hangisi.
    5) qwert klavye çokmu önemli olmazsa olmaz bişeymi
    6) Cihaz WM7 uyumlumu. WM7 yi mi beklesem
    7) Çok bunaldım birsürü model arasında kaldım daha beklemelimiyim .
    8) HTC TOUCH HD nin Türkiye ye kesin geliş tarihi belli oldumu.
    9) Full film izlesek şarzı ne kadar gider(belki deniyen biri olmuş olabilir diye soruyorum)

Cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşşekkür ederim.

• arkadaşlar dün sabahtan beri wiresse bağlanmaya çalıştım ama beceremedim.... wiress açıyorum modemi görüo kilit işareti var şifreyi giriorum daha sonra ana menüden operaya girip htcnin sitesine bağlanmayı deniyorum yada başka sitelere error diyo ayarlara giriorum herşeyini değiştiriyorum ama nafile bu WM çözemedimbenyaa açıklamalı yardımcı olabilecek yiğido varmı.... icede çorba ettim ayarları:))
  • ben şunu söyleyebilirimki apple ekranı dokunmatik olayında daha kaliteli.....

HD KULLANAN BİRİSİ OLARAK
  • Arkadaslar Selam,

Suan Almanyadayim ve MediMarkta HTC HD 629 EUR ve 70 EUR civarinda TAX FREE indirimi var (tabi havaalaninda ugrasmak gerekecek) , yani 560 EUR'a gelecek 560*2.13=1200 TL gibi, en onemlisi HTC Touch Dual 222 EUR (22 EUR gibi de TAX indirimi olur, bana TR'ye gore cok cok ucuz geldi, bu aksam tekrar inceleyegim farkli birsey var mi diye). Sizce bu fiyata bu makinalar alinir mi ne dersiniz? ozellikle Almanya'da yasayanlardan yorum bekliyorum/ Cumartesi gunu donecegim cunku...

Iyi Gunler...
  • 1- Ekran Hassasiyeti (Dokunmatik :) ) Diamonda gore cok daha iyi iphoneden % 10-15 daha kötü kullanım zorluğu yaşamıyorum. HD den kastın High-Definition ise boyle bişey sözkonusu deil bu sadece HTC nin satış politikası daha doğrusu cin liği
    2- Kaleme cok fazla ihtiyaç duymuyorum cunku ekran yeterince büyük text size istediğin gibi ayarlayabiliyorsun
    3- Tamamen tercih ve şans meselesi .
    4- Yaptığın karşılaştırma Ferrari Modena, BMW x5, Forklift gibi olmuş hepsinin kullanım tarzı ve amaçları farklı oratk tarafları tekerlekleri olamsı (hepsindede telefon özelliği olması) sadece omnia muadil onun da ekran kalitesi HD nin yanına bile yaklaşamaz. Amacın birçok şeyi sorunsuzca yapmaksa tercihin pda olmalı yok ben programla falan uğraşamam rom falan yukleyemem komplike olmasın ama eğlenceli olsun dersen diğerleri olmalı örneğin iphona word dosyalarını atmak bir dert açıp okumak bambaşka bir dert 3g olmasına rağmen video görüşme yapma şansın yok çünkü önde kamera yok gibi gibi gibi başka bir deyişle bilgisayar ve playstation3 karşılaştırması gibi bişey oluyor.
    5- Qwert klavye zaten hd de var ancak sanal, kastettiğin açılır klavye işe Bence tamamen gereksiz (tabiki yinede kullanım amacına bağlı)
    6- Uyumlu diye biliyorum ama wm7 beklersen eminim cok cok farklı modeller çıkacak o zaman bunu şimdi sormak anlamsız (bence)
    7- Burada bulunan arkadaşların birçoğu tercihini beklememekten yana kullanmış.
    8- Belli deil (ama mart gibi diye duymuştum)
    9- Tahminim 2 film zor ama yukarıdada belirttiğim gibi bu cihaz bir pda full film izlemek için alan kimse yoktur :)

quote:

Orjinalden alıntı: alicanli

Slm arkadaşlar. Sizlere bir kaç sorum olucak. Öncelikle ben daha çnce hiç pda kullanmadım, ama kesinlikle bu aralar alıcam ve buda %90 HTC TOUCH DIAMOND olucak. 2 aydır falan araştırıyorum ve türkiyeye gelmesi için bekliorum. Takıldığım konular;
    1) Dokunmatik olayında ekran hassasiyeti nasıl, kullanımda zorluklar oluomu.(Iphone la karşılaştırmak istemiorum ama fazla fark varmı) Bide gerçekten HD mi?
    2) Kaleme çok ihtiyaç duyuluyomu.
    3) Cihaz Türkiye'ye sanırsam 1500tl ve üzerinden satışa çıkacağı için. Yurtdışı almayı düşünüorum ama sanırsam türkiye garantisi olmayacağı için allah göstermesin bozulma durumlarında falan ne yapabilirz. Açıkcası Türkiye yada yurt dışı çok fark edermi?
    4) Aslında cvp belli ama 2 aydır incelediğim cihazlar, Iphone, Omnia, hakkındaki bilgilar azda olsa N98, Nokia 5800XM, HTC Touch HD. sizce hangisi.
    5) qwert klavye çokmu önemli olmazsa olmaz bişeymi
    6) Cihaz WM7 uyumlumu. WM7 yi mi beklesem
    7) Çok bunaldım birsürü model arasında kaldım daha beklemelimiyim .
    8) HTC TOUCH HD nin Türkiye ye kesin geliş tarihi belli oldumu.
    9) Full film izlesek şarzı ne kadar gider(belki deniyen biri olmuş olabilir diye soruyorum)

Cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 15 Ocak 2009; 13:44:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

kardeş orginal kutudan cikan usb kablonda bir sorun mu var? ya da aldığın data kablosunu farkli bir ozellikli mi? eger bildigimiz sadece senkron olayı icin diyorsan...bence sorun olmaması lazım ben bir suru usb kablo denedim hic sorun yasamadım.Ama senkronize ederken setting\connections\usb to pc deki enable faster data sync tıklı olmaması gerekiyor..
    activesync tıklı,birde lazım olur diye en alttaki tıklı..
    yapmışsan bunları bağlanmıyorsa,Micrasoft avtivesync 4.5 kurulu olması lazım belki sebep odur..
    yinede olmuyorsa bazı usb yuvaları pc deki..sorun olusturabiliyor,sarj etse bile tanımama olayını yapıyor,değişik yuvalar dene..
    yine olmazsa tekrar bakarız..

Hocam bahsettgin tikler zaten dedigin gibi..
    Kendi içinden cıkan kabloda sorun yok.. İşyeri ev vs .için 2 tane daha kablo aldım.. Ancak kanımca kablolar cok dandik ya da USB1.1 ya da pin sayısı farklı.. Akılıma bu alternatifler geliyor..oyuzden sadece sarj edio elektrik taşıo.. data taşımıyo..

Bugun bi tane daha elime ulaştı bunda sorun yok gibi..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.