Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HTC Touch HD dan farki nedir ? Bildigim Vimax ve Kamera farki var.
    Turkce ye cevirme yolu var mi dir ?
  • http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2525&idPhone1=2605

farklar sadece wimax (hd de yok) ve 3g (4g de yok) kameralar aynı pil hd 1350 4g 1500 ma türkçeleştirme için ilk sayfadaki hd için olan türkçeleştirmeyi kullanabilirisin ve tabiki buradaki rom hariç tüm programları

quote:

Orjinalden alıntı: jenya

Arkadaslar yeni HTC Max 4G aldim.
    HTC Touch HD dan farki nedir ? Bildigim Vimax ve Kamera farki var.
    Turkce ye cevirme yolu var mi dir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 11 Ocak 2009; 20:10:12 >

• Offical ROM da tabs yer değişikliği değilde istedigin kaldırıp koyma var..Ama yeni tab ekleme yok.4 tane yeni tab olusuyor haa dersen ki cok mu lazım tabiki lazım değil..Ama arayuzude guzel olmus,diger tablar gibi havalı..

Yaa bide şu GSEN vs gibi programlar g-sensor u verimli calıştırmıyorlar...Aslında kendi g-sensor u kendi rom uygulamalarını gayet guzel calısıyor,ama bunu diger programlara yansıtamıyoruz,onun yerine boyle uyduruk programlarla kalacağımıza kendi hardware i bunu sağlasa ne guzel olcaktı.
  • arkadaşlar bu telefonun çalınma kaybolma durumunda korrdinaltarı msj atan b iprogram vardı..
    adını hatırlyanınız var mı acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkerercan

arkadaşlar bu telefonun çalınma kaybolma durumunda korrdinaltarı msj atan b iprogram vardı..
    adını hatırlyanınız var mı acaba...

Sprite Terminator var benim bildiğim.. en iyisi olduğunu duydum bu programın...ama hiç kurmadım ve kullanmadım..
  • tabları ekleyip kaldırdığın yerde sürükleyerek bir dene bakalım oluyormu orjinal romda

bu arad bir ekran goruntusu atsan da baksak nasıl oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

Offical ROM da tabs yer değişikliği değilde istedigin kaldırıp koyma var..Ama yeni tab ekleme yok.4 tane yeni tab olusuyor haa dersen ki cok mu lazım tabiki lazım değil..Ama arayuzude guzel olmus,diger tablar gibi havalı..

Yaa bide şu GSEN vs gibi programlar g-sensor u verimli calıştırmıyorlar...Aslında kendi g-sensor u kendi rom uygulamalarını gayet guzel calısıyor,ama bunu diger programlara yansıtamıyoruz,onun yerine boyle uyduruk programlarla kalacağımıza kendi hardware i bunu sağlasa ne guzel olcaktı.

• GTİ kardeş cihazdan wifi ile youtube seyrederken cihaza download edebilme ihtimalimiz warmı
  • bu konuyla ilgili bulabildiğim sadece bu var
    http://youtube-mobile-downloader.en.softonic.com/pocketpc

quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

GTİ kardeş cihazdan wifi ile youtube seyrederken cihaza download edebilme ihtimalimiz warmı
  • selam,
    http://urun.gittigidiyor.com/HTC-TOUCH-HD-DERI-KILIF_W0QQidZZ14439620

linkdeki htc touch hd kılıfını bende mevcut.. hediye olarak eşim ve ben aynı zamanda aldığımız için ... şu anda bende 2 tane mevcut.. 19 ocakta .. yani haftaya Türkiyede olcam...30 ytl ye satmak istiyorum.. ilgilenen arkadaslar bana mesaj atabilir.. tşk
  • kılıf deil ama araç için tutucu bulma şansı olursa alabilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

selam,

linkdeki htc touch hd kılıfını bende mevcut.. hediye olarak eşim ve ben aynı zamanda aldığımız için ... şu anda bende 2 tane mevcut.. 19 ocakta .. yani haftaya Türkiyede olcam...30 ytl ye satmak istiyorum.. ilgilenen arkadaslar bana mesaj atabilir.. tşk

• 2 gün sonra tukcom isminde bir technology center a gidicem.. eğer orada bulursam kendimede almayı planlıyorum.. senin içinde alırım 1 tane..
    quote:

Orjinalden alıntı: gti206

kılıf deil ama araç için tutucu bulma şansı olursa alabilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

selam,

• GTI dostum, ekrana aynalı Screen pratector koydum,onun icin ekranın fotosunu cekemiyom,yansıma yapıyor
  • bunu daha oncede yazmıştın bende şaka yapıyosun zannetmiştim

resco photo wiewer pro ile beraber yuklenen resco screen capture programıyla çekebilrisin burada ve diğer forumlarda verilen theme vs ekran goruntuleri hep aynı yontemle alınıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

GTI dostum, ekrana aynalı Screen pratector koydum,onun icin ekranın fotosunu cekemiyom,yansıma yapıyor
  • Özellikle saygıdeğer gti we diğer arkadaşlar HD ye werdiğiniz teknik destek için çok teşekkür ediyorum herşey için

Beyler HD de deli oyunlar oynanabiliyor biliyosunuz dimi sadece emulator indirip emulatoru cihazda çalıştırmak yeterli linkte detaylar war

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369855

ABİ psp nintendo game boy sadece EMU kurarak cihaz çok rahat şekilde 1000 lerce consol oyununu oynayacağımız moda dönüyor

BEYLER bu konunun biraz üstüne düşebilirmiyiz yaa desteğinizi rica ediyorum

SAYGILARIMLA

• arkadaşlar merhaba
    bende bir kaç gün önce HTC ToucH HD alarak aranıza katıldım yanlız bir problemim var malum arandığımız zaman ekranda sağa ve sola yönledirerek cevap veriyoruz birde alt kısımdaki arama tuşuyla bu iş sadece ekreandaki sağa ve sola hareketle yapamazmıyız yani arama tuşunu iptal edebilirmiyiz

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

Özellikle saygıdeğer gti we diğer arkadaşlar HD ye werdiğiniz teknik destek için çok teşekkür ediyorum herşey için

Beyler HD de deli oyunlar oynanabiliyor biliyosunuz dimi sadece emulator indirip emulatoru cihazda çalıştırmak yeterli linkte detaylar war

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369855

ABİ psp nintendo game boy sadece EMU kurarak cihaz çok rahat şekilde 1000 lerce consol oyununu oynayacağımız moda dönüyor

BEYLER bu konunun biraz üstüne düşebilirmiyiz yaa desteğinizi rica ediyorum

SAYGILARIMLA

hay Allah yaa..hic nasil aklıma gelmedi bu yaww...halbuki baska seyler icin kullanmıstım screen capture:)
    buna beynim basmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: alaturkatekno

arkadaşlar merhaba
    bende bir kaç gün önce HTC ToucH HD alarak aranıza katıldım yanlız bir problemim var malum arandığımız zaman ekranda sağa ve sola yönledirerek cevap veriyoruz birde alt kısımdaki arama tuşuyla bu iş sadece ekreandaki sağa ve sola hareketle yapamazmıyız yani arama tuşunu iptal edebilirmiyiz

saygılar

Oncelikle hayırlı olsun...

arama tusunun uzun basması(hold) ozelliklerine degisik gorevler atayabilirz..ama cevaplama ve arama ozelligini iptal edecek ozellik normal ayarlarında yok...
    HD tweak de de yok .ama yeni surumleri cıktıkca belki o ozellikte eklenir..HD tweak de yok,Advanced tools a bakmakda lazım,ama ordada yoktu diye hatırlıyorum,Ekrana dokunarak cevaplamayı iptal eden programlar var ama TUŞ u iptal edene rastlamadım

• YEni tablar ve neon semboller

== !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 14 Ocak 2009; 0:10:57 >
  • Herkeze selam..... hafta sonu HD alarak aranıza katıldım..

Öncelikle burda paylaşılan bilgiler için emeği geçen herkeze teşşekkür ediyorum.

Bi kaç benimde sorularım olucak..

1.ikide bir titriyo her bölüme girdiğimde:( buda sarjıda etkilio ingilizcede pek yok nerden kapatabilirim??

2.kontur harcamadan internete yada gps nasıl girebilirim ( yani tlf hatla alakalı hiçbir kontur düşecek bağlantı sağlamasın ) wires yada gps antenini (var diye biliorum) kullansın....programla olanı anlatıldı fakat program yüklemeden...menülerde kapatma seçeneği yokmu???

( programı yüklemeyi becerebileceğimi sanmıyorum henüz:))

bu ikisi çok acil yönlendirebilirseniz çok sevinirim:):))
  • internete bağlanabilmen için wifi olan bir bağlantı kullanman gerekir (connection setup tan wireless ağ tanıtarak) gprs üzerinden bağlantıyı engellemen için forumda verilmiş olan nodata programını kurup internet disable yaparsan (hava durumu güncelleme hariç) gprs bağlantısını engellersin gps ile internet bağlantısının alakası yok o sadece navigasyon için uydu bağlantısı sağlar

programı kurman cok basit indirdiğin dosyayı cihazını usb den bağlayıp disk drive olarak sec sonra storage card olarak gorunen sd kartın içine bir yere at sonra cihazından file explorer ile o dosyayı bulup tıkla kur

NOT: cab uzantılı dosyalar sıkıştırılmış dosya gibi gorunsede deildir açmadan direk karta atacaksın ayrıca hd gibi bir cihaz kullanıyorsa program kurmayı öğrenmende fayda var

http://www.4shared.com/file/34306709/f45622d6/NoData.html

alttaki butonların titremesini engellemek için settings button virtual buttons dan kapatabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: cihantezman

Herkeze selam..... hafta sonu HD alarak aranıza katıldım..

Öncelikle burda paylaşılan bilgiler için emeği geçen herkeze teşşekkür ediyorum.

Bi kaç benimde sorularım olucak..

1.ikide bir titriyo her bölüme girdiğimde:( buda sarjıda etkilio ingilizcede pek yok nerden kapatabilirim??

2.kontur harcamadan internete yada gps nasıl girebilirim ( yani tlf hatla alakalı hiçbir kontur düşecek bağlantı sağlamasın ) wires yada gps antenini (var diye biliorum) kullansın....programla olanı anlatıldı fakat program yüklemeden...menülerde kapatma seçeneği yokmu???

( programı yüklemeyi becerebileceğimi sanmıyorum henüz:))

bu ikisi çok acil yönlendirebilirseniz çok sevinirim:):))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 14 Ocak 2009; 11:54:47 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.