Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gti206

1- Ekran Hassasiyeti (Dokunmatik :) ) Diamonda gore cok daha iyi iphoneden % 10-15 daha kötü kullanım zorluğu yaşamıyorum. HD den kastın High-Definition ise boyle bişey sözkonusu deil bu sadece HTC nin satış politikası daha doğrusu cin liği
    2- Kaleme cok fazla ihtiyaç duymuyorum cunku ekran yeterince büyük text size istediğin gibi ayarlayabiliyorsun
    3- Tamamen tercih ve şans meselesi .
    4- Yaptığın karşılaştırma Ferrari Modena, BMW x5, Forklift gibi olmuş hepsinin kullanım tarzı ve amaçları farklı oratk tarafları tekerlekleri olamsı (hepsindede telefon özelliği olması) sadece omnia muadil onun da ekran kalitesi HD nin yanına bile yaklaşamaz. Amacın birçok şeyi sorunsuzca yapmaksa tercihin pda olmalı yok ben programla falan uğraşamam rom falan yukleyemem komplike olmasın ama eğlenceli olsun dersen diğerleri olmalı örneğin iphona word dosyalarını atmak bir dert açıp okumak bambaşka bir dert 3g olmasına rağmen video görüşme yapma şansın yok çünkü önde kamera yok gibi gibi gibi başka bir deyişle bilgisayar ve playstation3 karşılaştırması gibi bişey oluyor.
    5- Qwert klavye zaten hd de var ancak sanal, kastettiğin açılır klavye işe Bence tamamen gereksiz (tabiki yinede kullanım amacına bağlı)
    6- Uyumlu diye biliyorum ama wm7 beklersen eminim cok cok farklı modeller çıkacak o zaman bunu şimdi sormak anlamsız (bence)
    7- Burada bulunan arkadaşların birçoğu tercihini beklememekten yana kullanmış.
    8- Belli deil (ama mart gibi diye duymuştum)
    9- Tahminim 2 film zor ama yukarıdada belirttiğim gibi bu cihaz bir pda full film izlemek için alan kimse yoktur :)

quote:

Orjinalden alıntı: alicanli

Slm arkadaşlar. Sizlere bir kaç sorum olucak. Öncelikle ben daha çnce hiç pda kullanmadım, ama kesinlikle bu aralar alıcam ve buda %90 HTC TOUCH DIAMOND olucak. 2 aydır falan araştırıyorum ve türkiyeye gelmesi için bekliorum. Takıldığım konular;
    1) Dokunmatik olayında ekran hassasiyeti nasıl, kullanımda zorluklar oluomu.(Iphone la karşılaştırmak istemiorum ama fazla fark varmı) Bide gerçekten HD mi?
    2) Kaleme çok ihtiyaç duyuluyomu.
    3) Cihaz Türkiye'ye sanırsam 1500tl ve üzerinden satışa çıkacağı için. Yurtdışı almayı düşünüorum ama sanırsam türkiye garantisi olmayacağı için allah göstermesin bozulma durumlarında falan ne yapabilirz. Açıkcası Türkiye yada yurt dışı çok fark edermi?
    4) Aslında cvp belli ama 2 aydır incelediğim cihazlar, Iphone, Omnia, hakkındaki bilgilar azda olsa N98, Nokia 5800XM, HTC Touch HD. sizce hangisi.
    5) qwert klavye çokmu önemli olmazsa olmaz bişeymi
    6) Cihaz WM7 uyumlumu. WM7 yi mi beklesem
    7) Çok bunaldım birsürü model arasında kaldım daha beklemelimiyim .
    8) HTC TOUCH HD nin Türkiye ye kesin geliş tarihi belli oldumu.
    9) Full film izlesek şarzı ne kadar gider(belki deniyen biri olmuş olabilir diye soruyorum)

Cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşşekkür ederim.

gti206 arkadaşım cvp lar için teşekkürler. Bi soru daha sorayım ozaman cihazı yurt dışından getirtirsem burda garanti kapsamında olmuo fakat cihaza kasko yaptırabiliyormuyuz?

• sevindim olduguna CENKERERCAN arkadaş...
    usb kabloları piyas ada oldukca bulunan bir ürün,dedigin gibi kablonun kalitesini bakmadan gormeden incelemeden anlayamazsin,
    onun icin bu tip aksesuarları piyasadan almak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 15 Ocak 2009; 18:25:08 >
  • bu fikrine çok katılmıyorum.. çünkü iki telefonuda kullanıyorum şu anda.. eşimde iphone var bende HD aldım .. touchflo nun sensitivity ve finger pressure ayarını intermediate yap.. o zaman çok daha rahat kullanıldığını göreceksin.. bu ayarları hd tweak programını kullanarak yapabiliyosun.. burdan indirebilirsin programıhttp://www.montecristoff.com ..
    quote:

Orjinalden alıntı: cihantezman

ben şunu söyleyebilirimki apple ekranı dokunmatik olayında daha kaliteli.....

HD KULLANAN BİRİSİ OLARAK
  • quote:

Slm arkadaşlar. Sizlere bir kaç sorum olucak. Öncelikle ben daha çnce hiç pda kullanmadım, ama kesinlikle bu aralar alıcam ve buda %90 HTC TOUCH DIAMOND olucak. 2 aydır falan araştırıyorum ve türkiyeye gelmesi için bekliorum. Takıldığım konular;
    1) Dokunmatik olayında ekran hassasiyeti nasıl, kullanımda zorluklar oluomu.(Iphone la karşılaştırmak istemiorum ama fazla fark varmı) Bide gerçekten HD mi?
    3) Cihaz Türkiye'ye sanırsam 1500tl ve üzerinden satışa çıkacağı için. Yurtdışı almayı düşünüorum ama sanırsam türkiye garantisi olmayacağı için allah göstermesin bozulma durumlarında falan ne yapabilirz. Açıkcası Türkiye yada yurt dışı çok fark edermi?
    4) Aslında cvp belli ama 2 aydır incelediğim cihazlar, Iphone, Omnia, hakkındaki bilgilar azda olsa N98, Nokia 5800XM, HTC Touch HD. sizce hangisi.
    9) Full film izlesek şarzı ne kadar gider(belki deniyen biri olmuş olabilir diye soruyorum)

GTI arkaşın dediklerine burdaki birçok arkadaşın katılacağı gibi bende katılıyorum,
    ek yapmak gerekirse ürün 1500 ytl den tabiki fazla olacak tahminimiz 1800 tl civari(yetkilier Touch PRO ile aynı yada biraz daha pahalı olur dediler),1500 tl olacagı belli olsa ben yurtdışından almayın derim,1200 liraya dişardan alcağınıza 300 lira fazla verip garantili olması daha da iyi olur,hemde 2 yıl garantili,ve ayni zamanda cep kasko(ki bu cok önemli) yaptırırsın...(Ben yaptirmadim caldirdim hala DIAMOND in kalan 600 ytl lik taksidini oduyorum:(

WM7 zaten 2010 dan once cıkmayacak o zamana kadar zaten HD nin üstüne 6 model daha cıkar ve buyuk ihtimal bizi cezbeden o ürüne zaten kayarız adıda Touch Full HD olur,
    WM 6.5 cikacakmıs seneye..
    HD uyar mı dersen? bence WM7 calışır,ROM kapasitesi yuksek,ekran sorun cıkartırmı bilmem 16 milyon renk destekli olcakmış WM7 de...

PDA lar birer multimedya oynatıcı değildir,oyun makineside değildir aslinda,o tip seyler için bence haricen ZEN yada PSP gibi bir alet almanizi tavsiye ederim..Hem sarjı uzun gider,hemde PDA niz kasılmaktan kurtulur

• Zaten bir cihazı BAYAN lar bile kullanabiliyorsa (IPHone) o cihazdan biz erkekler tad alamayız ,o cihazdan bize hayır gelmez..
    Karışık olcak bir kadın baktiğında" AYyy bu nasıl cihaz! nasıl kullanıyorsun bunu ,öfff ne saçma şey " demeli ,standby dan ON durumuna bile alamamalı ,kazara açsa bile beyni karışıp kurcalayamamalı bizde cihazda istedigimiz şeyleri rahatca saklayabilmeliyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihantezman

arkadaşlar dün sabahtan beri wiresse bağlanmaya çalıştım ama beceremedim.... wiress açıyorum modemi görüo kilit işareti var şifreyi giriorum daha sonra ana menüden operaya girip htcnin sitesine bağlanmayı deniyorum yada başka sitelere error diyo ayarlara giriorum herşeyini değiştiriyorum ama nafile bu WM çözemedimbenyaa açıklamalı yardımcı olabilecek yiğido varmı.... icede çorba ettim ayarları:))

Şimdi insanın başına gelmeyince tam yardim edemiyoruz,şifre olarak MODEM ŞİFRESİNİ giriyorsun degil mi,bazen yanlışlıkla ADSL şifresi giriliyor..
    Onun dışında girmiyorsa bence yazılımı zarar gormustur.Bağlantıtı silip tekrar yükle.RESET ilaçtır ama en buyuk ilaç Hard Reset tir..

Connects to:The internet
    Authentication:Open
    DAta encryption :WEP
    Network key: Modem şifren
    Key index :1
    Use IEEE 802.1x......: Boş olcak yani tıksız

bunları yaptığın halde bağlanmazsa yazılım zarar gormüştür büyük ihtimal...

• bu konunun en doğru cevabı bide kadınların Hard Reset atmaya calıştığını düşünsene Çatal Örgü Şişi falan kullanırlar

quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

Zaten bir cihazı BAYAN lar bile kullanabiliyorsa (IPHone) o cihazdan biz erkekler tad alamayız ,o cihazdan bize hayır gelmez..
    Karışık olcak bir kadın baktiğında" AYyy bu nasıl cihaz! nasıl kullanıyorsun bunu ,öfff ne saçma şey " demeli ,standby dan ON durumuna bile alamamalı ,kazara açsa bile beyni karışıp kurcalayamamalı bizde cihazda istedigimiz şeyleri rahatca saklayabilmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 15 Ocak 2009; 20:29:10 >

• ozi bu arada sende olmazsa olmazlarını yaz hepsini bir paket yapıp sunalım şöyle yanar dönerli bir program tabağı yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 15 Ocak 2009; 20:31:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

GTI arkaşın dediklerine burdaki birçok arkadaşın katılacağı gibi bende katılıyorum,
    ek yapmak gerekirse ürün 1500 ytl den tabiki fazla olacak tahminimiz 1800 tl civari(yetkilier Touch PRO ile aynı yada biraz daha pahalı olur dediler),1500 tl olacagı belli olsa ben yurtdışından almayın derim,1200 liraya dişardan alcağınıza 300 lira fazla verip garantili olması daha da iyi olur,hemde 2 yıl garantili,ve ayni zamanda cep kasko(ki bu cok önemli) yaptırırsın...(Ben yaptirmadim caldirdim hala DIAMOND in kalan 600 ytl lik taksidini oduyorum:(

WM7 zaten 2010 dan once cıkmayacak o zamana kadar zaten HD nin üstüne 6 model daha cıkar ve buyuk ihtimal bizi cezbeden o ürüne zaten kayarız adıda Touch Full HD olur,
    WM 6.5 cikacakmıs seneye..
    HD uyar mı dersen? bence WM7 calışır,ROM kapasitesi yuksek,ekran sorun cıkartırmı bilmem 16 milyon renk destekli olcakmış WM7 de...

PDA lar birer multimedya oynatıcı değildir,oyun makineside değildir aslinda,o tip seyler için bence haricen ZEN yada PSP gibi bir alet almanizi tavsiye ederim..Hem sarjı uzun gider,hemde PDA niz kasılmaktan kurtulur

Teşekkürler ozi kardeş. En iyisi ben Türkiyede çıkmasını bekliyim sonra hemen alıyım. Tabi fiyatı elimizi falan yakmazsa
    Olmadı son çare yurt dışı.
    tekrar teşekkürler cvpların için

• Valla yaa hard reset yapılcak desen...
    boyle der"DEDİĞİNİZ GİBİ YAPIYORUMDA AMA BU TELEFONUN KALEMİ NERDE YOK BUNUN KALEMİ,3 NUMURA ŞİŞ VAR ELİMDE O OLURMU..TAMAM SİMDİ KIRMIZI DÜĞMEYE BASIYORUM DİĞER ELİMLEDE TV KUMANDASSININ VOLUME + VE - BASIYORUM AYYY BU DUĞME İÇERİ GÖÇTÜÜ VE TELEVİZYONUN SESİ ÇOK RAHATSIZZ EDİYORRRRR AYYYYYY...

• olmazsa olmazlarım şimdilik sadece isimleri...

1-Resco Explorer
    2-Photo wiver
    3-Core Player
    4-Lingvosoft Dictionary EN-TR
    5-Sbp Backup
    6-HD Tweak
    7-Astro Navigator(Denizci olduğumdan) ve her türlü Navigation,GPS ve Weather Programları.
    8-Pocket Earth
    9-Pocket Mechanic
    10-İgo8,Garmin XT,Tomtom7,Mio 2008,Sygic den oluşan navigasyon paketi.
    11-Diamond TV

Amma da saydım yaww
  • ARKADASLAR BU SAYFA YAZDIGIM EMULATOR OYUNLARINI OYNAMA KONUSUNU ARASTIRAN OLDUMU ACABA
  • olmazsa olmazlara Sprite Terminator programınıda ekleyebiliriz.. hırsızlığa karşı bence mükemmel.. telefonunuz çalındığında size gps ile koordinat bildiriyor...
  • Dediğimiz gibi WM en güzel özelliği,Önyüzünü istediğimiz gibi değiştirebiliyoruz...

PANEL-BLACKSTONE

http://www.apptodate.org/panels-blackstone.cab - Ana program

Başka eklentilerde var ama verimli çalışmıyor şu anda ama ilerde eklenip verimli halde olacakmış.

Bende kurulu şuan bazen değişiklik için kullanıyorum.Hızlı ve akıcı.
    Japon balıklı panel guzel dokununca kıpraşıyorlar

TF3D yi iptal edip,Bu programi kurup,tekrar reboot ederek kullanabilirsiniz,
    Ya da programlardan direkt calışabiliyor(ara sıra başlarken kitliyebiliyor).

• Ozi listeye Teeter oyununuda ekle bence olmazssa olmaz.hastalık yaptı 31 bölümdeyim kasıyorum artık.bu arada benım capon hamsileri gıpraşmıyor niye:)
  • arkadaslar birde yarın dogubanka 16 gb microsd bakıcam sızın bıldıgınız bı yerde varmı teknolojı marketlerın hıc bırınde yok galıba sadece gold da varmıs ama bıtmıs.bu arada teknosadakı htc yetkılısıne hd nın ne zaman gelcegını sordugumda doların dusmesını beklıyorlar gıbı bır cevap verdı bılgınız olsun.artı olarak hard reset attıgımızda rom uotomatıkmı yukluyor makına yoksa bız mı yukluyoruz ve wm yı de bızmı yukluyoruz.sanırım bu hard reset bıraz cesaret işi gibi.saygılar
  • 32. bolumde bitiyor ne yazikki

quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

Ozi listeye Teeter oyununuda ekle bence olmazssa olmaz.hastalık yaptı 31 bölümdeyim kasıyorum artık.bu arada benım capon hamsileri gıpraşmıyor niye:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

arkadaslar birde yarın dogubanka 16 gb microsd bakıcam sızın bıldıgınız bı yerde varmı teknolojı marketlerın hıc bırınde yok galıba sadece gold da varmıs ama bıtmıs.bu arada teknosadakı htc yetkılısıne hd nın ne zaman gelcegını sordugumda doların dusmesını beklıyorlar gıbı bır cevap verdı bılgınız olsun.artı olarak hard reset attıgımızda rom uotomatıkmı yukluyor makına yoksa bız mı yukluyoruz ve wm yı de bızmı yukluyoruz.sanırım bu hard reset bıraz cesaret işi gibi.saygılar

hard reset yapınca tel ilk oldugu gune doner...WM kaybolmaz..ROM la gelen programlarda kaybolmaz,Sen hic birsey yüklemezin calışması icin..sadece kullanmaya başladıktan sonraki kurdugun programlar silinir.Bu arada sdcardındaki bilgiler silinmez.Ama calıştırmak için programlar kısmını kullanamazsin,cünkü orada goremezsin,onun için kullandığın programların starter programlarının kısa yollarını windows\start menu\programs içine kopyalaman lazım..

yada uğraşamam deyip harici programların hepsini yeniden kurarsın

16 lik card ben ingiltereden aldırdım orada bile pahalı..40 pound. Tr de yok hala gelse bile 150 tl civarı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 16 Ocak 2009; 3:07:18 >

• Auxlander bendeki balıklar kıpraşıyor..Yemlemen lazım ..Aç balık oynar mı
  • PointUI 1.02b to Touch HD WVGA

Bu da eXtra bir arayuz daha,slide olarak cok akıcı,değişik ara sıra kullanmak icin ideal

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=140491&d=1230390488

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 16 Ocak 2009; 3:27:55 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.