Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • link ölü ozi.:)We are sorry, but all downloading slots for your country are busy.
  • quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

link ölü ozi.:)We are sorry, but all downloading slots for your country are busy.

ölü degil sadece bizim bolgeden dosya indirme yogunmus,daha sonra dene;)

ben indirdim biraz önce..
  • Beyle GTİ kardeşimin werdiği rom başarılı bilginize
  • Arkadaşlar TURKCELL den Mobil TV aboneliği olan bir arkadaş ın hattını HD ye takıp tam ekran bütün kanalları seyrettik

Biliyosunuz Turkcell ses we data iletişimi herzaman en mükemmeli olduğu için Bir TW seyediliyor koparsınız

Sadece Turkcell Müşteri hizmetlerini arıyarak Mobil tw aboneliği için bilgi almamız yeterli
  • Ben garantisi dolmadan Offical romdan başkasını kullanmayı istemiyorum..eminim guzeldir..
    ama hic belli olmuyor ve sorun cıkarabiliyor..kart yaniyor ve tamiri yok..kart degişmesi lazım,o da garantisiz oldugu için yada olsa bile garanti dışı kalacagı icin cok masraflı oluyor..yaptırmaktan vazgecersiniz o kesin..
    ben ingilteredn aldırttım..bozulsa oraya gonderme imkanım var orda isterseniz tamir ettiriyorsunuz isterseniz sifirini alıyorsunuz.ama bir yıl orda garantiler..onun icin offical rom simdilik..
    garanti bitince bakarız;)
  • ben şimdi analamadım iyimi kalite kötümü ben aradım htc için destek vermediğini soylediler ??? 7777 mesaj attım cihazınız desteklemiyor diye cevap geldi ???
    quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

Arkadaşlar TURKCELL den Mobil TV aboneliği olan bir arkadaş ın hattını HD ye takıp tam ekran bütün kanalları seyrettik

Biliyosunuz Turkcell ses we data iletişimi herzaman en mükemmeli olduğu için Bir TW seyediliyor koparsınız

Sadece Turkcell Müşteri hizmetlerini arıyarak Mobil tw aboneliği için bilgi almamız yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 19 Ocak 2009; 15:32:04 >

• Arkadaşlar
    Ben amerikadan sipariş verdim arkadaşım getirecek 705$ bulmuş. Sizce nasıl?

http://www.samstores.com/details.asp?ProdID=13039 bu linkteki cihaz...

kadıköydeki bir telefoncuda elimdeki garantili diamond üstüne de 800 ytl istiyor. Hatta birşey olursa getir değiştiririz falan diyor.

Tecrübeli arkadaşlar bir akıl verirse seviinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gti206

ben şimdi analamadım iyimi kalite kötümü ben aradım htc için destek vermediğini soylediler ???
    quote:

Arkadaşlar TURKCELL den Mobil TV aboneliği olan bir arkadaş ın hattını HD ye takıp tam ekran bütün kanalları seyrettik

Abi görüntü güzel tabiki

Abonelik için faturalı hat kullanıyorsanız ALO1200 , ALO 2500 konuşma paketi almamız yetermiş Platunum abone olmanız yeter htc destek olayını ben size weririm Destekliyor ben kendim ayarlarını biliyorum o kısım basit

• serdarge KARDEŞİM İYİ FİYAT BİRTANEDE BANA SİPARİŞ VERELİMMİ
  • ben zaten platinum aboneyim ayarları verirsen deneyelim

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gti206

ben şimdi analamadım iyimi kalite kötümü ben aradım htc için destek vermediğini soylediler ???
    quote:

Abi görüntü güzel tabiki

Abonelik için faturalı hat kullanıyorsanız ALO1200 , ALO 2500 konuşma paketi almamız yetermiş Platunum abone olmanız yeter htc destek olayını ben size weririm Destekliyor ben kendim ayarlarını biliyorum o kısım basit

• Abi şöyle

İlk önce Streaming media nın options una girip Network s ü Turkcell Steaming yap

Sonrada normal operanın yada explorer ın adres çubuğuna

wap.turkcell-im.com.tr/dsb/vmbpo/2007/MobilTV.jsp

adresini yapıştır Seni MOBİL TW kanalların olduğu sayfaya atıcak sonrada ordan istediğin kanalı tıkla

YANLIZ

BUNLARIN TAMAMINDAN ÖNCE Turkcell MH Arıyıp Mobil tv için streaming APN imi açtırmak istiyorum demen lazım abi sanırım

Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalo -- 19 Ocak 2009; 19:00:30 >
  • ileri zekalı turkcell MH anlamadığı konu olunca sistemelrinde arıza oluyo

quote:

Abi şöyle

İlk önce Streaming media nın options una girip Network s ü Turkcell Steaming yap

Sonrada normal operanın yada explorer ın adres çubuğuna

wap.turkcell-im.com.tr/dsb/vmbpo/2007/MobilTV.jsp

adresini yapıştır Seni MOBİL TW kanalların olduğu sayfaya atıcak sonrada ordan istediğin kanalı tıkla

YANLIZ

BUNLARIN TAMAMINDAN ÖNCE Turkcell MH Arıyıp Mobil tv için streaming APN imi açtırmak istiyorum demen lazım abi sanırım

Başarılar
  • Abi platinum abone olduğunu we teknik birime aktarılıp STREAMİNG APN imi açarmısınız demen yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalo -- 19 Ocak 2009; 19:44:53 >
  • Bu foruma destek verenlere teşekkür ederim. Gerçekten bilgileri ve tecrübeleri cömetce paylaşıyorsunuz.
    Arkadaşlar birkaç sorum var. Bu sorularla ilgili 1 haftadan fazladır araştırma yaptım ama bir sonuç alamadım.
    HTC 'ye mail attım birkaç kez ama maalesef herzamanki gibi maillere cevap verme alışkanlıkları yok.
    HTC MAX 4G Rusya dışında satışa çıkacakmı?
    Çıkacaksa ne zaman?
    Rusyadan HTC Max 4g getirtsem Türkiye de kullanabilirmiyim?
    Tabii işletim sisteminin ing veya Türkçe yapılabilmesi mümkünmüdür?

HTC HD de tv out olmaması beni HTC Max e yönlediriyor.

Halen htc diamond kullanıyorum. Bundan öncede htc, glofiish (x500-X600-X800) ve hp ipaq modellerini kullandım.
    Bir hafta süreylede iphone kullandım.
    HTC pda konusunda en iyisi.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • operation bıldıgım kadarıyla max 4 g rusya harıcı baska bır ulkede satısa sunulmıcak cunkı rusyanın operatoru yoda adına yapıldı.buraya getırınce calsıtırabılırsın fakat rusca harıcı bır dıl destekledıgını dusunmuyorum acıkcası.sadece tv out ıcın max 4 g tercıh edılırmı buda senın tercıhın.ama hd yı her kullanan gıbı bende sıddetle tavsıye edıyorum.
  • bu arada form a gırmısken ozı ve gti ye bısı sormadan gecmıyım dımı.arkadaslar benım hd de bı sorun var daha dogrusu sorunmu onuda bılmıyorum acıkcası.ekranın ortasının hassasıyetı cok guzel fakat kenarlarında parmak kullanmak hem zor hem de cok zor algılıyor.varmıdır bunu duzeltmenın bı yolu .saygılar
  • HTC nin 2009 ürünlerinin sayısını 25 olarak açıkladı.Anndroit g2 de var;)

• Whitestone W
    • Magnet (Iolite II)
    • Jasper C (for Sprint)
    • Firestone
    • Beryl (Jade 2)
    • Twin (CDMA + GSM)
    • Willow W
    • Thoth (Athena 2)
    • Sapphire (VF)
    • Saphire 2.0 (TMO)
    • Sapphire 1.5 (DCM)
    • Memphis
    • Hero (Android Hero)
    • Tungsten W (Sprint)
    • Rhodium
    • Rhodium W (VZW)
    • Topaz
    • Topaz (AT&T)
    • Topaz C
    • Tungsten (TMO, TMUS)
    • Barium (AT&T)
    • Cedar W
    • Iolite
    • Maple (3G Excalibure)
    • Citrine
  • Acaba HTC nin 2009 ürünleri WM 7.0 olarakmı çıkıcak beyler ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: operration system

Bu foruma destek verenlere teşekkür ederim. Gerçekten bilgileri ve tecrübeleri cömetce paylaşıyorsunuz.
    Arkadaşlar birkaç sorum var. Bu sorularla ilgili 1 haftadan fazladır araştırma yaptım ama bir sonuç alamadım.
    HTC 'ye mail attım birkaç kez ama maalesef herzamanki gibi maillere cevap verme alışkanlıkları yok.
    HTC MAX 4G Rusya dışında satışa çıkacakmı?
    Çıkacaksa ne zaman?
    Rusyadan HTC Max 4g getirtsem Türkiye de kullanabilirmiyim?
    Tabii işletim sisteminin ing veya Türkçe yapılabilmesi mümkünmüdür?

HTC HD de tv out olmaması beni HTC Max e yönlediriyor.

Halen htc diamond kullanıyorum. Bundan öncede htc, glofiish (x500-X600-X800) ve hp ipaq modellerini kullandım.
    Bir hafta süreylede iphone kullandım.
    HTC pda konusunda en iyisi.
    Şimdiden teşekkür ederim.

Yaklasik bir aydir Max 4g kullaniyorum. Diger telefonlar gibi Turkiye de kullanirsin. Izne geldigimde kullandim..
    Bildigim kadari ile Vimax calismaz.. Turkiye ne yazikki bu hizmet daha yok. 3g de HTC max 4g de yok.
    Turkce konusunda denemedim ben Rusca kullaniyorum...

Yota sadece vimax hizmeti veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenya -- 20 Ocak 2009; 21:41:11 >

• Kıymetli Auxlander,
    tv out ihtiyacı benim için genelde projektöre bağlanmayla ilgili.
    Impatica diye bir ürün var. Projektörün girişine takınca bluetooth özellikli projektör oluyor ve sunumlarınızı ppc den yapabiliyorsunuz.
    Ancak bu ürünü expansy den iki kez sipariş ettim hala gelmedi.
    Ayrıca ppc lere bağlanabilen gözlükler var biliyosunuz. Bunlarda genelde iphone veya tv out çıkışı olan ppc lere bağlanabiliyor.
    Sanırım bir süre daha diamondla idare edeceğim.
    Bu arada htc 2009 katalogunda neler var bilgisi olan varmı?

Saygıyla
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.