Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk sayfada bulunan türkçe dil paketi wm6.1 içindir dolayısı ile max 4g de sorunsuz calısacağını düşünüyorum ama denemek lazım

quote:

Orjinalden alıntı: jenya

quote:

Orjinalden alıntı: operration system

Bu foruma destek verenlere teşekkür ederim. Gerçekten bilgileri ve tecrübeleri cömetce paylaşıyorsunuz.
    Arkadaşlar birkaç sorum var. Bu sorularla ilgili 1 haftadan fazladır araştırma yaptım ama bir sonuç alamadım.
    HTC 'ye mail attım birkaç kez ama maalesef herzamanki gibi maillere cevap verme alışkanlıkları yok.
    HTC MAX 4G Rusya dışında satışa çıkacakmı?
    Çıkacaksa ne zaman?
    Rusyadan HTC Max 4g getirtsem Türkiye de kullanabilirmiyim?
    Tabii işletim sisteminin ing veya Türkçe yapılabilmesi mümkünmüdür?

HTC HD de tv out olmaması beni HTC Max e yönlediriyor.

Halen htc diamond kullanıyorum. Bundan öncede htc, glofiish (x500-X600-X800) ve hp ipaq modellerini kullandım.
    Bir hafta süreylede iphone kullandım.
    HTC pda konusunda en iyisi.
    Şimdiden teşekkür ederim.

Yaklasik bir aydir Max 4g kullaniyorum. Diger telefonlar gibi Turkiye de kullanirsin. Izne geldigimde kullandim..
    Bildigim kadari ile Vimax calismaz.. Turkiye ne yazikki bu hizmet daha yok. 3g de HTC max 4g de yok.
    Turkce konusunda denemedim ben Rusca kullaniyorum...

Yota sadece vimax hizmeti veriyor..

• HD için 1500 mAh lik batarya ve masaüstü charger a ihtiyacı olan arkadaşlara

ÜRÜN İLE İLGİLİ ACIKLAMA LİNKLTE MEVCUT...

http://urun.gittigidiyor.com/HTC-TOUCH-HD-1500-mAh-BATTERY-ve-DESKTOP-HARGER_W0QQidZZ15294145
  • Cok tesekkurler. Denemeye firsatim olmadi.
    Rusca da bildigim icin problem olmuyor.

Bide Yota nin programlari yuklu onlari zaten ceviremez.

== !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

quote:

Orjinalden alıntı: gti206

ilk sayfada bulunan türkçe dil paketi wm6.1 içindir dolayısı ile max 4g de sorunsuz calısacağını düşünüyorum ama denemek lazım

quote:

Orjinalden alıntı: jenya

quote:

Orjinalden alıntı: operration system

Bu foruma destek verenlere teşekkür ederim. Gerçekten bilgileri ve tecrübeleri cömetce paylaşıyorsunuz.
    Arkadaşlar birkaç sorum var. Bu sorularla ilgili 1 haftadan fazladır araştırma yaptım ama bir sonuç alamadım.
    HTC 'ye mail attım birkaç kez ama maalesef herzamanki gibi maillere cevap verme alışkanlıkları yok.
    HTC MAX 4G Rusya dışında satışa çıkacakmı?
    Çıkacaksa ne zaman?
    Rusyadan HTC Max 4g getirtsem Türkiye de kullanabilirmiyim?
    Tabii işletim sisteminin ing veya Türkçe yapılabilmesi mümkünmüdür?

HTC HD de tv out olmaması beni HTC Max e yönlediriyor.

Halen htc diamond kullanıyorum. Bundan öncede htc, glofiish (x500-X600-X800) ve hp ipaq modellerini kullandım.
    Bir hafta süreylede iphone kullandım.
    HTC pda konusunda en iyisi.
    Şimdiden teşekkür ederim.

Yaklasik bir aydir Max 4g kullaniyorum. Diger telefonlar gibi Turkiye de kullanirsin. Izne geldigimde kullandim..
    Bildigim kadari ile Vimax calismaz.. Turkiye ne yazikki bu hizmet daha yok. 3g de HTC max 4g de yok.
    Turkce konusunda denemedim ben Rusca kullaniyorum...

Yota sadece vimax hizmeti veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenya -- 20 Ocak 2009; 22:20:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

Acaba HTC nin 2009 ürünleri WM 7.0 olarakmı çıkıcak beyler ne dersiniz

SANMIYORUM AMA 6.5 OLABİLİR..2010 YILINDA DÜŞÜNÜYORLAR WM7 Yİ..
  • HTC HD Black - iContact Theme v1.0

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=143904&d=1231275672

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=143902&d=1231275672 --HD SKIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 20 Ocak 2009; 23:38:17 >

•  == !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=148718&d=1232532306

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 21 Ocak 2009; 14:44:04 >
  • Stopwatch 2.0 for Touch HD WVGA

http://www.freewarepocketpc.net/get-stopwatch.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 21 Ocak 2009; 14:08:57 >
  • Yota Contacts

;

Öncelikle sdkcerts.cab ı kurmalıyız..Aslinda bu programı herkes kurmalı çünküu modifiye yapmak icin oldukca gerekli.
    http://www.4shared.com/file/37343459/78d124a5/sdkcerts.html

http://oxysoft.org/misc/yotaphone_1.1.0.23.cab

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 21 Ocak 2009; 14:40:30 >

• ozi benden hızlısın tebrikler bende deneyip sunayım dedim ama geç kaldım

sadece yota contact ı denedim çalışıyor ancak yota phone denediğimde hata veriyor sen kurabildinmi ? sdkcerts de kurdum önce ama kurulamadı diyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 21 Ocak 2009; 16:44:53 >
  • ADISASTA WinMobile Download Accelerator v2.1.0.5

Requirements: wm2003, wm2003SE, wm5, wm6
    Overview: WinMobile Download Accelerator is the tool that make every part of the technologies fit together while boosting and easing your mobile downloading experience. It manages, controls and speeds up your downloading by splitting files into segments and downloads them simultaneously.

WinMobile Download Acclerator splits a file into segments and download them simultaneously. This process noticeably increase the download speed. It supports up to eight segments per file. It is capable of simultaneously downloading up to ten different files. However, the number of simultaneous files defined in the transfer manager affects the download speed. The processor power of your mobile device also define how many simultaneous download could be implemented. Shall you choose to download one file at a time, once started, each file that has been added in the transfer manager for downloading will be set to the Download queue status. When the first download is finished, download for the next file on the list will be automatically started, and so on. WinMobile Download Accelerator provides function to launch Pocket Internet Explorer and intercept Pocket Internet Explorer file download manager. It can even retrieve name from sites that Pocket Internet Explorer can not.

http://www.zid du.com/downloadlink.php?uid=a66ZmJSmaK6ZnOKnZaqhkZSqYqyhmZas5
    http://rapid share.com/files/114519195/WMDAv2105.rar
    pass: ppcwarez

VITO Mobile Downloader v2.2 Full

Requirements: ARM, MIPS or XScale based PocketPC. Internet connection
    Overview: VITO MobileDownloader is a download manager created specially for Pocket PC. It helps you to download files directly onto your Pocket PC, and make it faster, easier and cheaper. VITO MobileDownloader is the best way to get CAB files, archives, documents and MP3's from Internet onboard of your PocketPC!

Faster: Speed is what you always want and require of Internet and downloading especially. VITO Mobile Downloader supports simultaneous downloads and you can download several files at once.
    Integrated
    VITO MobileDownloader integrates itself into context menu of Pocket Internet Explorer. Tap-n-hold the link and select "Mobile Download" from the appeared menu.
    Connection: VITO MobileDownloader supports all types of connection:
    Local Area Network, Wireless Local Area Network, GPRS, CDMA, Dial-up via modem, ActiveSync. It also supports HTTP and FTP internet protocols and downloading from LAN. It features built-in dial-up for modem or GPRS connection.
    Manage: VITO MobileDownloader features pausing and resuming of downloads. It allows to continue with a download after the connection has been interrupted. VITO MobileDownloader displays status of downloading, statistics and cost per megabyte. VITO MobileDownloader is the first file downloading manager on the Pocket PC market. We are constantly working on enhancing its downloading and redirecting functions. Supports HTTP and FTP internet protocols and downloading from LAN;
    Integrated with Pocket Internet Explorer browser (you can download file from context menu in PIE); Pause/Resume downloads; Resuming of interrupted downloads; Simultaneous downloads; Built-in dial-up integration; Interpretation of complex redirections;
    Informative download indicator; Cost per megabyte indicator; The interface is intuitively clear for everyone who have ever used PC download manager.

http://rapid share.com/files/2697919/VMD2.2.rar
    http://www.mega upload.com/?d=UKSNU2RE

• arkadaslar son soruma cvp alamadım ekran hassasıyetı sorunu yasıyorum hala ama kenarlarda sadece.ayrıca bu Stopwatch 2.0 for Touch HD WVGA programı ne ıse yarıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

arkadaslar son soruma cvp alamadım ekran hassasıyetı sorunu yasıyorum hala ama kenarlarda sadece.ayrıca bu Stopwatch 2.0 for Touch HD WVGA programı ne ıse yarıyor?

ekran hassasiyeti sorunu köşelerde genelde biraz daha fazla gorunuyor doğru ,parmaklarını kullanıyorsan daha da belirgin,hdtweak ile ayarları biraz değiştir,hassasiyeti biraz arttir belki daha iyi olur sanirım..

bildigimiz stopwatch,ama buyuk oldugu icin hoş duruyor...hani belki arabayla önce 60 km sonra 100 km ye sonra 200 km ye ne kadar zamanda cıkacacağını ölçmek istersin

benim işime cok yariyor,10 taneye kadar split yapıyor..
  • arkadaşlar.. igo programının link i lazım bana.. topikde 1. sayfada vardı ama edit edilmiş galiba..
  • maalesef yasak
    quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

arkadaşlar.. igo programının link i lazım bana.. topikde 1. sayfada vardı ama edit edilmiş galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 21 Ocak 2009; 21:38:09 >
  • LesioHORMON TF3D THEME

KURULUM:

öncelikle TF3D yi iptal ediyoruz.
    rar içinden cıkardığımız dosyaları ppc deki windows un icine atıyoruz.değişimlere ok diyoruz.
    sonrada TF3D yi aktif yapıyoruz...

Önemli..Bu temayı kurduktan sonra orginal theme ya geri donemezsiniz..Ya orginal theme dosyalarını yedekleyeceksiniz..yada orginal theme dosyalarını bir yerden indirceksiniz( bu işlemler çok da zor değil sonuçta)

http://rapid share.com/files/186727364/Real_Icon_Theme.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 21 Ocak 2009; 21:50:04 >

• ozi kurdunmu yotayı ???

quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

arkadaslar son soruma cvp alamadım ekran hassasıyetı sorunu yasıyorum hala ama kenarlarda sadece.ayrıca bu Stopwatch 2.0 for Touch HD WVGA programı ne ıse yarıyor?

ekran hassasiyeti sorunu köşelerde genelde biraz daha fazla gorunuyor doğru ,parmaklarını kullanıyorsan daha da belirgin,hdtweak ile ayarları biraz değiştir,hassasiyeti biraz arttir belki daha iyi olur sanirım..

bildigimiz stopwatch,ama buyuk oldugu icin hoş duruyor...hani belki arabayla önce 60 km sonra 100 km ye sonra 200 km ye ne kadar zamanda cıkacacağını ölçmek istersin

benim işime cok yariyor,10 taneye kadar split yapıyor..

• MeGa Pack VITO Technology 2009

INDEX:

Astro Navigator 2.02
    Audio Notes 1.37
    Audio Notes Touch 1.03
    Communication Suite 1.5
    Eye Photo 1.1
    Fun Contact 2.16
    Good Win 1.23
    Ringtone Editor 1.24
    Sketch Artist 2.61
    Smart Map 3.54
    SMS-Chat 1.16
    Sound Explorer 1.81
    Task 2 Gether 1.3
    Voice 2 Go 1.52
    Voice Dialer 4.06
    Weather 1.2
    Winterface 1.2
    Zoom Board 2.03

http://depo sitfiles.com/de/files/b684l5kvb
  • Herkese Selamlar,
    Burada yazdıklarımı yine donanım haber içinde HD ile ilgili bir bölüme yazdım ama ne yazık ki cevap alamadım.Öncelikle bu kadar kapsamlı ve seviyeli bir bilgi forumunun olması beni çok sevindirdi.Bu hafta sonu itibariyle İsviçre'den sipariş etmiş olduğum HD telefonum bir akrabam vasıtasıyla uçak yoluyla kısmetse elimde olacak.Deneyimli HD kullanıcılarına bir kaç sorum olacak.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1) Telefon uçak yoluyla geleceğinden getirecek olan kişi havaalanında direk kayıt yaptırabiliyor mu?Kayıt işlemi için bir evrak gerekiyor mu ve maaliyeti?

2) Telefonun ilk açtığımızda nelere dikkat etmek gerekiyor.Ekran ayarları için bir soru soruyormu?

3)Telefonu açtıktan sonra pili tamamen bittikten sonra mı 8 saatlik şarja takmak gerekir?

4)Ve en önemlisi Türkçe dil paketi.Benim malesef İngilizcem yok denecek kadar az.Forumdan okuduğuma göre Dıamond dil paketi HD için de büyük oranda uygun.Telefon elime ulaştığında yüklemeyi nasıl yapacağım konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz?Ve eğer bu yüklemeyi yaparsam ve bir kaç ay sonra HD'nin kendi dil paket gelirse tekrardan değiştirilebiliyor mu?

5) Forumdan okuduğuma göre Amerika'dan gelen cihaz için burada garanti geçmediği söylenmiş.Bu diğer ülkeler içinde mi geçerli?

6)Burada yazılanları dikkatle okumaya çalıştım.Ancak kullanılan bir çok terim bana bir hayli yabancı.Bu telefonu kullanamayacağımdan yada ne bileyim yazmış olduğunuz program ve oyunları yükleyememekten korkuyorum.Dediğim gibi benim için en önemlisi türkçe menü.Türkçe menü konusunda hayırsever bir arkadaşımız bana katlanır da yardımcı olursa diğer sorunları hallederim diye düşünüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• 1- telefon hangi yolla gelirse gelsin kayıt işlemi için gerekli olan pasaportaki yurda giriş kaydı (1 ayı geçmemesi lazım) onunla hangi şebekede kullanılacaksa (turkcell avea vs) oraya gidip 5 ytl karşılığı pasaportla birlikte yapılabilirç.

2- ilk açılışta seni zaten yonlendiriyor şuraya dokun buraya dokun tarihi ayarla ülkeyi seç gibi gayet basit.

3- evet oyle yaparsan daha iyi olur kullanırkende şarja takmadan tamamen bitmesini beklersen zaman içinde pilin performansı artıyor.

4- Bu foruma üye olup mesaj yazabildiğine gor yuklemeyide rahatlıkla yaparsın gerekirse online destek veririz rahat ol evet istediğin zaman istediğin yazılıma dönersin

5- Türkiyeden alınmadığı sürece nereden alırsan al aynı

6- 4. cevapta belirttiğim gibi rahat ol bilgisayarın açma kapama düğmesini 3 gün arayan arkadaşım şimdi çatır çatır hd kullanıyor

quote:

Orjinalden alıntı: bukalemun24

Herkese Selamlar,
    Burada yazdıklarımı yine donanım haber içinde HD ile ilgili bir bölüme yazdım ama ne yazık ki cevap alamadım.Öncelikle bu kadar kapsamlı ve seviyeli bir bilgi forumunun olması beni çok sevindirdi.Bu hafta sonu itibariyle İsviçre'den sipariş etmiş olduğum HD telefonum bir akrabam vasıtasıyla uçak yoluyla kısmetse elimde olacak.Deneyimli HD kullanıcılarına bir kaç sorum olacak.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1) Telefon uçak yoluyla geleceğinden getirecek olan kişi havaalanında direk kayıt yaptırabiliyor mu?Kayıt işlemi için bir evrak gerekiyor mu ve maaliyeti?

2) Telefonun ilk açtığımızda nelere dikkat etmek gerekiyor.Ekran ayarları için bir soru soruyormu?

3)Telefonu açtıktan sonra pili tamamen bittikten sonra mı 8 saatlik şarja takmak gerekir?

4)Ve en önemlisi Türkçe dil paketi.Benim malesef İngilizcem yok denecek kadar az.Forumdan okuduğuma göre Dıamond dil paketi HD için de büyük oranda uygun.Telefon elime ulaştığında yüklemeyi nasıl yapacağım konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz?Ve eğer bu yüklemeyi yaparsam ve bir kaç ay sonra HD'nin kendi dil paket gelirse tekrardan değiştirilebiliyor mu?

5) Forumdan okuduğuma göre Amerika'dan gelen cihaz için burada garanti geçmediği söylenmiş.Bu diğer ülkeler içinde mi geçerli?

6)Burada yazılanları dikkatle okumaya çalıştım.Ancak kullanılan bir çok terim bana bir hayli yabancı.Bu telefonu kullanamayacağımdan yada ne bileyim yazmış olduğunuz program ve oyunları yükleyememekten korkuyorum.Dediğim gibi benim için en önemlisi türkçe menü.Türkçe menü konusunda hayırsever bir arkadaşımız bana katlanır da yardımcı olursa diğer sorunları hallederim diye düşünüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Abi hd ye offical rom indirmek içim HTC europa hala niye rom wermedi acaba

Yada biz HTC sayfasından offical rom indirebiliyormutuz asia kırılımındanmı indiricez çıktığında
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.