Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sağolasın.İşin gerçeği bu kadar hızlı bir cevap beklemiyordum.Yanlız kafama takılan bir konu var.Gelen kişi havaalanında hangi şebeke ile kullanacaksam o şebekenin bölümüne mi kayıt yaptırmalı.Ben Telsim kullanıcısıyım gelen kişi orada kayıt yaptırırken buna dikkat etmeli mi yani.Türkcell bayisine kayıt yaptırılırsa Telsim hattımı telefonda kullanamam mı?Yada tam tersi yani telefon hangi şebekeye kayıt ettirildi ise sadece onda mı çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukalemun24 -- 22 Ocak 2009; 13:09:06 >

• Ya senin kullandığın numarayı verip onun üzerine kayıt yaptıracak yada yeni bir hat alıp ona,
    senin almış olduğun cihazda sim lock yoksa yani sadece belli bir şebekede çalışmak üzere ayarlanmamışsa (Örneğin T-Mobile) burada hangi şebekeye yaptırırsan farketmez bu arada illa hava alanında yapılması zorynlu deil arkadaşın nasıl olsa cihazı sana getirecek onunla beraber en yakın t cell extraya gidin 5 dk işiniz var

quote:

Orjinalden alıntı: bukalemun24

Çok sağolasın.İşin gerçeği bu kadar hızlı bir cevap beklemiyordum.Yanlız kafama takılan bir konu var.Gelen kişi havaalanında hangi şebeke ile kullanacaksam o şebekenin bölümüne mi kayıt yaptırmalı.Ben Telsim kullanıcısıyım gelen kişi orada kayıt yaptırırken buna dikkat etmeli mi yani.Türkcell bayisine kayıt yaptırılırsa Telsim hattımı telefonda kullanamam mı?Yada tam tersi yani telefon hangi şebekeye kayıt ettirildi ise sadece onda mı çalışır.

• kullandığın telefon hangi bölge için üretilmişse oradan indirmen gerekiyor o yuzden bence hiç uğraşma htc nin sitesiyle zaten yayınlanır yayınlanmaz forumlara düşüyor oradan karar veriri indirirsin ayrıca avrupa içinyeni bir rom çıkmadı ama orjinal wwe europa aşağıda veriyorum istersen indirebilirsin

BlackStone_HTC_Europe_1.14.401.2_Radio_52.49a.25.2 6_1.09.25.14

http://rapid share.com/files/162503793/RUU_BlackStone_HTC_Europe_1.14.401.2_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.part1.rar
    http://rapid share.com/files/162509481/RUU_BlackStone_HTC_Europe_1.14.401.2_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.part2.rar
    http://rapid share.com/files/162515098/RUU_BlackStone_HTC_Europe_1.14.401.2_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.part3.rar
    http://rapid share.com/files/162529796/RUU_BlackStone_HTC_Europe_1.14.401.2_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.part4.rar

BlackStone_HTC_WWE_EastEurope_1.14.479.3_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14

http://rapid share.com/files/177942125/RUU_BlackStone_HTC_WWE_EastEurope_1.14.479.3_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.exe

tüm romlar için aşağıya bakabilirsin

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Ship_exe

Ayrıca Bugün muhtemelen yeni bir rom çıkacak onu bekliyoruZ (asia)

http://www.htc.com/sea/SupportViewNews.aspx?dl_id=490&news_id=51

quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

Abi hd ye offical rom indirmek içim HTC europa hala niye rom wermedi acaba

Yada biz HTC sayfasından offical rom indirebiliyormutuz asia kırılımındanmı indiricez çıktığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 22 Ocak 2009; 13:51:38 >

• Abi en son senle beraber yüklediğimiz rom iyi dimi sencede bu romu yüklemiyim o rom kalsın yine ne dersin
  • evet ben hala duty 1.7 kullanıyorum hiçbir sorun yok gayette hızlı ve stabil

quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

Abi en son senle beraber yüklediğimiz rom iyi dimi sencede bu romu yüklemiyim o rom kalsın yine ne dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bukalemun24

Çok sağolasın.İşin gerçeği bu kadar hızlı bir cevap beklemiyordum.Yanlız kafama takılan bir konu var.Gelen kişi havaalanında hangi şebeke ile kullanacaksam o şebekenin bölümüne mi kayıt yaptırmalı.Ben Telsim kullanıcısıyım gelen kişi orada kayıt yaptırırken buna dikkat etmeli mi yani.Türkcell bayisine kayıt yaptırılırsa Telsim hattımı telefonda kullanamam mı?Yada tam tersi yani telefon hangi şebekeye kayıt ettirildi ise sadece onda mı çalışır.

GTI arkadaş gayet guzel açıklmamış,ek bilgi vermek gerekirse...Umarim telin Simlock lu değildir..Eger oyle değilse hiç sorun yok...
    Havaalanı artık zaten yapmıyor..Onun yerine gidecegin tek yer Turkcell Extra digerleri artık yapmıyor...Giderken Pasaport sahibinin elinden tutuyorsun..Pasaportuna giriş damgası vurulması şart..Onun adına bir tanede ikametgah senedi cikartıyorsunuz(TC pasaportu kullanmıyorsa burda ikamet etmesi isteniliyor en azından)...Birde kimllik belgesi bazen istiyorlar..Önemli olarak bu kişinin 1 yil icinde başka tel kayıt ettirmemiş olması.Sadece yilda bir kere hakkı var..Bunlar ana sorunlar bazen işte eger hattı filan yoksa burada hat actırması filan gerekebilir(kontorlude olur) o tip şeyle zaten iki dakkada orda hallediliyor.Telefonu görmesine gerek yok..İmei nosu ,ikametgah,ve pasaport...Hangi hatla kullanacağın onemli değil ,soylemene bile gerek yok..işlemin yapılıyor 7 tl de tutarı var..birkac saat içinde acildigi mesaj geliyor eger gelmezse

http://imei.tk.gov.tr/node/56 linkinden imei kontrol et eger açıldıysa hattını tak ve konuşmaya başla..

• Bu arada 6 . sayfaya ulaşmışız bu güzell
  • Çok sağol.Sanırım benim böyle bir sorunum olmayacak çünkü telefon İsviçreden operatör bağımlı alınmayacak.Nakit olarak alınacağından sanırım istediğim oparetörle kullanabileceğim.Ancak benim sorunum telefonu getirecek kişiler havaalanından direk Yalova'ya geçecekler ve sanırım gelen kişi kendisi için de telefon getireceğinden benim telefonun bu kişi tarafından kayıt yaptırılamaması sözkonusu.Ancak yutdışında çok akraba var ve sürekli gelip gidiyorlar.Misal ben telefon geldiğinde kayıt yaptırmadan açıp kullansam ve 1 ayı geçmemek şartıyla da Almanyadan gelecek birinin pasaportu üzerine kayıt yaptırsam olabilir mi?

Ayrıca bugün Türkcell'e geçtim.Aylık 100 mb karşılığı 14 ytl ödeyeceğim.Yetkili kişi eğer indirme yapmaz sadece sayfaları gezer ve mail alırsan 100 mb sana yeter de artar bile dedi.Umarım öyledir.Çünkü evimde internet var her ay 30 ytl ödüyorum.Sadece sayfa gezip indirme yapmadığımdan bu interneti iptal edip gelecek olan telefonumu modem olarak kullanmak istiyorum.Sizce bu mümkün mü?

Not: Umarım sorularımla sizleri bunaltmamışımdır.Çünkü eğer öyleyse telefonum elime ulaştığında sizleri daha çok rahatsız edeceğimden bunu bilmem iyi olacak

• 1 aylık sürenin telefonun kapanması ile alakası yok 3 gün sonrada kapanabilir 1 ay sonrada o şansına ama kapansa bile başka bir arkadaşın gelince açtırırsın (1 aylık süre yolcunun giriş yaptığı tarihten itibaren kayıt yaptırabileceği süre)

gelen telefonu modem olarak kullanmana gerek yok direk usb den bağlayıp internet paylaşımını sectiğinde sorunsuzca bilgisayarından kullanabilirsin interneti ama 100 mb ne kadar yeterli olur onu bilemem ayrıca turkcellin internet hızı gayet makul 350-400k gibi bir hız alabiliyorunuz

ancak anlayamadığım konu 1mb hız aylık 4gb kotalı 9.90 TL ye adsl varken neden 14 ytl ye 100mb internet ???

yardımcı olmak için tabiki soru sorabilirisn ama sorduğun soruların bir çoğunun cevabı zaten forumda var araştırırsan senin için daha faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 22 Ocak 2009; 15:37:01 >

• Bu çok iyi o zaman diyelimki telefonum kapandı ve 2 ay sonra yurtdışından biri geldi.Onun pasaportu üzerinden tekrar açtırabilirim yani.Ben kapandıktan sonra 1 ay içinde kayıt altına aldırmazsan iptal olur diye biliyordum

Anlayamadığım konu demişsiniz.Ben evimde TT Net kullanıyorum ve aylık 29.90 veriyorum.Bahsettiğiniz 9.90'lık paketler bildiğim kadarıyla sürekli değil.Yeni üye olacaklar için 2-3 ay kadar bu şekilde kullanılıyor biliyorum.Sonrasında fiyat yine yükseliyor.Ancak evde çok fazla internete girmiyorum.Sadece hafta sonları ve bazen akşamları yarım saat.Bunun dışında işim gereği hep dışardayım.Yani sabit bir kablosuz ağ üzerinde fazla bulunmuyorum.Bu sebebepten sim kart üzerinden internete sürekli bağlanabilmek ve arasıra diz üstü bilgisayarımdan telefon üzerinden bağlanabilmek adına böyle bir yola başvurdum.Yoğun olarak şirket maili kullanıyor olacağım zaten.Bana ve benim durumumda olabilecek diğer kullanıcılara önerebileceğiniz başka bir yol varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Malum kriz var.En az paraya iyisini elde etmek gerekir

Sorduğum sorulara verdiğiniz ve ileride vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.Forum içinde daha detaylı aramalarda yapmaya çalışacağım.Ama dediğim gibi kullanmış olduğunuz bir çok terime yabancı olduğumdan açıklanmış konuları tekrar sorarsam kusura bakmayın.Bu arada biraz önce msn üzrinden bana alınmış olan telefonumu görme imkanım oldu.Kısmetse Cumartesi elimde olacak.Kız gibi mübarek.Siyah incim benim

• hani ocak sonu geliyordu bu teknosa'ya gelsin de, daha fiyatının düşmesini beklicez..

bekle bekle nereye kadar, haziran'da gelecekse eğer, windows mobile 7'i beklerim, muhtemelen desteklemicek çünkü, htc'nin kötülüğünden değilde, multitouch'ın başka tip ekran desteklemesinden kaynaklanabilir bu, yoksa gene yüklenir belki ama tam kullanılmaz.

tahminim o doğrultuda.

neyse ne zaman geleceği konusunda fikri olan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

hani ocak sonu geliyordu bu teknosa'ya gelsin de, daha fiyatının düşmesini beklicez..

bekle bekle nereye kadar, haziran'da gelecekse eğer, windows mobile 7'i beklerim, muhtemelen desteklemicek çünkü, htc'nin kötülüğünden değilde, multitouch'ın başka tip ekran desteklemesinden kaynaklanabilir bu, yoksa gene yüklenir belki ama tam kullanılmaz.

tahminim o doğrultuda.

fikir üretemeyiz ama pazarlama yetkilisiyle konustuğumda ocak sonu piyasada olacağını söylemişti.Ama değiştirmiş olabilirler sürüm gününü..1.65 olan usd'de nasil sürceklerini düsünüyorlardır..
  • ToonAmie v.0.1

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3209112&postcount=533

== !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 23 Ocak 2009; 0:11:17 >

• Arkadaşlar bende sizin gibi sabırsızlıkla bekleyenlerdenim, ve dayanamadım bu ürün ne zaman gelecek diye KVK, Teknosa ve acilpda sitelerinden müşteri hizmetlerine mesaj yazdım. KVK ve Teknosa telefon ile beni aradılar. KVK bu ürün hiçbir zaman gelmeyecek dedi, teknosa şu anda ne zaman gelecek bilgi yok, biz müşteri hizmetlerinede ne zaman geleceği hakkında bilgi vermiyorlar dediler. Yani ikiside umutsuz konuştu.

AcilPDA ise mesajıma mesaj ile cevap vermişler, aynen aşağıdaki gibi

Merhaba *** Bey,

HTC Touch HD modelinin geliş tarihi şuan için belli değildir.Yaklaşık olarak Mart ayı gibi stoklarımıza girmesini bekliyoruz.

Sitemizi izlemeye devam ederseniz ürünler hakkında geniş bilgiler alabilirsiniz.

Tşk.İyi çalışmalar…

Saygılarımızla

Mehmet Demirhan
    Satış Danışmanı
    AcilBlackBerry.com
    Tel : 0216 456 02 60

quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

hani ocak sonu geliyordu bu teknosa'ya gelsin de, daha fiyatının düşmesini beklicez..

tahminim o doğrultuda.

fikir üretemeyiz ama pazarlama yetkilisiyle konustuğumda ocak sonu piyasada olacağını söylemişti.Ama değiştirmiş olabilirler sürüm gününü..1.65 olan usd'de nasil sürceklerini düsünüyorlardır..

• Bende HTC'ye mail attım,

gene o garip türkçe'yle cevap gelmişti,

KVK'ya sorun diyorlardı, şimdi kvk gelmeyecek diyorsa, valla zor.

Resmi olarak getiren firma kvk çünkü, madem öyle hepimiz kvk'ya birer kez daha soralım da en azından talep olduğu anlaşılsın, 3-5 kişi komik bi rakam olur ama en azından akıllara kazınır.

neyse tşk ler cvp için
  • Fake Call v1.1

Yalandan yere telefonunuzun kendi kendinizi araması için guzel bir uygulama..saati ayarlıyorsunuz yada sureyi..Telefon o zamanda calıyor..
    İstemediginiz birinin yanından kacmak için gerekebilir;)

"Pardon canım acil büroya gelmemi istediler ..gitmeliyim" sonra vınnnnn...

http://rapid share.com/files/153820311/FC10TG.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 24 Ocak 2009; 3:22:28 >

• GPS Tuner v5.3c --Arkadaşlar pek talep etmiyorlar ama aslinda cok işe yarıyor..Bende hep bulunmuştur.

GPS Tuner is an off-road navigation software for Pocket PC devices. While most car navigation software gives you the possibility of planning your route based on a road network, GPS Tuner gives you the ability of navigation where the roads end. GPS Tuner is an excellent tool for hiking, geocaching, boating, flying, driving and many other sporting activities.

Features:
    Offroad navigation
    Ideal for Geocaching
    Multilingual
    Selectable Metric, Imperial or Nautical units
    24 National Grids are supported (like WGS-84, British (OSGB36), NAD27, NAD83…)
    GPS Tuner supports JPG files as maps
    Easy Calibration on Pocket PC or using Desktop Map Calibrator (free) program
    Auto map loading feature
    Real time rotating compass with big target arrow
    38 selectable Compass tools
    Trip Computer with 31 selectable tools
    NMEA recording and playback
    See your friends position displayed in GPS Tuner (GPS Share)
    Flexible waypoint management
    Google Earth compatible (can Open and Same KML files)
    Area Calculation feature is also available in our Geo version
    NEW in 5.1:Speedometer with speed warning added
    New route manager
    Area settings for way points
    improved calibration
    SMS for position transmission
    More improvements
    Errors remedied

http://depositfiles.com/files/4528504

•  == !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

Özellikle birkaçtane wallpaper ekledim (+16) indirmenizi tavsiye ederim

http://www.up share.net/download.php?id=6AD6F7DA13&setlang=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 23 Ocak 2009; 19:09:08 >
  • ROM yükleme SSS:

S: ROM Nedir?
    C: Rom ppc'deki işletim sistemi ve programları toplu halde bünyesinde buluduran sistemdir. Şefler (custom romları yapan kişiler) tarafından yapılan çoğu rom, işletim sistemini ve bir takım programları barındırır. Shipping ROM denilen rom ise telefonunuzla birlikte gelen orijinal romdur. Ayrıca içinde Radio ROM ve bootloader’ı da barındır

S: bootloader Nedir?
    C: Bootloader size cihazınız hakkında bilgi verir. Tıpkı bilgisayarın BIOS’u gibidir. Orijinal bootloader CID adında bir güvenlik sistemine sahiptir ki bu da cihazınıza ROM yüklemeden önce kırmanız (CID-unlocking) gereken güvenlik ayarıdır

S: Radio ROM Nedir?
    C: Radio ROM’u bünyesinde cihazınızın iletişim driverlerini barındırır. Bazı ROM’lar birden fazla Radio ROM’una ihtiyaç duyabiliyor. Genellikle ROM ları yaratan şefler hangi Radio ROM’unu kullanmanız gerektiğini de belirtir. Mesela cihazınızdaki Radio ROM’la uyumlu değilse, yüklemek istediğiniz ROM, yerine başka bir Radio ROM yükleyebilirsiniz. Radio ROM versiyonunuzu öğrenmek için cihazınızda; Start > Settings > System > Device Information adımlarını izlemeniz yeterli. Yada cihazınızın açılışında gördüğünüz 3 sıra kırmızı yazının R: satırının karşısında görebilirsiniz.(HTC’ler için geçerlidir).
    En iyi Radio ROM’unu seçmek için bu başlığa göz atabilirsiniz.

S: CID(-unlock) Nedir?
    C: Çoğu üretici cihazlarına CID (Carrier ID) ekler. Bu CID, cihazınıza başka ROM’lar yüklemenizi, cihazınıza uygun olmayan herangi başka bir ROM yüklemenizi önlemek için yüklenmiş bir güvenlik ayarıdır. Cihazınıza yeni ROM yüklemek için CID kilidini kırmanız gereklidir. Aksi halde yüklenmeyecektir ROM, yada yükleyebilseniz bile yüklediğiniz ROM düzgün çalışmayacaktır.

S: SIM-Lock Nedir?
    C: Sim Lock hepimizin bildiği gibi, sim kilididir. Operatör şirketlerinin müşteri bağlamak için, cihazlara bu kilidi ekleyip başka operatörlerin sim kartlarının o cihazda çalışmasını önlemek amaçlı yüklenmiş güvenlik kilididir.

S: ROM yüklerken telefonumu bozabilirmiyim?
    C: Doğruyu söylemek gerekirse, EVET bozabilirsiniz. Riskli bir işlemdir. Ancak talimatlara tam olarak uygun yaparsanız, bozulma gibi bir şey söz konusu değildir..

S: ROM yükleme cihazımın garantisini devre dışı bırakırmı?
    C: Evet yeni ROM yüklerseniz telefonunuza, garanti kapsamı dışında kalır. Ama üzülmeyin, eski orijinal ROM’unuza dönmek isterseniz bununla ilgili bir çok konu var. Araştırırsanız biraz bulabilirsiniz.

S: Yüklediğim ROM stabil deil, problemler oluştu.. Ne yapmalıyım?
    C: İlk öncelikle ROM’un yayınlandığı sayfada araştırma yapın. Daha önce aynı problemleri yaşamış olanlar, ve çözümleri varmı? Yoksa update yada fix bekleyin ROM’unuzla ilgili. O da olmasa yeni bir ROM yükleyin cihazınıza.

S: Hangi ROM en iyidir/hızlıdır/vs.?
    C: Bu sorulara kimse kesin bir cevap veremez. Hergün yeni yeni ROM’lar çıkmakta ve hepsi farklı farklı özelliklerde. Sizin için en iyi ROM’un hangisi olduğuna karar vermeniz için, ROM’la ilgili bilgileri okuyun, size en çok uyan hangisiyse onu seçin.Sizin için en iyi ROM’un hangisi olduğuna sadece siz karar verebilirsiniz..

S: Hardreset ve Softreset arasındaki fark nedir?
    C: Softreset cihazınızı yeniden başlatır. Hardreset ise cihazını fabrika ayarlarına geri döndürür. Ve bütün ayarlarınız ve yüklediğiniz programlar silinir..

!!! hussein_erol dan alıntıdır !!!

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.