Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu sayfada resmini werdiğiniz oyunları hd de nasıl oynuyucaz hd de tuş yok
  • Saygıdeğer GTİ kardeşim asia romu sayfaya koymakla güzel bşi yaptın çünkü htc sayfasından indirmeye çalıştığımızda şapşal bi hata weriyor
  • iyi aksamlar . . .

bir sorum olacakti . . .

iPhone ' da bi program gormustum . . . bir kitap yukleyince kitap sayfalarini parmakla cevirebiliyorsun vs . . .

oyle bi program mevcut mu acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brdfckr53

iyi aksamlar . . .

bir sorum olacakti . . .

iPhone ' da bi program gormustum . . . bir kitap yukleyince kitap sayfalarini parmakla cevirebiliyorsun vs . . .

oyle bi program mevcut mu acaba ?

ewet abi e book program ismi

e-book for pocket pc olarak googledan inceleyebilirsin

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalo -- 24 Ocak 2009; 19:33:13 >
  • peki oyun ve baska boyle degisik programlar var midir ?

iPhone icin farkli farkli program v oyunlar var acaba bizim icinde var midir ?
  • ozi Asphalt 4: Elite Racing HD 1.07 oyunun lınkı calısmıyor.boslukları kapadım.
  • Telefonum geldi arkadaşlar.Ancak nasıl Türkçe'ye çevireceğimi anlamadım.İlk sayfada yer alan programı indirmeyi de beceremedim.Bu konuda bana Pm'den yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Yanlız dikkatimi çeken garanti belgesinde Türkçe açıklamalarda yer alıyor.İlk an içinde Türkçe var sandım.Ama sadece güzel bir hayalmiş.Yardım edebilirseniz sevinirim.
  • Ne yapacaksınız Tükçeyi muhtemelen yavaşlayacak,ya üzerindeki romla kullanınız yada Dutty 1.7 yükleyiniz yukarıda Manilayı yöneten programın son versiyonu ......0.67 indirin kurun Manilanızı Türkçeye çevirin zaten genelde tüm işlemler manila üzerinden yapılıyor programlara girincede o kadar ingilizceye katlanın bence bu harika cihaz için ...Syg.
  • Asphalt 4: Elite Racing HD 1.07

oyunu için çalışan link:
    http://www.mega upload.com/?d=8HB7Z6ZS (boslukları kapayın)

yalnız full ekran yapamadım yapabilen olursa nasıl yaptıgını anlatırsa sevinirim.:)
  • Beyler merhaba;
    Problemim büyük :( , telefonu gece şarja taktım, sabah uyandığıda telefon off durumdaydı. Başka bir arkadaşın bataryası ile yine denedim ama telefon açılmıyor. Telefona elektrik gelmediğini şarja koyduğumda on-off düpmesindeki ışık yanmadığından dolayı anlıyorum. En son ROM 1.19 yükledim ama nerdeyse 15 gün oldu? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • cihazı nereden aldınız
  • doğu bank iş hanı 3. katta htc teknik servis war oradan destek alabilirsin hiç çözüm bulamıyorsan
  • Beyler Windows Mobile 7 çıktı sanki we bizim cihazlara yüklenebilir bi araştırabilirmiyiz ben bakıyorum

Windows Mobile 7 theme Windows Mobile Pocket PC freeware software ...7 Apr 2008 ... for VGA and SQUARE screen versions please visit the developer web site. the Windows Mobile 7 theme free for Pocket PC ...

www.pocketpcfreeware.mobi/download-windows-mobile-7-theme.html - 7k -

PocketPC.gen.tr | Mobil Dünyaya Adım Atın!Windows Mobile Pocket PC | PDA | PPC için Programlar, Oyunlar, Pocket PC İşletim Sistemleri, Navigasyon, Zil Sesleri, Videolar, Duvar Kağıtları ve Anında ...
    www.pocketpc.gen.tr/ - 82k - Önbellek - Benzer sayfalar
    Forum
    Windows Mobile 7
    Windows Mobile
    HTC’den 3 Kara Şövalye Arşiv
    En Pahalı Cep Telefonları
    Sayfa 2
    i900
    pocketpc.gen.tr alanından daha fazla sonuç »

• quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

Beyler Windows Mobile 7 çıktı sanki we bizim cihazlara yüklenebilir bi araştırabilirmiyiz ben bakıyorum

Windows Mobile 7 theme Windows Mobile Pocket PC freeware software ...7 Apr 2008 ... for VGA and SQUARE screen versions please visit the developer web site. the Windows Mobile 7 theme free for Pocket PC ...

www.pocketpcfreeware.mobi/download-windows-mobile-7-theme.html - 7k -

PocketPC.gen.tr | Mobil Dünyaya Adım Atın!Windows Mobile Pocket PC | PDA | PPC için Programlar, Oyunlar, Pocket PC İşletim Sistemleri, Navigasyon, Zil Sesleri, Videolar, Duvar Kağıtları ve Anında ...
    www.pocketpc.gen.tr/ - 82k - Önbellek - Benzer sayfalar
    Forum
    Windows Mobile 7
    Windows Mobile
    HTC’den 3 Kara Şövalye Arşiv
    En Pahalı Cep Telefonları
    Sayfa 2
    i900
    pocketpc.gen.tr alanından daha fazla sonuç »

hocam tema demiş ama,kendisine daha var

• Beyler merhaba;
    Problemim büyük :( , telefonu gece şarja taktım, sabah uyandığıda telefon off durumdaydı. Başka bir arkadaşın bataryası ile yine denedim ama telefon açılmıyor. Telefona elektrik gelmediğini şarja koyduğumda on-off düpmesindeki ışık yanmadığından dolayı anlıyorum. En son ROM 1.19 yükledim ama nerdeyse 15 gün oldu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Cihaz ABD'den geldi, 20 gün oldu. Problemsiz kullanıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yhetish

Beyler merhaba;

hocam bi hard reset deneyelim... volume + ve - dugmesine basıyorsun sonra da birlikte reset dugmesi sonrada + volume ...eger işe yaramazsa board yanmış buyuk olasılıkla..offical rom yüklemissin..peki bakmak lazim amerikada su anda 1.19 rom yayınlandımı..eger yayınlandıysa garanti munkun..aksi ise ve board yandıysa.telefonun parasıyla hemen hemen aynı para:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 26 Ocak 2009; 23:43:00 >

• Yok hocam keşke power bi kere işlese, cihazda tık yok. Elektrik verildiği zaman cihaz ve batarya ısınıyor ama, power dahi çalışmıyor :(

quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

Orjinalden alıntı: yhetish

Beyler merhaba;

hocam bi hard reset deneyelim... volume + ve - dugmesine basıyorsun sonra da birlikte reset dugmesi sonrada + volume ...eger işe yaramazsa board yanmış buyuk olasılıkla..offical rom yüklemissin..peki bakmak lazim amerikada su anda 1.19 rom yayınlandımı..eger yayınlandıysa garanti munkun..aksi ise ve board yandıysa.telefonun parasıyla hemen hemen aynı para:(

• Beyler Windows Mobile 7.0 beta wersiyon sanki microsoft ana sayfana yayınlanmış gibi ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

Beyler Windows Mobile 7.0 beta wersiyon sanki microsoft ana sayfana yayınlanmış gibi ne dersiniz

nerde var yok öyle bir şey, bulamadm.
  • Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?Telefonum geldi ancak menü Almanca ve benim hiç yabancı dilim yok.Menü dilinin Türkçe yapılabildiğini okuduğum için istetdim yurtdışından ama şimdi kullanamıyorum.Türkçe olmadan kullanmam imkansız.Lütfen yardımcı olun.Pm'den yardımcı olabilecek varsa yada telefon yoluyla yardımcı olacak varsa çok sevinirim.Sayın Gti size de Pm atmıştım ama sanırım henüz görmediniz.Umarım yardımcı olacak biri çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.