Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi 1. sayfada turkçe dil paketi wardı bi bak istersen oradan
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

Beyler Windows Mobile 7.0 beta wersiyon sanki microsoft ana sayfana yayınlanmış gibi ne dersiniz

nerde var yok öyle bir şey, bulamadm.

Abi en azından theme lerini indirsek

Sanırım MCsoft taki windows 7 Pc için olabilir pardon
  • quote:

doğu bank iş hanı 3. katta htc teknik servis war oradan destek alabilirsin hiç çözüm bulamıyorsan

Büyük bir cesaret ile Doğubank iş Hanı, Contact Mobile Elektronik'e teslim ettim. Yarın arıza ile ilgili durumu ve maaliyeti bildirecekler.
  • arkadaş ilk sayfada var indir telefonu kabloyla pc ye bağla disk modunu sec ve karta at sonra kabloyu cıkar file explorer le attığın dosyayı bul tıkla kur açılışta türkçe seç o kadar

quote:

Orjinalden alıntı: bukalemun24

Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?Telefonum geldi ancak menü Almanca ve benim hiç yabancı dilim yok.Menü dilinin Türkçe yapılabildiğini okuduğum için istetdim yurtdışından ama şimdi kullanamıyorum.Türkçe olmadan kullanmam imkansız.Lütfen yardımcı olun.Pm'den yardımcı olabilecek varsa yada telefon yoluyla yardımcı olacak varsa çok sevinirim.Sayın Gti size de Pm atmıştım ama sanırım henüz görmediniz.Umarım yardımcı olacak biri çıkar.
  • tekrar buraya atıyorum

HD & Diamond Türkçe Dil Paketi
  • HTC MAX 4G ile calismiyor...

quote:

Orjinalden alıntı: gti206

arkadaş ilk sayfada var indir telefonu kabloyla pc ye bağla disk modunu sec ve karta at sonra kabloyu cıkar file explorer le attığın dosyayı bul tıkla kur açılışta türkçe seç o kadar

quote:

Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?Telefonum geldi ancak menü Almanca ve benim hiç yabancı dilim yok.Menü dilinin Türkçe yapılabildiğini okuduğum için istetdim yurtdışından ama şimdi kullanamıyorum.Türkçe olmadan kullanmam imkansız.Lütfen yardımcı olun.Pm'den yardımcı olabilecek varsa yada telefon yoluyla yardımcı olacak varsa çok sevinirim.Sayın Gti size de Pm atmıştım ama sanırım henüz görmediniz.Umarım yardımcı olacak biri çıkar.

• aslında olması lazım ama rusya için üretilmiş bir model olduğu içinbir gariplik olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: jenya

HTC MAX 4G ile calismiyor...

quote:

arkadaş ilk sayfada var indir telefonu kabloyla pc ye bağla disk modunu sec ve karta at sonra kabloyu cıkar file explorer le attığın dosyayı bul tıkla kur açılışta türkçe seç o kadar

quote:

• Denedim.. Su an telefon kendine reset atiyor...
  • quote:

ozi aspahalt oyununu tam ekran yapabildinmi kardes ben hala beceremedimde.

• quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

quote:

kardes onu şu anda beklemye alalım,sorunlu şu anda...ama HD için güncelleştirme olcakmış o zaman veririm link...
  • Touch HD S2U2 Theme

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=150132&d=1232911414

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 28 Ocak 2009; 1:21:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yhetish

quote:

doğu bank iş hanı 3. katta htc teknik servis war oradan destek alabilirsin hiç çözüm bulamıyorsan

Büyük bir cesaret ile Doğubank iş Hanı, Contact Mobile Elektronik'e teslim ettim. Yarın arıza ile ilgili durumu ve maaliyeti bildirecekler.

bizi de bilgilendir...umarım cok masraflı olmaz..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: auxlander

quote:

kardes onu şu anda beklemye alalım,sorunlu şu anda...ama HD için güncelleştirme olcakmış o zaman veririm link...

ok ozi hızlı cvp için saol kardes:)
  • Yardımın için sağol.Öncelikle bilgisayarımda Actıve Sync olmadığını farkettim ve indirip 4.5 olanını kurdum.Cihazı usb ile bilgisayara bağladım.İlk önce eşleşmeleri yaptı.Sonra masaüstü bilgisayarım sekmesinde MOBİL AYGIT olarak göründü.Buraya kadar problem yok.

Birincisi Türkçe Dil paketini indirdim ve dosyaları çıkarttım.Ancak birsürü dosya var.Hangisini atacağımı bilemedim.

İkincisi MOBİL AYGIT sekmesine girdiğimde yine bir çok klasör var.Dosyayı burada hangi bölüme atacağım ve HD içinde bunu nerede bulup kuracağım?

Ve son olarak bu işlemler öncesinde yapmam gereken önemli bir ayrıntı var mı ve bu işlemlerin cihaza zarar vermesi sözkonusu mu?

Yardımların için teşekkürler.

quote:

quote:

• Arkadaşlar merhaba geçen haftalarda internetle ilgili problemimi belirmiştim ama hala internete giremiyorum kafayı yicem ayarları baya kurcaladım ama olmadı..mantıklısı hardresetmi atmak acaba izleyebileceğim başka yol varsa nedir? bide tlf browser bölümünde google.uk yazıyo burdan yola çıkarak benim makinanın europa olduğunumu düşünebilirmiyiz yani ingiltere.

Özetle

1.internete giremiyorum hangi yol? hardreset?
    2.hangi kıtanın yada ülkenin makinası elimdeki cihaz
    3.makina rom : 1.14.405.3 (22273)WWE
    rom date : 10/24/08
    radio version : 1.09.25.14

yeni rom yüklemem gereklimi
  • Arkadaşlar merhaba geçen haftalarda internetle ilgili problemimi belirmiştim ama hala internete giremiyorum kafayı yicem ayarları baya kurcaladım ama olmadı..mantıklısı hardresetmi atmak acaba izleyebileceğim başka yol varsa nedir? bide tlf browser bölümünde google.uk yazıyo burdan yola çıkarak benim makinanın europa olduğunumu düşünebilirmiyiz yani ingiltere.

Özetle

1.internete giremiyorum hangi yol? hardreset?
    2.hangi kıtanın yada ülkenin makinası elimdeki cihaz
    3.makina rom : 1.14.405.3 (22273)WWE
    rom date : 10/24/08
    radio version : 1.09.25.14

yeni rom yüklemem gereklimi
  • Arkadaşlar bu telefon Rusyada satılıyormu? Fiyatları hakkında bilgilendirirmisiniz, sırf Rusyada ki fiyatlarını sormuyorum, aldığınız fiyatı yazarsanız iyi olur, Türkiyeye ne zaman gelir, fiyatı tahminen ne kadar olur bir el atın
  • HTC TOUCH HD
    ROM 1.14
    English

Select GSM
    ABD
    Georgia

Uçak, pasaport kaydı, gsm operatörü kaydı = 1.100ytl

Ortalama 10 günde elime ulaştı, 2 tane satınaldım, 1'i elimde patlayacak gibi ( ROM hatası )

Arkadaşlar tavsiyemdir lütfen ROM olayını ciddiye alın. Fazla kurcalamaya gelmiyor. HTC sitesindeki Regional rom yükleyin, patch dosyalarını tazeleyin, bende 2 tane var diye kurcaladım durdum, canım %50 acıdı ama %50sinide kaybetmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdnzdn -- 28 Ocak 2009; 15:39:07 >
  • 1420 ytl kayıtsız. Doğu Bank aldım

kutulu eksiksiz içerik..

bazı arkadaşlardan duyduğuma göre mart ayı diyolar (teknosalar vb.

fiyatı yüksek olacağını düşünmüyorum sonuçta rekabet + appledan çok daha kalitesiz (ekran) touch olduğu içinde fiyatınında fazla olacağını düşünmüyorum..

Bazı bölümlerde özellikle kontur düştükten sonra kalan kontur otomatik hücre msjında gelen ekranda ok'a basmak için kaleme şiddetle ihtiyaç duyuyorum..vb...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.