Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben chat yapmadan duramam diyen arkadaşlara

Overview: Chat on the go using MSN, AIM, Yahoo, Google Talk, QQ, ICQ and Jabber, or call and text anyone in the world at super-low rates.

EQO is a free application that brings your world to your mobile phone. Chat on the go using MSN, AIM, Yahoo, Google Talk, QQ (NEW!), ICQ and Jabber, or call and text anyone in the world at super-low rates. Invite your friends to join your EQO network and you can use EQO to call them at 50% off EQO's regular calling rate, or send them an EQO Message for free.

== !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

http://www.uploadjockey.com/download/2854678/EQO.Mobile.v1.6.4.RAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 30 Ocak 2009; 18:38:19 >

• birkaç mesaj yukarıda program verdim indir kur TOUCH HD seç çevir at izle ayrıva Cre Player le izlersen bircok codec sorunu ortadan kalkar

quote:

Orjinalden alıntı: bukalemun24

Arkadaşlar izleyeceğiniz filmeleri hangi formatta çeviriyorsunuz.Ben İmtoo Converter kullanıyorum.Çevirme esnasında Dıvx format seçiyorum.Vıdeo sıze 480x800 bit rate otamatik yapıyorum.Diğer ayarlarıda otamatik olarak bırakıyorum.Telefonun hafıza kartına atıyorum.Daha sonra telefon içinde çevirdiğim filmi tıkladığımda Wındows Medıa player açılıyor ve dosya tanımsız diyor.Nerde hata yapıyorum?

• aslınada soylediklerimi yapsan hiç sorun yaşamayacaksın

"Dosyaları çıkarttım" demişsin oysa ben çıkart yazmadım direk telefona atman lazım indirdiğin dosyayı
    "Mobil Aygıt" demişsin oysa ben disk modunu sec demiştim direk bellek gibi karata atacaksın (mesela ana dizine)

Şayet sorun almanca rom da ise o zaman orjinal ingilizce romu yukle sonra dil paketini ve sorunsuzca kullan

YAZIK PARANA

quote:

Yardımın için sağol.Öncelikle bilgisayarımda Actıve Sync olmadığını farkettim ve indirip 4.5 olanını kurdum.Cihazı usb ile bilgisayara bağladım.İlk önce eşleşmeleri yaptı.Sonra masaüstü bilgisayarım sekmesinde MOBİL AYGIT olarak göründü.Buraya kadar problem yok.

Birincisi Türkçe Dil paketini indirdim ve dosyaları çıkarttım.Ancak birsürü dosya var.Hangisini atacağımı bilemedim.

İkincisi MOBİL AYGIT sekmesine girdiğimde yine bir çok klasör var.Dosyayı burada hangi bölüme atacağım ve HD içinde bunu nerede bulup kuracağım?

Ve son olarak bu işlemler öncesinde yapmam gereken önemli bir ayrıntı var mı ve bu işlemlerin cihaza zarar vermesi sözkonusu mu?

Yardımların için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: gti206

arkadaş ilk sayfada var indir telefonu kabloyla pc ye bağla disk modunu sec ve karta at sonra kabloyu cıkar file explorer le attığın dosyayı bul tıkla kur açılışta türkçe seç o kadar

quote:

Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?Telefonum geldi ancak menü Almanca ve benim hiç yabancı dilim yok.Menü dilinin Türkçe yapılabildiğini okuduğum için istetdim yurtdışından ama şimdi kullanamıyorum.Türkçe olmadan kullanmam imkansız.Lütfen yardımcı olun.Pm'den yardımcı olabilecek varsa yada telefon yoluyla yardımcı olacak varsa çok sevinirim.Sayın Gti size de Pm atmıştım ama sanırım henüz görmediniz.Umarım yardımcı olacak biri çıkar.

• HTC nin türkiye ithalatçısı OZİ nin dediği gibi sadece KVK deil aynı zamanda Brightpoint (Yetkili) firmasıdır BİLGİNİZE

quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

Değerli Müşterimiz,

HTC Touch Hd model cihazı KVK tarafından Türkiye'ye getirilmeyecektir.

Saygılarımızla;

K.V.K. Teknoloji Ürünleri ve Tic A.Ş.

bu attıkları mail, bişi yazmamışım sinirlenip

bu telefonu illada KVK getircek diye birsey yok..Bir kac tane ithalatçi şirket getirebilir..Bu teli size soyleyeyim bence ilk Teknosa getirir ve tabiki bunların tedarikçisi..Adamlar stand yaparken yakaladım bayağı uzun konustuk,keske firma ismi sorsaydıım unuttum..ama adamlar tezgahtar degildi,satıs ve pazarlama sorumlularıydı ve gelecek dedi,hatta bana incelemem için bir tane verdi,bense gerek yok bende zaten var dedim:)konustuk üzerine,ve adamın dedigi "gelecek ocak ortası "dedi..zaten olaya satış politikası olarak bakarsak gelmek zorunda,cunku buyuk ekranlı yani iphone için bir rakip,iphone'nun "i " sinden bile anlamadığı, sadece elin gavuru alıyor demek iyi birsey deyip maaşlarını iphone'a veren bilinçsiz bir topluma sahibiz,HTC de bu pastadan pay almak tabiki ister..cok mu satılır ? tabiki hayir cunku daha zor bir telefon HD,araştırma yapmak ister,biraz daha beyin kurcalamak ister,iphone tembel telefonu kullanımı basit,bayanlar bile kullanıyorsa zaten o telefondan hayır gelmez

• quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

slm herkese..
    arkadaşlar sizce en iyi hava tahmin programı hangisi.. ben 2 ay için Türkiyeye döndüm.. Tayland da bir problemim yoktu.. bangkok şehrini ekleyebiliyordum.. maalesef Türkiyeye döndükden sonra Marmaris i ekleyemiyorum.. ilçeleri kapsayan bir program varmıdır? yada nasıl Marmarisi ekleyebilirim.. tşk...

hocam SBP WEATHER senin istedigin gibi,yazlık yerlerde mevcut,kuşadası,bodrum ,marmaris vs

http://rapid share.com/files/183765638/Spb.Weather.2.0.1.Build.1386.Regged.rar
    http://www.mega upload.com/?d=021T647M
    http://www.upload jockey.com/download/8380483/Spb.Weather.2.0.1.Build.1386.Regged.rar

bunlardan birinden indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 31 Ocak 2009; 2:20:10 >

• Spb Mobile Shell'i kurabilen var mı .. ?

Streched bir tane var ama işe yaramaz.. Eğer kuran veya yerini bilen varsa çok makbule geçer.. Hele ki Diamond theme olanı...

Bu arada malum navigasyon yazılımının problemlerini skini ile birlikte sys i tekrar yazarak çözdüm( Öyle streched yapılmış bulanık portrait değil, cam gibi LANDSCAPE halinde..!!)... bir kaç güne kadar paylaşacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Spb Mobile Shell'i kurabilen var mı .. ?

Streched bir tane var ama işe yaramaz.. Eğer kuran veya yerini bilen varsa çok makbule geçer.. Hele ki Diamond theme olanı...

Bu arada malum navigasyon yazılımının problemlerini skini ile birlikte sys i tekrar yazarak çözdüm( Öyle streched yapılmış bulanık portrait değil, cam gibi LANDSCAPE halinde..!!)... bir kaç güne kadar paylaşacağım.

• çok tşk kardeş... hemen kuruyorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

slm herkese..
    arkadaşlar sizce en iyi hava tahmin programı hangisi.. ben 2 ay için Türkiyeye döndüm.. Tayland da bir problemim yoktu.. bangkok şehrini ekleyebiliyordum.. maalesef Türkiyeye döndükden sonra Marmaris i ekleyemiyorum.. ilçeleri kapsayan bir program varmıdır? yada nasıl Marmarisi ekleyebilirim.. tşk...

hocam SBP WEATHER senin istedigin gibi,yazlık yerlerde mevcut,kuşadası,bodrum ,marmaris vs

http://rapid share.com/files/183765638/Spb.Weather.2.0.1.Build.1386.Regged.rar
    http://www.mega upload.com/?d=021T647M
    http://www.upload jockey.com/download/8380483/Spb.Weather.2.0.1.Build.1386.Regged.rar

bunlardan birinden indir

• SPB Mobile Shell 2.1 de tamam...

Şimdi uygun bir theme arıyorum ...Diamond theme vardı, çok da hoş bir görünümle.. ama çalışmıyor.

Hafta içi, tüm gerekli programları paylaşacağım eğer dizüstüm gelirse ve vaktim olursa ....( ulen ölme eşşeğim ölme gibi oldu ha ..!!)

Bir şekilde halledeceğim ...
  • GTI 206 kardesim bir adet Register (lisans) verecektin, hala bir numarani goremedim. Gozlerinden operim bekliyorum.
  • http://rapidshare.com/files/192289263/11.PDAmill.Games.rar.html

11 GAME.
  • ???

quote:

Orjinalden alıntı: zuis

GTI 206 kardesim bir adet Register (lisans) verecektin, hala bir numarani goremedim. Gozlerinden operim bekliyorum.

• Merhaba,
    Bir arkadaşım bana sipariş vermişti yurt dışı seyahatimde dayanamadım bir tanede kendime aldım Güzel cihaz bu gün açtım senkronizasyonunu yaptım tüm sayfalara baktım fakat 2 sorum olucak araştırmadan önce sorunun cevabını bile varsa zaman kazanırım diye yazıyorum :

1- Core player ile biraz (V1.3.0) videolarda takılma var gibi.Bunu daha önceki incelemelerde görmüştüm.Düzeltmenin bir yolu ve ekstra ayar varmı ?

2- iGo 83.2 benim kullanmış olduğum iGo sürümlerine göre biraz fartklı.En son omnia da kullanmıştım 2 dosyayı cihaza kopyaladığımda ve Türkiye vb haritalarını da gerekli yere kopyaladığımda basit bir set up ekranı sonrasında çalışıyordu fakat yein sürümün içinde bir sürü dosya var.Bunlar direkt olarak hafıza kartının içinde iGo diye bir dosya açıp kopyaladım çalışmadı.Hepsini sadece hafıza kartının içine sürükleyip&bırak ile mi kopyalıyorsunuz?Yoksa ayrı bir dosya açıyormusunuz?

• ACİL ACİL ACİL

Arkadaşlar ,
    soft reset sırasında kızımla cebelleşirken bir anda bootloader moduna geçti cihaz.. Ne yapıp da çıkacağım .. Şarj da % 20 lerdeydi ..

Prize takıp şarj ediyorum şu an ama ...???? nasıl çıkacağımı bilmiyorum ..
  • Merhaba arkadaşlar,
    Geçen hafta perşembe günü Almanya'dan aldım Htc Hd yi. Diamond'ı emekli ettim.
  • 4ncu denemede hallettim. Ama omrumden de yedim ha. Benden cikan yussufffff sesi de heryerden duyulmustur.

2004'den beri PPC kullaniyorum bu kadar yusuflamadim. Evde bilgisayar olsa halledecegim ama yok aksi gibi. Intenet kafenin kapisindan iceri parkedecektim az daha arabayi. Pahali cihaz senin neyine kardesim.

Neyse, kaldigimiz yerden devam.

Wisbar 2 versiyonu denendi ama kagni gibi, xda forumdan bir zat-i muhtereme donate kiyagi yaptik aldik bir fixed theme. Eger stabil calisirsa paylasacagim.

Malum navigasyon yazilimini kurulumsuz hazirladim. App. dosyasini kisayol yaratip T3fd ustunde gosterme calismasi yine husran... Yardim etmek isteyenler, her turlu fikre acigim.

Sony Turkiye'nin gonlu olursa hepsini birden bu hafta paylasacagim,
  • 2 saatten fazla zamanımı aldı HTC Touch HD ile doğru çalışan iGo 8 ayarlarını yaptım.Her forumda ayrı ayrı yazılmış kafam karıştı

Başkaları da yararlanabilir belki diye yaptıklarımı yazayım : (Omnia versiyonu iGo da çalışıyor fakat bu en iyisi)

Kullanmanız gereken iGo versiyonu : 8.3.2.64873 . Tam olarak bu versiyonu netten araştırıp bulabilirsiniz.

Yukarıdaki iGo 8 8.3.2.64873 versiyonunu indirdikten sonra sırası ile 2 dosya daha indireceğiz :

1-http://r a p i d s h a r e.com/files/182224262/data_8.3.2_fixed_v9b.zip (aradaki boşlukları kaldırın)

2-http://r a p i d s h a r e.com/files/178235301/branding_8.3.2_fixed.zip (aradaki boşlukları kaldırın)

Dosyaların indirilmesi bittikten sonra ilk dosyanın adını data (data.zip yani orijinalindeki uzantısı .zip sadece adını data olarak kısaltın/değiştirin) olarak değiştirin.İkinci dosyanın da adını branding olarak değiştirin.

Daha sonra :

Cihazınızı bilgisayara usb bağlayın hafıza kartınızına daha önce indirmiş olduğunuz iGo 8 in içindeki 2 dosyayı kopyalayın bu dosayalar : iGo8 ve 2577 numaralı dosyalardır.

iGo8 ve 2577 numaralı dosyaları hafıza kartınıza kopyaladıktan sonra daha önce adlarını değiştirmiş olduğunuz data ve branding dosyalarınıda hafıza kartınızın içindeki iGo8 klasöründeki aynı isme sahip dosyalar ile değiştirin.(Kısaca masa üstünüzden data ve branding dosyalarınızı hafıza kartınızın içindeki iGo8 klasörüne sürükleyip bırakın.Windows yeni sürüm ile değiştirmek isteyip istemediğinizi sorunca evet onayını verin)

Bundan sonra hafıza kartınızın içindeki iGo 8 klasöründeki sys.txt dosyasını masa üstüne çekip bırakın .Windows masa üstündeki sys dosyasını notepad ile açıp içindeki bir kaç satır text'i silip yerine bunu yapıştırıp kayıt edin :

[folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"

[device]
    Type="ALIAS_XPERIA"
    sdcard_dsk_num=7

[interface]
    maxzoom2d=6000000
    show_exit=1
    wide=1
    skin="ui_igo8"

[rawdisplay]
    autoconfig=1
    highres=0

[3d_config]
    roadsign_lines_per_screen=28
    rotated_roadsigns=1

[map]
    2dheadup=1
    3d_scale_carmodel=1
    3dcarsizemin=3500
    3dcarsizemax=5000
    3dcarsizemul=10000

[msnd]
    enabled=0

Yukarıdaki text'i yapıştırdıktan sonra kayıt(save) edip bu dosyayı hafıza kartınızın içindekisys.txt dosyası ile değiştirin.

Programı çalıştırmadan önce :

Hafıza kartınızın içindeki iGo8 klasörünün içindeki content dosyasına girin.Burada voice alt dosyasının içine bakın.Eğer bu dosyanın içi boş ise en azından İngilize iGo8 voice dosyası indirmeniz gerekli.Gerekli dosyayı temin ettikten sonra istediğiniz ses dosyasını hafıza kartınızın bu bölümüne sürükle&bırak ile taşıyabilirsiniz.Ses dosyaları freeware olduğu için linkini vermemde sakınca olmaz sanırım :

(Tüm dillerdeki ses dosyaları malesef ayrı ayrı olarak bulucak zamanı bulamadım bilen var ise uyumlu ses dosyalarının linkini versin) (Unutmayın iGo 8 uyumlu ses / voice dosyaları olması gerekiyor)

http://r a p i d s h a r e.com/files/144183220/Voice_Pack_v1.0_-_105_Voices.zip (105 dil de ses dosyası) (aradaki boşlukları kaldırın)

Aynı şey haritalar içinde geçerli :

Yani :
    Hafıza kartınızın içindeki iGo8 klasörünün içindeki content dosyasına girin burada map klasörüne bakın.Eğer içi boş ise base map ve hangi ülkede kullanıcaksanız o ülkelerin haritalarını indirip buraya kopyalayın.Bu haritalar mutlaka : iGo 8.3.xxx uyumlu olmak zorunda eski versiyonlar çalşmaz)

Bundan sonran cihazınızı yeniden başlatıp iGo nun kurulumu için gerekli onay vb leri verip programı HD ile uyumlu olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 1 Şubat 2009; 21:41:26 >

• aslında sorunsuz çalışanı vardı keşke uğraşmadan isteseydin yinede eline sağlık
  • Arkadaşlar,
    Diamonda da çalışan comics reader HTC Hd de sayfaları çeviremiyor. Menüden girip şu sayfaya git yapınca ilgili sayfaya gidiyor. Ancak bu pek kullanışlı değil.
    ekrana tıklayınca yada bir tuşa basınca sonraki sayfaya gidecek bir reader biliyormusunuz?
    Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gti206

aslında sorunsuz çalışanı vardı keşke uğraşmadan isteseydin yinede eline sağlık

Bilseydim isterdim Olsun yinede teşekkürler.

Bu arada bilmeyen arkadaşlar olabilir (Yine zor yoldan buldum) :

Core player in en son sürümü ile dahi Divx ler vb de halen ufak ufak (özellik ile hareketli sahnelerde) yavaşlamalar kare atlamalar olabiliyor.Bunun nedeni olarak oynatıcının HD nin bazı donanımsal özelliklerini kullanamaması vb gösterilmiş.

Çözüm ise basit :

XDA Developers forumundaki freeware çevirici ile HD ye uygun bir biçimde çeviri işlemimizi yaptıktan sonra Album yada WMP ile seyrediyoruz.İlgili linkte çeviri parametrelerini ve programı indirebileceğiniz adresi bulabilirsiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.