Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hd Kaliteli Bir İsviçre Çakısı
    İphone Kaliteli Bir Bıçak
    Blackbary Kaliteli Bir Tornavida
    V.S
    V.S
    V.S
  • bu arada ayhan kardeş rom olarak duty 1.7 denemeni tavsiye ederim senin yukarıda yazdığın ROM deil Radio versiyonun olabilirmi (1.09.25.14)

http://rapid share.com/files/184556447/Dutty_s_HD_V1.7_5.2.20769.1.4.5_Full_MSVC_WWE.zip

pass
    HD V1.7 Produced by Dutty

Radio olarakta 1.10.25.25 / 52.57.25.30U

http://rapid share.com/files/179097102/RUU_signed.rar.html

ekran kararması için bir program vardı ama denememiştim bulmaya çalışayım

Cihazdan kullandıkça keyif alacağından eminim inan iphone dan sıkılmam 2 gün sürmüştü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 5 Şubat 2009; 11:35:06 >

• Selam Gti206,

Bu rom'u bildik siteden de çok tavsiye etmişler. Sen de iyi diyorsan şimdi bir denerim. Dediğin gibi radio rom'u yazmışım. ROM uyarlaması 1.19.831.0 (25881) WWE imiş.

Radio romu da bir değiştireyim bakalım bir ilerleme olacak mı?

İlgin için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: gti206

bu arada ayhan kardeş rom olarak duty 1.7 denemeni tavsiye ederim senin yukarıda yazdığın ROM deil Radio versiyonun olabilirmi (1.09.25.14)

http://rapid share.com/files/184556447/Dutty_s_HD_V1.7_5.2.20769.1.4.5_Full_MSVC_WWE.zip

pass
    HD V1.7 Produced by Dutty

Radio olarakta 1.10.25.25 / 52.57.25.30U

http://rapid share.com/files/179097102/RUU_signed.rar.html

ekran kararması için bir program vardı ama denememiştim bulmaya çalışayım

Cihazdan kullandıkça keyif alacağından eminim inan iphone dan sıkılmam 2 gün sürmüştü :)

• arkadaşlar kişiye ozel zil sesini nereden yapıyoruz Bulamadımda
  • Abi stylus u ilgili mp3 ün üzerinde basılı tutup sat as rington işlemi değilmiydi

Bide GTİ kardeş senden bi isteğimiz olucak bu WM 7.0 ın temalarını yükliyip o arayüzü kullanmamızda bize destek olabilirmisin eğer trick i yakalarsan abi açılamalı bi şekile kendine özgü sisteminle herzamanki gibi bizi aydınlatırsan
  • bozdun bu wm7 ile ama senin için araştıracağım :) bu arada bahsettiğin yontemde belli bir kişi için atayabiliyormuyuz melodiyi ?

tam olarak ne istediğini yazarmısın

quote:

Orjinalden alıntı: gonzalo

Abi stylus u ilgili mp3 ün üzerinde basılı tutup sat as rington işlemi değilmiydi

Bide GTİ kardeş senden bi isteğimiz olucak bu WM 7.0 ın temalarını yükliyip o arayüzü kullanmamızda bize destek olabilirmisin eğer trick i yakalarsan abi açılamalı bi şekile kendine özgü sisteminle herzamanki gibi bizi aydınlatırsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 5 Şubat 2009; 14:08:34 >
  • abisi ben bu işi halledemedim hala üstelik turkcel deki özel müşteri temsilciside htc kullanıcısı ayarları iyi biliyo ama beceremedik bir türlü bana dediki kullanan birisi varsa ayarları oradan cekebilriz ???
    quote:

Abi şöyle

İlk önce Streaming media nın options una girip Network s ü Turkcell Steaming yap

Sonrada normal operanın yada explorer ın adres çubuğuna

wap.turkcell-im.com.tr/dsb/vmbpo/2007/MobilTV.jsp

adresini yapıştır Seni MOBİL TW kanalların olduğu sayfaya atıcak sonrada ordan istediğin kanalı tıkla

YANLIZ

BUNLARIN TAMAMINDAN ÖNCE Turkcell MH Arıyıp Mobil tv için streaming APN imi açtırmak istiyorum demen lazım abi sanırım

Başarılar
  • Abi kişiye özel melodi olayı yok belki bunu yapan thirt pary bi yazılım wardır

Mobil tw streaming ayarlarını sen TRCELL MÜ den açtır

HD ye uyum için sana ben destek olucam gerisi kolay bi iki ayar yapıcaz o kadar sen sadece benim Mobil tw için streaming ayarlarım açıkmı diye sor açık değilse açtır gerisini beraber yaparız

Saygılarımla GTİ kardeş
  • aboneliğim aktif gorunuyo kanal listesinide buluyom ama bağlantı hatası veriyo

aslında cok onemli deil ama inat ettim bu arada wm7 istediğin tam olarak nedir

quote:

Abi kişiye özel melodi olayı yok belki bunu yapan thirt pary bi yazılım wardır

Mobil tw streaming ayarlarını sen TRCELL MÜ den açtır

HD ye uyum için sana ben destek olucam gerisi kolay bi iki ayar yapıcaz o kadar sen sadece benim Mobil tw için streaming ayarlarım açıkmı diye sor açık değilse açtır gerisini beraber yaparız

Saygılarımla GTİ kardeş
  • Abi media streaming in menü options--network ayarını turkcell streaming olarak değiştir tekrar dene

WM7 windows mobile 7.0 demek yazılımın ara yüzü internete sızmış yani themes leri mükemmel görünüyorlar xda forumcular kullanmaya başlamışlar arayüzleri

Pissde kullanmaak istiyozzz
  • abisi olüyom gülmekten sen yazınca çok yaşa emi

demek wm7 o anlama geliyo

sana sormak istediğim hangi temayı istiyosun bi sürü var wm7 olan sen resmi koy yukleyelim

quote:

Abi media streaming in menü options--network ayarını turkcell streaming olarak değiştir tekrar dene

WM7 windows mobile 7.0 demek yazılımın ara yüzü internete sızmış yani themes leri mükemmel görünüyorlar xda forumcular kullanmaya başlamışlar arayüzleri

Pissde kullanmaak istiyozzz

• Abi bende hani şaşırmadım değil yazarken ulan diyorum GTİ wm7 muhabbetini soruyor ama war bu işte bi güzellik ama hadi bakalım tarzında

Abi sen hangilerini beğeniyorsan odur bide esas konu nasıl tema olarak tanıtacağımız cihaza

http://images.google.com.tr/images?hl=en&q=Windows%20Mobile%207.0%20theme&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Abi bu uzantıdan hangilerini beğeniyorsan artık

• ellerine sağlık
    quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Biraz geciktim, söz verdiğim tarihi de geçirdim ama hala ihtiyaç duyan çok arkadaş verdır.

Haydi başlıyoruz ..

Malum navigasyon programı...

http://touch-hd-icinhersey.blogspot.com/
  • Selam beyler, ben de yaklasik 3aydır HD kullanmaktayım. Şu ana kadarki 20. ppc'im falan ve kesinlikle en iyisi. Normalde forumlarda fazla şey yazmam da her gün okumayı da ihmal etmem. git206 kardes baktım sen millete bu kadar yardım edioken senin bi seye ihtiyacın olmus onun icin bilgi vereyim dedim. Abi kisiye ozel zil sesi olayı icin kisiyi once aletin hafizasina atman lazim. Ondan sora contact'ı bul Edit de, ordaki detailslardan Ring Tone u ayarlayarak yapabilirsin.
    quote:

arkadaşlar kişiye ozel zil sesini nereden yapıyoruz Bulamadımda

• slm gti kardeş,
    bişey sormak istiyorum.. rom ve radio versiyonu diye 2 farklı dosya var.. ben bugün rom yüklemeyi deneyeceğim fakat bu rom ve radio versiyonu okuyunca biraz kafam karıştı.. bu konuda bilgi verirsen sevinirim.. çok tşk
  •  == !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

1- gti isimli dosyayı indirip bilgisayarda açın
    2- önce spb mobile shell cihaza kurun restart yapın
    3- resco explorer ile ULTİMATE dosyası içindeki font içindeki dosyayı Cihazınızın Program files altında (Storage karttaki program files deil) Fonts altına atın
    4- yine ultimate içindeki spb mobile shell içindeki tüm dosyaları kopyalayıp cihazınızdaki program files altındak spb mobile shell altına tamamını kopyalayın soft reset yapın
    HAYIRLI OLSUN (Denenmiştir biraz ağır ama sorunsuz çalışıyor)

Not: Spb ayarlarında istediğiniz gibi ozelleştirebilirsiniz

http://www.dosya sitesi.com/958920213
    http://www.2 shared.com/file/4806967/d170cf2f/gti.html

boşukları kaldırın

• rom la beraber radio yukleniyor zaten ama istersen rom yukledikten sonra settings den kontrol et (device info) benim yukarıda verdiğimden eskiyse tekrar radio yukle (isteğine kalmış) sonrada ilk sayfada verdiğim ilk ayarları yap o kadar kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

slm gti kardeş,
    bişey sormak istiyorum.. rom ve radio versiyonu diye 2 farklı dosya var.. ben bugün rom yüklemeyi deneyeceğim fakat bu rom ve radio versiyonu okuyunca biraz kafam karıştı.. bu konuda bilgi verirsen sevinirim.. çok tşk
  • hallettim teşekkürler bu arada zilide windows altında rings atmak gerekiyormuş

quote:

Orjinalden alıntı: carcass23

Selam beyler, ben de yaklasik 3aydır HD kullanmaktayım. Şu ana kadarki 20. ppc'im falan ve kesinlikle en iyisi. Normalde forumlarda fazla şey yazmam da her gün okumayı da ihmal etmem. git206 kardes baktım sen millete bu kadar yardım edioken senin bi seye ihtiyacın olmus onun icin bilgi vereyim dedim. Abi kisiye ozel zil sesi olayı icin kisiyi once aletin hafizasina atman lazim. Ondan sora contact'ı bul Edit de, ordaki detailslardan Ring Tone u ayarlayarak yapabilirsin.
    quote:

arkadaşlar kişiye ozel zil sesini nereden yapıyoruz Bulamadımda

• Bende bir kaç deneyimimi yazayım :

Öncelik ile halen bir iPhone (1inji jenarasyon) ve Omnia ile BB bold kullanıcısıyım.Windows mobile'i hiç bir zaman sevmedim tercih etmedim.WM kullanan cihazlarda hemen her zaman bildiğiniz gibi pda öncelikli cihazlardır.

Arada HTC/Samsung vb gibi firmalar hazırladıkları kendi 'arayüzleri' ile WM deneyimini ileriye taşımaya çalışmışlardır.Yinede bildiğiniz gibi 'kabuğun' altında yine klasik WM mevcuttur.Ne kadar derine gömmeye çalışsalarda işletim sisteminin kendisini değiştirmedikçe donanımsal tüm özellikler bir parça arka planda kalıyor.
    Benim WM li cihaz almamdaki en büyük etmen vazgeçemediğim : iGo GPS programı.PNA lar ilede deneyimim oldu fakat bu tipte bir pda cihaz özellik ile yurt dışı seyahatlerimde çok daha fazla işime yarıyor ek olarak bir sürü alet taşımak istemiyorum.

Kısaca şunu belirteyim :
    İlk defa olarak WM li bir cihazdan memnun kaldım diyebilirim.

Web: Bir çok kişi Safariyi eleştriyor.Fakat gerek render&gerek hızı gereksede multitouch sayesinde kontrolü ile bence alanında halen rakipsiz.Samsung daki Operanın performansını&kullanımını beğenmemiştim.Ama HD de gerçekten çok daha kolaylaşmış kullanımı.Ek olarak ekranın avantajını gerçekten kullanabiliyorsunuz.Bana göre bu alanda Safarinin hemen gerisinde başarılı bir browser.

Müzik : Nokianın müzik serisi özel cihazları ile beraber en iyi 'ses performansını' iPhone dan aldığımı rahatlık ile söyleyebilirim (Her ne kadar orjinal kulaklıkları çok iyi olmasada).WM li hiç bir cihazdan bu güne kadar bu konuda memnun kalmadım hatta çoğundan nefret ettim denebilir.En son kullanmış olduğum 614C ve Omnia da malesef farklı değillerdi.(Ekstra kulaklık&yazılım vb denemediğim şey kalmadı.).HTC bu konuda bir avantaja sahip.Zira bana göre kullanmış olduğum en iyi müzik performansına sahip pda.Orjinal yazılımı ile albümler arasında dolaşmak vs her ne kadar iPhone kadar olmasada o na en yakın deneyimi sunan pda.Ses kalitesi ise yine iPhone nun gerisinde olsada gayet 'idare eder' düzeylerde.(Bu konuda HD özellik ile Omnia dan çok çok daha iyi)Diyeceğim şudurki: ses konusunda hayal kırıklığı yaşatmaz.

Video : Eğer encode işlemi yapıyorsanız iPhone ve gerekli ince ayar&yazılım ile HD bu konuda lider.Omnia direkt olarak divx leri oynatabilsede ben kaliteye çok önem veriyorum (özellik ile divx lerde insan yüzü,eşya vs çevresinde oluşan bir nevi 'AA' eksikliği benzeri efekt&halo dan hiç hoşlanmıyorum)dolayısı ileHD çözünürlüğü ile iPhone ile arasında ki görsel deneyimde ufak da olsa bir fark yaratıyor.Yinede oynatma kabiliyeti&hızı ike iPhone halen bir adım önde.Sonuç:Bence bu konuda var olan en güzel WM li cihaz HD .

Mail:Tıpkı web de olduğu gibi bu konuda da iPhone (özellik ile html ) halen lider diyebilirim yinede HD çok gerisinde değil.

GPS : Gerekli&uygun yazılım ile HD bu konuda gerçekten hakkını veriyor.Yine bana göre var olan en iyi WM çözümü bu konuda HD ye ait.(Dış hoparlörden gelen ses HD de Omniaya göre daha yüksek&araç kullanırken daha rahat duyuluyor)

Fotoğraf izleme : Her ne kadar desteklediği renk sayısı çok daha az olsada gariptir 'renk doğruluğu' HD de daha iyi.Samsung un garip&kullanışsız yazılımının çok daha kullanışlısı HD de mevcut.Hız olarakta HD gayet tatminkar.Görsel olarakta daha fazlasını sunuyor (kastim sadece çözünürlük değil).Renk sayısı desteği iPhone u bu konuda daha öne çıkarıyor ek olarak yazılımı sayesinde HD den bir parça daha hızlı.Ara renklerin/geçişlerin fazla olduğu tonlarda (gökyüzü/güneş doğuş&batışı vb) iPhone doğal olarak görsellikte lider konuma geçiyor aynı fotoyu Samsungda izlediğinizde aradaki geçişlerde ki renkleri göremediğinizden bir nevi banding bezeri sert geçişler gözlemliyorsunuz.Bu sert geçişler aynı renk sayısına sahip HD de neden se çok çok daha az gözlemleniyor.Sanırım burada HD nin ekran&ekran kaplamasının + bir katkısı söz konusu.

Telefon ses seviyesi&kalitesi : Samsung telefon görüşmelerinde en yüksek ses seviyesine sahip iPhone ile Touch HD ise benzer bir performans sergiliyorlar.Ses&konuşma kalitesinde ise HD iPhone dan burun farkı ile önde diyebilirim.

Pil performansı : Henzü bunu yazabilmem için fazla erken olsada HD Samsung dan bir adım önde gibi.iPhone ise bu konuda az bir farkla da olsa sonuncu.

Parmak ile kullanım : iPhone nun bu konudaki liderliğini tartışmamız gereksiz.Yinede ilk defa parmak ile rahat kullanabildiğim&güzel bir deneyim sunan touch HD Omniadan bu konuda oldukça daha başarılı.Ben uzun ve iri birisiyim.Ellerimde büyüktür (Dolma parmaklı olmasamda)iPhone dışında ilk defa bir cihazda rahat rahat sms&adres vb yazabildim,menüler arasından problemsizce dolaşabildim.Yine bana göre WM lki cihazlar arasında en iyisi Touch HD.

Fotoğraf video çekimi : Bu konuda Omnia her iki cihazdan da iyi.Gündüz fotoğraf çekimlerinde Omnia ile HD çok yakın performans gösteriyorlar ama yinede 'burun farkı' ile Omnia diyebilirim.

Ofis uygulamaları : Excel ve Word Touch HD de bambaşka bir deneyim haline dönüşüyor.Özellik ile bu konuda açık ara lider touch HD.Pdf dosyaların dada HD farkını belli ediyor.

Sinyal kalitesi : Touch HD hem Omniadan hem de iPhone dan bu konuda bir adım da olsa önde.Gerek WiFi gerekse de telefon sinyali&bağlantısı az bir farklada olsa daha yüksek&stabil.

Arayüz: Tamamen zevk renk.Kullanışlılık olarak ta :iPhone ve arkasından Touch HD diyebilirim.HTC nin meşhur arayüzü(Bana göre) HD de gerçek 'yüzünü' göstermeyi başarabiliyor dersem sanırım yanlış olmaz.Samsung ise gerek kullanışlılık olsun gereksede performans olarak her ikisininde gerisinde.

Hafıza : Samsung malesef depolama alanında sunduğu cömert alnın benzerini program belleğinde/hafızada sunamıyor.Kullanılabilir alan azlığından bir kaç günde bir kapatıp açmak&bir şeyleri silmek&düzeltmek istemeniz oldukça olası ('Light' rom la dahi depolama alanın 10 mb civarlarına geriliyor.Ana hafızaya çok az program yüklemiş olsanızda mailleri vb yüksek kapasiteli depolama alanına alsanızda).HD ise böyle bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 5 Şubat 2009; 19:25:00 >

• eline emeğine sağlık güzel bir inceleme
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.