Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Enistgok Kardeşim bu forumu açtığımda bakmışmıydın bilemem ama buraya koyduğum oyun program v.s sayısını hatırlamıyorum, Hatta ozi başından beri takip ediyor teyit edecektir ama ne hikmetse başka konularda programlar dururken bizimkilerin neredeyse tamamı silindi o yuzden artık eklemiyorum bu arada dün bahsettiğin SPB ve diamond olayını açarmısın biraz ilgimi çekti
  • Sn. GTİ,

Maalesef forum adminlerinin böyle garip uygulamaları var. Nitekim imzamda daha önce aynı konuda içimi baydıkları için hislerimi sevgiyle sunuyorum kendilerine.

Zaten bu nedenle şu an yaptığımı yapıyorum.

SPB MS'in Diamond Theme ile Touch HD üstünde çalışmasına gelince...

== !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

Hedef bu...

Hatta 3 ayrı layouts var. Kiminde contacs listesine bir sayfa daha ekli, kiminde sık kullanılanlar menüsü daha geniş.

Sn. fbifbi'nin xda forumda "greatball diamond theme" için açtığı başlığı bulduktan sonra verdiği uygulamaları yapmama rağmen tutmadı. Zaten kendisi de sayfadaki WVGA uyumlu ibaresini çalışma bitene kadar kaldırdı.

İlk başta fonts hatası sandık ama sonradan olmadığını anladık( Tabii 3 ayrı pm ve 3 ayrı hard reset sonrasında ) ...

Şimdi beklemedeyiz, sanırım bu kadar beklemenin sonucunu alacağız.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 6 Şubat 2009; 11:12:54 >

• Merhaba arkadaşlar,
    Hd ile birkaç sorunum var;
    1) lit türü elektronik kitapları okurken türkçe özel karakterler görünmüyor. Bu tür e-book ları okumak için microsoft reader kullanıyorum.
    2) Core player V1.3.0 build 6213 versiyonu yüklü bende ancak bazı flv dosyaları acamıyor aşagıdaki hata mesajını alıyorum;
    Player: video codec (On2 VP6) not supported by the player...

3) Ülkemizde 16 GB microSd satan bir yer varmı? İnternette araştırdım maalesef bulamadım.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: operration system

Merhaba arkadaşlar,
    1) lit türü elektronik kitapları okurken türkçe özel karakterler görünmüyor. Bu tür e-book ları okumak için microsoft reader kullanıyorum.
    2) Core player V1.3.0 build 6213 versiyonu yüklü bende ancak bazı flv dosyaları acamıyor aşagıdaki hata mesajını alıyorum;

3) Ülkemizde 16 GB microSd satan bir yer varmı? İnternette araştırdım maalesef bulamadım.

16GB MicroSd kart için
    http://urun.gittigidiyor.com/16-GB-MICRO-SDHC-CARD-SANDISK-FATURALI_W0QQidZZ14253305

• Arkadaşlar merhaba,

Mesajlarda klavyenin üstünde çıkan kelime önerilerini nasıl kapatabiliriz. Settings bölümünde Input/WordCompletion kısmından "Kelime Önerme" seçeneğini iptal ettim ama yine de çıkıyor. Soft-Reset atmak mı lazım acaba?
  • Sayın Bulancak çok teşekkür ediyorum.. Siparişi verdim bile..
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

flv codeclerinin versiyon farklılığı,Core player bu uyarıyı hep veriyor flv dosyalarında,cok ayarlarıyla uğraştıma ama duzelmiyor.Flv oynatıcağını iddia ediyor ama sonuc yok..
    16 gb lik kartlar cok ender bizim techno marketlerde..ebay den almayı dene..fiyati 100 tl civari;)

• quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Pocket PC'lerin meşhur medya oynatıcısı TCPMP ile divx ya da xvid formatındaki filmlerinizi Türkçe ya da İngilizce alt yazı ile izleyebilirsiniz.

Artık özelliklerini bilmeyen kalmamıştır muhtemelen.

Çok uzun zamandır kullandığım hiç problem yaşamadığım yazılımdır. Herkese tavsiye ederim.

Cihazı aldıktan sonra maalesef TCPMP'nin de Touch HD'ye uyumlu olmadığını farkettim. Kısa bir araştırma ile çözümü buldum.

Kurulum ve yazılım aşağıdaki linkde.

Güle güle kullanın.

http://touch-hd-icinhersey.blogspot.com/

kardeş TCpMP sorunluydu çözümü bulmuşsun ellerine sağlık,bende kurmayı dusunuyorum..FLV formatlarındaki durumu nedir???

• e book için bunu denermisin
    http://rapid share.com/files/188246794/TinyReaderPPC.PPC_2577.CAB

Tiny eBook Reader v4.0.2 (requested by munkyspanker, gianoit)
    Requirements: PocketPC 2002, 2003, 2003 SE
    Overview: Tiny eBook Reader reads books in several formats, is lightning fast and highly configurable and can read books of any size. While on the train, bus, or while waiting in a lineup, why not those minutes to constructive use and entertainment - read on your Phone or PDA -- it's always with you. No need to carry hardcover books, or draw attention to yourself by pulling out a paperback. Supports TXT, HTML, ZIP, LIT (MS Reader format), TeBR, and PocketPC Magazine.

quote:

Merhaba arkadaşlar,

• Arkadaşlar almanyadan hd aldırıyorum fiyatı 680€ dediler. fiyatı uygunmudur sizce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

kardeş TCpMP sorunluydu çözümü bulmuşsun ellerine sağlık,bende kurmayı dusunuyorum..FLV formatlarındaki durumu nedir???

Sn.Ozi156,

Hic denemedim, belki denedim actigi icin dikkatimi cekmedi.
    Yarin isyerimde vaktim olursa denerim.

Ama deneyip problem yasayan olursa haber versin arastiralim
  • slm gti kardeş,
    rom yükleme olayını maalesef becermedim :( .. hard reset attım.. sonra volume up yaptım.. pda tekrar açıldı.. pda açıkken activesync ile bağlantı kurdum... sonra burdan senin önerdiğin rom dosyasında bulunan blackstoneRUUwrapper dosyasını tıkladım.. program açıldı.. her şey tmm.. next next.. dedikden sonra uptade e tıkladım.. sonra pda reset oldu.. ve yükleme ekranı geldi.. fakat %0 dan ileriye gitmiyor.. rom yüklemek konusunda daha detaylı açıklama yapan bir linkn varmı ? benmi yanlış bişeyler yapıyorum yoksa pdada mı bir problme var.. 2 kez denedim ama olmadı.. yardımcı olursan sevinirim kardeş.. tşk..
  • ilk defa rom yukleme yapıyorsan once hardspl yapacaksın ilk sayfada var
    quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

slm gti kardeş,
    rom yükleme olayını maalesef becermedim :( .. hard reset attım.. sonra volume up yaptım.. pda tekrar açıldı.. pda açıkken activesync ile bağlantı kurdum... sonra burdan senin önerdiğin rom dosyasında bulunan blackstoneRUUwrapper dosyasını tıkladım.. program açıldı.. her şey tmm.. next next.. dedikden sonra uptade e tıkladım.. sonra pda reset oldu.. ve yükleme ekranı geldi.. fakat %0 dan ileriye gitmiyor.. rom yüklemek konusunda daha detaylı açıklama yapan bir linkn varmı ? benmi yanlış bişeyler yapıyorum yoksa pdada mı bir problme var.. 2 kez denedim ama olmadı.. yardımcı olursan sevinirim kardeş.. tşk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp82

Arkadaşlar almanyadan hd aldırıyorum fiyatı 680� dediler. fiyatı uygunmudur sizce.

kardeş ben geçen ay O2'den 540 euro'ya kontratsız aldım, 48 euro da tax free olarak düştüler. Senin yazdığın mesajda ben birimi göremiyorum, uero ise çok yüksek anlıyacağın...

Saygılar.
  • T9'u kapatmayı bilen var mı?

Yoksa ben yardımcı oliim. Bayaa cırmaladım da nulmak için.
  • saol yardımın için kardeş.. bu gece tekrar denicem.. kusura bakma başını ağrıtıyoz senin..
    quote:

Orjinalden alıntı: gti206

ilk defa rom yukleme yapıyorsan once hardspl yapacaksın ilk sayfada var
    quote:

Orjinalden alıntı: marmarisleee

slm gti kardeş,

• ARKADASLAR BU PROGRAMİ NE CALİSTİRABİLİYORUM NEDE SİLEBİLİYORUM SANİRİM İLACİNİ İSTİYOR YARDİMCİ OLURSANİZ SEVİNİRİM
    quote:

Orjinalden alıntı: gti206

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=148718&d=1232532306

• Arkadaşlar,

Birkaç yazılımı sizinle paylaştığım blogu, daha rahat paylaşım yapmak isteyen arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.

Eğer blogda paylaşım yapmak ( yazılım, çözümler, aksesuar vb.) isteyen varsa mesaj atın bana, blogu çoklu yazar moduna getireceğim .
  • 500. mesaj hayırlı olsun
  • SPB MOBILE SHELL 2.1.4 artık Türkçe,

Daha önce paylaştığım SPB Mobile Shell 2.1.4'ün türkçeleştirilmiş hali (Üstad KAF KEF'in yapımıdır).

Kurulumu ile birlikte Türkçe olarak başlıyor.

Dolayısıyla cihazınız da bir bakıma türkçeleşmiş oluyor.

Güle güle kullanın.

http://touch-hd-icinhersey.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 7 Şubat 2009; 20:08:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.