Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anlık trafik bilgisini cok kısa bir sürede ekrana alıyorsun ister yoğunluk haritası istersen canlı kameraları izliyorsun kısa bir internet bağlantısı yapıyor o kadar verdiğim linkten imdirip karat atıp tıklayıp kurabilirisin

quote:

Orjinalden alıntı: serdarge

quote:

Orjinalden alıntı: gti206

== !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

http://www.up load.gen.tr/d.php/s4/gioae8r8/ceptrafik.cab.html

cep trafiği biraz anlatabilir misin
    ne işe yarar? faydalı mıdır? hd'ye uyumlu mu? nasıl edinilir? nasıl kurulur? ücret nasıl?

biraz fazla olduysa kusura bakma

şimdiden teşekkürler...

• quote:

istanbulda süper+süper
    anlık trafik bilgisini cok kısa bir sürede ekrana alıyorsun ister yoğunluk haritası istersen canlı kameraları izliyorsun kısa bir internet bağlantısı yapıyor o kadar verdiğim linkten imdirip karat atıp tıklayıp kurabilirisin

quote:

quote:

ne işe yarar? faydalı mıdır? hd'ye uyumlu mu? nasıl edinilir? nasıl kurulur? ücret nasıl?

şimdiden teşekkürler...

çok teşekkür ederim dostum
    ben cihazı amerikadan aldırdım. hotfixleri ve official rom sitesinde bulamadım yardımcı olabilir misin
    yüklü rom 1.14.405.3 (22273) WWE
    DAHA YENİSİ VAR MI?

TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orjinalden alıntı: hknklbk

quote:

Orjinalden alıntı: alp82

quote:

Orjinalden alıntı: hknklbk

quote:

Orjinalden alıntı: alp82

Arkadaşlar almanyadan hd aldırıyorum fiyatı 680� dediler. fiyatı uygunmudur sizce.

kardeş ben geçen ay O2'den 540 euro'ya kontratsız aldım, 48 euro da tax free olarak düştüler. Senin yazdığın mesajda ben birimi göremiyorum, uero ise çok yüksek anlıyacağın...

Saygılar.

beyler o2 ile arkadaş görüşmüş ve kontratsız dahi alsan almanya dışında telefon çalışmaz demişler. sizce doğrumudur. kontratsız alsam problem yaşarmıyım. neye dikkat etmem gerekiyor.

Kardeşim ben aldım, kayıt da ettirdim, şu an kullanıyorum. Neden kullanılamayacak onu da anlamadım?
    Emin ol, şu an kullanıyorum. Bi problem de yok.

bugun aldım o2 den. 499Euro ya. türkiyede dahil avrupada 2 yıl garantisi varmış. fakat rom yükleyince garantisi gidiyormuş...
    acaba içindeki orjinal romun yedeğini alma gibi şansım varmı? ileride problem çıkarsa tekrar geri yükleyeceğim şekilde. saçma bi soru ise kusura bakmayın ilk pda mı aldım o yüzden:)

• Ben geçen hafta Londradan aldım carphonewarehouse dan.Otelimin hemen yanında bir tane vardı (Zaten acelem vardı yetişemedim bir sürü işe) ellerinde yokmuş ertesi gün getirttiler 1050 tl ye mal oldu.
    Tottenham (Court road) bilgisayar parçası almaya gitmiştim bilseydim oradan alırdım zira havaalanında Çinliler yüzünden tax free/Vat iadesi işlemeleri yüzünden süründüm.Sadece telefon un tax geri iadesi olsaydı beklemezdim o kadar kalabalıktı.
    Bu arada başkası sürünmesin diye yazayım : Heathrow da sakın girişteki alt kattaki yerde sıra beklemeyin.Direkt olarak elektornikler için üst kata çıkın yanınızda cihazın orjinal faturası ve kutusu vb/kendi bulunsun.Gerekirse görmek istiyorlar.Almış olduğunu dükkandan size verilen vat iadesi formunu eksiksiz doldurun (Eğer kredi kartı ile aldıysanız eksiksiz olarak tüm bilgileri girin zira bu karta geri ödeme yapıyorlar)daha sonra görevli memura verin.Pasaportunuza bakıp onayı basıcaktır.İsterseniz belli bir ücret karşılığında hemen oranın biraz yanındaki bir ofisten elinizdeki çeki bozdurup nakit olarak geri alabilirsiniz yada eğer (almış olduğunuz yere bağlı) mektup ile iadeli tahütlü opsiyonu ile postaya verme gereğiniz var(Ki benim böyle oldu malesef) ise yanınızda zarf bulundurmanız iyi olur zira zarfa koyup biraz ilerideki dükkandan pul alıp (Sorun kaç pul gerekiyor diye alışıklar yardım ediyorlar) evrağı hemen ofisin önündeki posta kutusundan postalayabilirsiniz.
    Çinliler yüzünden uçağı kaçırma tehlikem doğunca İStanbuldan postalamak zorunda kaldım sıralarda süründürdüler beni sizinde başınıza gelmesin.

Bu arada bir soru :Türkçe klavye için bir çözüm varmı?Kolay yoldan sorayım dedim

• şu an aynı romu kullanıyorum gayet başarılı bence avrupanın yenisi cıkana kadar bekle çıkınca buraya ekleriz zaten
    quote:

quote:

istanbulda süper+süper

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler...

çok teşekkür ederim dostum
    ben cihazı amerikadan aldırdım. hotfixleri ve official rom sitesinde bulamadım yardımcı olabilir misin
    yüklü rom 1.14.405.3 (22273) WWE
    DAHA YENİSİ VAR MI?

TEŞEKKÜRLER

• ARKADAŞLAR ARTIK ISTERSENIIZ BEN SU FIYATA ALDIM SUNU YAPTIM.ZARAR MI ETTIM GIBI SOZLERI BIRAKALIM,HAYIRLI OLSUN ALAN HERKESE ,ALINMIS ALINMISTIR

BUNUN YERINE SORUNLARIMIZI YAZALIM SADECE....

KAYIT ISI COK KEZ SOYLENDI BURDA.COK KOLAY HICBIRSEYSI YOK.CEP SIMLOCKU OLMASIN YETER.HER TELEFON TR DE CALISIRRR...

GEREKLI OLAN EVRAKLAR SADECE TURK PASAPORTU GİRİŞ CIKIŞLI ( 1 AYI GECMESIN),KIMLIK VE USTUNUZE KAYITLI BIR HAT. 7 TL PARA VE TELINIZIN IMEI NUMARASI...EGER TURK PASAPORTU YOKSA GETIREN KISININ YABANCI PASAPORTLUYSA TR DE BIR IKAMAETI OLMASI GEREKIYOR..İKAMETGAH BELGESI ISTENIYOR CUNKU...

BU KADAR BASIT KAFANIZA TAKMAYIN..ALDIGINIZ URUNUN GARANTISIDE TR DE GECERLI DEGILLLL.COGUMUZ ARASTIRDI MAILLER CEKTI VE AGZIMIZIN PAYINI ALDIK

FIYATINIDA LAYIMMI ALMAYAIMMI DIYE DUSUNMEYIN,100 ASAGI 100 YUKARI FARKLI OLUR ONUN ICIN DEGMEZ ALIN GITSIN VE HD NIN TADINI CIKARTMAYA BASLAYIN,

PROGRAM VE BILGI ALIS-VERISI YAPALIM ,TADINI CIKARALIM,

SAYGILAR...

• Beyler hepinizden özür diliyerek bende OZİ ye katılıyorum

ARKADAŞLAR HARBİNDEN ALIŞ WERIŞI ANLATMAYIN ARTIK HD MUKEMMEL BI CIHAZ ARTIK ALDINIZ CIHAZ ICIN SOFTWARE ARASTIRIN BILGILERIMIZI PAYLAŞALIM
  • Selamlar,
    Navigasyon için IGO8'i kullanıyorum ama yabancı forumlarda HD için genelde garmin XT'yi övüyorlar,Tr haritalarının oldugu HDye uyumlu garmin xt bulabileceğimiz yer varsa denemek isterim...
  • IGO 2008 Ekim'ine kadar bence GARMIN'ini gerisindeydi. Rota tarifinde görsel olarak, dikkati yolda olan sürücüyü yönlendirecek kadar yeterli değildi. Garmin ise döneceğinizi sapağı gözünüzün içine sokacak kadar belirli idi. Hatta Garmin'in daha iyi olduğunu her yazımda savunurdum.

Fakat 2008 de önce IGO8'i çıkarttıp son çeyrekte yayınladığı versiyonlar ile Garmin'i bence oldukca geride bıraktı.

2005 den beridir önce Garmin streetpilot serisi, sonra ORBIT üstünde igo 2006, sonra MİO C520 üstünde Mİomap( IGO nun ikizidir), yine aynı cihaz üstünde ve ORBIT II üstünde IGO8 kullandım. GARMIN 200W IGO 8.3.2 serisini şu an beraber kullanyorum. Sanırım bu konuda muhakeme edebilecek kadar kullandım iki yazılımı da.

Sonuç: Bu kadar kuvvetli bir cihazınız varken, Garmin XT'nin "şu anki hali" ile ile vakit kaybetmeyin.

• Teşekkur ederim..:)
  • tom tom deneyebilirsin
  • Tom Tom ile 2006 de bir tanıştık.. Evet İstanbul haritası var... da..... Benim oturduğum siteyi yeşil bir leke olarak gösteriyordu .. İş için gittiğim Trakya ve Çanakkale de ise yerlerde sürünüyordu( Çanakkale'yi 3 tane caddeden ibaret yapmışlardı, Çorlu sadece bir kavşak olarak gözüküyordu)... E muhabbeti kestik tabii. bilmiyorum ciddi bir atak yaptılar mı ama olsa duyardım. ..

Bu arada Avrupa için yurtdışında yaşayan yurtdaşlarımızın Tom Tom'u öven yazılarını okudum.. Ama İtalya, İspanya ve Fransa için söylüyorum IGO ve Garmin çok ufak tefek POI sıkıntısı dışında hiç hatasız ve zengindir.

Sonuç: En güzeli deneyin mukayese edin. Aynı cihaza istediğiniz kadar navigasyon yazılımı yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 11 Şubat 2009; 16:20:47 >
  • arkadaşlar mirror screen protector kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Görüntü kalitesi çok düşüyormu,olumsuz yönleri nedir...

Başka tavsiyesi olan varmı... kaliteli bişey nerden alabilirim.

s&s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --yep-- -- 11 Şubat 2009; 22:53:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: --yep--

arkadaşlar mirror screen protector kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Görüntü kalitesi çok düşüyormu,olumsuz yönleri nedir...

Başka tavsiyesi olan varmı... kaliteli bişey nerden alabilirim.

s&s

mirror bende kullanıyorum,tabi kalitesi onemli..bendeki bubble yapmadı zaten oylede yazıyordu ustunde..resmen bir ayna gibi..yansıma yapıyor o kesin..ama kotu yonde de değil..aynalı olması arkasındakı resmi disarıya daha bir berrak olarak yansıtıyor..sanki cozunurlugu artıyor..karşılaştırma yapılması uygun olursa..normal lcd monitorle ,parlak ekranlı lcd yi ornek verebiliriz.parlak ekranlı sanki daha net durur ve oyledirde.(laptopların artık hepsi bu ekranı kullanıyor)..ekran kapalı ıkende ayna işi de goruyor,kız arkadaşın makyaj ıcın HD ni kullanabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Tom Tom ile 2006 de bir tanıştık.. Evet İstanbul haritası var... da..... Benim oturduğum siteyi yeşil bir leke olarak gösteriyordu .. İş için gittiğim Trakya ve Çanakkale de ise yerlerde sürünüyordu( Çanakkale'yi 3 tane caddeden ibaret yapmışlardı, Çorlu sadece bir kavşak olarak gözüküyordu)... E muhabbeti kestik tabii. bilmiyorum ciddi bir atak yaptılar mı ama olsa duyardım. ..

Bu arada Avrupa için yurtdışında yaşayan yurtdaşlarımızın Tom Tom'u öven yazılarını okudum.. Ama İtalya, İspanya ve Fransa için söylüyorum IGO ve Garmin çok ufak tefek POI sıkıntısı dışında hiç hatasız ve zengindir.

Sonuç: En güzeli deneyin mukayese edin. Aynı cihaza istediğiniz kadar navigasyon yazılımı yükleyebilirsiniz.

simdi biz genelimiz istanbul için kullanıyoruz..ama cok sarmıştım bu navigasyon isine..hep baktım ettım,formlara girdim uye oldum,konusulan şu; bu işi iyi bilenlerin dediği

1-igo8
    2-garmin xt
    3- tomtom7
    4-sygic yada igo6
    5-mio2008

ben hepsiyle yolumu buluyorum,ama hic biri mukemmel değil..diamondumda en cok mio 3.3 kullanıyordum..gercekten cok menmundum.poi lere giderken adres hic sormadan buluyordum..cok hassastı gidecegim yerin onunden gecerken bile geldigimi soylemiyor ilerde u donusu yap diyor sadece dogru sekilde onune geldigim zaman hedefe geldigini soyluyordu...Ama HD de caliştiramadık 3.3 ü...

benim gibi sizde ben en cok kullanılan navi programların hepsini HD ye yukleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi156 -- 12 Şubat 2009; 0:03:22 >

• Zitoun Manilike 0.5- 2 versions

theme ları yuklemek için rar dosyalarını pc de acıyorsunuz..HD için olan themeyi (.theme) beyaz ve siyah olmak uzere iki renk var..storage card ınıza kopyalıyorsunuz.
    HD nizde tf3d config programı kurulmuş olmalı onceden..o programı calıştırıp theme yı tıklıyorsunuz..oradan da kaydettiginiz theme yı seciyor ve kuruyorsunuz...orginal temaya geri donemezsiniz.ama caresi var orginal themeda cab olarak klasorde mevcut..wallpeperlar verilmis onuda renginize uygun olanı tf3d deki setting kısmındaki wallpaper secenegiyle seciyorsunuz...

Kurulumdaki tum sorumluluk sahibine aittir...

http://www.4shared.com/file/84975068/8c20ef8d/Zitoun_Manilike_05.html

• TouchFlo Detacher

http://www.freewarepocketpc.net/get-touchflo-detacher.html

TF3D yi iptal edip diger arayuzlere geciş yapabilirsiniz.SBP mobil shell gibi..isteyen kursun sorumluluk malum

yanliz daha iyi versiyonlarıda cıkacakmış
    kurulumunda yada calışmasında hiçbir sorun yok ama uninstall etmek isterseniz TF3D nin calışmasında sorun cıkıyormus(kullanıcının biri oyle yazmış)

• CrazySoft Astrology & Horoscope v1.7 (2009)

2009 falınız ilgilenenler icin burda..oldukca kapsamlı.
    zodiac işaretlerinizde burda..ugurlu hayvanınız,renginiz ,sayınız vs vs vs...
    ilgilenen icin kaçmaz

tabiki HD uyumlu..

http://rs365.rapid share.com/files/196770257/Astrology.Horoscope.Pro.v1.7.CAB

• quote:

Orjinalden alıntı: ozi156

Zitoun Manilike 0.5- 2 versions

theme ları yuklemek için rar dosyalarını pc de acıyorsunuz..HD için olan themeyi (.theme) beyaz ve siyah olmak uzere iki renk var..storage card ınıza kopyalıyorsunuz.
    HD nizde tf3d config programı kurulmuş olmalı onceden..o programı calıştırıp theme yı tıklıyorsunuz..oradan da kaydettiginiz theme yı seciyor ve kuruyorsunuz...orginal temaya geri donemezsiniz.ama caresi var orginal themeda cab olarak klasorde mevcut..wallpeperlar verilmis onuda renginize uygun olanı tf3d deki setting kısmındaki wallpaper secenegiyle seciyorsunuz...

Kurulumdaki tum sorumluluk sahibine aittir...

http://www.4shared.com/file/84975068/8c20ef8d/Zitoun_Manilike_05.html

• [ROM][WWE] WM 6.5 build 21159

http://rapid share.com/files/197076425/WWE_1.19.4_21159_MGS_2.rar

Password:www.4pda.ru

İşyerinde olduğum için deneyemedim imkanı olan varsa merak ettim Bu arada Yeni Sayfaya Yakışır bir mesaj olsun istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 12 Şubat 2009; 16:08:10 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.