Şimdi Ara

== !!!! HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.832
Cevap
7
Favori
302.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle paylaşılan hertür bilgi deneyim ve öneriler için teşekkür ederim. Tüm konuyu okudum.
    Sorumlarımın bir kısmına cevap alsamda bazı sorular hala cevaplanmadı.
    Şöyle başlayabilirim. Öncelikle diamond için araştırma yaparken HD ye yöneldim. Aleti ingiltereden bir arkadaş aracılığı ile getirticem. Sorum, alacağım tel orange servis saglayıcısına simlock lu olacak bunu çözmenin yolu varmı ve ne kadar kolay veya zor ve masraflımı. İkincisi arkadaş yanında getirirken hava limanında herhangi bir problemle karsılasırmı. Üçüncüsü ise bu arkadaşım ingiliz pasaportlu bu pasaport ile kayıt yaptırabilirmi. Bir başlıkta yazdıgına göre ikametgah isteniyor demişlerki bu durumda böyle bir şey mumkun değil sanırım ama yinede sormak istedim.
    Sorularım bunlar,
    Teşekkürler iyi forumlar.
  • Estağfurullah Zaman oldukça ekleme yaparım.

KemaloS:

- orange servis saglayıcısına simlock lu olacak bunu çözmenin yolu varmı : Illaki vardır ama şudur diyecek kadar %100 bilgi sahibi değilim bu konuda.Yinede mümkün mertebe operator kilitli cihaz almamak lazım.
    Bazı sayfalar : (Tavsiye edilmiş) :http://www.htccode.com/
    http://blackstone.sim-unlocker.com/
    (Paypal dışında ki yöntemler ile ödeme yapmayın derim)

- İkincisi arkadaş yanında getirirken hava limanında herhangi bir problemle karsılasırmı: Hayır.

- Üçüncüsü ise bu arkadaşım ingiliz pasaportlu bu pasaport ile kayıt yaptırabilirmi. : Hayır.

• SPB MOBILE SHELL Touch HD ile uyumlu hali ... Tüm HD bugları temizlenmiş haliyle 2.1.4 sürümü.

3 yıldır vazgeçemediğim program. TF3D yi Today ekranından kaldırıp direkt bunu kurdum. Her türlü progamla uyum sağlayan harika bir yazılımdır.

Diamond theme için XDA forumda çok dolaştım. Son olarak "fbfbi" üstad ile çalıştık ama verdiği VGA ekrana uyumlu, WVGA ekran için tık yok... Çalışmak isterse iki kişi makinamızda deneyeceğiz.
    Eğer becerirse Diamond TF3D ekranı ile görünecek ki eski Cruise/ORBIT II de kullanıyorum harika duruyor.

Kurulum özellikler burada.. ( eczaneye gitmeye gerek yok )

Güle güle kullanın..

http://touch-hd-icinhersey.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 6 Şubat 2009; 9:32:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gti206

bu arada media markt ta omnia için kvk nın getirmiş olduğu araç tutucu var cok güzel bakmanızı tavsiye ederim birde yine omnia için alttaki ürün var onuda deneme şansım olursa alacağim media markt taki çok şık ve kibar alttan ve üstten sıkıştırmalı dezavantaşı içinden şarj çıkıyor fiyatıda 49 tl civarı

== !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

Arkadaşlar bu araç montaj setinden isteyen varsa hep beraber yurtdışından getirtebiliriz. Eğer isterseniz uğraşırım. 49 TL uçuk bir rakam bence .. Ebay siparişimin gelmesini bekliyorum.

Gelince size hem kaç TL ye malolduğunu hem de kaç günde elimize geçeceğini bildiririm.

Ayrıca bir hardcase (rubbed) siparişi verdim ki güzel çıkarsa onun da organizasyonunu yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 5 Şubat 2009; 22:47:35 >

• eline sağlık yukarıdaki temanın içine koymuştum 2.1.4 sürümünü
    quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

SPB MOBILE SHELL Touch HD ile uyumlu hali ... Tüm HD bugları temizlenmiş haliyle 2.1.4 sürümü.

3 yıldır vazgeçemediğim program. TF3D yi Today ekranından kaldırıp direkt bunu kurdum. Her türlü progamla uyum sağlayan harika bir yazılımdır.

Diamond theme için XDA forumda çok dolaştım. Son olarak "fbfbi" üstad ile çalıştık ama verdiği VGA ekrana uyumlu, WVGA ekran için tık yok... Çalışmak isterse iki kişi makinamızda deneyeceğiz.
    Eğer becerirse Diamond TF3D ekranı ile görünecek ki eski Cruise/ORBIT II de kullanıyorum harika duruyor.

Güle güle kullanın..

• vipracing ; gerçekten çok iyi bir inceleme olmuş benimde aklımda takılmış olan bir kaç şey netleşmiş oldu :) teşekkürler..
  • Yeni arkadaşlar katılmış,cok da güzel olmuş,aramıza hoşgeldiniz
  • iyi aksamlar arkadaslar araniza yeni katildim paylasimlariniz ve yardimlarinizdan dolayi cok tesekkur ederim.
    bende 1 ay once htc hd aldim amacok fazla kullanamiyorum cesitli dil paketleri denedim ama hepsi sorunlu ama azimle aramaya ve takip etmeye devem ediyorum.benim htc hd imde rom olarak bu yuklu bunu guncellemem gerekirmi yada yeni son rom u varmi cikan ve guncellemem gerekiyorsa nedeni nedir yardimci olursaniz sevinirim hakkinizi helel edin simdiden tesekkyrler

1.14.479.3. (25874) WWE
  • bu arada resim ekliyemiyorum yardimci olurmusunu resim ekliyemiyorsam sizinle paylasmak istedigim programlari nasil ekliycem o daha zor olcak heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt.a

iyi aksamlar arkadaslar araniza yeni katildim paylasimlariniz ve yardimlarinizdan dolayi cok tesekkur ederim.
    bende 1 ay once htc hd aldim amacok fazla kullanamiyorum cesitli dil paketleri denedim ama hepsi sorunlu ama azimle aramaya ve takip etmeye devem ediyorum.benim htc hd imde rom olarak bu yuklu bunu guncellemem gerekirmi yada yeni son rom u varmi cikan ve guncellemem gerekiyorsa nedeni nedir yardimci olursaniz sevinirim hakkinizi helel edin simdiden tesekkyrler

1.14.479.3. (25874) WWE

telefonun nerden geldi buda onemli..birde offical rom mu kulanmak istiyorsun bu da onemli..eger avrupadan aldıysan ROM un guncel,asyadan aldıysan 1.19.. yayınlandı..
    dil paketlerine gelince urun daha TR ye gelmedigi icin firma buna uygun dir dil paketi daha kullanmadı..HTC nin diger modelleri icin yayınlanan dil paketlerini kullanıyor herkes,tam verim icin beklemen lazım..

• quote:

bu arada resim ekliyemiyorum yardimci olurmusunu resim ekliyemiyorsam sizinle paylasmak istedigim programlari nasil ekliycem o daha zor olcak heralde

evet resim eklemek zor buraya bende abayagı zorlanıyorum,resim eger web sitesinden alıntı yapıyorsan resimi sag yıkla ve resim adresini kopyalaya bas..
    sonra buraya yapıştır.sonra tum adresi tara ve image dugmesini tıkla..
  • aldigimda ingiliceydi sanirim avrupa oluyor hangi romu kullanmam gerektini ve offical nedir diyer rom nedir bilmiyorum okadar ustalasamadim henuz

• RESMİ GİF OLARAK EKLEMEMİZ GEREKİYOR SANİRİM NERDEN AKLİMA GELDİYSE BEN NEYMİSİM YAA
  • quote:

aldigimda ingiliceydi sanirim avrupa oluyor hangi romu kullanmam gerektini ve offical nedir diyer rom nedir bilmiyorum okadar ustalasamadim henuz

/>

offical rom firmanın kendisinin yayınladıgı ROM dur..Eger 3.parti ROM yuklersen urun garantiden cıkar..buyuk ihtimal urununun garantisi yoktur..o zaman ozel ROMlarda kullanabilirsin..ROM hakkında yazıları ilk sayfada bulabilirsin..Ama eger sorarsan ROM un su anda guzel hızlı ve stabil..Benim ROM ile aynı

• OZAMAN HİC KURCALAMİYORUZ DAHA SONRAYA BİRAKİYORUZ
    BİLGİN İCİN TESEKKURLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: gti206

eline sağlık yukarıdaki temanın içine koymuştum 2.1.4 sürümünü
    quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

SPB MOBILE SHELL Touch HD ile uyumlu hali ... Tüm HD bugları temizlenmiş haliyle 2.1.4 sürümü.

Güle güle kullanın..

Sizin de elinize sağlık, çok güzel bir tema paylaşmışsınız..

Hızınıza yetişilmiyor ha ..

• Selam Vibracing,

Karşılaştırmalarının özellikle Iphone kısmına birebir katılıyorum. Senin yaşadığın bu gözlemleri birebir neredeyse ben de yaşadım. Bu gözlemlere bir iki ufak eklenti yapmak istedim Iphone 3g ile.

Bizim ev sağolsun Ankara'nın göbeğinde Ayrancıda ancak Turkcell binbir zorlukla çekiyor. Ev resmen cep telefonlarının çekme kalitesini test etme merkezi oldu :). Evin özellikle banyo tarafı çekişin en düşü olduğu yer. İlk dönem Iphone ile HTC HD neredeyse aynı sonucu veriyor. HTC HD çok hafif daha iyi. Iphone 3g ise HTC HD'den biraz daha iyi. Ama farklar çok az.

Wifi çekişinde ise yatak odası test merkezim oldu. Burası ADSL'e en uzak nokta burada HTC HD bağlanıyor ama data aktarırken çok yavaş çalışıyor. Iphone 3g daha iyi idi. İlk Iphone 3g'den biraz daha kötü ama HTC HD'den biraz daha iyi gibi.

Çekiş gücü konusundaki test sonuçları bu.

Gti206 kardeşim.

Dün tavsiye ettiğim ROM'u ve Radio ROM'u yükledim henüz çok test etmedim ama dün yaşadığım konuyu seninle paylaşmak istedim. Upgrade işlemlerini yapıp şirket toplantısına biraz da koşturarak girince hiç bir ayar yapamamıştım. Malum piyasalar belli toplantı biraz asık suratlı bir hava ile gidiyordu. İşte tam bu sırada benim HTC Touch HD ingilizce "Pardon patron bir metin mesajınız var" deyince o asık suratlı toplantı odasına nasıl bir kahkaha girdi anlatamam. Hayli eğlenceli bir durumdu paylaşayım dedim.

•  == !!!!  HTC ToucH HD Paylaşım Bölümü !!! == 10.07.09 SSS UPGRADE

SPB DIARY 2.5.8

Yoğun işhayatı içinde elim ayağım diyebileceğim ve asla vazgeçemeyeceğim tek program.

Yazılımın ayarlarında kullandığınız "drop down" menülerin hiçbiri Touch HD'de çalışmıyordu. Fakat SPB hazırladığı hotfix (gerçi "hot"luğu kalmamış artık ama..) ile sorunu çözmüş.

Sonuç olarak benim gibi koşturmaca ile yaşayan varsa ve benim gibi unutkanlarsa bu yazılım tam bir kurtarıcı.

Yazılım ve kurulum aşağdaki linkte.

Güle güle kullanın.

Pocket PC'lerin meşhur medya oynatıcısı TCPMP ile divx ya da xvid formatındaki filmlerinizi Türkçe ya da İngilizce alt yazı ile izleyebilirsiniz.

Artık özelliklerini bilmeyen kalmamıştır muhtemelen.

Çok uzun zamandır kullandığım hiç problem yaşamadığım yazılımdır. Herkese tavsiye ederim.

Cihazı aldıktan sonra maalesef TCPMP'nin de Touch HD'ye uyumlu olmadığını farkettim. Kısa bir araştırma ile çözümü buldum.

Kurulum ve yazılım aşağıdaki linkde.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 6 Şubat 2009; 10:08:30 >

Bu sürüm Türkçe.

Kurulum aşağıdaki linkde

Güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.