Şimdi Ara

Htc touch pro 2 Çok temiz Windows mobile ve Android

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Htc touch pro 2 Çok temiz Windows mobile ve Android işletim sistemine sahip kullanışlı şık bir cihaz yurdışından İphone 4 Geldiği için satıyorum 650 Tl

Teknik özellikler

Model HTC Touch Pro2 (T7373)
    Processor Qualcomm® MSM7200A™, 528 MHz
    Operating System Windows Mobile® 6.1 Professional
    Memory ROM: 512 MB
    RAM: 288 MB
    Dimensions(LxWxT) 116 X 59.2 X 16.65 mm (4.57 X 2.33 X 0.66 inches)
    Weight 178.5 grams (6.3 ounces) with battery
    Display 3.6-inch TFT-LCD touch-sensitive screen with 480 X 800 WVGA resolution
    Adjustable tilt screen
    Network1 HSPA/WCDMA:

Europe/Asia: 900/2100 MHz
    Up to 2 Mbps up-link and 7.2 Mbps down-link speeds

Quad-band GSM/GPRS/EDGE:

Europe/Asia: 850/900/1800/1900 MHz
    (Band frequency, HSPA availability, and data speed are operator dependent.)

Device Control TouchFLO™ 3D
    Zoom bar
    Keyboard Slide-out 5-row QWERTY keyboard
    GPS Internal GPS antenna
    Connectivity Bluetooth® 2.1 with Enhanced Data Rate and A2DP for wireless stereo headsets
    Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
    HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0, audio jack, and TV Out* in one)
    Camera Main camera: 3.2 megapixel color camera with auto focus
    Second camera: VGA CMOS color camera
    Audio supported formats AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4A
    Video supported formats WMV, ASF, MP4, 3GP, 3G2, M4V, AVI
    Battery2 Rechargeable Lithium-ion battery
    Capacity: 1500 mAh
    Talk time:

Up to 390 minutes for WCDMA
    Up to 510 minutes for GSM

Standby time3:

Up to 750 hours for WCDMA
    Up to 500 hours for GSM

Video call time: Up to 160 minutes
    (The above are subject to network and phone usage.)
    Expansion Slot microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)
    AC Adapter Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60 Hz
    DC output: 5V and 1A
    Special Features G-Sensor
    Straight Talk™
    Noise-cancelling dual microphones and speakers

* HTC TV Out cable needed.

Network bands in regions other than Europe and Asia Pacific may be different, depending on the mobile operator and your location.
    Please check with your mobile operator.
    Battery times (talk time, standby time, and more) are subject to network and phone usage.
    A Standby time specification ("specification") is an industry standard that is only intended to allow comparison of different mobile phones under the same circumstances. Power consumption in a standby state is strongly dependent on factors including but not limited to network, settings, location, movement, signal strength and cell traffic . Comparisons of different mobile phones using such a specification can therefore only be done in a controlled laboratory environment . When using any mobile phone in real life circumstances for which the mobile phone is intended, the standby time could be considerably lower and will be strongly dependent on the factors as mentioned above.

Note: Specifications are subject to change without prior notice.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• iyi fiyat. ama satıcı için "büyük" bir revize şart hocam. bu forumda bu fiyata kendi resimleri olmadan çok zor satılır. baltalama değilde uyarı olarak yazıyorum bunu. kullandığım bi pda bu. gerçekten güzel özellikleri var ama bu kadar etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk GÜMÜŞ

iyi fiyat. ama satıcı için "büyük" bir revize şart hocam. bu forumda bu fiyata kendi resimleri olmadan çok zor satılır. baltalama değilde uyarı olarak yazıyorum bunu. kullandığım bi pda bu. gerçekten güzel özellikleri var ama bu kadar etmez

HTC Desire Z nin resmi olarak Türkiye pazarına girmesi yani sunulması sizce Touch Pro 2 'nin fiyatını kaçta kaç,ne kadat etkiler.Diyelimki 600 Tl den satılan bir touch pro 2 piyasası bu olaydan sonra kaç olmalıdır :)
    Ben yazamıyorum,Sayın Selçuk GÜMÜŞ siz yazarmısınız.

Piyasada bir sürü TyTN 2 satıcısı biliyorum çok güzel cihaz ben ayrılamıyorum deyip aylarca 500 TL den satmaya çalışıp da daha sonra 250 den satmak zarunda kalan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk GÜMÜŞ

iyi fiyat. ama satıcı için "büyük" bir revize şart hocam. bu forumda bu fiyata kendi resimleri olmadan çok zor satılır. baltalama değilde uyarı olarak yazıyorum bunu. kullandığım bi pda bu. gerçekten güzel özellikleri var ama bu kadar etmez

Alttaki fotoğraf cihazın orginal fotorafıdır arkadaşlar daha fazla bilgi isteyen arkadaşlar sorabilir cihaz Türkiyede piyasaya girmediği için yurtdışından getirtilmiş ve pasaport üstüne kaydı yapılmıştır herhangi bir proglemi bulunmamakta alacak olan arkadaşa elden teslim etmeyi tercih ederim alsın kullansın baksın isterse telefoncuyada göstersin öyle alsın cihaza kesinlikle tornavida deymemiştir koruma bandı halen vidaların ustundedir. Bu cihazın bu kadar etmeyecegini düşünen arkadaşlara saygı duyarım ama onlarda bilir şu an piyasada bu özellikte kullanışlı kaliteli başka cihaz almaya kalktıklarında ne kadar para gözden cıkartılır iyi bilirler.Htc touch pro bile 1.600 tl ye satılıyor şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toydoskalender -- 21 Nisan 2011; 11:35:08 >

• daha once kullandim ve sattim bu cihazdan. belki bu kadar temiz degildi ama 420 liraya bir aydan fazla bekledi ve en sahibindende 400e sattim.ve bu fiyata iyi gitti diyordum. muadili cihazlardan farki klavyesi olmasi. dusunceler farkli olabilir ama klavye bence okadar farka sebep olmaz.
    ama tabi insallah satilir tabii. satmamanizi istemem icin bi sebep yok. yardim maiyetiyle yazdim ama yanlis anlasiliyo bu forumda hersey.

saygilarimla.hayirli satislar hayirli musteriler...
  • 400e düşünürseniz ben alıcısıyım cihazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

400e düşünürseniz ben alıcısıyım cihazın.

İlginiz için teşekkürler yeğenime veririm oyuncak diye kullansın daha iyi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 650 ytl mi ?
  • omnia 2 mi veririm takas yapmak istersen.
  • pm attım bakabilirseniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.