selam arkadaşlar bende htc tytn II var aldığımda hard klavyede ş i gibi türkçe karakterleri iki tıklattığımda yazıyordu ama sonra farkında olmadan ayarmı değiştirdim ne yaptım biliyorum artık dahili klavyeden türkçe karakter giremiyorum bunla ilgili yarıdımlarınızı bekliyorum. bu arada bu cihazı türkçe yapmak isityorum nasıl yapabilirim kısaca onada değinirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...
alt ortadaki klavye simgesinin yanındaki oka basıp turkish Q yu seçin. olmazsa ayarlar kısmından donanım klavyesi için türkçe desteğini seçin. sunnysoft türkçeleştirme varsayarak söylüyorum bunları.
efet oradan değil ama sağ alt köşedeki renkli kutucuktan önce mevcut olan türkçe q klavyeyi kaldırdım setting bölümünden sonra tekrar yükledim oldu rahatlık varmış.teşekkür ederim.peki türkçe menü nasıl olacak gelen cd lerden mi yapacam yoksa netten bir şeyler mi indirmem gerekiyor acaba
selam arkadaşlar bende tynt ll kullanıyorum ama türkçeye çeviremedim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme