Şimdi Ara

HTC U 11 kutu görseli, teknik detayları açık etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC U 11 kutu görseli, teknik detayları açık etti

Bu ay ortasında gövde gösterisi yapmaya hazırlanan HTC’nin yeni amiral gemi modeli U 11 daha detaylı bir şekilde sızmaya başladı. Ortaya çıkan kutu görseli teknik detayları daha ayrıntılı bir şekilde gözler önüne seriyor.

HTC U 11 modelinin önemli özelliklerini zaten öğrenmiştik. Görselde bilmediğimiz bazı teknik detaylar daha mevcut. Bunlar kamera, ses ve dayanıklılık sertifikası odağında toplanıyorlar.

5.5 inçlik 2560x1440 piksel Super LCD ekran barındıran amiral gemisi, Gorilla Glass 5 kaplama ile korunmuş. Snapdragon 835 yonga setinin güç verdiği modele 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB arttırılabilir kapasite eşlik ediyor.

Arka kısımda Sony IMX362 tabanlı 12MP çözünürlüğünde UltraPixel 3 kamera yer alıyor. OIS destekli sensör 4K video kaydı yapabiliyor. Ön kısımda ise Sony IMX351 tabanlı 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor. Kamera Full HD video kaydına imkan tanıyor.

Ayrıca Bkz.HTC U 11 kısmen göründü

3000mAh kapasiteli batarya USB 3.1 Tip-C üzerinden Quick Charge 3.0 destekliyor. BoomSound stereo hoparlör yanında Usonic aktif gürültü engelleme ve 3D ses kaydı imkanı da sunulmuş. Model IP57 ile cihaz 1 metreye kadar su altında 30 dakika dayanabiliyor.

Kenardan Kontrol 

Cihazın en önemli kozu kenar sensörleri. Kenar sensörler sayesinde cihazın ekranına dokunmadan pek çok işlem yapmak mümkün. Kenarı sıkarak özel menüyü ekrana getiriyor, yukarı doğru sürükleme yaparak menüler arasında geziniyor ve kenara tıklayarak menü içerisine girebiliyorsunuz.  Aynı durum diğer kenar için de geçerli. Özçekim yapmak, arama gerçekleştirmek, SMS’lere cevap vermek gibi pek çok fonksiyon kenarları sıkarak yapılabiliyor.

Firmanın bu yapı için özel bir kısayol menüsü hazırladığı anlaşılıyor. Ayrıca muhtemelen üçüncü taraf uygulamalar da bu yapıya entegre olacaktır. Cihazın tanıtım videolarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

HTC U 11 kutu görseli, teknik detayları açık etti 

• bu nedir boyle? gercekten devrimsel ozelliklere sahip...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canavar gibi telefon geliyor, bastır HTC

• Mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatını görünce aklınız başınıza gelir! :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

boyle modeller cikartacagina, 4.5 inc 720p yada 1080p ekran, sp 835 821 vs cpu kullan, hafiza min 32gb olsun, pili 4000 mah olsun en az, cerceveleride az tutun bak bakalim satiyor mu satmiyormu?

4,5" telefonda 4000 mAh pil koyarlarsa telefon 2 cm kalınlığında olur yalnız...

Yazarken biraz fizik te bilmek lazım demek ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

boyle modeller cikartacagina, 4.5 inc 720p yada 1080p ekran, sp 835 821 vs cpu kullan, hafiza min 32gb olsun, pili 4000 mah olsun en az, cerceveleride az tutun bak bakalim satiyor mu satmiyormu?

Kalinligi da 5 mm olsun mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • htc neden güzel yenilikler çıkarırken,daha önce yaptığı güzel şeylerden vazgeçiyor anlamak mümkün değil. bir kere ikinci kameradan vazgeçmek en büyük yanlışları oldu. ya belki maliyetten kaçıyorsun ama koy şuraya dandirik ikinci bir kamera da bari derinliği algılasın sadece m8 de olduğü gibi. aynı şekilde ondeki 2 hoparlörden vazgeçmeleri. birde lcd ekrandan vazgeçmeleri lazım. amoled ekrandaki canlılığı görmek isterim.samsung ve sony gibi firmalar ekran konusunda çok daha güzel görünüyorlar. htc 10 kullanıyorum zaten. bir 2 yıl giderim bunla. o zamana kadar umarım hayal ettiğim gibi bir telefon çıkarırlar.

• Rengi güzelmiş

• Alırım bu cihazı sevdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı 4000? olur. O da iyimser tahminim.

• Fiyatı hakkında atıp tutmaya başlamışsınız hemen. Sanki dengi amiral gemileri çok ucuz da hTc'den de ucuz fiyat bekliyorsunuz. Kendi sevdiğiniz markaya ses çıkarmayıp tamamiyle zevklerinize ve fanatikliğinize göre fiyatlara ses çıkarırsanız daha çok portakal gibi soyarlar sizi. Öteki konularda S8+ övenler gelip burada hTc fiyatından dem vuracak. Aman allahım s8'e ne arge araştırması yapılmıştır şimdi. En azından şu telefonda kayda değer bi yenilik var. Çıksın bakalım sonra gömer miyiz över miyiz karar veririz.

Takıldığım bi kaç nokta var; ilk olarak amiral gemilerde kayda değer bi pil geliştirmesi olmamasına rağmen mAh değerleri artık değişmiyor. Her nesilde işlemciler, ekranlar daha az enerji harcıyor tamam ama pilde bi gelişme olmadığı sürece totalde çok az bi kazanım elde edilmiş oluyor batarya süresinde. U11'de tıpkı M10 gibi 3000 mAh ile gelecek. Bi M10 kullanıcısı olarak bir günü zor çıkartıyorum ben. Hatta çıkaramıyorum çantamda şarj aleti var hep. Sabah evden çıkınca otobüsle okula gidene kadar -2 saat yol, azıcık twitter belki biraz tumblr ve sürekli spotify açık- şarj %70 e düşüyor. Sonra zaten su gibi gidiyor anlamıyorsunuz neye gittiğini. HTC önemli bi geliştirme yapmadıysa bunda da 3000 mAh çok da farklı olmayacaktır. İkinci nokta ise, hTc'nin meşhur boomsound'u ve suya dayanıklılık olayının buna etkisi. Kulaklık denen icadın varlığından haberdar olduğumuzdan beri dış hoparlörleri sadece zil sesi için kullanır olduk ama bu bile o kadar önemli bi etken ki. M10'da bassların alt hoparlöre tizlerin üst hoparlöre verilmesi aşırı verimsiz bi düşünceydi ve ses çıkışı olarak no. 1 görülen hTc'ler(nokia'yı tenzih ederim) LG'den daha sessiz telefonlar oldu. Suya dayanıklılık zımbırığının getirdiği aman hoparlöre bi zeval gelmesin olayı çoğu suya dayanıklı telefonda dış sesi çok fazla miktarda azalttı. Htc'nin bu konuda neler yaptığını merak ediyorum.

İncelik ve çerçeve açısından yeterli bir cihaz gibi görünüyor sızdırılan fotolardan anladığım kadarı ile. Hoş M10 kadar kalın olsa da sorun değil zira M10'nun tasarımı tam anlamıyla bi mühendislik dehasıydı bence. Cihaz aslında çok kalındı ama kenarlardaki o keskin hatlarla verilmiş eğimler cihazı çok ince gösteriyordu. Tek memnun olmadığım kısım siyah cihazlarda renk atma ve soyulma problemiydi. M10 kullanıcıları bilir, bu cihazın en hoş rengi - çoğunluğun fikriyle- mat gri olandı ve elde insanlar görünce iki üç defa bakıyorlar cidden. Gel gör ki boya rezil. Elimin terlediği ve telefona temas eden yerler soyuldu alttan beyaz boya çıktı, hTc logosunun olduğu kısım açık gri oldu. Eğer aynı boyama tarzını U11'de de kullanırsa çok işi var. Gördüğüm kadarı ile U11 daha parlak bi boyaya sahip, çizilince alttan beyaz materyal rengi fırlayacak gibi duruyor ama hayırlısı. :D

M10'dan bu yana umarım şunları düzeltmiştir hTc, eğer düzeltmişse gayet alınabilir bi telefon olur benim için:

-Daha kaliteli şarj ve kulaklık kablosu.

-Kolay renk atmayan kasa boyası

-Pil verimliliği

-Dış hoparlör kalitesi

-Ekran renkleri (M10 ekranı diğer telefonlardan daha sarımsı gösteriyorsu beyaz rengi. Ha ayarı vardı çok kolay yapıyorduk ama diğer renkleri de olduğundan bir ton açık gösteriyordu maalesef)

Başka da bir problem yoktu yeni nesilde düzeltilmesi gereken. Kulaklığa karışmasınlar aman sakın. Çoğu M10 kullanıcısı %50 duyma kaybı yaşıyor ama çok mutlular ses kalitesinden. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myxo -- 1 Mayıs 2017; 15:35:22 >

• 3000 mah. batarya 2K 5.5 inç ekran... Tebrikler hTC harika iş çıkarmışsın (!)

Ne bu böyle anlamadım gitti. Nasıl beceriyorlar bunu? Çok mu zor 5.5 inç ekrana 3500 mah. üstü batarya koymak?

Sakın bana 10 nm işlemci var pil verimliliği çok iyi falan diye gelmeyin. En büyük örnek şuan S8 serisinde var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 1 Mayıs 2017; 15:39:36 >
  • HTC denilince akla ilk o sağlam metal kasası geliyor. O kasadan vazgeçip parmak izi tutan kullanışlılığı sıfır olan cam kasaya geçmenin anlamı ne anlayamadım. HTC telefonları kılıfsız kullanılır hiçbir şey olmazdı. Bu beni fazlasıyla üzdü.

İkinci olarakta 3000 mah batarya kesinlikle az. Yıllardır batarya kapasiteleri psikolojik sınırı asla geçemediler. 10nm gibi şeylerin bir yere kadar etki ettiğinide görmek lazım. Android zaten pil karşıtı bir işletim sistemi bir de buna düşük bataryalar gelince arzı edilen sonuç olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Canavar gibi telefon geliyor, bastır HTC

Yanlarından mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Myxo

Fiyatı hakkında atıp tutmaya başlamışsınız hemen. Sanki dengi amiral gemileri çok ucuz da hTc'den de ucuz fiyat bekliyorsunuz. Kendi sevdiğiniz markaya ses çıkarmayıp tamamiyle zevklerinize ve fanatikliğinize göre fiyatlara ses çıkarırsanız daha çok portakal gibi soyarlar sizi. Öteki konularda S8+ övenler gelip burada hTc fiyatından dem vuracak. Aman allahım s8'e ne arge araştırması yapılmıştır şimdi. En azından şu telefonda kayda değer bi yenilik var. Çıksın bakalım sonra gömer miyiz över miyiz karar veririz.

Takıldığım bi kaç nokta var; ilk olarak amiral gemilerde kayda değer bi pil geliştirmesi olmamasına rağmen mAh değerleri artık değişmiyor. Her nesilde işlemciler, ekranlar daha az enerji harcıyor tamam ama pilde bi gelişme olmadığı sürece totalde çok az bi kazanım elde edilmiş oluyor batarya süresinde. U11'de tıpkı M10 gibi 3000 mAh ile gelecek. Bi M10 kullanıcısı olarak bir günü zor çıkartıyorum ben. Hatta çıkaramıyorum çantamda şarj aleti var hep. Sabah evden çıkınca otobüsle okula gidene kadar -2 saat yol, azıcık twitter belki biraz tumblr ve sürekli spotify açık- şarj %70 e düşüyor. Sonra zaten su gibi gidiyor anlamıyorsunuz neye gittiğini. HTC önemli bi geliştirme yapmadıysa bunda da 3000 mAh çok da farklı olmayacaktır. İkinci nokta ise, hTc'nin meşhur boomsound'u ve suya dayanıklılık olayının buna etkisi. Kulaklık denen icadın varlığından haberdar olduğumuzdan beri dış hoparlörleri sadece zil sesi için kullanır olduk ama bu bile o kadar önemli bi etken ki. M10'da bassların alt hoparlöre tizlerin üst hoparlöre verilmesi aşırı verimsiz bi düşünceydi ve ses çıkışı olarak no. 1 görülen hTc'ler(nokia'yı tenzih ederim) LG'den daha sessiz telefonlar oldu. Suya dayanıklılık zımbırığının getirdiği aman hoparlöre bi zeval gelmesin olayı çoğu suya dayanıklı telefonda dış sesi çok fazla miktarda azalttı. Htc'nin bu konuda neler yaptığını merak ediyorum.

İncelik ve çerçeve açısından yeterli bir cihaz gibi görünüyor sızdırılan fotolardan anladığım kadarı ile. Hoş M10 kadar kalın olsa da sorun değil zira M10'nun tasarımı tam anlamıyla bi mühendislik dehasıydı bence. Cihaz aslında çok kalındı ama kenarlardaki o keskin hatlarla verilmiş eğimler cihazı çok ince gösteriyordu. Tek memnun olmadığım kısım siyah cihazlarda renk atma ve soyulma problemiydi. M10 kullanıcıları bilir, bu cihazın en hoş rengi - çoğunluğun fikriyle- mat gri olandı ve elde insanlar görünce iki üç defa bakıyorlar cidden. Gel gör ki boya rezil. Elimin terlediği ve telefona temas eden yerler soyuldu alttan beyaz boya çıktı, hTc logosunun olduğu kısım açık gri oldu. Eğer aynı boyama tarzını U11'de de kullanırsa çok işi var. Gördüğüm kadarı ile U11 daha parlak bi boyaya sahip, çizilince alttan beyaz materyal rengi fırlayacak gibi duruyor ama hayırlısı. :D

M10'dan bu yana umarım şunları düzeltmiştir hTc, eğer düzeltmişse gayet alınabilir bi telefon olur benim için:

-Daha kaliteli şarj ve kulaklık kablosu.

-Kolay renk atmayan kasa boyası

-Pil verimliliği

-Dış hoparlör kalitesi

-Ekran renkleri (M10 ekranı diğer telefonlardan daha sarımsı gösteriyorsu beyaz rengi. Ha ayarı vardı çok kolay yapıyorduk ama diğer renkleri de olduğundan bir ton açık gösteriyordu maalesef)

Başka da bir problem yoktu yeni nesilde düzeltilmesi gereken. Kulaklığa karışmasınlar aman sakın. Çoğu M10 kullanıcısı %50 duyma kaybı yaşıyor ama çok mutlular ses kalitesinden. :D

O değilde güzelim metal kasaya yazıık oldu.

• X10 da 4000 mAh batarya var amiral gemisinde neden olmasın ben onu anlamıyorum.
  • Ön kamera 16, arka kamera 12 mp mi yoksa bana mı öyle geldi?
  • Htc 11 bu görseldeki gibi olacaksa bence iğrenç gozukuyor ve 3.000 mah batarya az olmuş en az 3500 mah olmalıydı.

• Yorumları okudukça kendi kendime 'bizim millete harbiden yaranılmaz' diyorum. Adamlar ne yaparlarsa yapsınlar sürekli eleştiri sürekli. Kendimiz hiç bir şey yapamıyorken hemde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.