Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.105
Cevap
57
Favori
423.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebook grubumuz hayırlı olsun...Tüm Htc U 11 kullanıcılarına ve satın almadan incelemek isteyenlere sevgiler...Mükemmel bir telefon!!![​IMG]

Facebook sayfamızda karşılaştırma videolarını bulabilir,kendi fotoğraflarımızın paylaşımlarını ve de telefon ile ilgili tüm deneyimlerimizi bir birimize aktarabiliriz.

https://www.facebook.com/groups/107973196541230/

*****HTC U11 Kulübü*****

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• *****HTC U11 Kulübü*****

• Telefonu bir kaç gün içerisinde veya Eylül gibi almak istiyorum. Sizce bir ay civarı sonra fiyatı düşer mi?

Bir sorum daha var, anladığım kadarıyla bu telefonu ya internetten ya da yurtdışından satın alabiliyoruz şuan. İnternetten almayı pek istemiyorum. Bir ay sonra teknoloji marketleri de satmaya başlar mı?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LePortaBim -- 1 Ağustos 2017; 21:32:42 >
  • Normal kullanımda oyun hariç internet whatapp vs. kaç saat ekran görüntüsü alıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

Normal kullanımda oyun hariç internet whatapp vs. kaç saat ekran görüntüsü alıyorsunuz

Anlık...

*****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

*****HTC U11 Kulübü*****

• S.Arabistandaki teknoloji marketi Jarir'e mail attim htcnin global garantisi sizde gecerli mi diye.Sadece kendi ulkelerinde garanti sagliyorlarmis.Htc ye de mail attim geri doneceklerini belirtmisler otomatik cevapta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyavuz

S.Arabistandaki teknoloji marketi Jarir'e mail attim htcnin global garantisi sizde gecerli mi diye.Sadece kendi ulkelerinde garanti sagliyorlarmis.Htc ye de mail attim geri doneceklerini belirtmisler otomatik cevapta.

Htc Türkiye'nin teknik servisi yurtdışı hiçbir cihaza garanti kapsamında ücretsiz hizmet vermez. Uluslararası garanti vs hepsi şehir efsanesi. Sadece kağıt üzerinde o garantiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 1 Ağustos 2017; 23:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

S.Arabistandaki teknoloji marketi Jarir'e mail attim htcnin global garantisi sizde gecerli mi diye.Sadece kendi ulkelerinde garanti sagliyorlarmis.Htc ye de mail attim geri doneceklerini belirtmisler otomatik cevapta.

Htc Türkiye'nin teknik servisi yurtdışı hiçbir cihaza garanti kapsamında ücretsiz hizmet vermez. Uluslararası garanti vs hepsi şehir efsanesi. Sadece kağıt üzerinde o garantiler.

Hmm,bu forumda baska basliklarda yazmislar da onun uzerine mail attim yoksa 2 ay sonra gidicem alip gelirdim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deae

quote:

Hmm,bu forumda baska basliklarda yazmislar da onun uzerine mail attim yoksa 2 ay sonra gidicem alip gelirdim.

Kendi ithal etmediği ürüne servis hizmeti vermek zorunda değil firma. Ciroyu Suudi Arabistan yapacak burada arızasını derdini sen çekeceksin hiç bir uluslararası firmanın yerel resmi temsilcisi ülkemizde Uluslararası garanti servisi sağlamıyor.

• Telefon genel olarak gayet güzel ama bu sıkıcı ve kullanışsız arayüzü beni cihazdan soğuttu. Ayrıca kendi galeri uygulaması olmaması çok büyük bir eksik benim gözümde. 3. parti uygulamaları çözüm olabilir ama hiç biri cihazın kendi uygulaması kadar verimli çalışamaz diye düşünüyorum. Bir diğer husus kamera çok övülmüş doğru donanım olarak çok iyi ama yazılım olarak bir çok eksiklik mevcut. İşte tam da aradığım cihaz diyordum taa ki fiyatını ve belirttiğim eksiklikleri görene kadar.

• an itibariyle riyaddan 6/128 siyah cihazla aranıza katıldım.inşallah dorunsuz bir cihazdır.M10 daki sorunları yaşamamak istiyorum..bu arada 2350 Sar a aldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist7781

an itibariyle riyaddan 6/128 siyah cihazla aranıza katıldım.inşallah dorunsuz bir cihazdır.M10 daki sorunları yaşamamak istiyorum..bu arada 2350 Sar a aldım..

Jarir de 2600 SAR dı.Siz nereden aldınız.Uluslararası garanti yokmuş maalesef yoksa kaçırılmazdı bu fırsat :(
  • siklon S kullanıcısına yanıt
    Kamera arayüzü HTC 10 ile aynı olması gerek, eksik olan nedir? Bence sade ve kullanışlı bir menüsü var, tek eleştirdiğim yanı ekrana tıklayınca çıkan ayar çubuğunun küçük olması Pixel gibi sağda ve büyük yapsalar çok iyi olurdu.
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    hocam geç oldu biraz kusura bakma ses mükemmel 7 plusla aynı gibi bangır bangır ses var cihaz çok güzel akıcı duurmun varsa al derim
  • fener1979 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, şimdilik paralel ithalatların fiyatının düşmesini bekleyeceğim. S7 edge ile devam :)

• Merhabalar, bugün itibariyle kullanmaya başladım telefonu. G3 ten geçiş yaptım dolayısıyla telefonun her şeyi harika geliyor şu anda :) Birkaç gün telefonla uğraştıktan sonra detaylıca yazabilecek konuma gelebilirim. Telefon sahiplerine bir sorum olacaktı, kırılmaz cam ya da jelatin taktırdınız mı cihaza, nereden temin edebildiniz? Gerek var mıdır yok mudur?

Herkes telefonunu iyi günlerde, kazasız belasız kullansın gerçekten güzel bir cihaz.
  • Telefon ne kadar beyler bilen varmı s8 ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz?

• Hb de 3700 daha ucuz alma imkanı varmı daha makul fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: misafir sevmeyen adam

Telefon ne kadar beyler bilen varmı s8 ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz?

Çerçeve oranı, amoled ekran ve Samsung uygulamaları sizin için önemliyse S8, geri kalan özellikler için U11.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercos

quote:

Orijinalden alıntı: misafir sevmeyen adam

Telefon ne kadar beyler bilen varmı s8 ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz?

Çerçeve oranı, amoled ekran ve Samsung uygulamaları sizin için önemliyse S8, geri kalan özellikler için U11.

Bintürlü denk gelemedim bu cihaza inceleme fırsatım olmadı hocam hb de var ama 3700 çık uçuk rakam ıphone 7 alınır o fiyata.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.