Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.105
Cevap
57
Favori
423.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta sonra Hong Kong'a gidiyorum, isteyen arkadaşlara HTC U11 getirebilirim

128 GB için 2600 TL. istiyorum, kayıt, rom vb. işine karışmam 11 Ağustos tarihinde size yollarım

Verdiğim fiyatlar maksimum, pazarlık yapınca kaça verirler bilmiyorum en fazla 3 adet getirebilirim

Ilgilenenler PM atabilir veya buraya yazabilir

Ayrıca garanti olayını bilmeyenler için bu ürünlerin de garantisi var 1 yıl, spot tan değilde mağazadan faturalı şekilde alacağım, HTC Türkiye arayıp bilgi alabilirsiniz, daha önce singapur'dan kendime aldığım telefonda sıkıntı çıkmıştı ve HTC Türkiye ilgilenip halletmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefonu çift hat ile kullanıp çift whatsapp kullanan varmı ?
    A7 2017 kullanıyorum ancak ses yüzünden HTC alacağım.
    Çift hat ve, çift whatsapp benim için olmazsa olmaz bu yüzden soruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solar red bulan var mi

• Arkadaşlar,yurt dışı olanını almayı düşünüyorum. Ama bir iki kişiden Türkçe dil desteği olmayan modellerde harici bir uygulama ile yüklenebildigini ve bu yüklemenin de %60 hafızadan yediğini duydum. Ne kadar doğrudur ,fiyat olarak 2750 TL ye kadar çıkabilirim mavi rengi olup satmayı düşünen var mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurter

Arkadaşlar,yurt dışı olanını almayı düşünüyorum. Ama bir iki kişiden Türkçe dil desteği olmayan modellerde harici bir uygulama ile yüklenebildigini ve bu yüklemenin de %60 hafızadan yediğini duydum. Ne kadar doğrudur ,fiyat olarak 2750 TL ye kadar çıkabilirim mavi rengi olup satmayı düşünen var mı :)

İki yöntem var ya basit bir program ile ya da ayarlar menüsü altından yapılıyor. Ayarlar menüsü altından olmazsa küçük bir uygulama yükleyerek dil değiştirilebiliyor. Hafıza vs değişmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistic34

Şu telefonu çift hat ile kullanıp çift whatsapp kullanan varmı ?

o dediğin huawei de
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistic34

Şu telefonu çift hat ile kullanıp çift whatsapp kullanan varmı ?

Ben de alıp çift hat ve çift whatsapp ile kullanacağım, ikinci whatsapp için Parallel Space kullanmayı düşünüyorum.
  • bunun galeri uygulamasını eski haline getiremiyor muyuz ? neden iyi giden birşeyi değiştirirler hiç anlamam.

sol alttaki back tuşunda sıkıntı yaşayan var mıdır ? bazen basınca 1 kerede algılamama gibi.
  • coner C kullanıcısına yanıt
    Onunla ilgili sorunum yok benimde bu klavyesi sıkıntılı bazen yavaşlıyor yazarken. Birde yazılımı kararsız çalışıyor gibi dün şarja taktım %98 2 saniye %100 oldu şarjdan çıkardgmda 5 saniye falan %99 çabuk düşüyor sizdede varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mukoly

Onunla ilgili sorunum yok benimde bu klavyesi sıkıntılı bazen yavaşlıyor yazarken. Birde yazılımı kararsız çalışıyor gibi dün şarja taktım %98 2 saniye %100 oldu şarjdan çıkardgmda 5 saniye falan %99 çabuk düşüyor sizdede varmı acaba

Geceden şarja takıp sabah çektiğimde aniden yüzde 99 a düşme olayı bende de var. Ama gün içinde fulleyip şarjda bekletmeden çıkardığımda sanki hemen düşmüyor ; ya da ben öyle hissettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 1 Ağustos 2017; 10:36:19 >
  • mukoly M kullanıcısına yanıt
    aynen batarya konusu ölü doğmuş, yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

quote:

Orijinalden alıntı: mukoly

Geceden şarja takıp sabah çektiğimde aniden yüzde 99 a düşme olayı bende de var. Ama gün içinde fulleyip şarjda bekletmeden çıkardığımda sanki hemen düşmüyor ; ya da ben öyle hissettim :)

Şarjda bırakıp uzun süre sonra fişten çıkarıyorsanız telefon pil dolduktan belli bir süre sonra şarjı kestiği için oluyor, normal yani.

• coner C kullanıcısına yanıt
    Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz acaba. Birde karşılaştığınız başka sorunlar varmı?

• HTC 10 için bekleyip sonrasında da yavaş davranıp kaçırmıştım. Şimdi HTC U11 kaçmasın istediğimden hepsiburada üzerinden siyah siparişimi vermiş bulunuyorum. Bugün yarın aranıza katılıp görüşlerimi belirtmeye başlarım. Sağlam bir şekilde elime ulaşır umarım :)
  • mukoly M kullanıcısına yanıt
    12 saat

ben ingiltereden aldım 2500 tlye geldi

klavye bana göre eksi ama başkalarına göre artı olabilir. bir dünya özellik gelmiş kafa karıştırıyor ergonomiklik gitmiş bence

kalite hissiyatı m7 den m9 da daha düşüktü bunda daha da düşmüş.

pil ömrü hiç tatmin edici değil.

gallery yok direk google fotoğraflara gidiyor pratik değil

micro usb giriş gitmiş usb c gelmiş, alışana kadar sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: coner

12 saat

ben ingiltereden aldım 2500 tlye geldi

klavye bana göre eksi ama başkalarına göre artı olabilir. bir dünya özellik gelmiş kafa karıştırıyor ergonomiklik gitmiş bence

kalite hissiyatı m7 den m9 da daha düşüktü bunda daha da düşmüş.

pil ömrü hiç tatmin edici değil.

gallery yok direk google fotoğraflara gidiyor pratik değil

micro usb giriş gitmiş usb c gelmiş, alışana kadar sıkıntı

Ekran süresinin o kadar olması imkansız. Siz "Geçmiş"e bakıyorsunuzdur.

Google Play Store'da istemediğiniz kadar klavye mevcut, default olanı kullanmak zorunda değilsiniz.

Kalite konusunda HTC 10 bile M7, M8, M9 ayarında değildi. Cama geçildikten sonra, bu dediğiniz kesinlikle doğru olabilir. HTC boya soyulması sorunundan bıktığı için cama geçti bence. Yanına da bedava kılıf verdi, kırılmanın önüne geçti bir nebze de olsa. Ben yine de tasarımı olumlu buluyorum.

Genellikle pilden memnun herkes. En azından benim gördüğüm kadarıyla.

QuickPic yükleyin galeri uygulaması olarak.

Şaka mısınız? USB Type-C her açıdan çok daha önde.

• Type c yi eleştirip bu telefona sahip olmakta para bende aga'nın başka bir söylem tarzı sanırım..

• Ekran süresi olarak 5-6 saat civarını rahat görüyor. 1 günü rahat çıkarıyor. Hemde en az 1 saatinde clash Royale oynayarak. Bu konuya da çok takılmayın bunu etkileyen bi sürü faktör var. İnternetim bi kaparım 10 saati devirir. Şarj da yaşanan sorunlar benim cihazda yok. Eski telefonlarıma kıyasla çok stabil azalıyor. Yaklaşık 1saat 20dk de full oluyor. Quick charge 3.0 ama o kadar da hızlı değil:) galeri uygulaması olarak A+ Gallery kullanıyorum. Çok iyi tavsiye ederim. Quick pic de yine çok başarılı.

Almayı düşünenler tereddüt etmesin, malzeme kalitesi bence çok üst seviyede. HTC M8 de kullanmıştım, Bu çok iyi ona göre.

Hız konusuna girmiyorum bile, one plus 5ten sonra en hızlı telefon. Arayüz bence çok sade ve akıcı. Sorusu olanlara yardımcı olmaya çalışırım

*****HTC U11 Kulübü*****

• ben kullanıma göre değişiyor ama genelde 6 - 8 saat arasında ekran süresi almaktayım.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 1 Ağustos 2017; 17:37:1 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.