Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben cok yoğun kullanıyorum hocam 3000 mah pilli u11 ile 5 saat ekran süresi aliyordum şimdi 6000 mah Samsung ile 10 saat alıyorum anca yetiyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC Windows zamanında kraldı. Androide döndü, çaycı oldu. Hep aklımdan geçer, HTC Windows üretmeye devam etseydi acaba Microsoft mobil pazardan çıkar mıydı diye, sonra düşününce cevabın hiçbir zaman olduğunu anlıyorum.

Mobil cihazlar içinde Motorola ve HTC kadar kaliteli malzemelere ve yazılımı düzgün ürünlere saçıp üçüncü bir marka yok kullandığım ya da gözlemlediğim kadarıyla. Biraz Sony belki, ama o gerçek manada bir takoz, bir kütük. Ergonomi ve kullanım sıfır.

• mhmtkrgzzz kullanıcısına yanıt
    Arkadaş mantıksız iş yapıyorsun da ondan. htc savununca para almayacağız. Htc öldü artık bizene bu iphone olsa yine aynısını derdim. Sen kalkmış aralarında kaç yaş olan iki aleti kıyaslarsan pardon da bir taraflarıyla gülerler sana normal. Kendince sen gömmek için bahane arıyorsun. İphone 7 ile kıyaslaman lazım. Bir de allah aşkına 10 bin küsür liralık para vermişsin yazık 2500 tllik eski telefondan iyi olmasıyla kendini avutuyorsun. Bunu araba alırken de aralarında 4 kat fiyat farkı olan 3 yıl yaş farkı olan arabayı da kıyaslarsan yine hata yaparsın.

Allah için iphone da hız var da ne yapıyorsun? Kardeşimde de mobil oyun geliştirdiğimizden 11 var. Kalkıp androiddeki kadar geniş skalada işlem seçeneği yok. Biz kalkıp ps2 oyunlarını bile açıyoruz androidde en uç örnek. İphone ferrari olsa ne yazar? Gidebileceği arazi kısıtlıyken. O paraya pardon da playstation da alınır hızlı pc de alınır üzerine yine htc u11 alırsın. Dile kolay 10.000 varmişsin hız diyorsun bi zahmet 2500 tllik telefondan hızlı olsun ama bi işe yaramıyor. Zamanında da iphone 7 en hızlı şöye böyleydi ne oldu? Yine instagram yine whatsap başka ne yapacaksınız? Pubg de oynatmaya şarjı yetmiyor. Black sharkdan note 10 dan da bizene.

• picasso16 kullanıcısına yanıt
    Kiminle tartışıyorum ben ya :D ya yazdığımı okumuyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz , note 10 plus ile de kıyasladım bunları zaten yazdım teker teker açıklama yaptırmasanız keşke, anlatmak istediğim iphone ekosistemi ve stabilliği 6 serisi kaç sene geçmesine rağmen aldığı güncelleme desteği vs bakın bundan bahsediyorum valla hala stabil akıcı bir cihaz 6 serisi , o zaman biz telefon alırken 1-2 seneye zaten yavaşlayacak normaldir kafasıyla alıyorsanız bişey diyemem, ya ben 10 sene kullandım diyorum htc ama artık yok kaç sene önce tanıttı amiral gemisi modelini en son ? 1-2 seneye telefon ilk günkü performansını vermiyor alamıyorsun işte ama ben kardeşimin iphone 7 sini kullanınca bile hala o akıcılığı hissedebiliyorum telefonda.bana gelip burda oyunmuş moyunmuş geniş skalamış banane kardeşim günlük kullanımda bile telefonun takılması bu kadar hissettiriyorsa ben ne anladım o işten tamam saliselik fark olur vs ama bu kadarda olmaz kardeşim yapmayın gözünüzü seveyim hadi eyvallah. Bu arada 10 bin diyip diyip duruyorsun beni dinlemediğin gayet belli amerikadan aldım diyorum türk lirası ile 6000-7000 bin küsür fiyata geldi pro modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtkrgzzz -- 8 Aralık 2019; 19:18:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtkrgzzz

Kiminle tartışıyorum ben ya :D ya yazdığımı okumuyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz , note 10 plus ile de kıyasladım bunları zaten yazdım teker teker açıklama yaptırmasanız keşke, anlatmak istediğim iphone ekosistemi ve stabilliği 6 serisi kaç sene geçmesine rağmen aldığı güncelleme desteği vs bakın bundan bahsediyorum valla hala stabil akıcı bir cihaz 6 serisi , o zaman biz telefon alırken 1-2 seneye zaten yavaşlayacak normaldir kafasıyla alıyorsanız bişey diyemem, ya ben 10 sene kullandım diyorum htc ama artık yok kaç sene önce tanıttı amiral gemisi modelini en son ? 1-2 seneye telefon ilk günkü performansını vermiyor alamıyorsun işte ama ben kardeşimin iphone 7 sini kullanınca bile hala o akıcılığı hissedebiliyorum telefonda.bana gelip burda oyunmuş moyunmuş geniş skalamış banane kardeşim günlük kullanımda bile telefonun takılması bu kadar hissettiriyorsa ben ne anladım o işten tamam saliselik fark olur vs ama bu kadarda olmaz kardeşim yapmayın gözünüzü seveyim hadi eyvallah. Bu arada 10 bin diyip diyip duruyorsun beni dinlemediğin gayet belli amerikadan aldım diyorum türk lirası ile 6000-7000 bin küsür fiyata geldi pro modeli
    Bilerek konuşsan bişey demicem de, kaç sene önce amiral gemisi çıkartmış diyorsun ben söyleyim u12 plus.. Bi araştır bakalım haziran 2018 yani 1,5 sene olmuş daha.. Çıktığı yıl ufak farklar hariç en iyi kameraya sahipti dxomarkta.. Hızını mızını kalitesini anlatmıcam sana. Kazık telefonu iphonela kıyaslamam bile

Türkiye şartlarına göre iyi fiyata almışsınız. Bence yine debir telefon o kadar etmez etmemeli. O kadar para döküp dedeler gibi rehberde kasmasın ana menü de kasmasın istemek cahilliktir. Bu şartları 1500 tllik telefonlarla da yaparsın. Her sene telefonu bile değişirsin. Note 10 la kıyaslamanı git note 10 kulubünde yap. Benim htc de kaç yıl geçti 2500 e aldım ne ana merü de kasar ne de oyunlarda. Benimle çıkan iphone 7 çok pahalıya aldı arkadaş pubg de en üst ayarı açamıyordu. Fotoğraf çekerken yine ben çekerdim o ip7+ olmasına rağmen. Ana menü kasmama şartını da 3 güncelleme geçti kaç sene geçti hala karşılıyor korkma. Sen android kullanmayı bilmeyen cahilsen onu bunu yükleyip arka planda kapamazsan note 10 olsa kasar. Seni biraz da windows tarayıcıda bir sürü kullanmadığı virüslü çöp toolbarla doldurup ya bu kasıyor diyenlere benzettim. Ben kastırmayı başaramadım sen başarıyorsan helal olsun tartemiz teknoloji cahilisiniz. Kova kova para akıtmana gerek kalmadı. Banane oyundan şundan bundan diyorsun da ana menü de kasmasın diye 6000 verdiysen yine enayisin kardeşim. Bişey yapmayacağın alete niye o kadar para verdin madem? Hahah çocuk yemin ediyorum ya sen git o kadar para ver tek kıstasın bunla övünmek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picasso16 -- 9 Aralık 2019; 13:5:9 >

Biz aldık kaç sene geçti hala yavaşlamadı geçmiş olsun. İphonenun stabilitesinden de sisteminden de bize ne? Alan düşünsün. Ben hen istediğimi o ekosistemden daha da fazlasıyla karşılyorum. İphone da olup da androidde olmayan yok ama android de olup da apple da olmayan çok. Bunu şuan kasmaktan dolayı iphone 6sını satan biri olarak söylüyorum. Apple da telefonların ileride yavaşladığını kabul etmişken sen hayır yavaşlamıyor diyorsan kör fanboysundur

• quote:

Orijinalden alıntı: picasso16

Biz aldık kaç sene geçti hala yavaşlamadı geçmiş olsun. İphonenun stabilitesinden de sisteminden de bize ne? Alan düşünsün. Ben hen istediğimi o ekosistemden daha da fazlasıyla karşılyorum. İphone da olup da androidde olmayan yok ama android de olup da apple da olmayan çok. Bunu şuan kasmaktan dolayı iphone 6sını satan biri olarak söylüyorum. Apple da telefonların ileride yavaşladığını kabul etmişken sen hayır yavaşlamıyor diyorsan kör fanboysundur
    Aynen hocam o farklardan dolayı kimseye iphone aldırmadım 12 senedir birçok kişiye önerme ve alma konusunda yardım ettim telefon al satı da yaptıö bazen elime iphone geçerdi kendimi hapiste sanıyordum örneğin dosya yöneticisi yok bilgisayar gibi !HER! dosya türünü görüp kes kopyala vs yapamıyorsun, rehberde sim kartı göster diye bişey yok sadece içeri aktartıyor zorunlu olarak. Bilgisayara taksan itunes istiyor, bluetoothla dosya yollatmıyor, ana ekranı yok dolayısıyla widget yok ben daha ne anlatayım....

• Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ya. Herkesin tuttuğu kendine :)

• bencede hiç tartışmaya gerek yok arkadaşlar. teknolojiden anlamayan, belli kalıpların dışına çıkamayan, en eski sürümünde de en yeni sürümündede aynı ekranla aynı kullanım tarzıyla karşılaşmak isteyen gider ayfon alır , cebinde bilgisayar taşımak isteyende gider android alır.
  • Aynen hocam kod falan yazıyorsunuz siz veya ne bileyim oyun yapıyor bazıları , bazıları sırf htc diye marka takıntılığı yapıyor, sensation xl one x m8 m9 u11 kullandım burada bazıları htc bilmiyorken , iphone geçmemin nedeninide söyledim htcnin bayrakları asması, 10 sene android kullandık birde iiosun tadına bakalım dedik neden bu kadar sığ düşünüyorsunuz , ya güncellemeyi alamadı çoğunluğumuz debelenip durduk burda manuel kendi kendimize yaptık hanginiz stok kamera kullandı vs vs teknolojiden bahsediceksek samsungtan bahset huawei xiamoi bahset ne bilim git apple watchla kalp krizi tehlikesi atan insanlara bak Samsung watch ile kazazedeler nasıl hayatta kalmış git onları araştır teknoloji anlamak htc desteklemekle olmuyor maalesef sadecede telefonlardan anlamak yetmiyor ,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bataryayı yenilemiştim. bende şu an 4,5-5 saat ekran süresi alıyorum. 2 senede batarya ömrü bittiğine göre bu telefonun bataryası çok kaliteli olmasa gerek
  • Nerede yenilettiniz

• Arkadaşlar dün itibariyle sürümü android 9'a yükselttim sonra genel bir format attım ama şunu fark ettim ki 8 sürümü kesinlikle daha hızlı, akıcı idi.
    Bence güncelleme şimdiye kadar 9'a yükseltmeyen 8 de kalsın.

• 3 yıldır kullanıyorum tek bir sorun bile yaşamadım. HTC fanı olacağım galiba bir çok telefon kullandım 7plus dahil ilk defa bu kadar sorunsuz bir cihaz ile karşılaşıyorum.

• Forumdaşlarım batarya 3 senesini doldurdu sayılır ama hala 5 saat civarlarında ekran süresi alıyorum. Batarya değişimi yapsam mı ? Yaparsam internette bir dolu batarya var hepsi orijinal diye geçiyor ama hiçbirinin orjinal olmadığına eminim de hangisi daha kalitelidir acaba bilginiz var ise yardımcı olabilir misiniz ?

• v10furkanv10 V kullanıcısına yanıt
    5 saat ekran süresi alıyorsan bataryan sağlamdır hocam. orjinal batarya alacaksan şu bataryayı tavsye ederim. batarya orjinal aldım taktım ben .
    GittiGidiyor
    HTC U11 Tam Orijinal Batarya Pil Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-u11-tam-orijinal-batarya-pil-496790233

• imei atılır mı bu cihazlara
  • ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Forumda okudum birebir tek batarya galiba. Çok güvenilmesede accu battery ölçümleri nasıl ? Bataryanın orjinal olması kadar rafta ne kadar beklediğide önemli en nihayetinde ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.