Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu udove sorununu u12plus ta yaşadım. İşin ilginç yanı iki u12plus tan birinde oluyordu diğerinde boyle bir sorun olmadı. İkiside aynı bölge aynı yazılım numarası olmasına rağmen. Android 9 a guncelledikten sonra udove hatası hiç olmadı. Bu hata yaygın olmamakla birlikte htc10, ultra gibi birkaç modelde de görüldü. Çözüm olarak Update tavsiye ediliyor. Sendeki telefon Android 9 ise Android 8 e düşürüp telefon üzerinden 9 a guncelleyebilirsin. Sende de muhtemelen ise yarayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 27 Aralık 2019; 16:31:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blkgl B kullanıcısına yanıt
    direk son sürüm kurmuştum değişen bişi olmammıştı şimdi android 8 indirip tekrar ruu atayım bakalım neler olacak umarım düzelir çünkü telefon almak istemiyorum.
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Burdaki amaç telefonu yazılım güncelleme menüsü ile ota üzerinden güncellemek. Ruu dosyası ile Android 8 i kurup yazılım güncelleme menüsünden 9 a yükseltebilirsin. Yeni telefon almayı gerektirecek bir durum yok şimdilik. Muhtemelen sorun düzelecektir.

• iyi günler arkadaşlar ben telefona film atıp tv de hdmi den izlemek istiyorum da bana bi tarafı typ-c bitarafı normal hdmi olan bi kablo önerebilirmisiniz bende htc u11 kullanıcısıyımda ???

sürüm düşürmek için ruu indirdim kurmak istediğim de bana 12 ruu zip error hatası alıyorum.Çözümünü bulamadım.
    9 dan 8 e düşerken önce boot_signed.img dosyasını yazman lazım fastboot dan. Hangi sürümü yükleyeceksen o sürümün boot_signed.img dosyası olması lazım.

Bootloader (download Mode değil) Mode ta iken "fastboot flash boot boot_signed.img" komutu ile.

ruu içinde bana söylediğim img dosyası mevcut ama çıkarmak istediğim de bana dosya bozuk hatası veriyor galiba indirdiğim dosyalarda sorun oluşmuş tekrar indirmem gerekecek.İndirdiğim de size tekrar yazarım.
    Onu o şekilde çıkaramazsın. Dosya bozuk değildir. O uyarı normal. Hazır çıkmış olanı bulabilirsin. Yüklemeye çalıştığın yazılım numarası nedir.

2.33.401.10 sürüm numarası bu
    Dostum şöyle yapalım. O dosyayı ben upload ederim. Öncelikle telefonun bootloader kilidi açık olmalı ve twrp recovery nin son sürümü yüklü olmalıdır.

• Merhaba.
    2 senedir u11 kullanıcısıyım 128 gb lık çif hatlı model. Cid 060 hindistan. Cihazımı ota üzerinden 8.0 oreo güncelleme yaparken %24 te kırmızı ünlem işaretinde kalıyor ve güncelleme başarısız oluyor. Fabrika ayarlarına sıfırlamak işe yaramıyor. İlk günden beri böyle . güncel sürümüm 7.1.1 no 1.27.400.21 görüş ve yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nubi71 -- 2 Ocak 2020; 23:20:27 >
  • arkadaşlar bu telefonun 128 gb temiz kullanılmış satan bi yer buldum.1500 tl ye bırakacak alınır mı sizce?
  • Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt
    Temizse al geç. İyi kontrol et. 1500 e hangi telefon var bu ayarda? Hiç

• nubi71 N kullanıcısına yanıt
    AndroidFileHost
    2PZCIMG_OCEAN_DUGL_O80_SENSE90GP_MR_HTC_India_SEA_2.42.400.3_Radio_8998-002772-1712011153_release_520358_signed_2_4.zip | by ziand for U11
    https://androidfilehost.com/?fid=1322778262903995275

Bu adresteki dosyayı indirip hafıza kartına atın. Dosyanın adını 2PZCIMG.zip olarak değiştirin. Telefonu kapatın. Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Karşınıza çıkan uyarıyı ses açma tuşuyla onaylayarak kurulumu başlatın. Cihaz tamemen sıfırlanır. Yedekleme yapmayı unutmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler. Telefonda kasma vb herhangi bir sorunum yok. Bu işlemin riski varmıdır?

• nubi71 N kullanıcısına yanıt
    Hayır. Orijinal rom dosyası yükleme işlemidir. Sıfırdan kurulum yapar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum kamera basarısız ve fener açılmama hataları vermeye başladı durduk yere. Darbe yok güncelleme yok ne yapabilirim

• muzoman M kullanıcısına yanıt
    Fener kamera ile beraber çalışıyor. Fener acilmiyorsa muhtemelen arka kamera bozulmuştur. Feneri çok kullanıyor muydun.

Telefona hard rest atılabilir. Recovey Menu den. ''Wipe data/factory reset'' ile. Düzelmez ise donanimsal yani arka kamera bozulmuş demektir.

• Eskilerden Biri kullanıcısına yanıt
    Ugreen in 4k 60 hz olanını al. Başka markanınkini de alabilirsin ama 4k 60hz den aşağısını alma. 1080pde izlerken bile kalite fark ediyor.

• picasso16 kullanıcısına yanıt
    ben linkteki kablıyu buldumda şimdik çift bu bi typ c birde pclerde olan usb 2.0 baglantısı bu usb 2.la pclerden typ c ilede telefonlardan typce girişili cihazlardan görüntümü aktarıyordur yoksa sadece typ c ilemi sizce birde sizin bana önerebilceginiz bi ürün varmıdır linkteki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskilerden Biri -- 7 Ocak 2020; 23:42:57 >

• 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.