Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun kamera uygulaması hariç bir programda(instagram, google kamera vb.) çekim yapıp videoda ses problemi yaşayan var mı?
    Ses ilk saniye düzgün gelip sonrasında anlaşılmayacak bir hal alıyor. Orjinal kamerada hiç bir sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Yaklaşık 2 yıldır telefonu kullanıyorum batarya sağlık %85 gösteriyor bu değer kaça gelince pil değişimi yapılmalı.
    Ayrıca 9 güncellemesi gerçekten 🔋 bataryayı çabuk bitiriyor...
    *****HTC U11 Kulübü*****

• Bende batarya diye birşey kalmamış *****HTC U11 Kulübü*****

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enfiye kullanıcısına yanıt
    Ne kadar oldu alalı 2 yıl doldu ise gayet normal

• Android 9 dan sonra batarya öldü resmen. Günde 2 kez şarja takmaya başladı belki 3 oluyor duruma göre. Garantisi de yeni bitti. Dokunmatik bazen sapıtmaya başladı.
    İlk defa bir telefonda bu kadar olumsuz şey yaşıyorum. Zaten HTC daha Türkiye'ye gelmez ama gelse bile elimi sürme niyetim yok artık. KÖtü bir tecrübe bıraktı bende.
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    Gelse de bi halta yaramaz hocam. Saçma sapan fiyat ve güncelleme politikasıyla bitirdi kendini. Devir Çinli devri. Xiaomi denen marka 2400 TL ye snapdragon 855 li telefon satıyor kaçak göçek de olsa :) devir ekonomi devri ; bu saatten sonra verilecek fazla paramız yok artık diğer markalara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 20 Ocak 2020; 19:56:8 >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Cihazım ilk aldığım gibi. Locked
    *****HTC U11 Kulübü***** ... s-on ve root lu değil. (tam anlamlarınıda bilmiyorum🙂) dediğiniz şekilde yaptığımda hiçbirşey olmuyor sadece download mod açılıyor. Sanırım kilidi açmak gerekiyor ve bu işlemler için daha bilgili olmam lazım...🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nubi71 -- 21 Ocak 2020; 0:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

Android 9 dan sonra batarya öldü resmen. Günde 2 kez şarja takmaya başladı belki 3 oluyor duruma göre. Garantisi de yeni bitti. Dokunmatik bazen sapıtmaya başladı.
    İlk defa bir telefonda bu kadar olumsuz şey yaşıyorum. Zaten HTC daha Türkiye'ye gelmez ama gelse bile elimi sürme niyetim yok artık. KÖtü bir tecrübe bıraktı bende.
    Kesinlikle 9 dan sonra şarj kana kana içiyor gibi..
    Dokunmatik benimde bazen takılma oluyor ve 9 güncellemesinden sonra oldu öncesinde bu tür problemler yoktu... Artık yapacak bir şey yok

• nubi71 N kullanıcısına yanıt
    Hayır, bu işlem için bootloader kilidinin açık olmasına gerek yok. Verdiğim linkteki dosyayı indirip cihazdaki hafıza kartına attıktan sonra ismini 2PZCIMG.zip olarak değiştirmeniz gerekiyor. Sonra download modda başlattığınız zaman karşınıza bi uyarı çıkacak. Ses açma tuşuyla onaylayarak kurulumu baslatacaksiniz. Dosyanın adına dikkat edin. Sonunda iki kez zip yazmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 21 Ocak 2020; 0:47:53 >
    Teşekkür. Dün akşam dediğiniz şekilde birkaç kez denedim. Download menude kaldı. Akşam tekrar deneyeceğim.

mavi_dünya M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. İlk 1 yıl tam dedim HTC baya iyiymiş kamerası çok iyi iş çıkardı özellikle ama yaşadığım sorunlar ve 9 güncellemesi ile çok soğudum. Param olsa satıp üstüne ekleip başka bişey alacağım ama kaldık bununla. 1 yıl daha en az gitmem lazım.

@mavi_dünya
    Maalesef. 9 dan hiç memnun değilim ben de. Önceden 1 günden fazla idare eden batarya şuan çöp oldu resmen.
  • htc güncelleme ile sıkıntıyı düzeltir böyle bırakmaz inşallah yazık olur u11 e..
  • Htc 10 kullanıyorum bizim konu öldü kimse cevaplamıyor Ok google komutu çalışan var mı aranızda? Voice march açık ama çalışmıyor niyeyse. Aynı yıllarda alınan samsung cihazda ekran kapalıyken bile çalışıyor
    Dün farklı bir sd kart ile yaptım işlemi ve oldu. 8.0 . Burada okuduğum sorunlar nedeni ile 9.0 güncellemesini henüz yüklendim. Çok teşekkürler.

• nubi71 N kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• *****HTC U11 Kulübü*****

Benim pil de sizlere ömür arkadaşlar. 2017 Ekim ayinda delta garantili almistim. Daha ilk haftasında korumasız kullanmanın neticesi olarak montumun cebinden süzülerek yere düşmesiyle arka kapak çatlamıştı. O günden sonra spigen armor kılıfıyla sorunsuz kullanıyorum ve artik yanimda power bank ile geziyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco_mj -- 27 Ocak 2020; 1:3:52 >
  • dtas34 D kullanıcısına yanıt
    Android 9'dan sonra aynı sıkıntıyı yaşamaya başladım. Pie tam olmamış bir güncelleme gibi geldi bana. Yazılımsal ek firmware paketi yollamazlarsa 8e dönmeyi düşünüyorum. Aslında çok memnundum 12+ geçmeyi düşünüyordum hatta ama uygun fiyata bulamadım varsa kullanan talibim .

• Satılık sıfır HTC U11 Usonic Adaptive Mikrofonlu Kulaklık Type C

Alıcılar lütfen DM atsın
  • v10furkanv10 V kullanıcısına yanıt
    Bu hafta dönücem ben 8.0 a yabancı forumlarda yazmışlar u12 dede aynı sorun varmış. Tek çözüm 8.0 a dönmek Htc nin bu saatten sonra güncelleme yayınlayacağını düşünmüyorum.

• dtas34 D kullanıcısına yanıt
    HTC nin işi belli olmuyor. Bende dönücem güncelleme yayinlarlarsa güncellerim geri :D . Süreci paylaşır mısınız nasil dönülecegine dair belki konu bile açabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.