Bildirim
*****HTC U11 Kulübü***** (485. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sordugum o typ c olmuyan kabloylada görüntü aktarmaya mı yarıyor yoksa atılmıdır o onu soruyorum 2 kabloda görüntü aktarmaya mı yarıyor diye sormuştum cidden pahalıymış ya bana bi 50_60tl tl lik bi kablo önerebilirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atıldır. Usb çıkışıyla görüntü aktarılmaz. Type c yeterlidir. Diğer kısım görüntü aktarırken şarj olmasına yarıyordur. Türkiyede en ucuz darkın buldum. 100 tl yakın. Aliexpressden 4k 60 hz type c to hdmi olarak arat. En beğenilen fiyat performans olanı al geç. Vergisi de var malesef. Yine Türkiyedekinden ucuza geliyorsa al. Ben indirim zamanları aldım ucuza sağlam hala kullanıyorum
Her şey için çok teşekkürler
Arkadaşlar pie güncellemesinden sonra volte kullanabilen var mı turkcell de ya da başka bir operatörde?
Up
evet çok kullanıyorum ama yeniden başlatınca telefonu 1 saat kadar calısıyor sonra gene hata veriyor. büyük ihtimal yazılımsal bir şey. önerdiğiniz rom varmı yeniden yüklesem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Rom değilde feneri o kadar uzun süre kullanmamanı öneririm. Feneri açtığın zaman kamerada aktif olur ve ısınır. O kadar uzun süre feneri kullanınca fenerde ısınır ve hata verebilir. O kadar uzun süre feneri niye kullanıyorsun onuda anlamış değilim. Sonuçta o el feneri değil. Bence kendine güzel bir el feneri al.
yok kamerayı çok kullanıyorum el fenerini nadir açarım
Yazılımsal değil maalesef donanımsal. Birkaç ay önce başıma geldi ve hiçbir şekilde çözülmedi. Servise gönderdim ve kamerası değişti. Sorun düzeldi.
Garantisi hala varsa servise gönderin derim. -
garantim yok malesef
Yanlış anlaşılma olmuş. Tam olarak anlayamadım. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor ama bir saat sonra tekrar hata veriyor. Burda kamerayı bir saat kullandıktan sonra mı hata veriyor.
kusura bakmayın telefonu açıyorum.yaklaşık 1 saat içinde kamera çalısıyor ama 2-3 saat sonra tekrar açarsam olmuyor.
İlginç bir durum. Kamera sorunlu olsa sürekli hata vermesi gerekir. Yazılım sorunu olsa neden bir iki saat sonra. Telefona hard rest attınız mı.
hard reset atmadım ama atıcam ilk fırsatta
Garanti 2 gün kaldı parmak izi okuyucu ve hoporlor arizalandi yeni teledon alıp icindekileri aktarmam lazım ama zaman yok başka bir sistem varmı acaba bilgisayara atmak vs gibi
Merhaba arkadaşlar htcu11 128gb mavi renk telefonumu satıyorum kasım da garantisi bitti yaklaşık 2 aydır da yedek telefon olarak evde duruyor ilk günlerden beri spigen kılıf ve spigen tam kaplamalı ekran koruyucu ile kullanıldı ,herhangi bir hata çizik sorun yok android 9 da yüklü delta servis garantili almıştım full kutu fatura her şey mevcut 2650 tl ye mal olmuştu sizde ederi nedir minimum kaç liraya satmam gerekli? -
1500 den fazla edeceğini düşünmüyorum şahsen. Sahibinden de baktınız mı piyasasına?
1500 TL ye satmam zaten evde dursun daha iyi , ilanlarda 1700 -1800- 2100 liraya kadar isteyenler var bende şahsen 1800 TL altı vermeyi düşünmüyorum o yüzden fikir alayım dedim ama 1500 TL çok düşük fiyat en azından benim telefonun için öyle düşünüyorum . Telefonda bir kere bile oyun oynanmadı öyle yoğun telefon kullanan biride değilim sadece sosyal medya haberler vs ve temiz kullanılmış o yüzden daha fazla edeceğini düşünüyorum. -
Bol şans :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X