Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.107
Cevap
57
Favori
423.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapasite uc bin görünüyor. Batarya da sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Peki ya batarya sağlığı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • v10furkanv10 V kullanıcısına yanıt
    O kadar detaylı bilmiyorum. Şu an için memnunum sadece

*****HTC U11 Kulübü***** bu kısımdan bahsediyorum

• v10furkanv10 V kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı kaldırmistim hocam batarya da sıkıntı olmayınca

Bende bu bataryadan aldım orjinal geldi 3 saat olan ekran sürem 1.5 günlük kullanımda 5 saat veriyor

Hocam mağazanın telefon numarasını özelden yazar mısın. Sitede yazmaz ama faturada muhtemelen telefon numarası ve adresi vardır.

• blkgl B kullanıcısına yanıt
    Hocam evrakları saklamadim sitede de görünmüyor o yüzden bilmiyorum numarasını

• *****HTC U11 Kulübü*****

Ekran süresi

• iamgroot İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, HTC u11 6/128gb çift hatlı cihaz arayışınız devam ediyorsa elimde ilk günkü kadar temiz cihazım var. Siyah renkte. Düşünürseniz haberleselim

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa-

Arkadaslar daha onceki sayfalarda sormustum.telimde internet 4g gozukuyor diye

Bazi arkadaslar yazinsal bir sorun oldugunu aslen 4.5g oldugunu kafama takmamam gerektigini soylediler.

Turkcell musteri hizmetlerini aradigimda mesaj gonderdiler bana

4 5g aboneliginiz var ama cihaziniz 4.5g uyumlu degildir diye

Boyle bir sikinti yasayan varmi

Cihaz turkcell de tanımlı değil. Satmadiklari cihazı sistemlerinde göstermiyorlar galiba :) turkcell hesabıma girdiğinizde de bunu görebilirsiniz. Ancak merak edecek bişey yok ; 4.5 g hızıyla bağlanıyoruz...

Alıntıları Göster
    Hocam biraz geç oldu ama bu konuyu konuşmussunuz bir sorayım istedim. Benim cihazı aldığım 2 senedir bildim bileli H görünüyor sadece, 4.5g uyumlu değil diyor, uyumlu sim kart takıldığı halde turk telekomdan... Turktelekom online işlemlerde sim kartınız uyumlu değil diyor. telefon mavi renk çift simli çinden gelen paralel ithalat telefonlardan. Bu modellerde sorun olabilir mi? Sim kartını değiştirmem fayda eder mi diyeceğim ama zaten4.5g uyumluydu kart...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

Ekran süresi
    Benim cihazı aldığım 2 senedir bildim bileli H görünüyor sadece, 4.5g uyumlu değil diyor, uyumlu sim kart takıldığı halde turk telekomdan... Turktelekom online işlemlerde sim kartınız uyumlu değil diyor. telefon mavi renk çift simli çinden gelen paralel ithalat telefonlardan. Bu modellerde sorun olabilir mi? Sim kartını değiştirmem fayda eder mi diyeceğim ama zaten 4.5g uyumluydu kart..

Bir de garip bir şekilde şebeke modu özelliği görünmüyor ağ ayarlarında, hiçbir şeyi seçemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 25 Aralık 2019; 12:6:39 >

• metbey M kullanıcısına yanıt
    Benim kart 4.5g ve 4.5g çalışıyor sıkıntı yok. Ayarlarinizda 4.5g yi aktif hale getirdiniz mi ? Aktifse kartınızda sıkıntı olabilir

Nostalji yaşattınız bize resmen :) turkcell ya da Vodafone takıp deneyin. Onlar da problem çıkmazsa sorun telekomdadir. Sorun devam ederse cihazda bi problem vardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

Benim kart 4.5g ve 4.5g çalışıyor sıkıntı yok. Ayarlarinizda 4.5g yi aktif hale getirdiniz mi ? Aktifse kartınızda sıkıntı olabilir
    Android 8 mevcut ve ayarlarda şebeke modunu göstermiyor...

Var hocam onda da var . Tam hatırlayamıyorum ama onda da var

Şebeke modu, çift şebeke yöneticisinin içinde. Bu arada telefon Çin versiyonu ise bant 20 olmayabilir. Ondan dolayı Türk Telekom 4g çalışmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blkgl

Şebeke modu, çift şebeke yöneticisinin içinde. Bu arada telefon Çin versiyonu ise bant 20 olmayabilir. Ondan dolayı Türk Telekom 4g çalışmaz.
    Ama hocsm ben hiç göremedim forumlarda çalışmıyor diyeni... Çin versiyonu türkiyede en çok satılanı değil mi hem daha ucuzdu, hem çift simliydi... Bir beni mi buldu bu sorun.. Diğer çin versiyonu çift simlilerde de çalışmaması gerekmiyor mu?

Koksoca türkiyede çin versiyonu htc u11 alan ve turk telekom hat kullanan bi ben miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 26 Aralık 2019; 15:2:39 >
    Bendekide çift simli idi ama Arabistan cihazıydı. Çift simlerin hepsi Çin değilki. Tayvan, Arabistan, Rusya, Avrupa, hindistan cihazlarıda var çift simli olan. Bu arada sen Çin dediğin için Çin versiyonu olarak düşünüyorum. Yazılım numarasını yazarsan daha kesin bilgiye ulaşırız. Yazılım numarası yazılım bilgisinde yazar.

• Arkadaşlar son 2 aydır bir sorunla uğraşıyorum ve en son son sürüm olan ruu indirdim kurdum herşeyi sıfırladım ama bir türlü sorunu çözemedim.Şimdi sorunum şu:

Ben wifi açtığımda telefon kitleniyor sonra htc udove hata veriyor ve hata detayında sistem çökmesi yazıyor.Bu durumda eğer uçak moduna alıp wifi açarsam her hangi bir donma kitlenme veya hata olmadan wifi açılıyor.Şunu eklemek isterim wifi her türlü bağlanıyor internet de gezebiliyorum sadece uçak modu kapalı durum da wifi açınca telefon kitleniyor 5sn sonra yeniden açılıyor ve udove sistem çökmesi hata raporunu veriyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.