Şimdi Ara

Htc u12+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar htcu12+ suanda temiz 2.eli alinirmi bir kaç video izledim oyun oynarken isıniyor deniyordu cihazın güncel drumu nedir kullanan arkadaslar yardimci olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonda aşırı ısınma gibi bir durum yok. Sorunsuz güzel bir telefon ama ikinci ellerini bile 2700-3000 e satıyorlar. Bu fiyata sıfır kapalı kutu mi 9t Pro almak daha mantıklı duruyor. İşlemci, ekran ve batarya olarak çok daha iyi. Bende telefonu satıp mi 9t Pro almayı düşünüyorum doğrusu.

• blkgl B kullanıcısına yanıt
    hımm ama ses özellikleri felan şahane htcu12+ nin temiz2.elini bulsam almak mantikli olurmu sonuçta sizin dediginize göre gayet güzel bir telefona benziyor androit 10 alirmi peki sizce

• mi 9t elinden düşürdüğünde 2000 lira ekran parası veriyorsun. htc yi düşürdüğünde 300 lira.

takma paraları hariç.

mi 9t ekran ve ses konusunda hiçbir zaman htc ile boy ölçüşemez. kamera kısmındada keza durum farklı değil. sadece işlemci ve gpu biraz daha iyi.

sar değerlerinede baktım 9t sar değerleri htc den daha yüksek zaten htc nin bütün cihazları seleflerinden daha düşük sar değerlerine sahiptiler.

bu arada u11 kullanıyorum...
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Dostum burda fiyat önemli bence. İkinci el u12 parasına hatta biraz daha ucuzuna sıfır mi 9t Pro alınabiliyor. Kağıt üstünde daha iyi duruyor. Ses konusunda haklısın ama kamerada 9t Pro dxomark ta 102 puan aldı. U12 103 puan. Birde ekran fiyatı u12 nin de pahalı. Aliexpress fiyatı 500tl civarı. 9t Pro 600tl lerde.

Dediğim gibi bu fiyata sıfır 9t Pro almak varken u12 nin ikinci eli pek mantıklı durmuyor. Ama sıfırı 3000tl ye satılıyordu bir iki ay önce. Sıfır yine 3000 e bulunursa yine HTC tercih edilebilir diyorum.

Yani siz diyorsunuzki 3000tl vermeye deger temiz 2.el htc u12+ uzun lafin kisasi peki oyun onasak sarji cok kisa surede bitermi yoksa iyimidir batarya optimizasyonu acaba ?

• Eskilerden Biri kullanıcısına yanıt
    Batarya olayı vahim. Bende 11 senedir HTC var hepsi şarj konusunda kötüdür. Xiaomi şarj konusunda iyidir eşimde pocophone var mesela 2 gün gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    *****HTC U11 Kulübü*****
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    peki sizce pocofocofonef1 mi htcu12+mi 2500full kutulu 128gblik f1 satiyorlar 2. elde temiz 2 telefonun arasinda kaldimda

• Hocam poco da xiaominin cihazı ve plastik kasalı 845li işlemcisi olan biraz eskimiş bir model. İkinci eline niye okadar para veresin ki. Yine mi 9t Pro diyeceğim. Sıfırı 2600 2700 e birçok ilan var. Poco dan çok daha iyi bir cihaz. Bence bu fiyatlarda başka cihaz bakma.

• Eskilerden Biri kullanıcısına yanıt
    pocophone u12 nin yanından geçemez. mi8 de yanından geçemez.

Bana fikir sorma. Neden diyeceksin 2008 den beri htc harici cihaz kullanmadım. Yine alsam htc alırım. Çünkü malzeme olarak en kaliteli cihaz. Hardware güçlü ve imalat kalitesi muazzam.

Taiwan da üretilen bir telefon ile çinde üretilen hiçbir zaman bir olamaz. Piyasadaki sanırım çin harici üretilen tek cihazda htc...

poco 1500 civarı ise alınır 2500 civarı da mi 9 alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 17 Ekim 2019; 10:52:49 >
    Aynen hocam poco u12 nin yanından bile geçemez. Zaten poco xiaominin ucuz olsun diye çıkardığı model. Malzeme kalitesi olarak mi serileri de çok kalitelidir. HTC nin yeri başka tabi. Keşke şu yazılım kısmınıda geliştirse. Android 9 verdi ama 9 un hiçbir özelliği yok. Sadece üst çekmeceyi biraz değiştirdi. Başka hiçbirşey yok. Ayrıca kamera yazılımı mesela. En basitinden gece çekimi için ayrı bir mod koyabilir. Diğer markalar gibi. U12 nin süper kamerası var ama yazılım kaynaklı gece çekimleri iyi değil. Bunun dışında arayüzüde artık değiştirmesi lazım. Diğer markalar gibi daha modern arayüz yapması lazım. Sense yıllardır aynı. Gibi gibi. Artık oturup adam gibi yazılım kısmına önem vermeleri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 17 Ekim 2019; 12:26:16 >
  • Htc sansasyonel bir model çıkartmadığı sürece telefonları artık sıfır alınmaz. Türkiye'den de çıktılar zaten hiç gerek yok şu an satın almaya. Ses özellikleri kabloyla müzik dinliyorsanız evet muazzam ama bluetooth bir kulaklıkla müzik dinliyorsanız gerekli protokoller olan diğer telefonlarda aynı kaliteyi veriyorlar çoğu telefonda da var bunlar.
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    tel de oyun oynamayi sevdigim icin pocofone f1 ile htc u12 plus u karsilastim güç olarak ayni hardware yi kullaniyorlar ya sarji az gidiyor dediniz htc u12 plus dan icin bilemiyorum yani ayriten 2500tlye mi9 bulunabilcegini sanmiyorum bakinayim da

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskilerden Biri

tel de oyun oynamayi sevdigim icin pocofone f1 ile htc u12 plus u karsilastim güç olarak ayni hardware yi kullaniyorlar ya sarji az gidiyor dediniz htc u12 plus dan icin bilemiyorum yani ayriten 2500tlye mi9 bulunabilcegini sanmiyorum bakinayim da
    bence biraz daha koy üstüne oneplus al en azından. mi9 pahalidir evet. mi9t de ne bileyim amiral gemisi düşünen biri için pek kesmez yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

bence biraz daha koy üstüne oneplus al en azından. mi9 pahalidir evet. mi9t de ne bileyim amiral gemisi düşünen biri için pek kesmez yani.

Alıntıları Göster
    Htc u12+yı ala artisi eksisi ne olur pocofonef1i alirsam artisi eksisi neolur 2sinin arasindayim one plus un hangi modelini öneriyorsunuz peki ?

• quote:

Htc u12+yı ala artisi eksisi ne olur pocofonef1i alirsam artisi eksisi neolur 2sinin arasindayim one plus un hangi modelini öneriyorsunuz peki ?

Alıntıları Göster
    htc alırsan önceden kendini özel hissediyordun şimdi kullanırken kendini yalnız hissediyorsun. htc10 sahibi olarak söylüyorum bunu. güvenilip satın alınmaz bu saatten sonra bence htc. artıları inanılmaz güzel bir müzik dac'ı var htc10'un muhtemelen 12+da da vardır. başka hiç bir artısı yok. poco da modası geçti zamanında övüp alanlar çok dandik plastik bildirim sorunu vs diye ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar. oneplus 7 3000 lira civarı o olabilir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

htc alırsan önceden kendini özel hissediyordun şimdi kullanırken kendini yalnız hissediyorsun. htc10 sahibi olarak söylüyorum bunu. güvenilip satın alınmaz bu saatten sonra bence htc. artıları inanılmaz güzel bir müzik dac'ı var htc10'un muhtemelen 12+da da vardır. başka hiç bir artısı yok. poco da modası geçti zamanında övüp alanlar çok dandik plastik bildirim sorunu vs diye ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar. oneplus 7 3000 lira civarı o olabilir hocam.

Alıntıları Göster
    oneplus 7 demisinizde onu yurtici kayitli olarak temiz bulmak kolaymidir ki acaba hem 3000 vermek istemiyorum açıkcası

• quote:

oneplus 7 demisinizde onu yurtici kayitli olarak temiz bulmak kolaymidir ki acaba hem 3000 vermek istemiyorum açıkcası

Alıntıları Göster
    u12 bulma şansınız ne kadarsa onu da o kadar bulma şansınız var ben satın almadım yurtdışı cihaz daha önce. bilgisi olan arkadaş varsa bilgi versin size iyi şanslar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.