Şimdi Ara

HTC Wildfire S Detaylı İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
14.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet flash mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze33

Evet flash mevcut

siz memnun musunuz telefondan
  • çok güzel anlatmışsın eline sağlık
    bende almayı düşünüyorum
    yazıları okuyunca iyice kafamda yer etti...
    Turkcell' de beyaz gördüm bir tane ama wildfire S miydi o bilmiyorum, güzel görünüyordu, siyahını da görmek lazım tabi
    beyaz kullanmak zor biraz sanki..
    129*6 taksit dediler.
    Biraz pahalı geldi sanki
    nereden alacağımı araştırıyorum şuan...
    önereceğiniz bir yer var mı almak için?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeze

çok güzel anlatmışsın eline sağlık
    bende almayı düşünüyorum
    Turkcell' de beyaz gördüm bir tane ama wildfire S miydi o bilmiyorum, güzel görünüyordu, siyahını da görmek lazım tabi
    129*6 taksit dediler.
    Biraz pahalı geldi sanki
    Teşekkürler

Vodafonedan kontratli bir bakın derim.
  • Teşekkür ederim inceleyeceğim
    eğer avantajlıysa alırım...
  • hocam quick office i indirip word dosyası olarak medeni kanunu attım ama asağı inerken belli sayfadan sonra yeterli bellek yok diyor na yapmalıyım ve sizde deneyebilir misiniz google da medeni kanun yazıp ilk çıkan siteden indirip atabilirsiniz telefonunuza
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeze

çok güzel anlatmışsın eline sağlık
    bende almayı düşünüyorum
    129*6 taksit dediler.
    Biraz pahalı geldi sanki
    Teşekkürler

Hocam ben de siyahla beyaz arasında gittim geldim. Ama beyazı kullanmak, temiz tutmak zor olacağından siyah aldım. Ayrıca bir bayana hediye alacaksanız hiç düşünmeden beyazını alabilirsiniz ;)

Hepsiburada'dan alabilirsin ama en uygunu vodafone kontratlı olanı. Tabi karar senin. Bu gün sipariş ettiğim silikon kılıf geldi, haftaya da fileli kılıflar gelecekmiş. Şu an için gayet iyi anlaşıyoruz telefonumla.

@unicornik; hocam medeni kanunu bilemem ama HTC Likes ya da HTC Hub'a gir telefonundan ordan indir Quick Office'yi. Bahsettiğim gibi 185 sayfalık kullanım klavuzunda hiç bir problem yaşamadım.

• hocam zaten htc hub tan indirdim office yi ama iste bellek yetersiz diyor
  • İnceleme için teşekkürler, elinize sağlık

Telefonu kampanyadan, rastgele aldım. Ama kullandıkça çok beğendim. Şimdilik tek sorun, telefon hafızasının hemen dolması. Hafıza 20 mb altına inince Peep gibi bazı uygulamalar çalışmıyor ne yazık ki. Oysaki mümkün olan bütün programları hafıza kartına taşıdım. Hafızayı bu kadar dolduran ne var, anlamadım.
  • vodafone lu olmayan biri olarak, şu şekidle hesap ediyorum, 40 TL minmum paket aylık ödeme tutarı, 24 ayda 480 TL yapıyor... onun haricinde fiyatı ort. 650-750 TL arası... vodafone dan alıp başka operatörle kullanmak mümkünse eğer çok mantıklı ( Tabi simkart problem çıkarmaz ise)

Yanlışım varsa düzeltin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso_mari -- 4 Ağustos 2011; 9:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

vodafone lu olmayan biri olarak, şu şekidle hesap ediyorum, 40 TL minmum paket aylık ödeme tutarı, 24 ayda 480 TL yapıyor... onun haricinde fiyatı ort. 650-750 TL arası... vodafone dan alıp başka operatörle kullanmak mümkünse eğer çok mantıklı ( Tabi simkart problem çıkarmaz ise)

Yanlışım varsa düzeltin...

Avea ile kullandım, internete girdim kısa bir süre, sorun çıkarmadı.

Yalnız telefon sürekli kendini güncelliyor, hediye edilen 250 mb paketi çok rahat aşabilirsiniz. En iyisi sınırsız cepnet abonesi olup rahatça kullanmak.
  • Pilin süresinde problem yaşandığı söyleniyor doğru mudur ? Yani HTC wildfires has bir problem varmıs.Veya android kullanan cihazlar 1 gün süresinin üzerine cıkamıyorlar mı pil şarzı olarak ?

teşekkürler.
  • pazartesi günü arkadaşım aldı. denemediğimiz yol kalmadı 6 saati geçiremedik. oda sadece 15 dakika konuşmayla. şarj problemi var smartphone'da.
  • montemi satarak bunu almayı düşünüyorum iphone4 alana kadar ..Vodafone kampanyası cazip geldi..olumsuz görüşü olan varmı telefon hakkında??
  • Sense 3.0 arayüzünün şu an Lockscreen i yapılıyor ben denemedim denemek isteyenler bu siteden yararlanabilir. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1193157

Bu arada market de telefona uygun olmayan/bulunmayan uygulamaları google da sonuna "apk" yazarak arayın indirip telefona atıp yükleyebilirsiniz. Ben öyle yaparak market de olmayan çoğu oyun ve uygulamayı kullanıyorum gayet güzel kaldırıryor.
  • Inceleme için çok teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR 3G AYARLARI NERDE BU TELEFONUN BULAMADIM BEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_181 -- 6 Ağustos 2011; 14:22:56 >
  • bu vodafone fiyatı ile o kadar çok şey yazılmış ki
    bazıları telefonun toplam fiyatının (2 yıllık) 840tl olduğunu
    bazıları da 2 yıllık ödenecek toplam fiyatın 480 tl olduğunu gib şeyler yazmışlar
    tam bir kargaşa söz konusu
    ilk kez vodafone hat alacağım
    cep avantaj her yöne mini plus + alacağım toplam ödenecek tutar 40 tl olarak görünüyor
    24*40=960 tl yapıyor hat ile beraber 250dk görüşme veriliyor.
    cihaz bedeli aylık 20tl yani 20*24=480tl cihaz parası ödeyeceğim
    ancak şu kredi kartı mevzusunu anlamadım
    kredi kartı kullanmadan alınmıyor mu 24*40tl faturaya yansımıyor mu?
    bayiye gidip soracağım ama bir bilen varsa açıklayabilir mi bu durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze33

Evet flash mevcut

Flash var demişsiniz. kullandığınız programın adınıda yazarmısınız rica etsem. ben hangi programı yüklediysemde video izleyemedim maalesef..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.