Şimdi Ara

HTC Wildfire S Detaylı İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
14.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeze

bu vodafone fiyatı ile o kadar çok şey yazılmış ki
    bazıları telefonun toplam fiyatının (2 yıllık) 840tl olduğunu
    bazıları da 2 yıllık ödenecek toplam fiyatın 480 tl olduğunu gib şeyler yazmışlar
    tam bir kargaşa söz konusu
    ilk kez vodafone hat alacağım
    cep avantaj her yöne mini plus + alacağım toplam ödenecek tutar 40 tl olarak görünüyor
    24*40=960 tl yapıyor hat ile beraber 250dk görüşme veriliyor.
    cihaz bedeli aylık 20tl yani 20*24=480tl cihaz parası ödeyeceğim
    ancak şu kredi kartı mevzusunu anlamadım
    kredi kartı kullanmadan alınmıyor mu 24*40tl faturaya yansımıyor mu?
    bayiye gidip soracağım ama bir bilen varsa açıklayabilir mi bu durumu

hocam pazartesi günü kardeşime aldım bir adet. genç avantaj tarifesiyle 10 tl fark vererek satın aldım. vodafondaki görevlinin dedigine göre yeni hat sahibi oldugum için güvence olarak ilk bir yıllık tutar kredi kartından çekiliyor. mesela sizin faturanız telefon bedeli dahil ayda 40 tl gelmesi lazımken kredi kartınızdan 360/12=30 tl çekiliyor. 1 yıl boyunca faturanız 10 tl kredi kartınızda 30 tl geliyor toplamda yine 40 tl oluyor. bir yılın sonunda kredi kartındaki borç bittigi anda faturanız 40 tl gelmeye devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler_07 -- 7 Ağustos 2011; 1:32:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze33

Evet flash mevcut

Flash var demişsiniz. kullandığınız programın adınıda yazarmısınız rica etsem. ben hangi programı yüklediysemde video izleyemedim maalesef..

malesef flash lite desteği var dostum. flash videoları rahatça izleyebilmen için telefon işlemcisinin flash player destegi olması lazım. sanırım wildfire s te bu mümkün degil programla saglanmıyor. bu nedenle bazı videolar açılmıyor
  • Çok teşekkürler. ne yapalım bununla idare edicez artık. video izlemesekte olur
  • vodafone kontratlı olarak genç avantaj tarifesiyle alındıgında gerçekten 240 tl gibi komik bir fiyata bu telefona sahip olundugunu düşünürsek bazı videoları oynatmaması göz ardı edilebilir zaten telefon DH nin sayfasındaki flash bannerları dahi rahatlıkla göstermekte. ayrıca kasma nadir olarak yaşanmakta flash içerik dolu sitelerde. ancak gelen mesajlarda tr karakterler bi türlü gözükmüyor bunun yolunu bulabilen varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler_07

quote:

bu vodafone fiyatı ile o kadar çok şey yazılmış ki
    bazıları telefonun toplam fiyatının (2 yıllık) 840tl olduğunu
    bazıları da 2 yıllık ödenecek toplam fiyatın 480 tl olduğunu gib şeyler yazmışlar
    tam bir kargaşa söz konusu
    ilk kez vodafone hat alacağım
    cep avantaj her yöne mini plus + alacağım toplam ödenecek tutar 40 tl olarak görünüyor
    24*40=960 tl yapıyor hat ile beraber 250dk görüşme veriliyor.
    cihaz bedeli aylık 20tl yani 20*24=480tl cihaz parası ödeyeceğim
    ancak şu kredi kartı mevzusunu anlamadım
    kredi kartı kullanmadan alınmıyor mu 24*40tl faturaya yansımıyor mu?
    bayiye gidip soracağım ama bir bilen varsa açıklayabilir mi bu durumu

hocam pazartesi günü kardeşime aldım bir adet. genç avantaj tarifesiyle 10 tl fark vererek satın aldım. vodafondaki görevlinin dedigine göre yeni hat sahibi oldugum için güvence olarak ilk bir yıllık tutar kredi kartından çekiliyor. mesela sizin faturanız telefon bedeli dahil ayda 40 tl gelmesi lazımken kredi kartınızdan 360/12=30 tl çekiliyor. 1 yıl boyunca faturanız 10 tl kredi kartınızda 30 tl geliyor toplamda yine 40 tl oluyor. bir yılın sonunda kredi kartındaki borç bittigi anda faturanız 40 tl gelmeye devam ediyor

yani 40*24 yapıyor toplamda 960TL (cihaz ve hat parası toplamı)

• aynen öyle hocam. vodafone görevlisi her ay faturaya 1 yada 2 tl lik vergi yansıtılacağını söylemişti( bunun aldığımız telefonla bir alakası yok,hat ile ilgili ). fakat çevremdeki vodafone hat kullananlarda paketlerini aşmadıkları sürece fiyatın değiştigini hiç görmedim. bu arada genç avantaj tarifesi ile alabiliyorsanız daha mantıklı olur. hem telefonu yarı fiyatına alır hemde ayda 500 dk ve 5000 sms ten faydalanırsınız
  • genç avantajda toplam 2 yıllık kaç tl yapıyor (hat+telefon)
    yaş sınırı maksimum 25 olmalı galiba onda da
    ücretlendirme kısmında göremedim genç avantajı...
  • quote:

vodafone kontratlı olarak genç avantaj tarifesiyle alındıgında gerçekten 240 tl gibi komik bir fiyata bu telefona sahip olundugunu düşünürsek bazı videoları oynatmaması göz ardı edilebilir zaten telefon DH nin sayfasındaki flash bannerları dahi rahatlıkla göstermekte. ayrıca kasma nadir olarak yaşanmakta flash içerik dolu sitelerde. ancak gelen mesajlarda tr karakterler bi türlü gözükmüyor bunun yolunu bulabilen varmı acaba ?

Benim gelen mesajlarda bir sıkıntı yok.. normal türkçe karakterleri gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

vodafone kontratlı olarak genç avantaj tarifesiyle alındıgında gerçekten 240 tl gibi komik bir fiyata bu telefona sahip olundugunu düşünürsek bazı videoları oynatmaması göz ardı edilebilir zaten telefon DH nin sayfasındaki flash bannerları dahi rahatlıkla göstermekte. ayrıca kasma nadir olarak yaşanmakta flash içerik dolu sitelerde. ancak gelen mesajlarda tr karakterler bi türlü gözükmüyor bunun yolunu bulabilen varmı acaba ?

Benim gelen mesajlarda bir sıkıntı yok.. normal türkçe karakterleri gösteriyor.

garip. ben telefonda unicode destegi tarzı bi yer bulamadım belki bi ayar gerekiyordur bulurum elbet çözümünü

• quote:

genç avantajda toplam 2 yıllık kaç tl yapıyor (hat+telefon)
    yaş sınırı maksimum 25 olmalı galiba onda da
    ücretlendirme kısmında göremedim genç avantajı...

cihaz incelemesi kısmını bölmüşüz kusura bakmayın
    mesajlarımız silinebilir buradan
    konu anlaşıldı
    genç olmamanın bedeli 120TL ve 250 dakika az konuşma :=)
    bu sorumu o zaman şöyle değiştireyim
    renkleri
    siyah, gri ve beyaz mı?
  • son kararım monteyi satıp vodafone kontrat ile ayın 15inde alıyorum alma diyen var mı
  • Tesekkur ederiz guzel inceleme olmus.su igoyu nerden indiricez bu arada ben bulamadim da
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

son kararım monteyi satıp vodafone kontrat ile ayın 15inde alıyorum alma diyen var mı

Hic dusunme al.monteyi kardesime almistik vende htcyi aldim kandirdin beni diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

son kararım monteyi satıp vodafone kontrat ile ayın 15inde alıyorum alma diyen var mı

Hic dusunme al.monteyi kardesime almistik vende htcyi aldim kandirdin beni diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: atakanredbayrak

quote:

Evet flash mevcut

siz memnun musunuz telefondan

Uygulamalar için hafızasının az olması dışında memnunum. Daha önce htc touch hd kullanıyodum. Androide daha önceden geçmem gerekirmiş, Windows a göre çok daha iyi ve hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikaze33 -- 7 Ağustos 2011; 10:19:27 >
  • Arkadaşlar yabancı sitelerden araştırdım şuanda htc wildfire s'e root yapabilmek için "xtc clip" adında bir alete (resimdeki) ihtiyaç duyuluyormuş. Bununda fiyatına yaklaşık 200 usd diyolar.
    Anladığım kadarıyla root yapmadan şu gereksiz programları kaldıramıyoruz ve yaklaşık 10 adet program yükledim 10mb boş yer kaldı 150 mb'lık uygulamalar hafızasında başka bişeyde yükleyemiyorum. Bi word dosyası açarken hafıza dolu diyip açmıyor dosyayı uyuz oluyorum.
    Acaba bu bahsi geçen xtc clip aletinden olan bir telefon tamircisi mevcutmu istanbulda gidip ona neyse parası verip root yaptıralım, yoksa kafayı yiyeceğim.

• Hafıza sorunu yaşayan arkadaşlarım kişilerinin facebook ve twitter eşleştirmelerini silerler ise eğer 50 mb a yakın yer açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.alphi

Hafıza sorunu yaşayan arkadaşlarım kişilerinin facebook ve twitter eşleştirmelerini silerler ise eğer 50 mb a yakın yer açılıyor.

Benim senin fikrini almak istediğim konu şu hocam..

Örneğin az önce denedim.. 86 mb civarı bir alanım vardı dahili hafızada.. 4 mb lık bir uygulama indirdim.. Baktım 82 almış doğal olarak olarak.. Onu sd depolama kısmından sd karta taşıdım.. 4 mb yer açılacağına 1 mb açıldı sadece alanım 83 e çıktı..

E ben indirdiğim uygulamayı taşıdım ama neden o şekilde bir yer açılmıyor.. Başka hiçbir şey yapılmamıştır bu esnada telefonla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakanredbayrak

quote:

Evet flash mevcut

siz memnun musunuz telefondan

Uygulamalar için hafızasının az olması dışında memnunum. Daha önce htc touch hd kullanıyodum. Androide daha önceden geçmem gerekirmiş, Windows a göre çok daha iyi ve hızlı.

uygulamalar derken kamikaze??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

quote:

Orijinalden alıntı: dr.alphi

Hafıza sorunu yaşayan arkadaşlarım kişilerinin facebook ve twitter eşleştirmelerini silerler ise eğer 50 mb a yakın yer açılıyor.

Benim senin fikrini almak istediğim konu şu hocam..

Örneğin az önce denedim.. 86 mb civarı bir alanım vardı dahili hafızada.. 4 mb lık bir uygulama indirdim.. Baktım 82 almış doğal olarak olarak.. Onu sd depolama kısmından sd karta taşıdım.. 4 mb yer açılacağına 1 mb açıldı sadece alanım 83 e çıktı..

E ben indirdiğim uygulamayı taşıdım ama neden o şekilde bir yer açılmıyor.. Başka hiçbir şey yapılmamıştır bu esnada telefonla

Tahminlerime göre telefon programların tamamını taşıyamıyor hafıza kartına. Aslını isterseniz benim de ilk android deneyimim bu. Bu sebeple size çok teknik açıklamalar yapamayacağım, bu yüzden gerçekten özür diliyorum.

Ancak hafıza problemi hepimizin yaşadığı bir şey. Şu facebook ve twitter hesaplarından eşleştirilen kişiler, onların profil fotoğrafları, durumları vs... hepsi ciddi anlamda bir boyutu kaplıyor bu hafızadan.

Ben de bu kişi verilerini temizleyip 50 mb'a yakın bir yer açtım telefonumda. Aslını isterseniz bir kaç kişi hariç fotoğrafmış, şuymuş, buymuş pek de önemli değil benim için.

Yaklaşık 50 mb yeri bu şekilde açtım.

Tabi bir kaç HTC Sahnesi ve Ekran'ı ile bir de Ses grubu yükledim. 59 mb kadar bir boş alanım var. Bu hafıza probleminin üzerine ciddi manada gitmeyi planlıyorum, belki bir çözüm yolu bulurum. Bir de şu şarj meselesine ciddi bir çözüm bulabilsem çok güzel olacak. Hayırlısı bakalım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.