Şimdi Ara

HTC Wildfire S Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HTC Wildfire S telefon aldım, marketten yüklediğim program/oyunları ( yükleme bitiyor, program/oyunu kullaniyorum ) telefonu resetledikten sonra en son indirdiğim program/oyunu yeniden indirmeye çalışıyor.
    wifi ve gprs kapatıp indirmeyi durduruyorum ama altta sürekli çalıştığı için pil sorunu çıkartıyor.
    telefon orjinal rom, root yapmadım.

Konu hakkinda bilgisi olan varmi ?
    nasıl halledebilirim ....?

• bugünlerde bazen oluyor bu sorun, market ile alakalı sanırım. dün gece bana da oldu, telefonu kapatıp açınca düzeldi. arada olur android markette, endişelenmeyin, yakın zamanda düzelir.
  • usta nerden aldın wildfire s i? memnunmusun?
  • Market'te nadir de olsa sunucularda falan sorun olabiliyor bazen. 1-2 gün sonra düzelecektir.
  • Yurt disinda yasiyorum, buradan aldim...

cok memmun degilim. bazi programlarda ve oyunlarda donma veya hic acilmama problemi oluyor.
    pili 1 gun zor gidiyor.
  • Bende alalı 1 ay kadar oldu tuşlar donuyor açılmıyor falan servise yolladım düzeldi deiler yazılım yüklemişler yine aynı çok güzel telefon ama böyle giderse yollarımız ayrılacak gibi.
  • Bende alalı 1 ay kadar oldu tuşlar donuyor açılmıyor falan servise yolladım düzeldi deiler yazılım yüklemişler yine aynı çok güzel telefon ama böyle giderse yollarımız ayrılacak gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 mini google play sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşım. allah kolaylık versin diyorum.ben telefonu alalı 3 ay oldu. benim telefon arama yaptığımda ilk önce donup daha sonra kapanıp tekrar açılıyordu. daha ilk haftasında telefonu servise gönderdim. yazılım yükleyip geri gönderdiler. ama problem çözülmedi çünkü Teleservice HTC telefonların tamirini yapamıyor, sadece yazılım yükleyebiliyor. İşten anladıklarını zannetmiyorum. Üstün körü telefona yazılım yükleyip gönderiyorlar. Telefonu 2. defa servise gönderdim kendilerine mail attım sorunu anlamalarını ve ona göre çözüm üretsinler diye ama nerde... telefonu aldım ve ertesi gün tekrar gönderdim. ve bana inansınlar diye telefonun hafıza kartına kapanma problemini videoya çekip gönderdim ancak o zaman "evet telefonda problem var ankartın değişmesi gerekecek dediler. 23 eylülden beri telefon anakart değişimi için parça bekliyor. Konuyla ilgili HTC çağrı merkezini aradım onlara da şikayetlerimi bildirdim ama ne yazık ki onlarda zayıflar. Bu arada HTC çağrı merkezi MISIR'da... Konu hakkında bilgi vermek istedim. Ben telefonu iade etmeye çalışıyorum... Kısacası HTC telefonun iyi çıksın. Eğer bozuksa çözüm bulmak çok zorrrrr... :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.