Şimdi Ara

HTC Windows PHONE / 8S PİL ÖMRU ! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla ek olarak benim Batarya Problemim var galiba. Telefonda w.app açık bir de mobil veri şarj saatte % 11 boşalıyor diyor birde telefonun şarkı 8.1 ile hiç 1 gun yetmedi elime alıp 2 saat w.appda takılıyorum kafadan % 25 dusuyor bu normal mi ?

Bakın bunla resimler ;

Ana ekranda ki simgeler mi yiyor telefon daha yeni acaba batarya da problem mi var?
     HTC Windows PHONE / 8S PİL ÖMRU ! ? HTC Windows PHONE / 8S PİL ÖMRU ! ? HTC Windows PHONE / 8S PİL ÖMRU ! ? HTC Windows PHONE / 8S PİL ÖMRU ! ? HTC Windows PHONE / 8S PİL ÖMRU ! ? HTC Windows PHONE / 8S PİL ÖMRU ! ?

Telefon % 98 di kapatıp açtım % 94 e dustu kafayı yiyeceğim yardımcı olun lutfen ?

• Betada ise telefon normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 Betada.Keşke guncelleme yapmasaydım. Birde benim cihaza 8.1 Beta dışında guncelleme gelmeyecekmiş klasik HTC. Telefonu 8.0 a nasıl döndurebilirim ?

Bu arada emin misiniz? arkadaşlar sarj suresi normal mi?
  • 3g,bluetooth açık gayet normal

• cangunner kullanıcısına yanıt
    Bluetooth bu resimleri atmak için attım normalde açık değil hocam. bu kadar fazla etkiler mi yani kafadan saatte % 10 sarj harcayacak kadar.

Buna ek olarak aldığım BETA versiyonun etkisi var mı ?

Normal mi bu sarj suresi,nasıl önlemler alabilirim ?

Yani oyun oynamıyorum yokta zaten beni en çok sevindiren alırken 2 gun gidecek sarj performansı idi ama şimdi 8 saat yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAlovelyDay -- 14 Ağustos 2014; 18:25:41 >
  • ItsAlovelyDay kullanıcısına yanıt
    3g-4g şarjı sömürür. Ki büyük bir bataryanız yok. 2g kullanın. 8.1 betasının kararlı sürümden fazla farkı yok. Önlemi 3g kapatarak alabilirsiniz...

• cangunner kullanıcısına yanıt
    Peki sizlerde de durum böyle mi ben ekran kucuk donanım dusuk diye 1700 mpA her turlu yeter diye duşunuyordum. 2G duşurunce buyuk oranda artış sağlarmıyım sarjda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ek olarak arkadaşlar bir sorumda var. Ben Turkiye harita paketi indirmeye kalktım 461 MB telefonda 690 MB civarı yer vardı,ben de hafızaya atar herhalde diye devam ettim. Yetersiz alan verdi ama % 61-70 oranında da indirmişti.Şimdi o inen kısmı nasıl silebilirim. Haritaları yönet girdiğimde sadece "çerez" gibi girilen ya da benzer yeri silebiliyor komple silemiyorum ?
  • ItsAlovelyDay kullanıcısına yanıt
    Evet büyük oranda artış sağlarsınız.

2g ve wifi açık. Herşey otomatik
     HTC Windows PHONE / 8S PİL ÖMRU ! ? HTC Windows PHONE / 8S PİL ÖMRU ! ?

• Hocam 3g 2g nasil düşürüyorduk 8.1 de nereden? Birde senin ayarları komple bana özel ya da buradan yazma imkanın var mı? Ben sistemi de tam bilmiyorum daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda vardı 8.0 a nasıl dönülür diye oraya bakabilirsin

• En son 16.00 da şarjdan çıkardım 10 saat bile olmadı,8 saat oldu % 23 kaldı anlamıyorum ki nasıl böyle hızlı yiyor bataryada sorun olabilir mi acaba?

8.0 a dönme de sadece nokia ile ilgili vardı. Benim içinde geçerli olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAlovelyDay -- 15 Ağustos 2014; 0:09:23 >
  • benim wp 8.0 tüm güncellemeler yüklü (betalar hariç)
    herşey açık 3g , konum , titreşim , arka plan verileri ... bir günü çok rahat çıkartıyor
    hatta 2 hafta evvel arkadaşın arabasında unutmuştum pil %60 civarındaydı 2gün arabada durdu telefon sonra aldım yalan olmasın şuan hatırlamıyorum ne kadar şarjı kaldığını ama yinede idare etmişti akşama kadar tabi olabildiğince dikkat ederek kullanmıştım o gün

yani durum bu şekilde büyük ihtimal 8.1 betadan dolayıdır eğer 8.1 tam sürüm geldiği zaman yine bu kadar hızlı biterse şarjı o zaman servise gönder bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.