slm arkidişler, benim bir HTC WİZARD (G4 chipli K-JAM)'ım war. 20 kez rom atmayı denerken çöktü. Şimdi hiç açılmıyor telefonu şarja taktım ve bataryayı çıkarıp takım, ekran ve şarj ışığı yanıp söndü (1 saniye içinde). Bu işlemi tekrar tekrar denediğimde aynı şey oluyo, servis flashın yanmış olabileceğini söyledi. Bu durumla karşı karşıya kalıp pdasını kurtaran yada bu konuda bilgisi olan varmı?
hocam bu demek oluyor ki senin telefonun brick olmuş.. yani ingilizcede böyle deniyor.. türkçe meali yalan olmuş.. yabancı forumlarda bu tarz brick vakalarında, herkes "yeni bir telefon al" diyor birbirine.. korkarım seninde böyle yapman gerekecek.. ama garantisi varsa vakit kaybetmeden götür, yenisini verirler belki.. g4 makinaya g3 romu yüklemeye çalıştıysan muhtelemen bundan kaynaklanmıştır..
Galiba - CID kilidini acmadan Rom flash ettin.. - Yanlis Rom ile flash ettin..
% 50 sansin var.. bazi denemeler yapabilirsin..
Bol sans..
Teşekkürler... ewet arkadaşlar, malesef cid locku açmadan rom yüklemeyi denedm onlarca. Sonuç bilgisizlik:( ve hüsran, hani dedim bende birşeyler yapmaya çalışayımda paylaşayım. ingilizcem var ama o kadr ilerlemiş deil. Tavsiyeniz nedir? zaten çok bilmiş var sen öğrenme diyorsan servise yollayabbilirim, bi ton para istiyolar. Bişeler yapabilirmiyiz?