Şimdi Ara

htc x8 (windows phone) 800 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

820 veriyoz daha ucuzuna talep yok pek wp lere galiba

2 hafta önce lumia 720 modelini almıştım. memnun kalmadığım için geri iade ettim. iade etmeden önce çevremdeki telefonculara sordum bir çoğu kesinlikle almadıklarını söylediler. bir iki taneside 2 günlük telefona yarı parasını teklif ettiler. şu anda wp nun kimse yüzüne bakmıyor burası bir gerçek. bu telefonu alan kişi turşusunu kurana kadar kullanmayı göze almış olmalı.
    ayrıca nokianın 20 li serilerine olan talep her geçen gün azalacaktır bence elinizdekini (bugün ilanınızı incelemiştim) bir an önce elden çıkarmaya bakın.

Bu telefon lumia 820 nin muadili.920 ve 925 kamera olarak bayağı önde(kağıt üzerinde.).Geçenlerde lumia 820 de 800 tlye satılmıştı bilmiyorum hala var mı?
    Nokia nın 20 serileri wp sistemi içinde en çok rağbet gören telefonlar ve bu ilgi giderek artacaktır.Çünkü neredeyse nokia hariç bu sisteme destek veren yok.(en çok satanı 520 ve 521).
    Ve diğer mesajda dediğiniz gibi wp u daha önce denememii olanlar mutlaka deneyip alsınlar.
    Son olarak ekleyeyim hafıza kartı girişi yok

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4975&idPhone2=4968

hocam 20 li serilerine ilgi 25 li seriler çıktığı için azalacaktır ve her çıkan 25 li seri 20 li seriyi bitiriyor demek istedim. 820 nin rakibi olduğu konusuna ise katılmıyorum çünkü çıktığı günden beri bütün kıyaslamaarda 920 ile kıyaslanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben L925 aldım, çok memnunum. Arada kaldığım cihaz ise L820 idi. L925'e param yetmeseydi ve aynı paraya L820 ile 8x arasında kalsaydım, L820 yi alırdım. Sebebine gelince ekran çözünürlüğü dışındaki konularda(kamera, kamera uygulamaları, ücretsiz tüm dünya navigasyon) bence daha önde. Lumia 820 aynı ekran boyutu olmasına rağmen daha kompak. Çok eleştirilen pil ömründe L820 40saat endurance ratig veriyorken, 8x daha da düşük(31saat) veriyor.
  • Alan arkadasa kotu bir haber vereyim dun sari kutuda bu telefon icin gecerli 300 tl indirim çeki var di, mobildeyim hala var mi bakamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Alan arkadasa kotu bir haber vereyim dun sari kutuda bu telefon icin gecerli 300 tl indirim çeki var di, mobildeyim hala var mi bakamadim

arkadaslar bende mobilim birisi tcll magazada kaç lira olduguna ve sarı kutuya bakabilirmi gerçi ben bu fiyattan daha uyguna oldugunu sanmıyorum ama eger varsahemen siparişi edelim

• quote:

quote:

Alan arkadasa kotu bir haber vereyim dun sari kutuda bu telefon icin gecerli 300 tl indirim çeki var di, mobildeyim hala var mi bakamadim

arkadaslar bende mobilim birisi tcll magazada kaç lira olduguna ve sarı kutuya bakabilirmi gerçi ben bu fiyattan daha uyguna oldugunu sanmıyorum ama eger varsahemen siparişi edelim

8S için o indirim 8x değil

849-300=549 TL ye geliyor

HTC 8S’te 300 TL indirim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 30 Aralık 2013; 10:36:01 >
  • şimdi baktım tcllde 1579 lira görünüyor 300 tl çek olsa ne olmasa ne

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

quote:

8S için o indirim 8x değil

849-300=549 TL ye geliyor

HTC 8S’te 300 TL indirim!

Kusura bakmayin o zaman yanlis hatirlamisim ben

• discovery candır can
  • S2 kullanicisi olarak stabilitesine ve kamerasina hayran kaldığım bir canavardir kendileri arkadasimda var her akşam bende ve fotograf çekiyorum bol bol iyi fiyat bence

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki seri bir önceki seriye olan ilgiyi azaltır.Bu doğanın bir kanunu bir tespit değil :-)
    920 ile kıyaslanmasına bakıp bunun dengi odur diyorsan yanılıyorsun.Geçen 5s ile mi ne s3 ü kıyaslıyordu adam.lumia 920 fiyatına göre kattığı özellikler ile öne çıkıyor.
    Ois kamera,daha fazla pil daha fazla kullanım süresi,pureMotion Hd+ clearblack ıps ekran,32 gb hafıza,kablosuz şarj vs. İlk bakışta göze çarpan farklı özellikler.
  • quote:

Bir sonraki seri bir önceki seriye olan ilgiyi azaltır.Bu doğanın bir kanunu bir tespit değil :-)
    920 ile kıyaslanmasına bakıp bunun dengi odur diyorsan yanılıyorsun.Geçen 5s ile mi ne s3 ü kıyaslıyordu adam.lumia 920 fiyatına göre kattığı özellikler ile öne çıkıyor.
    Ois kamera,daha fazla pil daha fazla kullanım süresi,pureMotion Hd+ clearblack ıps ekran,32 gb hafıza,kablosuz şarj vs. İlk bakışta göze çarpan farklı özellikler.

bizim orada ne konuştuğumuzu hiç anlamamışsınız o ilk alıntı yaptığınız mesajı tekrar tekrar okuyun ve özümseyin ondan sonra tespitmi tezmi hipotezmi anlarsınız. Sizinle bir ürünün diğerinin rakibi olup olmadıgı üzerine uzun uzun tartışmak isterdim a buna ne gerek var nede vaktim. O yüzden siz haklısınız diyorum. Son bir söz hayatta kimseyi dalgaya alıp küçük görmeyin bu karşınızdakinin değil sizin değerinizden götürür.

• quote:

quote:

bizim orada ne konuştuğumuzu hiç anlamamışsınız o ilk alıntı yaptığınız mesajı tekrar tekrar okuyun ve özümseyin ondan sonra tespitmi tezmi hipotezmi anlarsınız. Sizinle bir ürünün diğerinin rakibi olup olmadıgı üzerine uzun uzun tartışmak isterdim a buna ne gerek var nede vaktim. O yüzden siz haklısınız diyorum. Son bir söz hayatta kimseyi dalgaya alıp küçük görmeyin bu karşınızdakinin değil sizin değerinizden götürür.

"Bir sonraki seri bir önceki seriye olan ilgiyi azaltır.Bu doğanın bir kanunu bir tespit değil :-)" muhtemelen bu sözümden alındınız ki ben bunu ne sizi küçük görmek amaçlı ne de dalga amaçlı söyledim.Bu bir.
    İkincisi yukardaki sözden alınıp ama bana "salak" muamelesi yapmanız."o ilk alıntı yaptığınız mesajı tekrar tekrar okuyun ve özümseyin ondan sonra tespitmi tezmi hipotezmi anlarsınız" demek üstüne basa basa "tekrar tekrar" demekle başka bir anlama gelmiyor.Son söylediğiniz söz ile kendinizi de hedef almış oluyorsunuz yani.
    Üçüncüsü ise uzun uzun tartışmaya gerek yok.Ben bu özellikleri var derim siz ona karşı bu özellikleri var dersiniz olur biter.

Son olarak ilk sözümden alındıysanız özür dilerim.Lakin ben onu ne sizi kırmak,dalgaya almak amaçlı söyledim ne küçük düşürmek için.

• hocam benim bu forum abir tek yazma amacım var insanlara yardımcı olmak bütün yazılarım bunun içindir ve bunu yaparken insanların pervasızca eleştirileri beni yoruyor ben sakurek arkadasın sattığı bir ürünle ilgili ona kendi tecrübemi aksettiriyorum ancak siz ısrarla benim söylediğim şeyi başka bir noktaya çekiyorsunuz bunu yaparken benden alıntı yapmasanız kendi fikriniz der saygı duyarım ama siz iyiniyetli bir şekilde size yaptığım acıklamaya bile dalga gecer gibi yazınca bende yukarıdaki mesajı atmak zorunda kaldım 10 yıldırbu forumdayım kimseye ne hakaret ettim nede salak yerine koydum bundan sonrada böyle birşey yapmayı kesinlikle düşünmüyorum o nedenle yazdıklarım sizi üzdüyse/ rahatsız ettiyse bende özür dilerim

• quote:

hocam benim bu forum abir tek yazma amacım var insanlara yardımcı olmak bütün yazılarım bunun içindir ve bunu yaparken insanların pervasızca eleştirileri beni yoruyor ben sakurek arkadasın sattığı bir ürünle ilgili ona kendi tecrübemi aksettiriyorum ancak siz ısrarla benim söylediğim şeyi başka bir noktaya çekiyorsunuz bunu yaparken benden alıntı yapmasanız kendi fikriniz der saygı duyarım ama siz iyiniyetli bir şekilde size yaptığım acıklamaya bile dalga gecer gibi yazınca bende yukarıdaki mesajı atmak zorunda kaldım 10 yıldırbu forumdayım kimseye ne hakaret ettim nede salak yerine koydum bundan sonrada böyle birşey yapmayı kesinlikle düşünmüyorum o nedenle yazdıklarım sizi üzdüyse/ rahatsız ettiyse bende özür dilerim

Aslında yazdığım mesajım sakurek ile aranızda olan dialoga değildi.İlk cümlem ilk mesajınızda yazdığınız "lumia 925 muadili gibi" sözüneydi.Sonra ise sakurek ile aranızda olan konuşmanızda sizin 20 li serilere olan ilginin düşeceğini söylemeniz üzerine yazdım.Orda da bir yanlış anlamam vardı 20 li seri deyince ben 20,21,25 gibi anladım ve bu ekosistem içinde ilginin artacaksa nokia tarafında bu serilere olacağını söyledim.

• quote:

quote:

hocam benim bu forum abir tek yazma amacım var insanlara yardımcı olmak bütün yazılarım bunun içindir ve bunu yaparken insanların pervasızca eleştirileri beni yoruyor ben sakurek arkadasın sattığı bir ürünle ilgili ona kendi tecrübemi aksettiriyorum ancak siz ısrarla benim söylediğim şeyi başka bir noktaya çekiyorsunuz bunu yaparken benden alıntı yapmasanız kendi fikriniz der saygı duyarım ama siz iyiniyetli bir şekilde size yaptığım acıklamaya bile dalga gecer gibi yazınca bende yukarıdaki mesajı atmak zorunda kaldım 10 yıldırbu forumdayım kimseye ne hakaret ettim nede salak yerine koydum bundan sonrada böyle birşey yapmayı kesinlikle düşünmüyorum o nedenle yazdıklarım sizi üzdüyse/ rahatsız ettiyse bende özür dilerim

Aslında yazdığım mesajım sakurek ile aranızda olan dialoga değildi.İlk cümlem ilk mesajınızda yazdığınız "lumia 925 muadili gibi" sözüneydi.Sonra ise sakurek ile aranızda olan konuşmanızda sizin 20 li serilere olan ilginin düşeceğini söylemeniz üzerine yazdım.Orda da bir yanlış anlamam vardı 20 li seri deyince ben 20,21,25 gibi anladım ve bu ekosistem içinde ilginin artacaksa nokia tarafında bu serilere olacağını söyledim.

evet 925 bu telefonun rakibi değil ama ben ve o zaman kıyaslama yapan herkes 920 ile rakip olduklarını düşünüyor kaldıki çıkış zamanlarındaki fiyatlandırmalarıda firmalarında birbirlerine rakip olzrak gördüklerine delalet ayrıca ekran çözünürlüğü olarak agırlık olarak zaten 820 ile bence rakip olmayacak bir telefon. Bütün bunların yanında 920 ile kıyaslandığında bu telinde bazı artıları var 920 ninde neyse sonuçta en azından ikiside aynı fiyat olduğunda benim tercihim hiç bir zaman 820 ve hatta 920 bile olmaz. Ha eger aynı fiyat olsalar 925 i tercih ederim ama 300 tl dahz pahalı oldugu için tercih etmedim. Makine bir gelsin oldukça objektif bir şekilde değerlendiririm. Bu arada bu ekosistem yaşayacaksa tabiki nokia ile yaşayacak ve nokia burada amiral gemisiolacak .

• bi hediye çeki olsa da alsak :D
  • Arkadaşlar telefon geldi ve kesinlikle ilk açan ben değilim. İade edip etmeme konusunda kararsızım. Ereyon telefonları na bakmıyor.
    bilgilendireyim dedim

• 925 32 gb ! bu 16 gb hafıza artıralamıyor ? 925 ile kıyaslanmaz anca 625 ile kıyaslanabilir,

http://geekaphone.com/compare/Nokia-Lumia-925-vs-HTC-8X

http://geekaphone.com/compare/Nokia-Lumia-625-vs-HTC-8X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 31 Aralık 2013; 21:15:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.