Şimdi Ara

htc x8 (windows phone) 800 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon n11 de ve ereyonda (n11 de de zaten ereyon satıyor) 800 tl ye inmiş durumda ve son 9 stok görünüyor ben az önce aldım, belki işine yarayan olur diyede paylaşayım dedim.
    lumia 925 ile denk bir telefon gibi bu nedenle gerek 925 in fiyatı gerekse diğer firmaların htc 8x satış fiyatlarıyla kıyaslandığında çok sıcak fırsat olmuş gibi. ayrıca çekler, enpara, worldpuan, Halkbank,avantajix, 2 tl şipşak kampanyalarından bir ikisini beraber kullandığınızda fiyat iyice yanıyor

http://www.n11.com/htc-accord-windows-phone-8x-htc-turkiye-garantili-P17239747

NOT: ne n11, ne ereyon, nede htc ile benim veya herhangi bir yakınımın uzaktan yakından ilgisi yoktur bu nedenle konuyu açtığıma beni pişman etmeyeceğinizi eleştirilerinizi yaparken şahsım yerine ürüne yöneleceğinizi umuyorum

• 920'nin rakibi, gel gelelim çok tutulmadı bence.
  • paketten beats kulaklık çıkıyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

paketten beats kulaklık çıkıyormu acaba?

sanırım çıkmıyor hocam
  • 820 veriyoz daha ucuzuna talep yok pek wp lere galiba
  • Halkbank derken ?
  • Fiyat güzel ancak bana kalırsa Lumia 925'e göre eksikleri fazla. LTE desteği, ekranının 4.5" olması ve 1.6 mm daha ince olması kesinlikle aradaki fiyat farkını hak ettiren özellikler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Mate 20 X - 256 GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Halkbank derken ?

Halkbank paraf karta 500 tl ye 50 lira puan veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Fiyat güzel ancak bana kalırsa Lumia 925'e göre eksikleri fazla. LTE desteği, ekranının 4.5" olması ve 1.6 mm daha ince olması kesinlikle aradaki fiyat farkını hak ettiren özellikler.

tabi orası zevkler ve renkler olayı, bana kalırsa aradaki fiyat farkına değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

820 veriyoz daha ucuzuna talep yok pek wp lere galiba

2 hafta önce lumia 720 modelini almıştım. memnun kalmadığım için geri iade ettim. iade etmeden önce çevremdeki telefonculara sordum bir çoğu kesinlikle almadıklarını söylediler. bir iki taneside 2 günlük telefona yarı parasını teklif ettiler. şu anda wp nun kimse yüzüne bakmıyor burası bir gerçek. bu telefonu alan kişi turşusunu kurana kadar kullanmayı göze almış olmalı.
    ayrıca nokianın 20 li serilerine olan talep her geçen gün azalacaktır bence elinizdekini (bugün ilanınızı incelemiştim) bir an önce elden çıkarmaya bakın.
  • Bi tane aldık bizde umarım yüzümüzü kara çıkarmaz,800 tlye 4 çekirdekli çok model vardı ama gerek karizması gerek stabilitesi çekici geldi.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Bi tane aldık bizde umarım yüzümüzü kara çıkarmaz,800 tlye 4 çekirdekli çok model vardı ama gerek karizması gerek stabilitesi çekici geldi.Teşekkürler

hocam daha önce wp kullandınızmı? Kullanmadıysanız aldıgınızda sizi üzebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Bi tane aldık bizde umarım yüzümüzü kara çıkarmaz,800 tlye 4 çekirdekli çok model vardı ama gerek karizması gerek stabilitesi çekici geldi.Teşekkürler

optimus 4x hd den lumia 520 ye düştüm diyordum terfi etmişim. Stabil hızlı office i harika. Push mail müthiş. Daha ne ? telefondan ne bekliyorsunuz hız stabillik her işini yapabilme. Oyun derseniz optimus 4x hd tegra 3 lü 4 çekirdek 1 gb ram vs vs minion rush takılıyordu 1 ghz çift çekirdek 512 ram de takılmıyor ? Wp üzmez en fazla sıkabilir o da arayüzden dolayı.

• Muzik dinlemek icin bire bir. Ozel ses cipi var icinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

quote:

optimus 4x hd den lumia 520 ye düştüm diyordum terfi etmişim. Stabil hızlı office i harika. Push mail müthiş. Daha ne ? telefondan ne bekliyorsunuz hız stabillik her işini yapabilme. Oyun derseniz optimus 4x hd tegra 3 lü 4 çekirdek 1 gb ram vs vs minion rush takılıyordu 1 ghz çift çekirdek 512 ram de takılmıyor ? Wp üzmez en fazla sıkabilir o da arayüzden dolayı.

üzebilir hocam siz sadece olumlu taraflarını yazmışsınız. Ben alacak kişilere iyi araştırmalarını öneririm. Ben wp tercih ediyorum ama sizin yazdığınız kadar net bir şekilde kimseye öneremem bunun bir vebali var çünkü wp ların ikinci eli çok sıkıntılı beğenmezseniz 100 tl altına satar kurtulurum diyemezsiniz.kötü yönlerinden bir kaç tanesini sayayım görüntülü görüşme yok (skype vesaire üzerinden mümlün) radyo yok dosyalama yok gibi . O yüzden tekrr söylüyorum alacak olanlar bir eektronik markette mutalaka birazkurcalasınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

quote:

üzebilir hocam siz sadece olumlu taraflarını yazmışsınız. Ben alacak kişilere iyi araştırmalarını öneririm. Ben wp tercih ediyorum ama sizin yazdığınız kadar net bir şekilde kimseye öneremem bunun bir vebali var çünkü wp ların ikinci eli çok sıkıntılı beğenmezseniz 100 tl altına satar kurtulurum diyemezsiniz.kötü yönlerinden bir kaç tanesini sayayım görüntülü görüşme yok (skype vesaire üzerinden mümlün) radyo yok dosyalama yok gibi . O yüzden tekrr söylüyorum alacak olanlar bir eektronik markette mutalaka birazkurcalasınlar

ikinci el fiyatını bilemem ben 360 liraya mal ettim nokia garantili. cihazda radyo var buarada. müzik içine girersiniz orada görebilirsiniz.(520 den bahsediyorum) dosya yöneticisi windows 8 gdr3 ile geliyor. İkinci elini düşünmedim açıkçası. Ben 925 peşindeyim alırsam 2-3 yıl kullanırım diye düşünmekteyim ben android den geçtim çok memnunum bunu belirttim sadece.

• Ben şiddetle tavsiye ediyorum bu wp8 cihazlarını ios ile aynı hıza sahip Note 2 den sonra 2 tane telefon aldım Lumia 820 çok memnunum ve Samsung ativ s her iki cihaz wp8. Menüler yağ gibi akıyor android gibi kasılma yavaşlama yok dosya yöneticisi Samsung için geldi gdr3 yükledikten sonra geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert63 -- 29 Aralık 2013; 23:26:51 >
  • arkadaşlar alttaki tuşlar ışıklımı acaba?
  • Video çekimi mono idi. Güncellemeyle stereo oldu mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

820 veriyoz daha ucuzuna talep yok pek wp lere galiba

2 hafta önce lumia 720 modelini almıştım. memnun kalmadığım için geri iade ettim. iade etmeden önce çevremdeki telefonculara sordum bir çoğu kesinlikle almadıklarını söylediler. bir iki taneside 2 günlük telefona yarı parasını teklif ettiler. şu anda wp nun kimse yüzüne bakmıyor burası bir gerçek. bu telefonu alan kişi turşusunu kurana kadar kullanmayı göze almış olmalı.
    ayrıca nokianın 20 li serilerine olan talep her geçen gün azalacaktır bence elinizdekini (bugün ilanınızı incelemiştim) bir an önce elden çıkarmaya bakın.

Bu telefon lumia 820 nin muadili.920 ve 925 kamera olarak bayağı önde(kağıt üzerinde.).Geçenlerde lumia 820 de 800 tlye satılmıştı bilmiyorum hala var mı?
    Nokia nın 20 serileri wp sistemi içinde en çok rağbet gören telefonlar ve bu ilgi giderek artacaktır.Çünkü neredeyse nokia hariç bu sisteme destek veren yok.(en çok satanı 520 ve 521).
    Ve diğer mesajda dediğiniz gibi wp u daha önce denememii olanlar mutlaka deneyip alsınlar.
    Son olarak ekleyeyim hafıza kartı girişi yok

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4975&idPhone2=4968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 30 Aralık 2013; 3:50:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.