Şimdi Ara

HTC yılın üçüncü çeyreğinde yine kayıplarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC yılın üçüncü çeyreğinde yine kayıplarda

Geçtiğimiz yıl itibariyle mali tablolarda kıpırdanmalar yaşayan HTC, umutlarını bu yıla taşıyamadı ve One M9 ve E9 amiral gemi serisi ile birlikte yine alarm çizgisine doğru yönelmeye başladı. Firmanın yılın üçüncü üç aylık dönemi de içaçıcı değil. 

Yılın üçüncü çeyreği itibariyle firmanın net geliri 658 milyon dolar olarak gerçekleşti. Net zarar ise 138 milyon dolar oldu. Geçen yıl aynı dönemde firma 1.29 milyar dolar gelir elde ederken, 18.5 milyon dolar da kar elde etmeyi başarmıştı. 

Yaşanan kayıplar firmayı bir kez daha yeniden yapılanma içerisine sokacak. Özellikle çalışan sayısı konusunda HTC kesintiye gitmeyi planlıyor. Diğer taraftan ay sonunda HTC'nin Aero adında yeni bir üst seviye akıllı telefon tanıtması bekleniyor. HTC Aero modelinde MediaTek'in 10 çekirdekli Helio X20 yongaseti, 5.5 inçlik Full HD ekran, 4GB RAM, gelişmiş yeni bir kamera olacağı şimdiye kadar sızan iddiaların ortak noktası durumunda. Yeni telefonuna kurtarıcı sıfatı atfeden firmanın beklentisinin oldukça yüksek olduğu ifade ediliyor.  

• bataryadan kismaya devam etsinler ,bi de fiyatlari biraz daha yukari ceksinler duzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar boomsound ve ultrapiksel gibi saçma ısrarlar sebebiyle bu haldeler. Ultrapikselden vazgeçtiler neyse ki ama hala boomsound nedeniyle çerçeveler kalın. Lg g2'nin metal kasalısını çıkarsalar o bile daha çok satar m9'dan.

• 2-3 yıl önce dünya lideri olup batınca Mtk koyup kurtarıcı demek

• Kalın çerçeveleri kullanmaya devam ederlerse; daha çok zarar ederler. Kaldı ki, HTC modelleri ince olmaktan da uzak.
    Öte yandan, bulunduğu konumu nazara alırsak: fiyat politikası da hiç iç açıcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfriendly -- 6 Ekim 2015; 14:26:15 >
  • HTC Kitkatdaki Gibi Yazılım Sorunları Yüzünden Daha HTC Almam

• HTC'nin bir sonraki modelinde yapacağı sadece 3 şey var. Bunlar naçizane şahsi fikrim.

1) Efsane olan M7 gibi ince çerçeve tasarımlı cihaz,

2) 3000 mAh batarya,

3) Gerçekten kaliteli gece çekimlerinde iş görecek ve OIS desteği olan arka kamera

Bunların dışında zaten malzeme kalitesi, telefon bütünlüğü, yazılımı ve sesi yeterli. Sadece bu 3 unsur üzerinde çalışırlarsa kullanıcıların gönlünü kazanırlar diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık şu tasarımı değiştirmeli ve bataryayı arttırmalı
  • Htc yazılı siyah şerit bence çok göze batıyor. Htc'nin yazilimindaki başarıyı keşke tasarımında görsek.
    Ayrıca Qualcomm'da hızlı şarj teknolojisi var Mediatek'te oda yok snapdragon 820 ovuldugu kadar iyi ise son telefonlarını kesinlikle snapdragon 820 ile çıkarması lazım. Mediatek Qualcomm'a göre daha ucuz olduğu düşünülürse umarım bu fiyat farklarını satış fiyatlarinada yansitabilirler.

• Sadece M8'in kapasitif tuşlu modelini çıkartsınlar piyasayı darma duman etmezse neyim...
    HTC candır, kullanmayan bilmez...

• Acaba bilanço açıklanınca şaşırıyorlar mıdır cidden merak ediyorum. Hayır çeyrek sonlarını beklemelerine gerek yok bize sorsalar akıbetlerini biliyoruz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahh HTC ahhh... senden adam olmaz. çıkarırsın yine saçma bir tasarım ,4000 tl de fiyat etiketi ohhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

Adamlar boomsound ve ultrapiksel gibi saçma ısrarlar sebebiyle bu haldeler. Ultrapikselden vazgeçtiler neyse ki ama hala boomsound nedeniyle çerçeveler kalın. Lg g2'nin metal kasalısını çıkarsalar o bile daha çok satar m9'dan.

imzamı atarım.

tasarım gittikçe kötüleşiyor.donanım ve istenen para alakasız.

pil kamera fiyat ve tasarımı düzeltirlerse düzelirler.
  • bataryadan iyice kısıp fiyatlarda tavan yaparsa rekor kırar...

• Görende iPhone 6lar çok şık süper ince çerçeveli olduğu için satıyor sanacak öyh çerçeveleri inceltse kurtulurmuş öyhh.

• Benim icin HTC,HTC HD2 den sonra batmistir zaten.

• quote:

Adamlar boomsound ve ultrapiksel gibi saçma ısrarlar sebebiyle bu haldeler. Ultrapikselden vazgeçtiler neyse ki ama hala boomsound nedeniyle çerçeveler kalın. Lg g2'nin metal kasalısını çıkarsalar o bile daha çok satar m9'dan.

Boomsound olmasin da spamsung'un mono boguk berbat sesini dinleyin.

• Şaşırtmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC sevdiğim bir firmaydı şu an HTC one s kullanıyorum ama bu herifler her sene yeni telefon diye önceki telefonun az yenilenmişini sunarak devam ederlerse yakında batmaya kadar giderler. M7 den sonra bence işi batırdılar bence M8 ile M7 birbiriyle aynıydı neredeyse bir tek daha ovaldi o kadar, M9 ne diye bakmadım bile. oysaki tasarım olarak HTC nin başarılı tasarımlar yapan bir firmaydı. yenilik olarak da bi ultra pixsel diye bir şey yaptılar onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar , boomsound güzel de talafonu uzatıyor ayriyeten kulaklık denen bi teknoloji var ayriyeten sense 5 ile de sense 4 gibi harika bir arayüzü kenara attılar sense 4 ü geliştirip koyamadılar aynı google standart arayüzü gibi bir şey yapmışlar . yani uzun lafın kısası firmanın gerçekten yeni bir tepe modeli yok resmen ve yaptığı yeni bir şey de yok. aslında çalışırlarsa tasarımı değiştirip ara yüzü yenileyip pili ve donanımda iyi şeyler yapıp bir telefon yaparlarsa o zaman başarılı olurlar heralde ama bu herifler bu kafa ile giderlerse batarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

quote:

Boomsound olmasin da spamsung'un mono boguk berbat sesini dinleyin.

Hocam samsung kullanmıyorum. Boomsound da güzel bir özellik. FAKAT insanlar 3 senedir (m7, m8, m9) çerçevelerin kalınlığından yakınıyor. O büyük hoparlörler de çerçeveyi küçültmelerini engelliyor. Samsung'un kötü hoparlörlerinden (kullanmadım bilmiyorum) şikayet eden duymadım. Demek ki insanların önceliği hoparlör değil. HTC'nin aklı olsa boomsound'u amiral gemisinden çıkarıp müzik için özelleştirilmiş telefon yapıp ona koyar. Sony'nin selfie için özelleştirdiği 13mp ön kamera ve ön flaşa sahip telefonları gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.